35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Bozia Kajtek cudo
Pusurek a ty nadal chcesz magnes? bo nie dałaś mi namiarów.
Pusurek, Mega, Bozia3 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Parka wrote:W sprawie przestarzałego pęcherzyka w 18 dc się nie wypowiadam
ale za to Inofolic biorę już z 10 miesięcy i czuję wyraźną różnicę w śluzie na korzyść, bardziej niż po wiesiołku. No i te cykle co 35 dni a nie co 3 miesiące też uważam że to zasługa inofolica. Widzę skuteczność po dłuższym stosowaniu , moim zdaniem potrzeba ok. pół roku żeby odczuć wyraźną zmianę w cyklach i śluzie. I najlepiej brać 2 x dziennie do owu, a po owu 1 x dziennie. 20 saszetek w opakowaniu nic nie oznacza, w Inofemie jest 30 saszetek w opakowaniu (to jest to samo co Inofolic , tyle że polskiej produkcji, Inofolic to włoski produkt). Niestety cena nie jest niska, ale jak na początku wszedł na polski rynek to był jeszcze droższy.
Ja też się wypowiem. Buty noszę na płaskim, dużo jeżdżę, bywa także, że w trudny teren, więc tak jest wygodniej. Poza tym nie mam kompleksów jeżeli chodzi o wzrost. Szpilki zakładam od czasu do czasu, ale inwestuję w dobre firmy. Wtedy wiem, że wytrzymam dłużej niż godzinę. Na wesele podobnie jak Reni zamówiłam buty do tańca, a na ślub miałam robione na miarę, ale z twardą podeszwą.Mega, macduska, iwcia77, ania.g lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
kapturnica wrote:AAA i serdeczne podziekowania za paczuszke...Doszla lutka.....A moj mi mowi co ty za dilerke uprawiasz???Ostatnio jak Iwcia mi wyslala tez byl wiec ma obawy ze handluje hyhyhyhyh
kapturnica lubi tę wiadomość
-
Reni wrote:musiałam aż przeczytać mężowi co napisałaś
pięknie to ujęłaś
przepraszam, że się śmieję ale nie z tego co Cię spotkało a jak to napisałaśWiadomość wyedytowana przez autora: 31 października 2014, 21:06
Reni, Pusurek, Mega, Iwone, iwcia77, ania.g, caffe lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:Infolic 28 zł ja wiem czy drogo? chyba ten oeparol ze 3 dychy kosztował
Mega, Parka lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
Dziewczyny - dzięki za strumień komplementów
Byłam dziś w Kościele - zapytać o chrzest. Wybrałam mały kościółek, który kiedyś był moją parafią i tam był ochrzczony starszy syn. Trafiłam na dosyć fajnego księdza...ale wścibski jak baba...Przepytał mnie z całej historii życia - był ciekaw szczegółów, ale natarczywy nie był. W końcu mówi, ale ma Pani namieszane z tymi nazwiskami - Pani i starszy syn jedno nazwisko, a obecny partner i młodszy inne nazwisko. Weźcie ślub cywilny, to ten mały będzie miał takie nazwisko jak Pani, a i Pani się poczuje bezpieczniej prawnie, no bo moralnie nic się nie zmieni...Ja mu mówię, że nie mogę dogodzić wszystkim - bo jak wezmę ślub to mały będzie zadowolony, ale starszy straci...musiałabym mieć dwuczłonowe - po pierwszym i po drugim mężu....A on tak myśli i mówi...nooo w sumie też piknie...
Zgody proboszcza nie muszę mieć ze swojej parafii - bo ona jest rektoratem na razie i podlega właśnie temu kościołowi...więc wszystko poszło gładko i za tydzień mam się zgłosić do kancelarii z papierami...
Teraz mam pytanie - bo kurna nie pamiętam - czy za chrzest się płaci? A jeśli tak to kiedy i jakie są stawki?????
Pusur - opis doskonały - też przeczytałam swojemu chłopu na głos...Pusurek, Mega, moremi, gosia7122, Parka, iwcia77, Simba, ania.g, Bursztyn, malgos741 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:Dziewczyny - dzięki za strumień komplementów
Byłam dziś w Kościele - zapytać o chrzest. Wybrałam mały kościółek, który kiedyś był moją parafią i tam był ochrzczony starszy syn. Trafiłam na dosyć fajnego księdza...ale wścibski jak baba...Przepytał mnie z całej historii życia - był ciekaw szczegółów, ale natarczywy nie był. W końcu mówi, ale ma Pani namieszane z tymi nazwiskami - Pani i starszy syn jedno nazwisko, a obecny partner i młodszy inne nazwisko. Weźcie ślub cywilny, to ten mały będzie miał takie nazwisko jak Pani, a i Pani się poczuje bezpieczniej prawnie, no bo moralnie nic się nie zmieni...Ja mu mówię, że nie mogę dogodzić wszystkim - bo jak wezmę ślub to mały będzie zadowolony, ale starszy straci...musiałabym mieć dwuczłonowe - po pierwszym i po drugim mężu....A on tak myśli i mówi...nooo w sumie też piknie...
Zgody proboszcza nie muszę mieć ze swojej parafii - bo ona jest rektoratem na razie i podlega właśnie temu kościołowi...więc wszystko poszło gładko i za tydzień mam się zgłosić do kancelarii z papierami...
Teraz mam pytanie - bo kurna nie pamiętam - czy za chrzest się płaci? A jeśli tak to kiedy i jakie są stawki?????
Pusur - opis doskonały - też przeczytałam swojemu chłopu na głos...izi?
A za chrzest nie jest co łaska? Znaczy od stowki w gore?Mega, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:O, to tez maz klimaty z nazwiskami. Ja mam 2,swoje i po eks mezu, corka ma po eks mezu, chlop ma swoje, Adas ma moje pierwsze i chlopa. Znaczy corka ma jedno takie jak ja, Adas tez jedno takie jak ja, ale inne niz ona.
izi?
A za chrzest nie jest co łaska? Znaczy od stowki w gore?moremi, Pusurek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:Ło matko... no to Ty masz zdecydowanie lepiej to nagmatwane niż ja...No ale Tobie w Norwegii to zupełnie nie opłaca się chyba wychodzić za mąż...
Musialabym miec 3 nazwiska, zeby to ogarnac chyba.
Bozia3 lubi tę wiadomość
-
Pusurek wrote:No wlasnie! Czyzby moja soczysta polszczyzna tak podeszla chlopom?
Pusurek lubi tę wiadomość
-
A u mnie sałatka pokrojona i doprawiona, kapustka z grochem, wszystko pychota
a teraz wypoczywam z lampka winka a na potem mam zaplanowana mała niespodanke dla mezusia - ubiorę fikuśny gorsecik i majtusie w panterkę....oj bedzie sie działo
Pusurek, gosia7122, Bozia3, macduska, BISCA, Parka, iwcia77, kapturnica, Bliska 77, moremi, Mala79, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Uwielbiam. Chociaż jak pierwszy raz oglądałam to po 10 min wyłączyłam. Drugim razem juz cały o niezly jest. Dziadek najlepszy haha bezzebny wapir. I ta zajebista muzyczkaPusurek wrote:A na Polsacie czarna komedia Machulskiego " Kolysanka". Niezla jest
Pusurek, Mega, kapturnica lubią tę wiadomość