35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:jechalas na wylaczonych swiatlach?
Posesja nieoswietlona? Pusur??
Tak czy owak rodzicow bachorow oskarzyc ze zaniedbuja dzieci i zaplate wyegzekwowac (jakie to trudne slowo w pisowni...nie wiem czy dobrze napisalam...)
Dzieci zwialy jak zaczelam sie z auta gramolic, pewnie to kuzwa ucznie moje jakies, no bo obce sie po wsi raczej nie wlocza.
Ze tez nawet wodki sie nie moge napic, chlopa nie ma, zeby na niego powrzeszczec, corka wybyla z koszyczkiem hue hue, Adas spi. Moze chociaz kota kopne?Mega, Sabina, macduska, BISCA, Reni, moremi, iwcia77, Lucky lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:
Jak ja cie rozumiem...
Moj maz ostatnio rano mowi do mnie: Kochanie, ale ci sie cera poprawila!
A ja: nie, po prostu nie chcialo mi sie wczoraj zmywac makijazu
Simba, mam dobra wiadomoscOtoz, po wizycie u kosmetyczi mam plan dzialania ustalony, najpierw kwas prigronowy (dzis), potem manualne oczyszczanie (za tydzien), potem mikrodermabrazja, a potem seria mocnych kwasow. Na koncu laser. Powiedziala ze da sie gebe wyprowadzic na ludzi
A najlepsze jest to, ze ona sama miala ogromne problemy z cera, i paskudne blizny, ale udalo sie wyheblowac, tylko jakies nieznaczne sladziki, prawie niewidoczne zostaly. Jest nadzieja
Simba, macduska, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Do mnie wjezdza sie pod katem prostym z ulicy, wjazd jest waski i dzieciatka chcialy koniecznie wbiec na moja posesje przed moim samochodem z drugiej strony. Swiatla mialam, dzieki temu dalam rade je zobaczyc.
Dzieci zwialy jak zaczelam sie z auta gramolic, pewnie to kuzwa ucznie moje jakies, no bo obce sie po wsi raczej nie wloczawspolczuje straty...bardzo trzeba bedzie klepac?
Pusurek wrote:Ze tez nawet wodki sie nie moge napic, chlopa nie ma, zeby na niego powrzeszczec, corka wybyla z koszyczkiem hue hue, Adas spi. Moze chociaz kota kopne?pewnie wolalaby kopa
Mega, Simba, Pusurek, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:hahahaha
Simba, mam dobra wiadomoscOtoz, po wizycie u kosmetyczi mam plan dzialania ustalony, najpierw kwas prigronowy (dzis), potem manualne oczyszczanie (za tydzien), potem mikrodermabrazja, a potem seria mocnych kwasow. Na koncu laser. Powiedziala ze da sie gebe wyprowadzic na ludzi
A najlepsze jest to, ze ona sama miala ogromne problemy z cera, i paskudne blizny, ale udalo sie wyheblowac, tylko jakies nieznaczne sladziki, prawie niewidoczne zostaly. Jest nadzieja
Ja kiedyś tez sie kwasowalam ale bez tych zabiegów dodatkowych no i bez lasera. Czekam wiec na wieści o Twojej nowej jakości życia i pójdę w Twoje ślady
Najbardziej w tym wszystkim wkurza mnie brak odpowiedzi na pytanie: dlaczego?iwcia77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:a to bekarty
wspolczuje straty...bardzo trzeba bedzie klepac? wystarczy ze jej czapke zalozysz...
pewnie wolalaby kopa
A kocie najpierw zaloze czapke, a potem dam kopa.
moremi, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Przywróciłas mi nadzieje
Ja kiedyś tez sie kwasowalam ale bez tych zabiegów dodatkowych no i bez lasera. Czekam wiec na wieści o Twojej nowej jakości życia i pójdę w Twoje ślady
Najbardziej w tym wszystkim wkurza mnie brak odpowiedzi na pytanie: dlaczego?
no wlasnie, ja tyez sie kwasowalam, ale to bylo tylko takie smyranie...
teraz maja jakies nowe kwasy, lepsze, udoskonalone, rozne peelingi azjatyckie ziolowe i inne cuda na kiju. Niewazne ze przez tydzien nie wychodzi sie z domudawniej tez nie wychodzilam, bo mialam takie syfy, wiec co za roznica
Bede Ci zdawac szczegolowa relacje.Simba, moremi, Bliska 77, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyŁo Jezu, padam na ryło
Od poniedziałku w pracy mamy kontrolę, szefowa od kilku dni próbuje nas zajeździć.
Nadrobię Was później, bo już jest mąz, to lata za dzieckiem.
Pusur - po co hamowałaś? Przeca to nie Twoje dzieckaDopiero by miały Halołin, prawdziwy strach by im w oczy spojrzał
Bursztyn, Pusurek, Simba, kapturnica, macduska, Iwone, moremi, Mega, Mala79, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
lepiej późno niż wcale... ja uwielbiam szpilki, w pracy chodzę w nich codziennie, nawet samochód w nich prowadzę. Jestem raczej wytrenowana w chodzeniu w szpilkach, choć przyznam, że jak wyjezdzamy na wakacje i przesiadam się na płaskie sandały, to czuję jak nogi odpoczywają ...
Bozia, piękne zdjęcia Kajtka i starszy syn tez bardzo przystojny .
W sprawie przestarzałego pęcherzyka w 18 dc się nie wypowiadam
ale za to Inofolic biorę już z 10 miesięcy i czuję wyraźną różnicę w śluzie na korzyść, bardziej niż po wiesiołku. No i te cykle co 35 dni a nie co 3 miesiące też uważam że to zasługa inofolica. Widzę skuteczność po dłuższym stosowaniu , moim zdaniem potrzeba ok. pół roku żeby odczuć wyraźną zmianę w cyklach i śluzie. I najlepiej brać 2 x dziennie do owu, a po owu 1 x dziennie. 20 saszetek w opakowaniu nic nie oznacza, w Inofemie jest 30 saszetek w opakowaniu (to jest to samo co Inofolic , tyle że polskiej produkcji, Inofolic to włoski produkt). Niestety cena nie jest niska, ale jak na początku wszedł na polski rynek to był jeszcze droższy.moremi, Mega, Bozia3, iwcia77, caffe lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:A ja lece dzis do skrzynki po poczte, pacze, a tam przesyleczka od Biski. I załkalam cichutko, bo byly tam magnesy z Francyji, Tailandii ( nie mialam!!! ) i maly kalendarzyk magnesik na 2015 rok ( nie tam, ze stary
) z obrazami Majkela Andzela.
Kalendarzyk chyba zapitoli corka, bo az sie jej do niego oczy smialy.
I jeszcze pocztoweczka z Lyonu byla. Bosz, paczka jak na Gwiazdke...
Bisca, aj low ju.Pusurek, malgos741, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Zeżarło mi posta i wylogowało z forum, wrrrrr...
No dobra od początku. Boziu, fotki śliczne, Kajtek bardzo fotogeniczny
Co do dziurek w brodzie to nie wiem na jakiej zasadzie się pojawiają, w każdym razie ma ją mój mąż, nasza córka a teraz Marcel. Za to nos to Marcel ma na pewno po moim ojcuParka, Pusurek, Bliska 77, Mega, Bozia3, iwcia77 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
Pusurek wrote:No zesz kurwa halołin w pizdu!! Wjezdzam autem na moja posesje, ciemno jak w dupie, ale patrze, jakies popierdolone dzieci zapierdalaja w moja strone z malymi jebanymi koszyczkami. I zeby nie przejechac tałatjstwa musialam skrecic bardziej niz powinnam i zajebalam w murek przed wjazdem. Autem miotnelo, jakies wycieraczki mi sie wlaczyly, Adas az podskoczyl w foteliku. No do chuja! Caly bok auta do roboty...
Niech mi jeszcze ktos kurwa po cukiereczki przyjdzie dzisiaj...
Przepraszam szanowne forum za stek wulgaryzmow, no ale zesz ja pierdole, sie wkurwilam na maxa...Jak to mój mąż stwierdził po zacytowaniu Twojego posta " chytry dwa razy traci"
Ale ja z kolei dziś słyszałam że to wszystko wina niekorzystnego biometu...
BISCA, Pusurek, Iwone, moremi, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
nick nieaktualnyHeloł dziewczyny ja po pracy medykamenta zapodane,pierwszy raz w życiu pykłam SE zastrzyk sama. Nie bolało proszę pani!
I muszę pilnować by mi chłop nie zasnął
No i napaczyłam się na Kajtki cudnie....mmmmm
Śliczności....
Miłego wieczora wszystkim laskiWiadomość wyedytowana przez autora: 31 października 2014, 20:19
moremi, Parka, malgos741, macduska, Mega, Bozia3, Sabina, BISCA, kapturnica, ania.g, caffe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyania.g wrote:Nie powinnam się śmiać ale nie mogłam wytrzymać
Jak to mój mąż stwierdził po zacytowaniu Twojego posta " chytry dwa razy traci"
Ale ja z kolei dziś słyszałam że to wszystko wina niekorzystnego biometu...
Ja nie chcialam po prostu przejechac dych durnych dzieci...
moremi, BISCA, iwcia77, ania.g lubią tę wiadomość
-
musiałam aż przeczytać mężowi co napisałaś
pięknie to ujęłaś
przepraszam, że się śmieję ale nie z tego co Cię spotkało a jak to napisałaś
Pusurek wrote:No zesz kurwa halołin w pizdu!! Wjezdzam autem na moja posesje, ciemno jak w dupie, ale patrze, jakies popierdolone dzieci zapierdalaja w moja strone z malymi jebanymi koszyczkami. I zeby nie przejechac tałatjstwa musialam skrecic bardziej niz powinnam i zajebalam w murek przed wjazdem. Autem miotnelo, jakies wycieraczki mi sie wlaczyly, Adas az podskoczyl w foteliku. No do chuja! Caly bok auta do roboty...
Niech mi jeszcze ktos kurwa po cukiereczki przyjdzie dzisiaj...
Przepraszam szanowne forum za stek wulgaryzmow, no ale zesz ja pierdole, sie wkurwilam na maxa...Pusurek, Bliska 77, Mega, Bozia3, BISCA, Iwone, ania.g lubią tę wiadomość
-
tak tak odebrać im dzieci!
Bursztyn wrote:jechalas na wylaczonych swiatlach?
Posesja nieoswietlona? Pusur??
Tak czy owak rodzicow bachorow oskarzyc ze zaniedbuja dzieci i zaplate wyegzekwowac (jakie to trudne slowo w pisowni...nie wiem czy dobrze napisalam...)Pusurek, Bursztyn, Mega lubią tę wiadomość