35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Bursztyn wrote:Iwcia, cos mi sie popieprzylo i jakos tak ten epidural polaczylam myslowo z cesarka, sama nie wiem dlaczego, stad to pytanie od czapy.
Mam nadzieje ze kiedy bedziesz rodzic to znajdzie sie dla Ciebie anestez.Mega lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyiwcia77 wrote:Pusur- panikuje , bo w szpitalu w Padwie jest "tylko 6 anestezjologow, przy czym na zmianie jest tylko 2, w swieta i na nocnej zmianie 1 "( cytuje zdanie wypowiedziane przez anestetzjologa prowadzacego wczorajszy wyklad )...Aloj slyszal nawet , ze ludzie zalatwiaja prywatnie wlasnego anestezjologa z ktorym jada do szpitala...
, wiec to ze tak pieknie znieczula ten epidural to nie znaczy ze zdaze sie zalapac na niego...
Kurcze, u mnie tez tylko 2 jest na stanie w szpitalu po poludniu i w nocy, ale mi sie trafil, ze by, albo bylam wyjatkowo sygestywna.
Moze pocwicz jednak dramatyczne sceny i zacznij juz teraz gienkowi jakis szol robic? Dziala to tam czy nie? Jak powiesz, ze sie boisz tak bardzo bolu, ze nie wiesz czy bedziesz w stanie wspolpracowac? To moze beda wiedziec, ze trza anastezjologa obudzic, gdyby spal?Bo nie wierze, ze oni cale dyzury albo operuja, albo znieczulaja. Lesna Gora to czy co?
iwcia77, Bursztyn, moremi, Mega, Sabina, ania.g, Parka lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Hmm, znaczy: nie rodzisz w swieta ( i tak nie masz terminu w swieta ), nie rodzisz tez w weekend ( tu musisz sama zacisnac nogi ).
Kurcze, u mnie tez tylko 2 jest na stanie w szpitalu po poludniu i w nocy, ale mi sie trafil, ze by, albo bylam wyjatkowo sygestywna.
Moze pocwicz jednak dramatyczne sceny i zacznij juz teraz gienkowi jakis szol robic? Dziala to tam czy nie? Jak powiesz, ze sie boisz tak bardzo bolu, ze nie wiesz czy bedziesz w stanie wspolpracowac? To moze beda wiedziec, ze trza anastezjologa obudzic, gdyby spal?Bo nie wierze, ze oni cale dyzury albo operuja, albo znieczulaja. Lesna Gora to czy co?
robia ich statystycznie najwiecej
i nie wiem od czego to zalezy ...moze dla swietego spokoju zeby pozbyc sie szybko tych krzyczacych z bolu bab
Iwone, Pusurek, Sabina, Simba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:musicie placic za wizyte u lekarza normalnego, rodzinnego czy pierwszego kontaktu, czy jak to tam sie nazywa?
To co jest fajne, ze u ogolnego za wszelakie badania oplata jest jedna, niezaleznie jakie sie robi badania i ile ich jest. Place wiec dodatkowo 50 koron za pobranie krwi. Najczesciej lekarz robi mi wszystkie hormony,bo jest ciut strachliwy, a ja go nakrecam, wiec hormonalnie jestem przebadana za psie pieniadze.moremi, malgos741, Mega, Sabina, Mala79, Parka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyIwone wrote:Pusur
http://portal.abczdrowie.pl/miesiaczka-po-porodzie
Znaczy cokolwiek by nie bylo, to jest git. Prawie jak u norweskiego lekarza. Co nie zmienia faktu, ze dalej mam stresa.iwcia77, moremi, Mega, Sabina, Simba, Parka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyiwcia77 wrote:jednak dobrze, ze urodze chlopca, przynajmiej nikt mi szpilek nie podpyli z szafy
https://www.facebook.com/video.php?v=978097978882465&fref=nf
Corka przyszla ze szkoly w srode i oznajmila, ze maja bal w szkole. Te szkolne bale to szal cial i uprzezy, kiece jak z dywanu w Cannes, makijaze i szpile. Pytam w co sie ubierze, a ona wielce zdziwiona, ze jak to w co? Przeciez nie idzie na zaden bal. Pytam: Bo w sukience nie pojdziesz? Ano, bingo...
Wczoraj mowi mi, ze kolega z klasy zaprosil ja na bal. Napierw robil podchody i pytal przez innego kolege, w koncu sam sie odwazyl. I co? Dostal kosza. Powiedziala mu krotkie i tresciwe: Nie. Wyobrazam sobie, jak sie chlopaczyna czul. W tym wieku to hanba... A fajny to chlopak, tak w ogole.
Dzizas, co z tej corki mojej wyrosnie...iwcia77, malgos741, EwaT, Sabina, Mega, moremi, ania.g, Mala79, Parka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mega wrote:No to chyba wszystkie chuopy czytały dzisiejsza przygodę Pusurka
iwcia77, Pusurek, Mega lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
A ogólnie to dzień dobry wszystkim Paniom
Pusurek, Mega lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
Ja już po odwiedzinach na cmentarzu, leciałam z mamą o 8.30 bo jak wczoraj była to chciała sama lecieć rano z kwiatami a później ze mną ze zniczami, bez sensu.
Więc dostała opr. i powiedziałam że sama nigdzie nie będzie chodzić tylko razem ze mną. Ta moja mamuśka jest jak Zosia-samosia. Nie miała wyjścia.Pusurek, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
nick nieaktualnyLaski, a ja z innej beki. Mamy na pokladzie prawnika albo czlowieka od nieruchomosci? Mysle o tym, zeby w przyszlosci kupic mieszkanie w Pl, nie mam tam juz zadnych przychodow, ale ciagle staly adres, no i obywatelstwo, ofkors. Bedzie mnie scigala jakas skarbowka albo co? Czy inne urzedy?
Ktos ogarnia taka sprawe moze? -
Pusurek wrote:Laski, a ja z innej beki. Mamy na pokladzie prawnika albo czlowieka od nieruchomosci? Mysle o tym, zeby w przyszlosci kupic mieszkanie w Pl, nie mam tam juz zadnych przychodow, ale ciagle staly adres, no i obywatelstwo, ofkors. Bedzie mnie scigala jakas skarbowka albo co? Czy inne urzedy?
Ktos ogarnia taka sprawe moze?Pusurek, Mega, moremi lubią tę wiadomość
-
EwaT wrote:jeżeli płacisz podatki w No i masz na to dokument to dlaczego ma Cię ktoś ścigać?01.2015 iui
invicta Gdańska
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017