35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyParka wrote:Sab, to nie zazdroszczę, skoro Corcia kaszle az tak ze wymiotuje, to moze jednak powinna dostwac cos przeciwkaszlowego, zeby hamowac tak silny odruch kaszlowy?
Całe szczęście, że usiadła i zwymiotowała na kołdrę i łóżeczko, bo bałabym się teraz czy się nie zachłysnęła. Jak wróciłam do pokoju to spokojnie spala, jak gdyby nigdy nic.
Parka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Peppa kup sobie strzykawke i 2igly..Np 7mke do wklucia i 10 lub 9tke do wymieszania..Otwierasz obie fiolki wciagasz wieksza igl plyn i wpuszczasz do fiolki z proszkiem..To sie momentalnie wymiesza..Wciagasz calosc do strzykawki..Nie zapomnij wypuscic powietrza ze strzykawki czyli pchnij tłok do pojawienia sie plynu w igle..Zmien igle na ciensza
Uchwyc jedna reka fałd skorny na brzuchu i wbij igle..Podwaj powoli ..
KONIECmoremi, kapturnica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypeppapig wrote:Boszee...ja panikara ale dam rade! Niech Ci Bozia w dzieciach wynagrodzić!
Dasz , dasz to tylko tak strasznie wygląda.
http://www.youtube.com/watch?v=TzSSqfQBr-s
tam jest instrukcja ale po angielsku, zresztą Kapta Ci to pięknie objaśniła.peppapig, kapturnica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnycaffe wrote:najlepiej leżeć przez 3 dni i tylko się ruchać, nawet z domu nie wychodzić
będę leżeć i męża głaskać a on mnie,mmmmmm.... Zaczynamy od dziś
Ale odżyłam! Dzięki dziewczyny to już idę...
AAA i endo super 12mmmoremi, kapturnica, macduska, caffe, malgos741, Mega, iwcia77, Sabina, Bliska 77, ania.g lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ania.g wrote:Ale dokarmiały, a u mnie głodziły "bo sztuczny pokarm robi dziury w jelitach"
Jasne, moją mamę po porodzie zatrzymali w szpitalu z żółtaczką na 2 tygodnie, a mnie wysłali do domu i nigdy nie dostałam kropli naturalnego mleka, bo nigdy jej się laktacja nie rozkręciła. Od urodzenia na sztucznym i to takim sprzed tych 30 paru lat, więc dużo gorszej jakości. I jakoś żyję i dziur w jelitach zatyczkami nie łatam.Parka, macduska, EwaT, caffe, moremi, iwcia77, Sabina, Bliska 77, peppapig, Bozia3, ania.g, Pusurek lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:Młoda cały czas jest na nebulizacjach, kaszle po zaśnięciu jak się rozgrzeje i nad ranem, po 4. Poza tym jest ok.
Całe szczęście, że usiadła i zwymiotowała na kołdrę i łóżeczko, bo bałabym się teraz czy się nie zachłysnęła. Jak wróciłam do pokoju to spokojnie spala, jak gdyby nigdy nic.
Bidulka, czyli pozostaje Wam czekac na lekach az z tego wyrosnie, czy jak?Sabina, peppapig lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Heloł z ranca, miłego dla wszystkich. Moja młoda tez już z katarem lata, boli ja głowa wiec zobaczymy co sie wykluje....
Parka, peppapig, Sabina lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:rany, to sie okreslcie z tymi magnesami co i gdzie komu i ja zapotrzebowanie prosze na priva.. bisca ty musisz szybko decyzje podjac czy chcesz gdanski ode mnie czy od pusura
ja tyz nic nie zbieram, u mnie raczej preferowane sa niezastawione niczym powierzchnie.. ojciec moj jest chomik, wiec mnie rzucilo odwrotnie- na polkach jeno kurz..
swieczki masowo kupuje, ale tez masowo zuzywam, taki romanczing..
a z wycieczek przywoze wino i zarcie
Wezme od Pusurka, pojdzie ta sama przesylka co trol. No i moge sie jej odwdzieczyc magnesami i tym samym uniknac oplacania studiow twojemu synowi/corcehihi
kapturnica, Parka, peppapig, Bozia3, paszczakin, Mega, Pusurek, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Mega wrote:Heloł z ranca, miłego dla wszystkich. Moja młoda tez już z katarem lata, boli ja głowa wiec zobaczymy co sie wykluje....
Jest jakis wirus..Podobno chodzi w parze z grypą żołądkowa .Młody w tamtym tygodniu siedzial przez przeziebienie w domu a znow chyrlaKurde z tymi choróbskami
Parka, peppapig, Mega, mama78 lubią tę wiadomość
-
Dzien dobry
Kurka, nie zdazylam Was doczytac. Mam nadzieje ze nic waznego mnie nie ominelo ....
U nas ciagle lato !!! W nocy chlodno ale w dzien 17-20 i bardzo slonecznie. Super.
Pusur, wspolczuej powodzi i nadchodacych sniegow ...
Udanego czwartkuParka, peppapig, malgos741, Mega, Pusurek, iwcia77 lubią tę wiadomość