X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 31 października 2014, 13:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga dlaczego nie mozesz jarzynowej salatki?

Bliska 77 lubi tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 31 października 2014, 13:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    Zabieracie swoje dzieci jutro na cmentarz?
    ja raczej malego nie - a Ty?

caffe lubi tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 31 października 2014, 13:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    na moje oko potrzebny Ci dobry psycholog...;)
    hahaha!
    :)
    to prawda :)

iwcia77, Bozia3, macduska lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 31 października 2014, 13:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    nie jeży nie dajemy
    cale szczescie! bo jak pomysle ze im lapki obcinacie i na przemial to mi sie jeszcze slabiej robi

iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 31 października 2014, 13:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    Iwcia, naprawde uważasz że to co tutaj piszemy czsami nadaje się do czytania dla szesciolatka ?
    ale my pisalysmy o ksiazkach edukacujnych dla Ivo, wiec chyba to nie jest jakies tabu :D , przeklinac tez nie przeklinalam , wiec chyba fason trzymalam :D

Iwone lubi tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 31 października 2014, 13:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    Zabieracie swoje dzieci jutro na cmentarz?
    W tym roku nie wybieram się w ogóle. Mały jest za mały na zostawienie a po cmentarzu też nie chcę z nim latać.

caffe lubi tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 31 października 2014, 13:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    ale my pisalysmy o ksiazkach edukacujnych dla Ivo, wiec chyba to nie jest jakies tabu :D , przeklinac tez nie przeklinalam , wiec chyba fason trzymalam :D
    czyli te ktore przeklinaja nie trzymaja fasonu? :)

iwcia77, macduska, Reni, Bliska 77, Simba lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • moremi Autorytet

Wysłany: 31 października 2014, 13:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwone wrote:
    Dziewczyny z Krakowa nie kupujcie drożdżówek

http://fakty.interia.pl/malopolskie/news-krakow-skazone-drozdzowki-kilka-osob-w-szpitalu,nId,1545270#iwa_item=3&iwa_img=0&iwa_hash=33945&iwa_block=facts_news_small
    Tam chyba ktoś na łeb upadł. Nawet w pogromcach mitów o tym kiedyś było i faktycznie wyszło, ze po najedzeniu się produktów z makiem test na narkotyki będzie pozytywny. Robią aferę tam gdzie jej nie ma.

Bursztyn, iwcia77, Iwone, macduska lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 31 października 2014, 13:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    Dzien dobry

Ide dzis do kosmetyczki, na mikrodermabrazje, tylko ze nie bardzo chcialabym po tym zbiegu nakladac makijaz (w sumie mozna, ale..) tylko po to zeby przejechac samochodem do domu, to z litosci nad kierwcami, zeby szoku nie doznali patrzac we wsteczne. Wiec zaloze ogromne czarne okulary, bede udawac muche. Ale potem pomyslalam, ze przeciez dzis halloween, wiec moj brak makijazu moze byc uznany za...makijaz ;) juz slysze te kompementa: "ale fajnie sie na umarlaka zrobilas", albo inne poczware ;)
    Od razu przypomina mi się ostatni filmik Wardęgi z umarlakami, czy po mikrodermabrazji aż tak niekorzystnie się wygląda?

Bursztyn, iwcia77, macduska lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 31 października 2014, 13:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Tam chyba ktoś na łeb upadł. Nawet w pogromcach mitów o tym kiedyś było i faktycznie wyszło, ze po najedzeniu się produktów z makiem test na narkotyki będzie pozytywny. Robią aferę tam gdzie jej nie ma.
    jak zawsze...

moremi lubi tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 31 października 2014, 13:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    Od razu przypomina mi się ostatni filmik Wardęgi z umarlakami, czy po mikrodermabrazji aż tak niekorzystnie się wygląda?
    nie, normalny czlowiek dobrze wyglada, ale ja mam problemy z cera, wiec nie wychodze bez mejk apu, jak walno sobie mikro- to nie chialabym tego odrazu smarowac fluidem, wiec musze opuscic lokal "nago"...to jest dla mnie zrodlo stresu

iwcia77, ania.g, macduska, Simba, Parka, Sabina lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 31 października 2014, 13:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Wypatroszone karasie obieramy ze skóry obcinamy płetwy i mielimy dwa razy na drobnym sitku ,do zmielonego karasia dodajemy jajko,sól,pieprz,cebule ,gotową przyprawę do ryb i żeby mięsko miało sztywniejszą konsystencję dodajemy troszkę bułki tartej ,formujemy kulki następnie rozklepujemy w rękach aby miało kształt sznycelka obtaczamy w bułce tartej i smażymy na rozgrzanym oleju.
    wrzuc to do watka kulinarnego- dzieki :)- mi sie przyda :D

macduska lubi tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 31 października 2014, 13:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    ja raczej malego nie - a Ty?
    No właśnie się zastanawiam

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 31 października 2014, 13:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    czyli te ktore przeklinaja nie trzymaja fasonu? :)
    ja przeklinam jak szewc normalnie , ale jakos przeklenstwa pisane nie oddaja emocji ktore chce zaakcentowac, wiec na forum trzymam fason, a co do przeklinania przez innych jestem ZA :D

Bliska 77, ania.g lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 31 października 2014, 14:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    No właśnie się zastanawiam
    ja bym zabrała na jakis maly cmentarz, ale ja mam groby na Rakowicach - tłok ogromny...bo pogoda w sumie ok jest

caffe lubi tę wiadomość

FZuMp1.png

• caffe Autorytet

Wysłany: 31 października 2014, 14:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    ja bym zabrała na jakis maly cmentarz, ale ja mam groby na Rakowicach - tłok ogromny...bo pogoda w sumie ok jest
    My mamy blisko, w sumie to myślałam zeby go zabrać gdzieś na kilkadziesiąt minut

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 października 2014, 14:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny ja wpadam jak bomba! Daje znać ze przesyłka od caffe doszła,modlę się żeby moje jajo zdało egzamin, plemniory zdążyły na czas, najchętniej poleciałabym się zaszczepić! Ale nie ma takiej opcji muszę czekać do 18¡! Trzymajcie kciuki i co się da!

caffe, macduska, Pusurek, Reni, malgos741, gosia7122, Bliska 77, Mega, kkisia, moremi, Mala79, kapturnica, Parka, ania.g, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 31 października 2014, 14:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    peppapig wrote:
    Dziewczyny ja wpadam jak bomba! Daje znać ze przesyłka od caffe doszła,modlę się żeby moje jajo zdało egzamin, plemniory zdążyły na czas, najchętniej poleciałabym się zaszczepić! Ale nie ma takiej opcji muszę czekać do 18¡! Trzymajcie kciuki i co się da!
    No to do dzieła :)

peppapig lubi tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 31 października 2014, 14:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    My mamy blisko, w sumie to myślałam zeby go zabrać gdzieś na kilkadziesiąt minut
    no to ja bym zabrala...w formie spaceru nawet

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 października 2014, 14:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PEPA!!!!

http://www.iv.pl/images/31470061150601954213.jpg

peppapig, malgos741, caffe, Mala79, kapturnica, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość

‹‹ 5283 5284 5285 5286 5287 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zrozumieć swoje ciało w każdym momencie cyklu menstruacyjnego. Poznaj nieoczywiste objawy przed okresem!

Większość kobiet doświadcza różnego rodzaju objawów fizycznych i emocjonalnych podczas ostatniej fazy cyklu menstruacyjnego. Warto wiedzieć, że nie tylko nietypowe bóle głowy, uczucie zmęczenia czy wzmożona podatność na infekcje mogą mieć związek z zespołem napięcia przedmiesiączkowego.

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o dziecko i ciąża po poronieniu - prawdziwe historie ♡

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko" - opowieść o Karolinie, która doświadczyła bolesnej straty w 21. tygodniu ciąży... Jak sama mówi: wszystko układało się idealnie, nic nie wskazywało na to, że coś może być nie tak. "Starania o dziecko i ciąża po poronieniu" -  o bólu, bezsilności, traumie, ale również o pięknym odrodzeniu, niegasnącej nadziei i szczęśliwym zakończeniu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta wegetariańska i dieta wegańska w ciąży i podczas laktacji

Czy dieta wegetariańska i wegańska w ciąży oraz podczas laktacji to dobry pomysł? Na co należy zwrócić uwagę nie jedząc w tym okresie mięsa lub żadnych produktów pochodzenia zwięrzęcego? Czy jest to bezpieczne dla ciąży i rozwoju płodu, a potem niemowlęcia? Przeczytaj jak powinna wyglądać dieta mamy karmiącej i czy spożywane przez nią pokarmy mogą wpływać na dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ