35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
inessa wrote:Kochane bardzo sie martwie bo popoludniu zaczely mnie bolec kosci miesnie i dostalam goraczke 37.7 ginekolog pierwsze co zapytal prZez tel.czy nie krwawie lub plamie nic sie takiego nie dzieje ale przy ostatnim poronieniu tez nic takiego nie bylo a dziecko nie zylo. Lekarz polevil brac Apap rutinoskorbin duzo pic i lezec. Pisze z telef.przepraszam za bledy. Pozdrawiam pamietam i polecam sie bardzo
Mysza ciesze sie,ze sie odezwałaś i życze zdrówka dla Maluszka -
nick nieaktualnykapturnica wrote:powiedz jak robisz swoje ci powiem jak my robimy
hyhyh
już wiem jak się robi
ale co tam nie bedę świnia i powiem :
lewy alt i 3, bez spacji
♥♥
♥
♥
♥
♥
♥
♥
♥
caffe, moremi, malgos741, Sabina, kapturnica, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Wiecie co mój m dziś się ze mnie śmiał
smażył kurczaka to mi pachniało gotowanym jajkiem a kiedy gotował kaszę to prażonym ryżem
dobresama sama się z siebie śmiałam
Sabina, macduska, iwcia77 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
a moja papuga nimfa samotna zresztą zaczęła składać jajka, rano pierwsze i dalej gdacze jak kura wiec beda następne, moze to jakis znak
kapturnica, caffe, malgos741, Mala79, kkisia, moremi, macduska, peppapig, iwcia77, Simba, ania.g lubią tę wiadomość
-
EwaT wrote:ano czeba
EwaT, Mala79, macduska, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:A pregnyl mozesz se peppa sama zapodac...Nic trudnego wymieszac plyn z proszkiem wciagnac i podac se podskornie np w brzunio albo domiesniowo w dooopsko..Osobiscie jakos wole podskornie w brzuch..W doope bywa ,ze pobolewa trochu
malgos741, caffe, macduska lubią tę wiadomość
-
peppapig wrote:Zapomniałam podziękować za instrukcje,jak ja SE dam rade?..sama muszę zapodać, będę dzielna..ale jeśli w miedzy czasie samo by pękło to nie ma złych skutków?
malgos741, caffe, moremi, peppapig lubią tę wiadomość
-
Peppa kup sobie strzykawke i 2igly..Np 7mke do wklucia i 10 lub 9tke do wymieszania..Otwierasz obie fiolki wciagasz wieksza igl plyn i wpuszczasz do fiolki z proszkiem..To sie momentalnie wymiesza..Wciagasz calosc do strzykawki..Nie zapomnij wypuscic powietrza ze strzykawki czyli pchnij tłok do pojawienia sie plynu w igle..Zmien igle na ciensza
Uchwyc jedna reka fałd skorny na brzuchu i wbij igle..Podwaj powoli ..
KONIECSabina, caffe, malgos741, macduska, dorbie, peppapig, ania.g lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Peppa kup sobie strzykawke i 2igly..Np 7mke do wklucia i 10 lub 9tke do wymieszania..Otwierasz obie fiolki wciagasz wieksza igl plyn i wpuszczasz do fiolki z proszkiem..To sie momentalnie wymiesza..Wciagasz calosc do strzykawki..Nie zapomnij wypuscic powietrza ze strzykawki czyli pchnij tłok do pojawienia sie plynu w igle..Zmien igle na ciensza
KONIEC
Potem trza się położyć, zapodać plemniory i leżeć grzecznie do zagnieżdżenia
Trza się trzymac szczegółowo i sumiennie instrukcji bo rence kture wysłały preparat sa naznaczone niedawnom cionrzomkapturnica, malgos741, moremi, macduska, Sabina, Bozia3, Parka, peppapig, Simba lubią tę wiadomość
-
caffe wrote:Jaki koniec????
Potem trza się położyć, zapodać plemniory i leżeć grzecznie do zagnieżdżenia
Trza się trzymac szczegółowo i sumiennie instrukcji bo rence kture wysłały preparat sa naznaczone niedawnom cionrzom
No takk..Zajebałam o żesz w morde!!samo sie nie zapłodni!!..
No tak Peppa trza sie ruchnąc jeszczeze 3dni pod rząd po pregnylumalgos741, moremi, macduska, caffe, Sabina, dorbie, peppapig, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Peppa kup sobie strzykawke i 2igly..Np 7mke do wklucia i 10 lub 9tke do wymieszania..Otwierasz obie fiolki wciagasz wieksza igl plyn i wpuszczasz do fiolki z proszkiem..To sie momentalnie wymiesza..Wciagasz calosc do strzykawki..Nie zapomnij wypuscic powietrza ze strzykawki czyli pchnij tłok do pojawienia sie plynu w igle..Zmien igle na ciensza
KONIECkapturnica, malgos741, Sabina, peppapig, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy!