X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • caffe Autorytet

Wysłany: 30 października 2014, 10:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój analogicznie do wieku Twojej Małej też wkładał palce do buzi. Teraz już nie wkłada, ale wkłada wszystko inne.

Co do smoczka i jego wypluwania, to po prostu jest taka ich zabawa :) Mojemu już przeszła :)

Bliska 77 lubi tę wiadomość

• EwaT Autorytet

Wysłany: 30 października 2014, 10:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Ewka - wytrzymujesz bez cukru i białej mąki? Bo ja mam ostatnio takie parcie na słodycze, że szok....chyba to z powodu braku alkoholu we krwi...taki substytut..;)
    wytrzymuje
    pije wino :)

peppapig, Bozia3, kapturnica, iwcia77, kkisia, BISCA lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 października 2014, 10:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Parka wrote:
    Peppa, bralas cos na to endo, ze takie piekne masz?
    Teraz zauważyłam pytanie a wiec dzień przed okresem miałam 7,5 tak się przeraziłam ze kupiłam kilo orzechów migdałów i poszły 3 butelki wina w 2 tygodnie aaaa i magnez max po 2-3 tabletki plus tran z wit A i D

moremi, malgos741, kapturnica, ania.g, paszczakin, Parka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 października 2014, 10:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczynki!
    Piękne słońce, a miało byc pochmurno

Simba lubi tę wiadomość

• Olena Autorytet

Wysłany: 30 października 2014, 10:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie dziewczyny. Dla tych co mnie pamiętają witajcie, witajcie. Chciałam tylko napisać, bo dostałam wpisy pod wykresem od Was, że to, że tu jestem to nie znaczy, że się staramy. Nie wierzę w moją ciążę naturalną, a tutaj to ostanie moje podrygi. Zbyt wysokie FSH (16 , 17, 19) pozbawiło mnie złudzeń. Staramy sie o adopcję. Jest mi z tym całkiem dobrze. Zaglądam tu czasami podpatrzeć nowe ciąże. Związałam się z Wami i mam ten sentyment , że wracam podpatrzeć. Życzę Wam wszystkim, a szczególnie "starym" tu kumpelkom upragnionych ciąż. Wybaczcie, ale nie będę tu się udzielać, ponieważ w głowie mentalnie jestem przy adopcji.

Mega, Bursztyn, moremi, caffe, kapturnica, ania.g, Simba, Bliska 77, Pusurek, Sabina, iwcia77, Iwone, kkisia, peppapig, gosia7122, EwaT, malgos741, Niuta, BISCA, Alis, Parka lubią tę wiadomość

590040cb82960119f78e126c9419cb34.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 30 października 2014, 10:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olena chyba CIę ściągnęłam myślami - bo właśnie się zastanawiałam co u CIebie :). Powodzenia w takim razie w adopcji - i zaglądaj tu - bo coraz mniej nas starych uczestniczek tego forum :)

Mega, Bliska 77, iwcia77, peppapig, Olena lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 30 października 2014, 10:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szczesc Boze!

Podobno ktos tu sie niepokoil moja absencja- dostalam telegram od Bozi ;-) a przeciez pisalam w zeszla sobote ze bede sie resetowac :) dodatkowo wykres uzupelnialam, konta nie usunelam, wiec to wcale nie bylo znikniecie tylko urlop :-) Musialam beret przewietrzyc i troche sie oderwac od tematu staran, ciazy i kupy ;-) a poza tym mam mniej czasu teraz a wiecej stresu i roznych zajec wiec musze sie jakos lepiej zorganizowac. Dostalam rowniez od jednej z forumowiczek poufna droga pantoflowo-mejlowa info o powrocie Myszy :-) bardzo sie ciesze.
    My nadal jestesmy zawieszeni jesli chodzi o kupowanie domu, dziadki sie ociagaja, nie podoba mi sie to, i chyba bedziemy musieli stanowczo zazadac podania daty, bo wyglada na to ze najchetniej przeciagaliby to w nieskonczonosc.
    Przedwczoraj widzialam coreczke kumpeli, ta z traumatycznego porodu, sliczna jest jak laleczka. Nie wykluczja staran o 3 dziecko...
    Choroba mnie jakas bierze, w gardle drapie, dreszcze trzepia, leb boli (tylko prosze bez skojarzen z ciaza) a mam miec popoludniu dzieci przyjaciolki na 3 godz. I znowu nie wiem co ja bede z nimi robic, 4 i 6 lat, chlopaki.

Mega, moremi, caffe, kapturnica, ania.g, Simba, Reni, Bliska 77, Pusurek, Iwone, Sabina, iwcia77, kkisia, peppapig, gosia7122, EwaT, paszczakin, malgos741, Parka lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 30 października 2014, 11:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    Mój analogicznie do wieku Twojej Małej też wkładał palce do buzi. Teraz już nie wkłada, ale wkłada wszystko inne.

Co do smoczka i jego wypluwania, to po prostu jest taka ich zabawa :) Mojemu już przeszła :)
    No moja piastki od dawna wklada, teraz zjada moje palce i rowniez wszystko inne

caffe, Pusurek lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• Reni Autorytet

Wysłany: 30 października 2014, 11:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witałam się?

moremi, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 30 października 2014, 11:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olena powodzenia
    ale.. nie mów hop ;-) Inessa też odpuściła i nastawiła się na adopcję i teraz mamy Inessę w dwupaku :-D

tak czy inaczej trzymam kciuki

moremi, Sabina, iwcia77, kkisia, peppapig, Mega, Olena lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 30 października 2014, 11:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no tego jeszcze brakowało, żebyś konto usunęła!

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/b42c3ea797d0.jpg
    Bursztyn wrote:
    Szczesc Boze!

Podobno ktos tu sie niepokoil moja absencja- dostalam telegram od Bozi ;-) a przeciez pisalam w zeszla sobote ze bede sie resetowac :) dodatkowo wykres uzupelnialam, konta nie usunelam, wiec to wcale nie bylo znikniecie tylko urlop :-)

moremi, Bursztyn, Sabina, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 30 października 2014, 11:43

Cytuj  /     /  Zgłoś

Bursztynku, dobrze że się odezwałaś, dużo zdrowia, kurde mnie też coś bierze widocznie rozsiałyśmy wirusy oby jeszcze te ciążowe się rozsiały to będzie git

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2014, 12:41

moremi, caffe, Bursztyn, kkisia, Mega lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 30 października 2014, 11:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bliska 77 wrote:
    Olena anie da rady zbić tego tsh???? (ja miałam wyższe leki i dieta pomogły choć było b.ciężko)
    bursztynku, dobrze że się odezwałaś, dużo zdrowia, kurde mnie też coś bierze widocznie rozsiałyśmy wirusy oby jeszcze te ciążowe się rozsiały to będzie git
    dzeiki :)
    Aga, Olena pisala o FSH :)
    Przy okazji, Olena powodzenia w adopcji :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2014, 11:48

kapturnica, Bliska 77, Olena lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • moremi Autorytet

Wysłany: 30 października 2014, 11:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bliska 77 wrote:
    Olena anie da rady zbić tego tsh???? (ja miałam wyższe leki i dieta pomogły choć było b.ciężko)
    bursztynku, dobrze że się odezwałaś, dużo zdrowia, kurde mnie też coś bierze widocznie rozsiałyśmy wirusy oby jeszcze te ciążowe się rozsiały to będzie git
    Olena pisała o fsh, a z tym już faktycznie znacznie gorzej niż z tsh. Niemniej jednak trzymam kciuki za adopcję :-)
    No i chyba każdy zna historie o ciążach podczas starań o adopcję lub tuż po. Ja sama znam dwie dziewczyny, które zaszły w ciążę podczas szkoleń. I nie mówię o Inesce.

Inessa, halo, halo. Jak się czujesz?

Sabina, iwcia77, Bliska 77, kkisia, peppapig, Olena, Parka lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 października 2014, 11:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bliska 77 wrote:
    Witajcie w mrozny poranek
    Pusurku, kiedy czytam Twoje posty o darciu japki i wypluwaniu smoczka, to tak jakbym o mojej corci czytala ;)
    Po prostu jazda przednia, jak czytam ze dziewczynom dzieci tyle spia....
    Aga, ale wiesz, ze one nie spia same. Te cholerne matki cos im daja na sen, wodke moze? ;)

moremi, caffe, Bliska 77, Mega, Parka lubią tę wiadomość

• moremi Autorytet

Wysłany: 30 października 2014, 11:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Aga, ale wiesz, ze one nie spia same. Te cholerne matki cos im daja na sen, wodke moze? ;)
    Makówkę zamiast smoczka :-)

Simba, Pusurek, Sabina, iwcia77, Bliska 77, kkisia, Mega, Parka lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 października 2014, 11:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien doberek. Dziec w bujaczku, ja w majtkach, na dworze zimno, ale nie pada, wiec pelnia szczescia. W garze zupa rybna sie pichci. Jo Nesbø wola tesknie, bo go ostatnio zaniedbuje.

Milego dnia!

moremi, dorbie, iwcia77, Bliska 77 lubią tę wiadomość

• moremi Autorytet

Wysłany: 30 października 2014, 12:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurku, ja nie mogę adresu wysłać dopóki mnie do przyjaciółek nie przyjmiesz.

Edit: ja pisałam, a Ty akceptowałaś :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2014, 12:08

Pusurek, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 października 2014, 12:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Pusurku, ja nie mogę adresu wysłać dopóki mnie do przyjaciółek nie przyjmiesz.

Edit: ja pisałam, a Ty akceptowałaś :-)
    Ah, ta telepatia na forum. ;)

iwcia77, moremi lubią tę wiadomość

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 30 października 2014, 12:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    dzeiki :)
    Aga, Olena pisala o FSH :)
    Przy okazji, Olena powodzenia w adopcji :)
    faktycznie, przepraszam, wynika z tego ze dopowiadam sobie to o czytam, na usprawiedliwienie, spałam dziś z w sumie ok 4 godzin

moremi, Bursztyn lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

‹‹ 5260 5261 5262 5263 5264 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

3 naturalne sposoby na mdłości w ciąży

Mdłości i nudności to jedna z najczęstszych i najbardziej typowych dolegliwości w pierwszych tygodniach ciąży. Czym są one spowodowane i jak sobie pomóc? Poznaj sprawdzone i skuteczne sposoby, jak zmniejszyć mdłości w ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

11 największych mitów dotyczących starania o dziecko, w które być może jeszcze wierzysz

Niektóre nieprawdziwe stwierdzenia przekazywane są z ust do ust tak długo, że bez zastanowienia w nie wierzymy. Przeczytaj jakie są największe mity na temat starania o dziecko i upewnij się, że „nie padłaś ich ofiarą”.

CZYTAJ WIĘCEJ