35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
No to sie wypowiem....
Bardzo mi sie podobają szpilki i uwielbiam chodzić, ale na codzień pomykam na płaskim. Do pracy spaceruje 5,5 km wiec szpilki odpadaja. Chociaż w zimie lepiej mi sie chodzi w kozakach na wysokim obcasie. Ale balerinki, trampki tez lubięcaffe, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Mega wrote:No to sie wypowiem....
Bardzo mi sie podobają szpilki i uwielbiam chodzić, ale na codzień pomykam na płaskim. Do pracy spaceruje 5,5 km wiec szpilki odpadaja. Chociaż w zimie lepiej mi sie chodzi w kozakach na wysokim obcasie. Ale balerinki, trampki tez lubię
prosze jeszcze powiedzieć czy nogi śmierdzą i czy zbiera sie brud między palcami?Reni, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBry!
Widze, ze klasowe lizusy rozdrapaly juz prawie wszystkie prace przedlekcyjne. To moze ja dziennik chociaz przyniose?
Dzis mi sie snilo, ze Adas zaczal chodzic, a chlopu, ze urodzila sie Helenka... Wystraszylam go wczoraj, ze mam dni plodne i ma uwazac, to sie chyba przejal.
Reni, caffe, ania.g, Mega, Bliska 77, iwcia77, BISCA, kkisia, Sabina lubią tę wiadomość
-
no no i czy jak siedzi w wannie to się ten brud roluje czy palec się ślizga czy jakoś takEwaT wrote:dziękujemy, zostanie w bazie danych
prosze jeszcze powiedzieć czy nogi śmierdzą i czy zbiera sie brud między palcami?Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
hmm.. ta Helenka to Twoja córka czy z jakąś inną machnął?Pusurek wrote:chlopu, ze urodzila sie Helenka... Wystraszylam go wczoraj, ze mam dni plodne i ma uwazac, to sie chyba przejal.
Pusurek, Mega, Bliska 77, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPusurek wrote:Bry!
Widze, ze klasowe lizusy rozdrapaly juz prawie wszystkie prace przedlekcyjne. To moze ja dziennik chociaz przyniose?
Dzis mi sie snilo, ze Adas zaczal chodzic, a chlopu, ze urodzila sie Helenka... Wystraszylam go wczoraj, ze mam dni plodne i ma uwazac, to sie chyba przejal.
jakie uważać, jakie uważac??????
takie słowa na forum dla staraczek!!!!!
wstydziła byś sie!!!
a kysz a kysz, zgiń przepadnij maro!!!Reni, Pusurek, Mega, Bliska 77, iwcia77, Lucky, BISCA, kkisia, Sabina lubią tę wiadomość
-
też mi się wydało to trochę nie na miejscu
takie bluźnierstwo!macduska wrote:jakie uważać, jakie uważac??????
takie słowa na forum dla staraczek!!!!!Pusurek, macduska, Mega, EwaT, iwcia77, BISCA, kkisia, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni wrote:hmm.. ta Helenka to Twoja córka czy z jakąś inną machnął?
Masakra...
Mega, Reni, Bliska 77, Bursztyn, iwcia77, kkisia, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymacduska wrote:jakie uważać, jakie uważac??????
wstydziła byś sie!!!
a kysz a kysz, zgiń przepadnij maro!!!Spakuje sie i pojade na Bahama, moze nie maja tam netu.
macduska, Mega, Reni, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
EwaT wrote:dziękujemy, zostanie w bazie danych
prosze jeszcze powiedzieć czy nogi śmierdzą i czy zbiera sie brud między palcami?[/QUOTE
hehehe - na oba pytania odpowiedzi brzmią nie
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
macduska wrote:jakie uważać, jakie uważac??????
wstydziła byś sie!!!
a kysz a kysz, zgiń przepadnij maro!!!iwcia77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Pusurek wrote:Bry!
Dzis mi sie snilo, ze Adas zaczal chodzic, a chlopu, ze urodzila sie Helenka... Wystraszylam go wczoraj, ze mam dni plodne i ma uwazac, to sie chyba przejal.Mega, Pusurek, Bliska 77, macduska, Bursztyn, Bozia3, iwcia77, Lucky, BISCA, kkisia, kkisia, Sabina lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4