35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
ale my pisalysmy o ksiazkach edukacujnych dla Ivo, wiec chyba to nie jest jakies tabumacduska wrote:Iwcia, naprawde uważasz że to co tutaj piszemy czsami nadaje się do czytania dla szesciolatka ?
, przeklinac tez nie przeklinalam , wiec chyba fason trzymalam
Iwone lubi tę wiadomość
-
czyli te ktore przeklinaja nie trzymaja fasonu?iwcia77 wrote:ale my pisalysmy o ksiazkach edukacujnych dla Ivo, wiec chyba to nie jest jakies tabu
, przeklinac tez nie przeklinalam , wiec chyba fason trzymalam 
iwcia77, macduska, Reni, Bliska 77, Simba lubią tę wiadomość
-
Tam chyba ktoś na łeb upadł. Nawet w pogromcach mitów o tym kiedyś było i faktycznie wyszło, ze po najedzeniu się produktów z makiem test na narkotyki będzie pozytywny. Robią aferę tam gdzie jej nie ma.Iwone wrote:Dziewczyny z Krakowa nie kupujcie drożdżówek
http://fakty.interia.pl/malopolskie/news-krakow-skazone-drozdzowki-kilka-osob-w-szpitalu,nId,1545270#iwa_item=3&iwa_img=0&iwa_hash=33945&iwa_block=facts_news_small
Bursztyn, iwcia77, Iwone, macduska lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Od razu przypomina mi się ostatni filmik Wardęgi z umarlakami, czy po mikrodermabrazji aż tak niekorzystnie się wygląda?Bursztyn wrote:Dzien dobry
Ide dzis do kosmetyczki, na mikrodermabrazje, tylko ze nie bardzo chcialabym po tym zbiegu nakladac makijaz (w sumie mozna, ale..) tylko po to zeby przejechac samochodem do domu, to z litosci nad kierwcami, zeby szoku nie doznali patrzac we wsteczne. Wiec zaloze ogromne czarne okulary, bede udawac muche. Ale potem pomyslalam, ze przeciez dzis halloween, wiec moj brak makijazu moze byc uznany za...makijaz
juz slysze te kompementa: "ale fajnie sie na umarlaka zrobilas", albo inne poczware 
Bursztyn, iwcia77, macduska lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4
-
jak zawsze...moremi wrote:Tam chyba ktoś na łeb upadł. Nawet w pogromcach mitów o tym kiedyś było i faktycznie wyszło, ze po najedzeniu się produktów z makiem test na narkotyki będzie pozytywny. Robią aferę tam gdzie jej nie ma.
moremi lubi tę wiadomość
-
nie, normalny czlowiek dobrze wyglada, ale ja mam problemy z cera, wiec nie wychodze bez mejk apu, jak walno sobie mikro- to nie chialabym tego odrazu smarowac fluidem, wiec musze opuscic lokal "nago"...to jest dla mnie zrodlo stresuania.g wrote:Od razu przypomina mi się ostatni filmik Wardęgi z umarlakami, czy po mikrodermabrazji aż tak niekorzystnie się wygląda?
iwcia77, ania.g, macduska, Simba, Parka, Sabina lubią tę wiadomość
-
wrzuc to do watka kulinarnego- dziekiReni wrote:Wypatroszone karasie obieramy ze skóry obcinamy płetwy i mielimy dwa razy na drobnym sitku ,do zmielonego karasia dodajemy jajko,sól,pieprz,cebule ,gotową przyprawę do ryb i żeby mięsko miało sztywniejszą konsystencję dodajemy troszkę bułki tartej ,formujemy kulki następnie rozklepujemy w rękach aby miało kształt sznycelka obtaczamy w bułce tartej i smażymy na rozgrzanym oleju.
- mi sie przyda
macduska lubi tę wiadomość
-
ja przeklinam jak szewc normalnie , ale jakos przeklenstwa pisane nie oddaja emocji ktore chce zaakcentowac, wiec na forum trzymam fason, a co do przeklinania przez innych jestem ZABursztyn wrote:czyli te ktore przeklinaja nie trzymaja fasonu?

Bliska 77, ania.g lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny ja wpadam jak bomba! Daje znać ze przesyłka od caffe doszła,modlę się żeby moje jajo zdało egzamin, plemniory zdążyły na czas, najchętniej poleciałabym się zaszczepić! Ale nie ma takiej opcji muszę czekać do 18¡! Trzymajcie kciuki i co się da!
caffe, macduska, Pusurek, Reni, malgos741, gosia7122, Bliska 77, Mega, kkisia, moremi, Mala79, kapturnica, Parka, ania.g, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
No to do dziełapeppapig wrote:Dziewczyny ja wpadam jak bomba! Daje znać ze przesyłka od caffe doszła,modlę się żeby moje jajo zdało egzamin, plemniory zdążyły na czas, najchętniej poleciałabym się zaszczepić! Ale nie ma takiej opcji muszę czekać do 18¡! Trzymajcie kciuki i co się da!
peppapig lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny