X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 października 2014, 14:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    a mialas jakies efekty uboczne , bo lekarz mnie uprzedzil ze albo bedzie duzo kupy albo malo albo zoladek nie bedzie go dobrze przyswajal...
    Czarna kupa bedzie! ;) Jak murzyn! Od razu zapodaj sobie duze ilosci wody, bo zaparcia lubia byc po magnezie.

iwcia77, Bliska 77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 października 2014, 14:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    i chciałam powiedzieć, że wczoraj mój jeden post przeszedł bez echa!
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/0cf7623a5a0b.jpg
    Uwielbiam ten niebieski kartonik! On juz sie nam raz przewinal przez forum, pamietam byly propozycje stworzenia takowego do uzytku domowego. Ja zrobie chyba dwa - jeden dla siebie, jednen dla chlopa. ;)

Reni, iwcia77, macduska, Sabina, BISCA lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 30 października 2014, 14:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    z tym punktem G to taki żarcik był :-)
    dorbie wrote:
    Nie, punkt G to na ścianie a to na szyjce przy brzegu końca otworu do kanału, ale w dotyku taki szorstki. Kurde, może jakis polip lub brodawczak. Ale tego nie czułam w poprzednich dniach, dziś szyjka jakby twardsza, mniej rozpulchniona i wyczułam.

iwcia77, moremi, dorbie, Bliska 77, BISCA lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 30 października 2014, 14:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    owszem był.. mam go na stałe zawsze w szufladzie... nigdy nie wiadomo kiedy się przyda
    Pusurek wrote:
    Uwielbiam ten niebieski kartonik! On juz sie nam raz przewinal przez forum, pamietam byly propozycje stworzenia takowego do uzytku domowego. Ja zrobie chyba dwa - jeden dla siebie, jednen dla chlopa. ;)

iwcia77, moremi, Pusurek, Bliska 77, BISCA lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • EwaT Autorytet

Wysłany: 30 października 2014, 14:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    Widze, ze czesc Panelu Dyskusyjnego Rady Nadzorczej 35+ jest obecna, natomiast brakuje naszego przedstawiciela Episkopatu ;-) gdzie jest wielebny Ksiondz ?
    jestem
    jestem zbólwersowany twojom absencjom
    A.

iwcia77, moremi, Bliska 77, Simba, Sabina, Bursztyn, BISCA lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 30 października 2014, 14:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ALe dziś pogoda super...byłam 2,5 godziny z młodym na spacerze...obleciałam ciucholand, wysłałam magnesy dla Pusura i Reni, zrobiłam zakupy...wróciliśmy - a mały wciąż śpi...więc go zapakowanego wywaliłam na balkon...kurcze - w wózku może spędzać pół dnia....

po żelazie miałam lekkie zatwardzenia i czarną kupę...

dzień bez tematu kupy - dniem straconym.... :)i po co komu studia, książki, wiedza...jak i tak tematy krążą wokół jednego :)

iwcia77, Reni, Pusurek, macduska, Bliska 77, kkisia, gosia7122, Simba, Mega, moremi, Sabina, Bursztyn, BISCA lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 30 października 2014, 14:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Podziwiam kobiety, które tak doskonale znają swoje "wnętrze" - ja pary razzy próbowałam se tam grzebać - ale ani żadnych punktów, ani szyjek nie znalazłam....może mam za krótkie dłonie? ;)

iwcia77, Reni, macduska, ania.g, Simba, Mega, moremi, Sabina lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 30 października 2014, 14:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Podziwiam kobiety, które tak doskonale znają swoje "wnętrze" - ja pary razzy próbowałam se tam grzebać - ale ani żadnych punktów, ani szyjek nie znalazłam....może mam za krótkie dłonie? ;)
    no ja tez i nic z tego nie zakumalam :(

Reni, Bozia3, moremi lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 30 października 2014, 14:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    palce Bozia palce!
    Bozia3 wrote:

iwcia77, Bliska 77, Bozia3, Mega, moremi, Sabina lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 30 października 2014, 14:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja żelaza nie jem zbyt twarde i boję się rdzy na zębach..
    aaa po żelazie to kupy są żelazne??
    i jak przechodzi się przez bramkę na lotnisku to dzwoni?

i wiem po co Pusurowi tyle magnesów.. żeby zebrać się do kupy ;-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2014, 14:57

caffe, Pusurek, iwcia77, macduska, Bozia3, kkisia, Simba, Mega, moremi, Sabina, BISCA lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 30 października 2014, 14:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    aaa po żelazie to kupy są żelazne??
    i jak przechodzi się przez bramkę na lotnisku to dzwoni?
    No. Jak przyłożysz komus w łeb to możesz zabić. :)

iwcia77, macduska, Bliska 77, moremi, BISCA lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 października 2014, 14:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    ALe dziś pogoda super...byłam 2,5 godziny z młodym na spacerze...obleciałam ciucholand, wysłałam magnesy dla Pusura i Reni, zrobiłam zakupy...wróciliśmy - a mały wciąż śpi...więc go zapakowanego wywaliłam na balkon...kurcze - w wózku może spędzać pół dnia....

dzień bez tematu kupy - dniem straconym.... :)i po co komu studia, książki, wiedza...jak i tak tematy krążą wokół jednego :)
    Po pierwsze- dzieki za magnes ( czekam teraz na czarna kupe ;) ), po drugie - ile dajesz mu tej wodki, ze tyle spi? Wiesz, pytam, zeby nie przedobrzyc ;)

iwcia77, Bliska 77, Bozia3, gosia7122, moremi, Sabina, BISCA lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 października 2014, 15:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:

i wiem po co Pusurowi tyle magnesów.. żeby zebrać się do kupy ;-)
    Ty wiesz jakie ja mam ciezkie zycie? Tachac to wszystko? Do kibla? ;)

iwcia77, Bliska 77, Reni, Simba, moremi, Sabina lubią tę wiadomość

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 30 października 2014, 15:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    z tym punktem G to taki żarcik był :-)
    :)

Reni lubi tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 30 października 2014, 15:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/66859ddb9a0e.jpg

szkoda z emoj Alojz nie nosi ...mialabym depilacje free ;D

Pusurek, Bliska 77, kkisia, Mega, moremi, Iwone, Sabina, Bursztyn lubią tę wiadomość

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 30 października 2014, 15:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:

Bo bez wzgledu na studia ksiazki itp, kupe kazdy robi ;)

iwcia77, Bozia3, moremi lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 października 2014, 15:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/66859ddb9a0e.jpg

Nie wiem co na to Animalsi... tak sprzywdzic bobra??

iwcia77, Mega, moremi, Sabina, BISCA lubią tę wiadomość

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 30 października 2014, 15:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Po pierwsze- dzieki za magnes ( czekam teraz na czarna kupe ;) ), po drugie - ile dajesz mu tej wodki, ze tyle spi? Wiesz, pytam, zeby nie przedobrzyc ;)
    Tez jestem zainteresowana, byl czas ze spala w wozku na spacerze ponad 3godziny ale to bylo dawno i nieprawda, teraz max 15min wrrrrrr

Pusurek, gosia7122, Sabina lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• Reni Autorytet

Wysłany: 30 października 2014, 15:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja to trochę inaczej widziałam
    skoro szamiesz tyle żelaza to magnesy masz po to, żeby Ci się to żelazo nie ulało..
    Pusurek wrote:
    Ty wiesz jakie ja mam ciezkie zycie? Tachac to wszystko? Do kibla? ;)

Bliska 77, iwcia77, Mega, moremi lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 30 października 2014, 15:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    takie długiee kłaki targasz na codzień????
    iwcia77 wrote:

iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

‹‹ 5263 5264 5265 5266 5267 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Test Panorama – jeszcze dokładniejszy dzięki sztucznej inteligencji!

Jeszcze do niedawna wykonywanie dokładnych badań prenatalnych, takich jak amniopunkcja, wiązało się z ryzykiem dla rozwijającego się maleństwa. Rozwój technologii i medycyny przyczynił się powstania nieinwazyjnych testów prenatalnych nowej generacji (NIPT). Jednym z nich jest test Panorama, który jako jedyny wykorzystuje sztuczną inteligencję. Jak wykonuje się test? Na czym polega jego skuteczność? Jakie choroby i schorzenia mogą zostać dzięki niemu wykryte? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Obrotowy fotelik tyłem - bezpieczeństwo i funkcjonalność

Fotelik obrotowy to wygoda i bezpieczeństwo w jednym – dzięki funkcji obracania ułatwia wkładanie i wyjmowanie dziecka z samochodu, a także pozwala na łatwe ustawienie tyłem do kierunku jazdy, co jest najbezpieczniejszą pozycją dla najmłodszych pasażerów. Jakie ma jeszcze korzyści?

CZYTAJ WIĘCEJ

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ