35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyiwcia77 wrote:a mialas jakies efekty uboczne , bo lekarz mnie uprzedzil ze albo bedzie duzo kupy albo malo albo zoladek nie bedzie go dobrze przyswajal...
Jak murzyn! Od razu zapodaj sobie duze ilosci wody, bo zaparcia lubia byc po magnezie.
iwcia77, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni wrote:i chciałam powiedzieć, że wczoraj mój jeden post przeszedł bez echa!
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/0cf7623a5a0b.jpgReni, iwcia77, macduska, Sabina, BISCA lubią tę wiadomość
-
z tym punktem G to taki żarcik był
dorbie wrote:Nie, punkt G to na ścianie a to na szyjce przy brzegu końca otworu do kanału, ale w dotyku taki szorstki. Kurde, może jakis polip lub brodawczak. Ale tego nie czułam w poprzednich dniach, dziś szyjka jakby twardsza, mniej rozpulchniona i wyczułam.iwcia77, moremi, dorbie, Bliska 77, BISCA lubią tę wiadomość
-
owszem był.. mam go na stałe zawsze w szufladzie... nigdy nie wiadomo kiedy się przyda
Pusurek wrote:Uwielbiam ten niebieski kartonik! On juz sie nam raz przewinal przez forum, pamietam byly propozycje stworzenia takowego do uzytku domowego. Ja zrobie chyba dwa - jeden dla siebie, jednen dla chlopa.iwcia77, moremi, Pusurek, Bliska 77, BISCA lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:Widze, ze czesc Panelu Dyskusyjnego Rady Nadzorczej 35+ jest obecna, natomiast brakuje naszego przedstawiciela Episkopatu
gdzie jest wielebny Ksiondz ?
jestem zbólwersowany twojom absencjom
A.iwcia77, moremi, Bliska 77, Simba, Sabina, Bursztyn, BISCA lubią tę wiadomość
-
ALe dziś pogoda super...byłam 2,5 godziny z młodym na spacerze...obleciałam ciucholand, wysłałam magnesy dla Pusura i Reni, zrobiłam zakupy...wróciliśmy - a mały wciąż śpi...więc go zapakowanego wywaliłam na balkon...kurcze - w wózku może spędzać pół dnia....
po żelazie miałam lekkie zatwardzenia i czarną kupę...
dzień bez tematu kupy - dniem straconym.... :)i po co komu studia, książki, wiedza...jak i tak tematy krążą wokół jednegoiwcia77, Reni, Pusurek, macduska, Bliska 77, kkisia, gosia7122, Simba, Mega, moremi, Sabina, Bursztyn, BISCA lubią tę wiadomość
-
Podziwiam kobiety, które tak doskonale znają swoje "wnętrze" - ja pary razzy próbowałam se tam grzebać - ale ani żadnych punktów, ani szyjek nie znalazłam....może mam za krótkie dłonie?
iwcia77, Reni, macduska, ania.g, Simba, Mega, moremi, Sabina lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:Podziwiam kobiety, które tak doskonale znają swoje "wnętrze" - ja pary razzy próbowałam se tam grzebać - ale ani żadnych punktów, ani szyjek nie znalazłam....może mam za krótkie dłonie?
Reni, Bozia3, moremi lubią tę wiadomość
-
palce Bozia palce!
Bozia3 wrote:Podziwiam kobiety, które tak doskonale znają swoje "wnętrze" - ja pary razzy próbowałam se tam grzebać - ale ani żadnych punktów, ani szyjek nie znalazłam....może mam za krótkie dłonie?iwcia77, Bliska 77, Bozia3, Mega, moremi, Sabina lubią tę wiadomość
-
ja żelaza nie jem zbyt twarde i boję się rdzy na zębach..
aaa po żelazie to kupy są żelazne??
i jak przechodzi się przez bramkę na lotnisku to dzwoni?
i wiem po co Pusurowi tyle magnesów.. żeby zebrać się do kupyWiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2014, 14:57
caffe, Pusurek, iwcia77, macduska, Bozia3, kkisia, Simba, Mega, moremi, Sabina, BISCA lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:ja żelaza nie jem zbyt twarde i boję się rdzy na zębach..
aaa po żelazie to kupy są żelazne??
i jak przechodzi się przez bramkę na lotnisku to dzwoni?iwcia77, macduska, Bliska 77, moremi, BISCA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:ALe dziś pogoda super...byłam 2,5 godziny z młodym na spacerze...obleciałam ciucholand, wysłałam magnesy dla Pusura i Reni, zrobiłam zakupy...wróciliśmy - a mały wciąż śpi...więc go zapakowanego wywaliłam na balkon...kurcze - w wózku może spędzać pół dnia....
dzień bez tematu kupy - dniem straconym.... :)i po co komu studia, książki, wiedza...jak i tak tematy krążą wokół jednego), po drugie - ile dajesz mu tej wodki, ze tyle spi? Wiesz, pytam, zeby nie przedobrzyc
iwcia77, Bliska 77, Bozia3, gosia7122, moremi, Sabina, BISCA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Reni wrote:ja żelaza nie jem zbyt twarde i boję się rdzy na zębach..
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/66859ddb9a0e.jpg
szkoda z emoj Alojz nie nosi ...mialabym depilacje freePusurek, Bliska 77, kkisia, Mega, moremi, Iwone, Sabina, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:ALe dziś pogoda super...byłam 2,5 godziny z młodym na spacerze...obleciałam ciucholand, wysłałam magnesy dla Pusura i Reni, zrobiłam zakupy...wróciliśmy - a mały wciąż śpi...więc go zapakowanego wywaliłam na balkon...kurcze - w wózku może spędzać pół dnia....
dzień bez tematu kupy - dniem straconym.... :)i po co komu studia, książki, wiedza...jak i tak tematy krążą wokół jednegoiwcia77, Bozia3, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Pusurek wrote:Po pierwsze- dzieki za magnes ( czekam teraz na czarna kupe
), po drugie - ile dajesz mu tej wodki, ze tyle spi? Wiesz, pytam, zeby nie przedobrzyc
Pusurek, gosia7122, Sabina lubią tę wiadomość
-
ja to trochę inaczej widziałam
skoro szamiesz tyle żelaza to magnesy masz po to, żeby Ci się to żelazo nie ulało..
Pusurek wrote:Ty wiesz jakie ja mam ciezkie zycie? Tachac to wszystko? Do kibla?Bliska 77, iwcia77, Mega, moremi lubią tę wiadomość