35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
gosia7122 wrote:Aniu a stosujesz cos na pepek.Polecam octenisept u mnie sprawdzil sie rewelacyjnie.
gosia7122, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:ooo no to teraz rozumiem sesja jak sie patrzy
fajny .. to może jednak być też u mnie chłopiec
starszy do Ciebie podobny a młodszy ..nie wiem
tak.. podoba mi się bardzo
ale to drugie zdjęcie mnie przeraża.. czyli jednak się wydzierawięc jakiś sposób jest..
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
to co będę chodzić w zatyczkach i w dzień?Bozia3 wrote:no wrzeszczy...wczoraj postanowiliśmy go przetrzymać- bo ewidentnie wydziwiał - no i wytrzymaliśmy 8 minut darcia jak opętany...potem nie wytrzymałam i wzięłam go na ręce znowu...ale padł ze zmęczenia..
więc jakiś sposób jest..
Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Reni wrote:ej Polara nie ma i pewnie nie omówimy tego
http://www.tvn24.pl/mama-pokazala-jak-karmi-piersia-walczacego-o-zycie-wczesniaka-i-zaczela-sie-awantura,483565,s.htmlcaffe, macduska lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Bozia, Kajtek cudny. Do łojca podobny, co?
Za to starszy wypisz wymaluj Bozia.
caffe, Pusurek, Iwone, Simba, macduska, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:dla mnie to zdjęcie jest piękne...no ale też intymne...ja bym takiego chyba nie wrzuciła dla ludzi...ale samo w sobie super
Bozia3, Simba, kapturnica, macduska, Bursztyn, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA ja lece dzis do skrzynki po poczte, pacze, a tam przesyleczka od Biski. I załkalam cichutko, bo byly tam magnesy z Francyji, Tailandii ( nie mialam!!! ) i maly kalendarzyk magnesik na 2015 rok ( nie tam, ze stary
) z obrazami Majkela Andzela.
Kalendarzyk chyba zapitoli corka, bo az sie jej do niego oczy smialy.
I jeszcze pocztoweczka z Lyonu byla. Bosz, paczka jak na Gwiazdke...
Bisca, aj low ju.Bozia3, caffe, kkisia, Mega, moremi, peppapig, macduska, Parka, BISCA, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:no tak do łojca...podobnie jak Twój...najlepsze jest to, że starszy też bardziej do swojego ojca niż do mnie - mam chyba rolę taką - rodzić synów facetom na ich obraz i podobieństwo..
Bozia3, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:no tak do łojca...podobnie jak Twój...najlepsze jest to, że starszy też bardziej do swojego ojca niż do mnie - mam chyba rolę taką - rodzić synów facetom na ich obraz i podobieństwo..
Moja corka tez do ojca podobna, chociaz teraz juz bardziej do mnie, wiec jest szansa, ze i Kajtek sie zmieni.Ale jest slodziutki, wiec nie potrzebuje za bardzo.
-
nick nieaktualnyMelduje ze chlop spisal sie na 6+ bez stresu poszedl za pania do pokoiku po chwili wrocil do mnie
poczekalismy 10 minut bo odrazu sie biora za badania i sprawdzaja czy da sie z tego co oddal zrobic komplet i wsio do domku .
Teraz odliczanie dni do srodyPusurek, Mega, moremi, peppapig, gosia7122, Mala79, macduska, Parka, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
kkisia wrote:Melduje ze chlop spisal sie na 6+ bez stresu poszedl za pania do pokoiku po chwili wrocil do mnie
poczekalismy 10 minut bo odrazu sie biora za badania i sprawdzaja czy da sie z tego co oddal zrobic komplet i wsio do domku .
Teraz odliczanie dni do srodyBozia3, moremi, kkisia, Simba, macduska, BISCA, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
caffe wrote:no, a kto mi zagwarantuje?
kilka miesięcy temu było tylko oburzenie...że nie, że już nigdy, że sama se rób...a teraz proszę...zastanawiamy się nad gwarancją..
więc coś tam może w głowie kiełkuje...
caffe, Parka, BISCA, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Wiesz, podobno pierwsze dzieci podobne sa do ojcow. Jak machniecie dziewczynke, to bedzie juz 2 dziecko Twojego chlopa z Toba i jest szansa, ze bedzie podobne do Ciebie.
Moja corka tez do ojca podobna, chociaz teraz juz bardziej do mnie, wiec jest szansa, ze i Kajtek sie zmieni.Ale jest slodziutki, wiec nie potrzebuje za bardzo.
ja musze do pracy wrócić, bo się zakopię w dzieci i co potem?
Pusurek, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:ooo jaka zmiana podejścia..
kilka miesięcy temu było tylko oburzenie...że nie, że już nigdy, że sama se rób...a teraz proszę...zastanawiamy się nad gwarancją..
więc coś tam może w głowie kiełkuje...
a tak, to bilans się nie zmieni. No chyba, ze wkładka niezadziała
Tyle, ze lepiej zeby teraz nie zadziałała niż za 5 lat heheheh
-
caffe wrote:Kurcze, jakby to było przynajmniej 5 lat wczesniej to byłabym skołowana
a tak, to bilans się nie zmieni. No chyba, ze wkładka niezadziała
Tyle, ze lepiej zeby teraz nie zadziałała niż za 5 lat heheheh
caffe lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny