X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 31 października 2014, 15:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gosia7122 wrote:
    Aniu a stosujesz cos na pepek.Polecam octenisept u mnie sprawdzil sie rewelacyjnie.
    u mnie to samo - dodatkowo w szpitalu laktacyjna pokazała mi, że można się psikać tym po sutkach i nie trzeba zmywać przed karmieniem - u mnie się wygoiły w ciagu 2 dni...a pępek odpadł jeszcze w szpitalu chyba w 6 dobie i też używany był octenisept

gosia7122, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 31 października 2014, 15:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    ooo no to teraz rozumiem sesja jak sie patrzy
    fajny .. to może jednak być też u mnie chłopiec
    starszy do Ciebie podobny a młodszy ..nie wiem
    tak.. podoba mi się bardzo :-)
    ale to drugie zdjęcie mnie przeraża.. czyli jednak się wydziera
    no wrzeszczy...wczoraj postanowiliśmy go przetrzymać- bo ewidentnie wydziwiał - no i wytrzymaliśmy 8 minut darcia jak opętany...potem nie wytrzymałam i wzięłam go na ręce znowu...ale padł ze zmęczenia..:) więc jakiś sposób jest..:)

iwcia77 lubi tę wiadomość

FZuMp1.png

• Reni Autorytet

Wysłany: 31 października 2014, 15:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to co będę chodzić w zatyczkach i w dzień? 036.gif
    Bozia3 wrote:
    no wrzeszczy...wczoraj postanowiliśmy go przetrzymać- bo ewidentnie wydziwiał - no i wytrzymaliśmy 8 minut darcia jak opętany...potem nie wytrzymałam i wzięłam go na ręce znowu...ale padł ze zmęczenia..:) więc jakiś sposób jest..:)

Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 31 października 2014, 15:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    to co będę chodzić w zatyczkach i w dzień? 036.gif
    ewentualnie z siekierą..:)

Mega, moremi, Reni lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 października 2014, 15:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia, Kajtek cudny. Do łojca podobny, co? ;) Za to starszy wypisz wymaluj Bozia. :)

Mega, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 31 października 2014, 15:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    ej Polara nie ma i pewnie nie omówimy tego
    http://www.tvn24.pl/mama-pokazala-jak-karmi-piersia-walczacego-o-zycie-wczesniaka-i-zaczela-sie-awantura,483565,s.html
    dla mnie to zdjęcie jest piękne...no ale też intymne...ja bym takiego chyba nie wrzuciła dla ludzi...ale samo w sobie super

caffe, macduska lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 31 października 2014, 15:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Bozia, Kajtek cudny. Do łojca podobny, co? ;) Za to starszy wypisz wymaluj Bozia. :)
    no tak do łojca...podobnie jak Twój...najlepsze jest to, że starszy też bardziej do swojego ojca niż do mnie - mam chyba rolę taką - rodzić synów facetom na ich obraz i podobieństwo..:)

caffe, Pusurek, Iwone, Simba, macduska, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• caffe Autorytet

Wysłany: 31 października 2014, 15:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    dla mnie to zdjęcie jest piękne...no ale też intymne...ja bym takiego chyba nie wrzuciła dla ludzi...ale samo w sobie super
    Bo ludziom się już pierdoli w głowach. Jak się nachlają i idą ulicą i rzygają to im jakoś nie przyjdzie do głowy, ze to widok odpychający. Jak dla mnie to czyste skurwysyństwo.

Bozia3, Simba, kapturnica, macduska, Bursztyn, Sabina lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 października 2014, 15:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja lece dzis do skrzynki po poczte, pacze, a tam przesyleczka od Biski. I załkalam cichutko, bo byly tam magnesy z Francyji, Tailandii ( nie mialam!!! ) i maly kalendarzyk magnesik na 2015 rok ( nie tam, ze stary ;) ) z obrazami Majkela Andzela. ;) Kalendarzyk chyba zapitoli corka, bo az sie jej do niego oczy smialy. ;) I jeszcze pocztoweczka z Lyonu byla. Bosz, paczka jak na Gwiazdke...
    Bisca, aj low ju. :)

Bozia3, caffe, kkisia, Mega, moremi, peppapig, macduska, Parka, BISCA, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 31 października 2014, 15:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    no tak do łojca...podobnie jak Twój...najlepsze jest to, że starszy też bardziej do swojego ojca niż do mnie - mam chyba rolę taką - rodzić synów facetom na ich obraz i podobieństwo..:)
    to tak jak i ja :(

Bozia3, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 31 października 2014, 15:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    to tak jak i ja :(
    caffe Ty jesteś młodsza...jeszcze możesz odmienić swój los...i urodzić dziewczynkę podobną do siebie..:)

caffe, peppapig, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• caffe Autorytet

Wysłany: 31 października 2014, 15:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    caffe Ty jesteś młodsza...jeszcze możesz odmienić swój los...i urodzić dziewczynkę podobną do siebie..:)
    no, a kto mi zagwarantuje? ;D

iwcia77 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 października 2014, 15:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Wiesz, podobno pierwsze dzieci podobne sa do ojcow. Jak machniecie dziewczynke, to bedzie juz 2 dziecko Twojego chlopa z Toba i jest szansa, ze bedzie podobne do Ciebie.
    Moja corka tez do ojca podobna, chociaz teraz juz bardziej do mnie, wiec jest szansa, ze i Kajtek sie zmieni. ;) Ale jest slodziutki, wiec nie potrzebuje za bardzo. :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 października 2014, 15:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Melduje ze chlop spisal sie na 6+ bez stresu poszedl za pania do pokoiku po chwili wrocil do mnie :) poczekalismy 10 minut bo odrazu sie biora za badania i sprawdzaja czy da sie z tego co oddal zrobic komplet i wsio do domku .
    Teraz odliczanie dni do srody :)

Pusurek, Mega, moremi, peppapig, gosia7122, Mala79, macduska, Parka, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 31 października 2014, 15:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kkisia wrote:
    Melduje ze chlop spisal sie na 6+ bez stresu poszedl za pania do pokoiku po chwili wrocil do mnie :) poczekalismy 10 minut bo odrazu sie biora za badania i sprawdzaja czy da sie z tego co oddal zrobic komplet i wsio do domku .
    Teraz odliczanie dni do srody :)
    a pani z nim została, czy wróciła? ;D

Bozia3, moremi, kkisia, Simba, macduska, BISCA, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 31 października 2014, 15:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    no, a kto mi zagwarantuje? ;D
    ooo jaka zmiana podejścia..:) kilka miesięcy temu było tylko oburzenie...że nie, że już nigdy, że sama se rób...a teraz proszę...zastanawiamy się nad gwarancją..:) więc coś tam może w głowie kiełkuje...:)

caffe, Parka, BISCA, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 31 października 2014, 15:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Wiesz, podobno pierwsze dzieci podobne sa do ojcow. Jak machniecie dziewczynke, to bedzie juz 2 dziecko Twojego chlopa z Toba i jest szansa, ze bedzie podobne do Ciebie.
    Moja corka tez do ojca podobna, chociaz teraz juz bardziej do mnie, wiec jest szansa, ze i Kajtek sie zmieni. ;) Ale jest slodziutki, wiec nie potrzebuje za bardzo. :)
    czekam na CIebie..:) ja musze do pracy wrócić, bo się zakopię w dzieci i co potem? :)

Pusurek, iwcia77 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• caffe Autorytet

Wysłany: 31 października 2014, 15:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    ooo jaka zmiana podejścia..:) kilka miesięcy temu było tylko oburzenie...że nie, że już nigdy, że sama se rób...a teraz proszę...zastanawiamy się nad gwarancją..:) więc coś tam może w głowie kiełkuje...:)
    Kurcze, jakby to było przynajmniej 5 lat wczesniej to byłabym skołowana ;D a tak, to bilans się nie zmieni. No chyba, ze wkładka niezadziała :) Tyle, ze lepiej zeby teraz nie zadziałała niż za 5 lat heheheh

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 31 października 2014, 15:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    Kurcze, jakby to było przynajmniej 5 lat wczesniej to byłabym skołowana ;D a tak, to bilans się nie zmieni. No chyba, ze wkładka niezadziała :) Tyle, ze lepiej zeby teraz nie zadziałała niż za 5 lat heheheh
    no ja podobnie....a starsza jestem od CIebie trochę...:)

caffe lubi tę wiadomość

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 października 2014, 15:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cafe wrocila ;)

A i bylam zaskoczona iloscia osob w klinice , bylo ich bardzo duzo

caffe, macduska, iwcia77 lubią tę wiadomość

‹‹ 5285 5286 5287 5288 5289 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zagnieżdżenie zarodka - ile dni po stosunku? Jakie mogą być objawy zagnieżdżenia?

Czym jest i kiedy następuje zagnieżdżenie zarodka w macicy, ile dni po stosunku dochodzi do implantacji? Czy zagnieżdżenie zarodka można zaobserwować? Jakie objawy mogą towarzyszyć implantacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Znaczenie jakości męskiego nasienia

Jest wiele czynników, które wpływają na szanse na zajście w ciążę u pary, która marzy o rodzicielstwie. Jednak niewątpliwie wśród najważniejszych jest odpowiednia jakość komórki jajowej i plemników. Wyjaśniamy, dlaczego jakościowe komórki jajowe czasami nie gwarantują sukcesu. Jakie znaczenie odgrywa jakość męskiego nasienia? Jak wygląda diagnostyka i leczenie?

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników – objawy PCOS, leczenie podczas starania o dziecko

Zespół Policystycznych Jajników również znane jako PCOS lub Policystyczne Jajniki, to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Jakie są objawy PCOS? Jak wygląda proces diagnozy i leczenia? I najważniejsze jak PCOS wpływa na płodność i starania o dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ