35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
no własnie
ostatnio wpadałam na przebiegły plan.. kupię mleko i zrobię sobie ser biały i zsiadłe dla męża.. co Ty przepytał całą wieść (mają trochę krów) i nikt nie miał nawet pół litra sprzedać.. bo dla cielaków a ogólnie nie ma
no dajta spokój ..
zachciało mi się świeżego, zdrowego mleczka
tak czy inaczej do dupy
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/c4bb1519f098.jpgmacduska wrote:se newrat, newrati
krów na wsi coraz mniej i już na pewno do wodopoju ich nikt nie pędzi
nie mówiąc o koniach
jak byłam dzieckiem to krowy miał w naszej wsi każdy, przynajmniej jedną
teraz jeden facet ma 40 i jedna dziewczyna dwie
najlepsze jest ze ten co ma 40 kupuje u niej mleko dla siebie.....Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 października 2014, 11:00
Bozia3, macduska, Mega, Bliska 77, moremi, Bursztyn, Simba, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
i mamy coś dla ANdżeja
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/1a9dab4f3173.jpg
http://www.fronda.pl/a/co-zrobic-gdy-zapuka-do-ciebie-dziecko-przebrane-w-stroj-halloweenowy,43342.html
i najlepszy tekst " i módlmy się, by Bóg dał wzrost."Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 października 2014, 11:09
Iwone, Bliska 77, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyIwone wrote:on czyta tylko to na co mu pozwolę, czyli po weryfikacji. Z Iwcią rozmawiałyśmy na takie tematy że mógł czytać.
Macduska chyba nie myślałaś że ja mu pozwalam czytać wszystko to o czym piszemy!?
sama nie wiem, belfer się we mnie odezwał
wybaczIwone, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzień dobry
Byłam dziś u gin, bo wczoraj na szyjce wyczułam guzek z jednej stronny, potem wieczorem tamtego nie było i był w innym miejscu. Dobra jestemto są dwie torbielki Nabota, teraz bez znaczenia.
Owu będzie u mnie jutro, ale tyle czasu, to stary pęcherzyk, raczej nic z tego nie będzie, bo za późno. Idę do gin we wtorek, obejrzy, czy pękł i wtedy na przyszły cykl stymulacja. Zalecila mi przyjmowanie na śluz inofolik i do zrobienia badanie AMH, aby zobaczyc rezerwe pęcherzykową.macduska, Iwone, caffe, Mega, ania.g, Bliska 77, iwcia77, moremi, kkisia, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni wrote:no własnie
ostatnio wpadałam na przebiegły plan.. kupię mleko i zrobię sobie ser biały i zsiadłe dla męża.. co Ty przepytał całą wieść (mają trochę krów) i nikt nie miał nawet pół litra sprzedać.. bo dla cielaków a ogólnie nie ma
no dajta spokój ..
zachciało mi się świeżego, zdrowego mleczka
tak czy inaczej do dupy
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/c4bb1519f098.jpg
nam się udało zamówić raz na tydzień 5 litrów i ani kropli więcej
takie ma oblężenie, ze sama czasami nie ma dla siebie -
nick nieaktualnydorbie wrote:Dzień dobry
Byłam dziś u gin, bo wczoraj na szyjce wyczułam guzek z jednej stronny, potem wieczorem tamtego nie było i był w innym miejscu. Dobra jestemto są dwie torbielki Nabota, teraz bez znaczenia.
Owu będzie u mnie jutro, ale tyle czasu, to stary pęcherzyk, raczej nic z tego nie będzie, bo za późno. Idę do gin we wtorek, obejrzy, czy pękł i wtedy na przyszły cykl stymulacja. Zalecila mi przyjmowanie na śluz inofolik i do zrobienia badanie AMH, aby zobaczyc rezerwe pęcherzykową.
dobrze ze nic powaznego
powodzeniaIwone, dorbie lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
a co z tymi torbielkami? znikną?dorbie wrote:Dzień dobry
dorbie lubi tę wiadomość
-
ciekawe czy Panda nadal chce mieć dwójeczkę?
http://www.tvn24.pl/wideo/z-anteny/dwie-najbardziej-nieznosne-chinskie-pandy,1356292.html?playlist_id=12799Bliska 77, moremi, kkisia, Sabina lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry
Kiedyś nosiłam szpilko podobne ale już od dawna najchętniej na płasko.
Co do Bobrowskiego, Małaszyńskiego i reszty są ok. Ja mogę tylko dodać że nie cierpię Adamczyka, normalnie na wymioty mi się zbiera jak ciągle jego gęba przewija się w reklamach.
Byliśmy dziś w przychodni na pierwszej kontrolnej wizycie u naszej pani doktor. Marcel dobrze przybiera na wadze. Pani doktor pochwaliła wybrane przez nas mleko, powiedziała że ma świetny skład. Przynajmniej jedna normalna nie czepiała się że podaję dziecku sztuczne. Niestety laktacja się nie rozkręciła i starcza zaledwie na dostawienie Marcela tak ze trzy razy na dobę. Jak dostawiam do pustaka to się mały strasznie wnerwia. Niestety mamy problem z pępkiem, słabo się goi i pojawiła się dziś odrobina krwi, jakby się ten pępek naderwał. Na razie został dobrze oczyszczony, osuszony i zabezpieczony i czekamy. Jeśli dalej będzie pojawiała się krew to mamy jechać do szpitala na Marszałkowską (Litewska) i tam szukać pomocy. Mam nadzieję że się obędzie bez szpitala.Mega, Pusurek, macduska, caffe, Bursztyn, Simba, iwcia77, Lucky, kkisia, Sabina lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
Ania bedzie dobrze.
A ja już posprzątałam, warzywa na sałatkę jarzynowa sie studza, sernik upieczony, teraz czas na druga kawę, a potem zmykam do fryzjera....EwaT, macduska, caffe, ania.g, Bliska 77, iwcia77, BISCA, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBISCA wrote:
Wiadomosc do meza Pusura : jak chce Pan tu " zagladac" to prosze zalozyc konto, mierzyc temperaturke (wiadomo gdzie) i wypowiedziec sie na temat kupy. Nastepnie isc do spowiedzi do ksiendza A i troche sie popodlizywac Pani. Na bycie czlonkiem ( bez zadnej gry slow)tego watku, trzeba sobie zasluzyc No !
Mega, ania.g, iwcia77, BISCA lubią tę wiadomość