35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
macduska wrote:Iwcia, naprawde uważasz że to co tutaj piszemy czsami nadaje się do czytania dla szesciolatka ?
, przeklinac tez nie przeklinalam , wiec chyba fason trzymalam
Iwone lubi tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:ale my pisalysmy o ksiazkach edukacujnych dla Ivo, wiec chyba to nie jest jakies tabu
, przeklinac tez nie przeklinalam , wiec chyba fason trzymalam
iwcia77, macduska, Reni, Bliska 77, Simba lubią tę wiadomość
-
Iwone wrote:Dziewczyny z Krakowa nie kupujcie drożdżówek
http://fakty.interia.pl/malopolskie/news-krakow-skazone-drozdzowki-kilka-osob-w-szpitalu,nId,1545270#iwa_item=3&iwa_img=0&iwa_hash=33945&iwa_block=facts_news_smallBursztyn, iwcia77, Iwone, macduska lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Bursztyn wrote:Dzien dobry
Ide dzis do kosmetyczki, na mikrodermabrazje, tylko ze nie bardzo chcialabym po tym zbiegu nakladac makijaz (w sumie mozna, ale..) tylko po to zeby przejechac samochodem do domu, to z litosci nad kierwcami, zeby szoku nie doznali patrzac we wsteczne. Wiec zaloze ogromne czarne okulary, bede udawac muche. Ale potem pomyslalam, ze przeciez dzis halloween, wiec moj brak makijazu moze byc uznany za...makijazjuz slysze te kompementa: "ale fajnie sie na umarlaka zrobilas", albo inne poczware
Bursztyn, iwcia77, macduska lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
moremi wrote:Tam chyba ktoś na łeb upadł. Nawet w pogromcach mitów o tym kiedyś było i faktycznie wyszło, ze po najedzeniu się produktów z makiem test na narkotyki będzie pozytywny. Robią aferę tam gdzie jej nie ma.
moremi lubi tę wiadomość
-
ania.g wrote:Od razu przypomina mi się ostatni filmik Wardęgi z umarlakami, czy po mikrodermabrazji aż tak niekorzystnie się wygląda?
iwcia77, ania.g, macduska, Simba, Parka, Sabina lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:Wypatroszone karasie obieramy ze skóry obcinamy płetwy i mielimy dwa razy na drobnym sitku ,do zmielonego karasia dodajemy jajko,sól,pieprz,cebule ,gotową przyprawę do ryb i żeby mięsko miało sztywniejszą konsystencję dodajemy troszkę bułki tartej ,formujemy kulki następnie rozklepujemy w rękach aby miało kształt sznycelka obtaczamy w bułce tartej i smażymy na rozgrzanym oleju.
- mi sie przyda
macduska lubi tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:czyli te ktore przeklinaja nie trzymaja fasonu?
Bliska 77, ania.g lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny ja wpadam jak bomba! Daje znać ze przesyłka od caffe doszła,modlę się żeby moje jajo zdało egzamin, plemniory zdążyły na czas, najchętniej poleciałabym się zaszczepić! Ale nie ma takiej opcji muszę czekać do 18¡! Trzymajcie kciuki i co się da!
caffe, macduska, Pusurek, Reni, malgos741, gosia7122, Bliska 77, Mega, kkisia, moremi, Mala79, kapturnica, Parka, ania.g, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
peppapig wrote:Dziewczyny ja wpadam jak bomba! Daje znać ze przesyłka od caffe doszła,modlę się żeby moje jajo zdało egzamin, plemniory zdążyły na czas, najchętniej poleciałabym się zaszczepić! Ale nie ma takiej opcji muszę czekać do 18¡! Trzymajcie kciuki i co się da!
peppapig lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny