35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMega wrote:A u mnie sałatka pokrojona i doprawiona, kapustka z grochem, wszystko pychota
a teraz wypoczywam z lampka winka a na potem mam zaplanowana mała niespodanke dla mezusia - ubiorę fikuśny gorsecik i majtusie w panterkę....oj bedzie sie działo
ciasta upieczone , kuchnia posprzątana , pranie złozone...
gospodyni wykończona...
gospodarz z kolegą od 3 godzin pije piwko - miał mi pomóc sprzątac
niespodzianki raczej nie będzieBISCA, Parka, Mega, iwcia77, kapturnica, moremi, malgos741 lubią tę wiadomość
-
gosia7122 wrote:Boziu ja chrzcilam dwa tygodnie temu i u nas co laska,ja stowke dalam i ksiadz pytal czy na pewno moge tyle dac.
gosia7122 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyReni wrote:Uwielbiam. Chociaż jak pierwszy raz oglądałam to po 10 min wyłączyłam. Drugim razem juz cały o niezly jest. Dziadek najlepszy haha bezzebny wapir. I ta zajebista muzyczka
Machulski jak zawsze rzadzi.iwcia77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
U mnie starszy syn został przy nazwisku mojego ex. Ja i mój młodszy syn nosimy to samo nazwisko co mój mąż.
Między naszymi dziećmi jest 12 lat różnicy, poczekaj tak z 5 lat i zobaczysz jak syn będzie Cię przepytywał dlaczego Ty i jego brat nazywacie się inaczej
Bozia tak jak pisała Gosia za chrzest daje się co łaska, ale są parafie które mają cennik, możesz zapytać. Płaci się najczęściej w kancelarii podczas zgłaszania chrztu.
Pusurek wybacz, ale musiałam przeczytać mojemu mężowiWiadomość wyedytowana przez autora: 31 października 2014, 22:57
Pusurek, Mega, iwcia77, Sabina, moremi, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
Zmykam na razie
Pepa trzymam kciuki
wszystkim spokojnej nocy (tym co trzeba baaaardzo owocnej
Kapta to do ciebie)
kapturnica, peppapig, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Bozia- synusie jak malowane , fajne chlopaki
Pusur - fala negatywnych emocji przelozona na jezyk pisany rozbawila mnie do lez...niestety przelozona na wloski kompletnie nie jest smieszna wiec Alojz musi sie obejsc bez opowiesci
a ja postanowilam nie rodzic i koniec...
dzis odbylo sie spotkanie z anestezjologiem, cale 75 min z prezentacja power point o bolu porodowym i usmierzaniu go epiduralem bylo ponad moje sily...fak...zaczynam sie bac ...mam traume, humor odlecial do cieplych krajow ...uffakapturnica, Iwone, Bliska 77, moremi, BISCA, Pusurek, ania.g, Mega, dorbie, Bursztyn, malgos741, macduska, Parka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCześć
Bozia synkowie jak malowanistastarszy to przystojniak, będziesz miała kolejki dziewczyn pod drzwiami
Kajtek straszny slodziak, a ta jego dziurka w brodzie mnie rozczulila
Iwcia dasz radę, nie taki diabeł straszny, Ci mówię
Lecę, trza kawę wypic i zawieźć kwiaty na cmentarz
Wesołych świat!Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 listopada 2014, 08:50
kapturnica, Iwone, Bliska 77, moremi, peppapig, ania.g, Mega, iwcia77, macduska, Parka lubią tę wiadomość
-
Obecna, ale tylko na chwile. Po sniadaniu wymiatamy na caly dzien.
Bede Was nadrabiac jutro
Udanej soboty wszystkim Paniom ...... I Panom ( w razie czego)
Pusurek, peppapig, Iwone, Mega, iwcia77, moremi, malgos741, macduska, Parka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry
Pusur, Ty po prostu masz talent do pisania.
My też myślimy o chrzcie ale raczej jak się zrobi ciepło żeby skorzystać z ogrodu. Nie wiem ile u nas jest "co łaska" Pamiętam że jak chrzciliśmy młodszą córkę to było to podczas komunii starszej i nic nie zapłaciliśmy. Chrzestni już wybrani tylko jeszcze o tym nie wiedzą, mam nadzieję że się zgodzą.Iwone, Mega, Pusurek, iwcia77, moremi, Parka lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
Nie lubię 1 listopada i nie wybieram się dziś na groby.
Przez 35 lat chodziłam zawsze i mam dość. W środę jak byłam na mszy, weszłam też na cmentarz, zostawiłam kwiaty i zapaliłam znicze.
Tak mi źle bez rodziców...Mega, dorbie, iwcia77, EwaT, macduska, megan8, BISCA, Parka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam sie i ja. Na cmentarz jade pozniej ja jak zwykle mam coroczny dylemat moja mama ma dzisiaj urodziny wiec zapylam zaraz do kwiaciarni tylko musze uwazac na kolor wstazki bo czasami przypinaly te cmentarne ,pojawie sie wieczorem jesli bede miala sily bo dalej jestem jakas taka oklapnieta. Zycze wszystkim udanej soboty
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 listopada 2014, 10:46
Mega, Bursztyn, iwcia77, malgos741, Parka lubią tę wiadomość