35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Reni wrote:odniosę się jeszcze do tematu butów
w związku z tym, że pracuję w centrum i nie dojeżdzam autem tylko 3 środkami komunikacji i popierdalam po polskich chodnikach nie chodzę na obcasach. Po kontuzji kolana i połamaniu stopy nie bardzo mogę chodzić na obcasach, niestety organizm się odzwyczaiła już takie buty jak Caffe pokazała to dla mnie całkowicie nie do przyjęcia twarde niewygodne
no i na okazje, wesela czy chociaż mój ślub buty kupiłam w sklepie do tańca.. Robią na zamówienie jaki się chce obcas, materiał, podeszwę.. Boże najlepsiejsze buty jakie kiedykolwiek miałam
a na codzień doginam w balerinach a w wakacje w takich jak pusur czy burszta
koło domu w sportowych.. las, trawy te sprawy
mama w szafce buciory z mega obcasami ale nigdy ich nie założyłam.. czuje się w nich jak koń z budką telefoniczną na głowie
a nic mnie tak nie bawi jak laski które idą w takich buciorach obcas 14 idą na lekko ugiętych nogach ale z zablokowanymi kolanami .. nie wiem czy wiecie o co chodzi.. że tak stawiają nogę z biodra a nie tak płynnie hahah
czy ja również musze sie wypowiedzieć w obuwniczym temacie czy nie jest to obowiążkowe?macduska, Mega, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Andżej .. już nie musisz
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/3e6c893ddcb5.jpgEwaT wrote:czy ja również musze sie wypowiedzieć w obuwniczym temacie czy nie jest to obowiążkowe?Bliska 77, macduska, EwaT, Mega, BISCA, Simba, Pusurek, moremi, Bursztyn, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:odniosę się jeszcze do tematu butów
w związku z tym, że pracuję w centrum i nie dojeżdzam autem tylko 3 środkami komunikacji i popierdalam po polskich chodnikach nie chodzę na obcasach. Po kontuzji kolana i połamaniu stopy nie bardzo mogę chodzić na obcasach, niestety organizm się odzwyczaiła już takie buty jak Caffe pokazała to dla mnie całkowicie nie do przyjęcia twarde niewygodne
no i na okazje, wesela czy chociaż mój ślub buty kupiłam w sklepie do tańca.. Robią na zamówienie jaki się chce obcas, materiał, podeszwę.. Boże najlepsiejsze buty jakie kiedykolwiek miałam
a na codzień doginam w balerinach a w wakacje w takich jak pusur czy burszta
koło domu w sportowych.. las, trawy te sprawy
mama w szafce buciory z mega obcasami ale nigdy ich nie założyłam.. czuje się w nich jak koń z budką telefoniczną na głowie
a nic mnie tak nie bawi jak laski które idą w takich buciorach obcas 14 idą na lekko ugiętych nogach ale z zablokowanymi kolanami .. nie wiem czy wiecie o co chodzi.. że tak stawiają nogę z biodra a nie tak płynnie hahah
pieknie to ujelas
Reni lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA w temacie nielubianych gosci:
do nas też bardzo czesto przyjeżdzają niezapowiedziani - głównie cioteczni bracia mojego Taty , był jedynakiem-
bardzo mnie to wnerwiało ale
ostatnio przyjechał jeden wujek, wyjątkowo upirdliwy i wnerwiający - przywiózł mi czekolade, moją ulubioną
i uświadomiłam sobie ze zawsze taką przywozi bo PAMIĘTA ze ja ją uwielbiam
i pomyślałam , ze przecież to nie będzie trwać wiecznie....
a kazdy jest jakiś i przecież nie widuję się z nimi codziennie a raczej raz czy dwa do roku i postanowiłam wyluzowac i cieszyć sie że wogóle sa i chcą nas odwiedzać...
tak szybko odchodzą...
Bozia3, Mega, Viola, kkisia, BISCA, Simba, Bliska 77, ania.g, Pusurek, moremi, iwcia77, gosia7122, Sabina, Parka lubią tę wiadomość
-
WItam się i ja...
W kwestii butów - szpilki bardzo mi się podobają- ale nie są chyba dla mnie...śmigam w butach typu Pusur i jestem zadowolona...
Jeśli faceci czytają to forum - to mają niezły ubaw...Szczególnie jak się mówi o nich. Swoją drogą - to może dlatego Pusur ma bez walki Zosię do sprzątania - bo jak się jej chłop naczytał tutaj jaki to problem - to już nic więcej nie trzeba mu było tłumaczyć - może ma to swoje dobre strony
U mnie napływ pokarmu - cycki mam już wielgachne - wczoraj A. wołał za mną Sabrino Laktacyjna...ale za długa nazwa - ostatecznie skończyliśmy wieczór na ksywie "Lakti". Więc od dziś jestem w domu Lakti (dobrze, że nie kapuściana) - zajebioza normalnie..- zważywszy na to, że mój to amator Teresek
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 października 2014, 09:54
macduska, Reni, Mega, kkisia, Bliska 77, caffe, Pusurek, moremi, Simba, Bursztyn, iwcia77, gosia7122, Parka, Sabina lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:
a kazdy jest jakiś i przecież nie widuję się z nimi codziennie a raczej raz czy dwa do roku i postanowiłam wyluzowac i cieszyć sie że wogóle sa i chcą nas odwiedzać...
tak szybko odchodzą...
Święto zmarłych się zbliża..i udziela się nastrójmacduska, Mega, Bliska 77, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:WItam się i ja...
Jeśli faceci czytają to forum - to mają niezły ubaw...Szczególnie jak się mówi o nich. Swoją drogą - to może dlatego Pusur ma bez walki Zosię do sprzątania - bo jak się jej chłop naczytał tutaj jaki to problem - to już nic więcej nie trzeba mu było tłumaczyć - może ma to swoje dobre strony
mój też podgląda ale mu nie pozwalam,
boję sie, ze sie będzie zbijał ze mnie a poza tym chcę mieć swój kawałek podłogi...Mega lubi tę wiadomość
-
ale może po tej akcji mu się przestawi ..jak posmakuje
a szczelasz w niego mlekiem?
pamiętam jak na wiosce z siostrą trafiłyśmy krowy w sadzie.. i zrobiłyśmy walkę na szczały z mleka.. i niestety okazało się, że i ciotka tam się czai.. opierdol był, kara te sprawy.. ale i tak miło wspominam
Bozia3 wrote:Więc od dziś jestem w domu Lakti (dobrze, że nie kapuściana) - zajebioza normalnie..- zważywszy na to, że mój to amator Teresek
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 października 2014, 09:58
Bozia3, macduska, Mega, BISCA, Bliska 77, Pusurek, moremi, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:ale może po tej akcji mu się przestawi ..jak posmakuje
a szczelasz w niego mlekiem?
pamiętam jak na wiosce z siostrą trafiłyśmy krowy w sadzie.. i zrobiłyśmy walkę na szczały z mleka.. i niestety okazało się, że i ciotka tam się czai.. opierdol był, kara te sprawy.. ale i tak miło wspominamJa sama osobiściie do tego mleka z cycków mam jakiś niesmak, a co dopiero w kogoś strzelać...
No ale widzę, że Ty miałaś niezłe zabawy w dzieciństwie...Freud by się zastanowił nad tym....Ja się bawiłam inaczej - po deszczu kroiłam dżdżownice na kilka części i patrzyłam jak każda z nich się rusza...jak widać - każdy jakiś jobel w dzieciństwie ujawnił..
Mega, Reni, Bliska 77, moremi, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość
-
haha dżdżownice to i ja przerabiałam
uwielbiałam jeździć na wakacje na wieś..miałam siostrę w moim wieku więc cały czas knułyśmyjak ciocia nie widziała to różne głupoty wymyślałyśmy
ulubiona zabawa to jak krowy szły do stawu napić się to im bliżej wody tym bardzie się rozpędzały a potem już pędziły ...no i jak była rosa to my hop hyc na łańcuch .. taki surfing dla ubogichi która dalej pojedzie
to se ne wrati
Bozia3 wrote:nie hahaha nie strzelam - ale może spróbuje..Ja sama osobiściie do tego mleka z cycków mam jakiś niesmak, a co dopiero w kogoś strzelać...
No ale widzę, że Ty miałaś niezłe zabawy w dzieciństwie...Freud by się zastanowił nad tym....Ja się bawiłam inaczej - po deszczu kroiłam dżdżownice na kilka części i patrzyłam jak każda z nich się rusza...jak widać - każdy jakiś jobel w dzieciństwie ujawnił..
Mega, Bozia3, Bliska 77, moremi, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyReni wrote:haha dżdżownice to i ja przerabiałam
uwielbiałam jeździć na wakacje na wieś..miałam siostrę w moim wieku więc cały czas knułyśmyjak ciocia nie widziała to różne głupoty wymyślałyśmy
ulubiona zabawa to jak krowy szły do stawu napić się to im bliżej wody tym bardzie się rozpędzały a potem już pędziły ...no i jak była rosa to my hop hyc na łańcuch .. taki surfing dla ubogichi która dalej pojedzie
to se ne wrati
krów na wsi coraz mniej i już na pewno do wodopoju ich nikt nie pędzi
nie mówiąc o koniach
jak byłam dzieckiem to krowy miał w naszej wsi każdy, przynajmniej jedną
teraz jeden facet ma 40 i jedna dziewczyna dwie
najlepsze jest ze ten co ma 40 kupuje u niej mleko dla siebie.....moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Dzień doberek
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/5097dc805e47.jpg
Swoją drogą tak się zastanawiam co tak przyciąga facetów na nasze forum
Mój sześciolatek poprosił wczoraj żebym mu założyła u nas konto. Jak pisałam z Iwcią na priv, to czytał mi co napisałaWiadomość wyedytowana przez autora: 31 października 2014, 10:46
Bozia3, Mega, Pusurek, moremi, iwcia77, BISCA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyIwone wrote:
Mój sześciolatek poprosił wczoraj żebym mu założyła u nas konto. Jak pisałam z Iwcią na priv, to czytał mi co napisała
Iwcia, naprawde uważasz że to co tutaj piszemy czsami nadaje się do czytania dla szesciolatka ?Iwone, Mega, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Iwone wrote:Dzień doberek
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/5097dc805e47.jpg
Mój sześciolatek poprosił wczoraj żebym mu założyła u nas konto. Jak pisałam z Iwcią na priv, to czytał mi co napisałaBozia3, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:Iwcia, naprawde uważasz że to co tutaj piszemy czsami nadaje się do czytania dla szesciolatka ?
Macduska chyba nie myślałaś że ja mu pozwalam czytać wszystko to o czym piszemy!?macduska, Mega, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość