35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hello
ale dzisiaj mgła.
Dziś albo jutro z rańca będę miała autkoMega, macduska, kkisia, Bliska 77, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
malgos741 wrote:Hello
ale dzisiaj mgła.
Dziś albo jutro z rańca będę miała autkomalgos741 lubi tę wiadomość
-
macduska wrote:http://www.iv.pl/images/09054440640152587207.jpg
macduska, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Mega wrote:Nasze tez już naprawione, na szczęście jakaś drobna usterka była...
Mega lubi tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
Mega wrote:No to nie zazdroszczę....
Mega lubi tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
Bliska 77 wrote:Oj te autka..... nas tez czeka odstawienie na jakies dwa trzy dni no i kaska oczywiscie
Kapta, nie czekajcie tylko z chaty korzystajciemacduska, Bliska 77, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
odniosę się jeszcze do tematu butów
w związku z tym, że pracuję w centrum i nie dojeżdzam autem tylko 3 środkami komunikacji i popierdalam po polskich chodnikach nie chodzę na obcasach. Po kontuzji kolana i połamaniu stopy nie bardzo mogę chodzić na obcasach, niestety organizm się odzwyczaiła już takie buty jak Caffe pokazała to dla mnie całkowicie nie do przyjęcia twarde niewygodne
no i na okazje, wesela czy chociaż mój ślub buty kupiłam w sklepie do tańca.. Robią na zamówienie jaki się chce obcas, materiał, podeszwę.. Boże najlepsiejsze buty jakie kiedykolwiek miałam
a na codzień doginam w balerinach a w wakacje w takich jak pusur czy burszta
koło domu w sportowych.. las, trawy te sprawy
mama w szafce buciory z mega obcasami ale nigdy ich nie założyłam.. czuje się w nich jak koń z budką telefoniczną na głowie
a nic mnie tak nie bawi jak laski które idą w takich buciorach obcas 14 idą na lekko ugiętych nogach ale z zablokowanymi kolanami .. nie wiem czy wiecie o co chodzi.. że tak stawiają nogę z biodra a nie tak płynnie hahah
kkisia, macduska, Bliska 77, Mega, Pusurek, moremi, iwcia77, Sabina, Parka lubią tę wiadomość