35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
EwaT wrote:wiecie co, życie matki tak naprawde jest przejebane..
jutro wstaniesz ...zobaczysz szczesliwy usmiech Jockera na buzi Tupka i zaraz ci przejdzie to " przejebanie"EwaT, Iwone, Mega, macduska, Bursztyn, Sabina lubią tę wiadomość
-
Iwone wrote:wszystko możliwe
Ja już kiedyś słyszałam że córka pewnej pani zaszła w ciążę w basenie w którym pływały plemniki
http://www.mmlublin.pl/285899/moja-corka-zaszla-w-ciaze-bo-w-basenie-byla-sperma
DobranocIwone, macduska, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Zamknęłam wczoraj forum (wiem, wiem - tylko wątek), a dzisiaj otwieram
Dzień dobry
Psze Pani, kredę już przyniosłam, tablicę wytarłam, mogę jeszcze kawę zrobićSimba, Mega, macduska, kkisia, ania.g, Pusurek, iwcia77, Sabina, Parka lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
moremi wrote:Zamknęłam wczoraj forum (wiem, wiem - tylko wątek), a dzisiaj otwieram
Dzień dobry
Psze Pani, kredę już przyniosłam, tablicę wytarłam, mogę jeszcze kawę zrobić
Dzien dobry ewrybadymoremi, Mega, macduska, kkisia, Pusurek, iwcia77, Sabina, Parka lubią tę wiadomość
-
Podałam wczoraj, nawet nie wiem kiedy.
Dzisiaj tez mam dzien wariata, sprzątanie, fryzjer, dzieciaka odstawiamy do szkoły muzycznej i oblecimy cmentarze.
Ale na razie płaszcze tyłek w łóżku
Witam sie i życzę udanego piatuniamacduska, Bliska 77, kkisia, malgos741, iwcia77, Sabina, Parka lubią tę wiadomość
-
Dzisiaj na obiad rybka, a jutro żarcie najzdrowsze na świecie czyli robię skrzydełka w panierce jak w kfc i frytki
kkisia, caffe, iwcia77, Parka lubią tę wiadomość
-
Dzien dobry Paniom,
Piatunio !!!!!!!!!!!!!
Ciekawie bylo wczoraj o butach.... I nie tylko.
Ja mam dzisiaj rano zapiernicz. Musze dodac oferte na przetarg przed 12h. A zawsze sobie powtarzam, nie zwlekaj na ostatnia chwile... Ale na pocieszenie, idziemy do restauranta na lunch i wybierzemy knajpke z tarasem bo pogoda cudowna
Wiadomosc do meza Pusura : jak chce Pan tu " zagladac" to prosze zalozyc konto, mierzyc temperaturke (wiadomo gdzie) i wypowiedziec sie na temat kupy. Nastepnie isc do spowiedzi do ksiendza A i troche sie popodlizywac Pani. Na bycie czlonkiem ( bez zadnej gry slow)tego watku, trzeba sobie zasluzyc No !
Milego dnia babeczkimacduska, kkisia, kapturnica, Simba, Mega, moremi, Iwone, Bozia3, caffe, ania.g, Pusurek, iwcia77, Sabina, Parka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny