35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
...a tej sie na filozofowowanie w nocy zebraloEwaT wrote:wiecie co, życie matki tak naprawde jest przejebane..

jutro wstaniesz ...zobaczysz szczesliwy usmiech Jockera na buzi Tupka i zaraz ci przejdzie to " przejebanie"
EwaT, Iwone, Mega, nick nieaktualny, Bursztyn, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
To był hit 5 lat temuIwone wrote:wszystko możliwe
Ja już kiedyś słyszałam że córka pewnej pani zaszła w ciążę w basenie w którym pływały plemniki 

http://www.mmlublin.pl/285899/moja-corka-zaszla-w-ciaze-bo-w-basenie-byla-sperma
Dobranoc
Iwone, nick nieaktualny, iwcia77, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Zamknęłam wczoraj forum (wiem, wiem - tylko wątek), a dzisiaj otwieram

Dzień dobry
Psze Pani, kredę już przyniosłam, tablicę wytarłam, mogę jeszcze kawę zrobić
Simba, Mega, nick nieaktualny, nick nieaktualny, ania.g, nick nieaktualny, iwcia77, nick nieaktualny, Parka lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
To ja napisze temat na tablicymoremi wrote:Zamknęłam wczoraj forum (wiem, wiem - tylko wątek), a dzisiaj otwieram

Dzień dobry
Psze Pani, kredę już przyniosłam, tablicę wytarłam, mogę jeszcze kawę zrobić

Dzien dobry ewrybady
moremi, Mega, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, iwcia77, nick nieaktualny, Parka lubią tę wiadomość
-
Podałam wczoraj, nawet nie wiem kiedy.
Dzisiaj tez mam dzien wariata, sprzątanie, fryzjer, dzieciaka odstawiamy do szkoły muzycznej i oblecimy cmentarze.
Ale na razie płaszcze tyłek w łóżku
Witam sie i życzę udanego piatunia
nick nieaktualny, Bliska 77, nick nieaktualny, malgos741, iwcia77, nick nieaktualny, Parka lubią tę wiadomość
-
Dzisiaj na obiad rybka, a jutro żarcie najzdrowsze na świecie czyli robię skrzydełka w panierce jak w kfc i frytki
nick nieaktualny, caffe, iwcia77, Parka lubią tę wiadomość
-
Dzien dobry Paniom,
Piatunio !!!!!!!!!!!!!
Ciekawie bylo wczoraj o butach.... I nie tylko.
Ja mam dzisiaj rano zapiernicz. Musze dodac oferte na przetarg przed 12h. A zawsze sobie powtarzam, nie zwlekaj na ostatnia chwile... Ale na pocieszenie, idziemy do restauranta na lunch i wybierzemy knajpke z tarasem bo pogoda cudowna
Wiadomosc do meza Pusura : jak chce Pan tu " zagladac" to prosze zalozyc konto, mierzyc temperaturke (wiadomo gdzie) i wypowiedziec sie na temat kupy. Nastepnie isc do spowiedzi do ksiendza A i troche sie popodlizywac Pani. Na bycie czlonkiem ( bez zadnej gry slow)tego watku, trzeba sobie zasluzyc No !

Milego dnia babeczki
nick nieaktualny, nick nieaktualny, kapturnica, Simba, Mega, moremi, Iwone, Bozia3, caffe, ania.g, nick nieaktualny, iwcia77, nick nieaktualny, Parka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPowiem Wam ze dzisiaj rano po raz pierwszy od baaardzo dawna mieliśmy sex spontan.
Jednak to zupełnie inna jakosć! Co by nie mówić!
nick nieaktualny, kapturnica, malgos741, Mega, moremi, caffe, Bursztyn, iwcia77, nick nieaktualny, Parka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny