35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Bozia3 wrote:Ewka - wytrzymujesz bez cukru i białej mąki? Bo ja mam ostatnio takie parcie na słodycze, że szok....chyba to z powodu braku alkoholu we krwi...taki substytut..
pije winopeppapig, Bozia3, kapturnica, iwcia77, kkisia, BISCA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyParka wrote:Peppa, bralas cos na to endo, ze takie piekne masz?
moremi, malgos741, kapturnica, ania.g, paszczakin, Parka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witajcie dziewczyny. Dla tych co mnie pamiętają witajcie, witajcie. Chciałam tylko napisać, bo dostałam wpisy pod wykresem od Was, że to, że tu jestem to nie znaczy, że się staramy. Nie wierzę w moją ciążę naturalną, a tutaj to ostanie moje podrygi. Zbyt wysokie FSH (16 , 17, 19) pozbawiło mnie złudzeń. Staramy sie o adopcję. Jest mi z tym całkiem dobrze. Zaglądam tu czasami podpatrzeć nowe ciąże. Związałam się z Wami i mam ten sentyment , że wracam podpatrzeć. Życzę Wam wszystkim, a szczególnie "starym" tu kumpelkom upragnionych ciąż. Wybaczcie, ale nie będę tu się udzielać, ponieważ w głowie mentalnie jestem przy adopcji.
Mega, Bursztyn, moremi, caffe, kapturnica, ania.g, Simba, Bliska 77, Pusurek, Sabina, iwcia77, Iwone, kkisia, peppapig, gosia7122, EwaT, malgos741, Niuta, BISCA, Alis, Parka lubią tę wiadomość
-
Olena chyba CIę ściągnęłam myślami - bo właśnie się zastanawiałam co u CIebie
. Powodzenia w takim razie w adopcji - i zaglądaj tu - bo coraz mniej nas starych uczestniczek tego forum
Mega, Bliska 77, iwcia77, peppapig, Olena lubią tę wiadomość
-
Szczesc Boze!
Podobno ktos tu sie niepokoil moja absencja- dostalam telegram od Bozia przeciez pisalam w zeszla sobote ze bede sie resetowac
dodatkowo wykres uzupelnialam, konta nie usunelam, wiec to wcale nie bylo znikniecie tylko urlop
Musialam beret przewietrzyc i troche sie oderwac od tematu staran, ciazy i kupy
a poza tym mam mniej czasu teraz a wiecej stresu i roznych zajec wiec musze sie jakos lepiej zorganizowac. Dostalam rowniez od jednej z forumowiczek poufna droga pantoflowo-mejlowa info o powrocie Myszy
bardzo sie ciesze.
My nadal jestesmy zawieszeni jesli chodzi o kupowanie domu, dziadki sie ociagaja, nie podoba mi sie to, i chyba bedziemy musieli stanowczo zazadac podania daty, bo wyglada na to ze najchetniej przeciagaliby to w nieskonczonosc.
Przedwczoraj widzialam coreczke kumpeli, ta z traumatycznego porodu, sliczna jest jak laleczka. Nie wykluczja staran o 3 dziecko...
Choroba mnie jakas bierze, w gardle drapie, dreszcze trzepia, leb boli (tylko prosze bez skojarzen z ciaza) a mam miec popoludniu dzieci przyjaciolki na 3 godz. I znowu nie wiem co ja bede z nimi robic, 4 i 6 lat, chlopaki.Mega, moremi, caffe, kapturnica, ania.g, Simba, Reni, Bliska 77, Pusurek, Iwone, Sabina, iwcia77, kkisia, peppapig, gosia7122, EwaT, paszczakin, malgos741, Parka lubią tę wiadomość
-
caffe wrote:Mój analogicznie do wieku Twojej Małej też wkładał palce do buzi. Teraz już nie wkłada, ale wkłada wszystko inne.
Co do smoczka i jego wypluwania, to po prostu jest taka ich zabawaMojemu już przeszła
caffe, Pusurek lubią tę wiadomość
-
Olena powodzenia
ale.. nie mów hopInessa też odpuściła i nastawiła się na adopcję i teraz mamy Inessę w dwupaku
tak czy inaczej trzymam kciukimoremi, Sabina, iwcia77, kkisia, peppapig, Mega, Olena lubią tę wiadomość
-
no tego jeszcze brakowało, żebyś konto usunęła!
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/b42c3ea797d0.jpg
Bursztyn wrote:Szczesc Boze!
Podobno ktos tu sie niepokoil moja absencja- dostalam telegram od Bozia przeciez pisalam w zeszla sobote ze bede sie resetowac
dodatkowo wykres uzupelnialam, konta nie usunelam, wiec to wcale nie bylo znikniecie tylko urlop
moremi, Bursztyn, Sabina, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
Bursztynku, dobrze że się odezwałaś, dużo zdrowia, kurde mnie też coś bierze widocznie rozsiałyśmy wirusy oby jeszcze te ciążowe się rozsiały to będzie gitWiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2014, 12:41
moremi, caffe, Bursztyn, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
-
Bliska 77 wrote:Olena anie da rady zbić tego tsh???? (ja miałam wyższe leki i dieta pomogły choć było b.ciężko)
bursztynku, dobrze że się odezwałaś, dużo zdrowia, kurde mnie też coś bierze widocznie rozsiałyśmy wirusy oby jeszcze te ciążowe się rozsiały to będzie git
Aga, Olena pisala o FSH
Przy okazji, Olena powodzenia w adopcjiWiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2014, 11:48
kapturnica, Bliska 77, Olena lubią tę wiadomość
-
Bliska 77 wrote:Olena anie da rady zbić tego tsh???? (ja miałam wyższe leki i dieta pomogły choć było b.ciężko)
bursztynku, dobrze że się odezwałaś, dużo zdrowia, kurde mnie też coś bierze widocznie rozsiałyśmy wirusy oby jeszcze te ciążowe się rozsiały to będzie git
No i chyba każdy zna historie o ciążach podczas starań o adopcję lub tuż po. Ja sama znam dwie dziewczyny, które zaszły w ciążę podczas szkoleń. I nie mówię o Inesce.
Inessa, halo, halo. Jak się czujesz?Sabina, iwcia77, Bliska 77, kkisia, peppapig, Olena, Parka lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnyBliska 77 wrote:Witajcie w mrozny poranek
Pusurku, kiedy czytam Twoje posty o darciu japki i wypluwaniu smoczka, to tak jakbym o mojej corci czytala
Po prostu jazda przednia, jak czytam ze dziewczynom dzieci tyle spia....moremi, caffe, Bliska 77, Mega, Parka lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Aga, ale wiesz, ze one nie spia same. Te cholerne matki cos im daja na sen, wodke moze?
Simba, Pusurek, Sabina, iwcia77, Bliska 77, kkisia, Mega, Parka lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnyDzien doberek. Dziec w bujaczku, ja w majtkach, na dworze zimno, ale nie pada, wiec pelnia szczescia. W garze zupa rybna sie pichci. Jo Nesbø wola tesknie, bo go ostatnio zaniedbuje.
Milego dnia!moremi, dorbie, iwcia77, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-
Pusurku, ja nie mogę adresu wysłać dopóki mnie do przyjaciółek nie przyjmiesz.
Edit: ja pisałam, a Ty akceptowałaśWiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2014, 12:08
Pusurek, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
Bursztyn wrote:dzeiki
Aga, Olena pisala o FSH
Przy okazji, Olena powodzenia w adopcjimoremi, Bursztyn lubią tę wiadomość