35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyPusurek wrote:Wiesz, podobno pierwsze dzieci podobne sa do ojcow. Jak machniecie dziewczynke, to bedzie juz 2 dziecko Twojego chlopa z Toba i jest szansa, ze bedzie podobne do Ciebie.
Moja corka tez do ojca podobna, chociaz teraz juz bardziej do mnie, wiec jest szansa, ze i Kajtek sie zmieni.Ale jest slodziutki, wiec nie potrzebuje za bardzo.
u mnie się nie sprawdza ta teoria
starszy do mnie raczej podobny a młodszy - istne ksero ojca ( tylko jeszcze z włosami i bez brody)Bliska 77, Simba, Bozia3, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymacduska wrote:spędziłam ostatnia godzinę na usówaniu niewymierności z mianownika
- chyba wolałam jak był mały i darł japę
Hehe taka kolei spraw male dzieci, maly klopot im starsze tym robi sie ciekawiej i te lekcje
A mnie dzisiaj przyjdzie uzupelnianie, nadrabianie i tlumaczenie z tych dni co Go nie bylo w szkole czyli z 3 ostatnichWiadomość wyedytowana przez autora: 31 października 2014, 16:58
moremi, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
macduska wrote:u mnie się nie sprawdza ta teoria
starszy do mnie raczej podobny a młodszy - istne ksero ojca ( tylko jeszcze z włosami i bez brody),
Moja starsza corka ma moje rysy ale ze ma ciemne oczy i wlosy to wiekszosc mowi ze do meza, dopiero jak zobacza nasze zdjecia z dziecinstwa to sa w szoku, maz zupelnie inny niz starsza a ja taka jak ona tylko siwaiwcia77 lubi tę wiadomość
-
macduska wrote:Coś Kapty nie widać
Pewnie tam az wióry lecą....A wiory beda leciecale pozniej..Gorzej bo odzywa sie lewy jajnik-po niedroznej stronie..Fak wszystko do dupy bedzie...Jak nie urok to przemarsz wojsk..Co zrobisz jak nic nie zrobisz??Zostanie sex rekreacyjny
Mega, macduska, Sabina, BISCA, ania.g, moremi, Bliska 77, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
AAA i serdeczne podziekowania za paczuszke...Doszla lutka.....A moj mi mowi co ty za dilerke uprawiasz???Ostatnio jak Iwcia mi wyslala tez byl wiec ma obawy ze handluje hyhyhyhyh
Mega, malgos741, Sabina, peppapig, Iwone, Bozia3, moremi, Bliska 77, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNo zesz kurwa halołin w pizdu!! Wjezdzam autem na moja posesje, ciemno jak w dupie, ale patrze, jakies popierdolone dzieci zapierdalaja w moja strone z malymi jebanymi koszyczkami. I zeby nie przejechac tałatjstwa musialam skrecic bardziej niz powinnam i zajebalam w murek przed wjazdem. Autem miotnelo, jakies wycieraczki mi sie wlaczyly, Adas az podskoczyl w foteliku. No do chuja! Caly bok auta do roboty...
Niech mi jeszcze ktos kurwa po cukiereczki przyjdzie dzisiaj...
Przepraszam szanowne forum za stek wulgaryzmow, no ale zesz ja pierdole, sie wkurwilam na maxa...
macduska, kapturnica, Mega, Simba, malgos741, Bursztyn, Sabina, BISCA, ania.g, peppapig, Reni, Niuta, Iwone, Bozia3, moremi, Bliska 77, iwcia77, Lucky, caffe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPusurek wrote:No zesz kurwa halołin w pizdu!! Wjezdzam autem na moja posesje, ciemno jak w dupie, ale patrze, jakies popierdolone dzieci zapierdalaja w moja strone z malymi jebanymi koszyczkami. I zeby nie przejechac tałatjstwa musialam skrecic bardziej niz powinnam i zajebalam w murek przed wjazdem. Autem miotnelo, jakies wycieraczki mi sie wlaczyly, Adas az podskoczyl w foteliku. No do chuja! Caly bok auta do roboty...
Przepraszam szanowne forum za stek wulgaryzmow, no ale zesz ja pierdole, sie wkurwilam na maxa...
klnij do woli , masz pełne prawo
każdy by się wkurwiłPusurek, Sabina, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:ja pitole..no nie do wiary...musze w takim razie doczytac o tym cos...
http://www.focus.pl/sekrety-nauki/sprawdz-co-masz-w-genach-10406
A Ty widocznie lubisz jakich Douglasow z dolkami w brodach.Bozia3, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Pusur...Kurde no to pojechalas...Wspolczuje bo ja akurat tak mam ,ze az mnie cos boli jak ktosmi pizdnie drzwiami za mocno..A co dopiero rozbic bok...Masakra...Najwazniejsze,ze dzieci zes nie rozjechala a blache sie wyklepie.....
Pusurek, Sabina, macduska, Bliska 77, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Pusur...Kurde no to pojechalas...Wspolczuje bo ja akurat tak mam ,ze az mnie cos boli jak ktosmi pizdnie drzwiami za mocno..A co dopiero rozbic bok...Masakra...Najwazniejsze,ze dzieci zes nie rozjechala a blache sie wyklepie.....
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:W Norge ??szarpac??bys poszła siedziec
..Chyba juz lepiej auto rozwalic heheheh
Ale wspolczuje nerwow.....kapturnica, macduska, BISCA, Iwone, moremi lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:No zesz kurwa halołin w pizdu!! Wjezdzam autem na moja posesje, ciemno jak w dupie, ale patrze, jakies popierdolone dzieci zapierdalaja w moja strone z malymi jebanymi koszyczkami. I zeby nie przejechac tałatjstwa musialam skrecic bardziej niz powinnam i zajebalam w murek przed wjazdem. Autem miotnelo, jakies wycieraczki mi sie wlaczyly, Adas az podskoczyl w foteliku. No do chuja! Caly bok auta do roboty...
Posesja nieoswietlona? Pusur??
Tak czy owak rodzicow bachorow oskarzyc ze zaniedbuja dzieci i zaplate wyegzekwowac (jakie to trudne slowo w pisowni...nie wiem czy dobrze napisalam...)Pusurek, Mega, kapturnica, macduska, Reni, Bliska 77, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:No zesz kurwa halołin w pizdu!! Wjezdzam autem na moja posesje, ciemno jak w dupie, ale patrze, jakies popierdolone dzieci zapierdalaja w moja strone z malymi jebanymi koszyczkami. I zeby nie przejechac tałatjstwa musialam skrecic bardziej niz powinnam i zajebalam w murek przed wjazdem. Autem miotnelo, jakies wycieraczki mi sie wlaczyly, Adas az podskoczyl w foteliku. No do chuja! Caly bok auta do roboty...
Pusur ja nigdy nie przeklinam ale nie raz mi sie zdarzyło mieć taka sytuacje jak opisujesz i nawet jeśli nie kończyła sie kolizją z murkiem, to i tak zawsze miałam ochotę wypuścić z siebie stek słów idealnie oddających stan mojej zdewastowanej psychiki
Teraz juz wiem co mowić jakby co haha, zapisze to sobie w ulubionych
A nerw to współczuje
Poza tym to pozdrawiam wszystkie was
Pusurek, Sabina, macduska, Bliska 77 lubią tę wiadomość