X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • malgos741 Autorytet

Wysłany: 31 października 2014, 20:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia Kajtek cudo :-)
    Pusurek a ty nadal chcesz magnes? bo nie dałaś mi namiarów. :-)

Pusurek, Mega, Bozia3 lubią tę wiadomość

01.2015 iui :( invicta Gdańska
    10.2015 iui :( Artemida Olsztyn
    ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016 :(
    kariotypy ok
    mutacja MTHFR
    ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 :(
  • moremi Autorytet

Wysłany: 31 października 2014, 20:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Parka wrote:
    W sprawie przestarzałego pęcherzyka w 18 dc się nie wypowiadam :)
    ale za to Inofolic biorę już z 10 miesięcy i czuję wyraźną różnicę w śluzie na korzyść, bardziej niż po wiesiołku. No i te cykle co 35 dni a nie co 3 miesiące też uważam że to zasługa inofolica. Widzę skuteczność po dłuższym stosowaniu , moim zdaniem potrzeba ok. pół roku żeby odczuć wyraźną zmianę w cyklach i śluzie. I najlepiej brać 2 x dziennie do owu, a po owu 1 x dziennie. 20 saszetek w opakowaniu nic nie oznacza, w Inofemie jest 30 saszetek w opakowaniu (to jest to samo co Inofolic , tyle że polskiej produkcji, Inofolic to włoski produkt). Niestety cena nie jest niska, ale jak na początku wszedł na polski rynek to był jeszcze droższy.
    Najtaniej jest w aptece melissa. Ja przez cały czas łykam po dwie saszetki dziennie i od dwóch tygodni mąż po jednej dziennie. Na początku nie chciał, chyba myślał, że mu cycki urosną, ale jak lekarz powiedział, że to bardzo dobry krok i panowie również potrzebują myoinozytolu łyka jak pelikan;)

Ja też się wypowiem. Buty noszę na płaskim, dużo jeżdżę, bywa także, że w trudny teren, więc tak jest wygodniej. Poza tym nie mam kompleksów jeżeli chodzi o wzrost. Szpilki zakładam od czasu do czasu, ale inwestuję w dobre firmy. Wtedy wiem, że wytrzymam dłużej niż godzinę. Na wesele podobnie jak Reni zamówiłam buty do tańca, a na ślub miałam robione na miarę, ale z twardą podeszwą.

Mega, macduska, iwcia77, ania.g lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • Reni Autorytet

Wysłany: 31 października 2014, 20:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Infolic 28 zł ja wiem czy drogo? chyba ten oeparol ze 3 dychy kosztował

dorbie lubi tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 31 października 2014, 20:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    AAA i serdeczne podziekowania za paczuszke...Doszla lutka.....A moj mi mowi co ty za dilerke uprawiasz???Ostatnio jak Iwcia mi wyslala tez byl wiec ma obawy ze handluje hyhyhyhyh
    Nie ma sprawy, oby pomogla :)

kapturnica lubi tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 31 października 2014, 21:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    musiałam aż przeczytać mężowi co napisałaś :-) pięknie to ujęłaś :-)
    przepraszam, że się śmieję ale nie z tego co Cię spotkało a jak to napisałaś
    Reni, zrobilam dokladnie to samo, przepraszam, swinia jestem ale sie poplakalismy, jeszcze raz przepraszam, bo mi szkoda Pusurka strasznie ale sposob w jaki to opisala jest bezbledny

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 października 2014, 21:06

Reni, Pusurek, Mega, Iwone, iwcia77, ania.g, caffe lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• moremi Autorytet

Wysłany: 31 października 2014, 21:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Infolic 28 zł ja wiem czy drogo? chyba ten oeparol ze 3 dychy kosztował
    W aptekach stacjonarnych nadal kosztuje w okolicach 50.

Mega, Parka lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 października 2014, 21:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malgos741 wrote:
    Pusurek a ty nadal chcesz magnes? bo nie dałaś mi namiarów. :-)
    Juz piszem ;)

malgos741 lubi tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 31 października 2014, 21:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny - dzięki za strumień komplementów :)

Byłam dziś w Kościele - zapytać o chrzest. Wybrałam mały kościółek, który kiedyś był moją parafią i tam był ochrzczony starszy syn. Trafiłam na dosyć fajnego księdza...ale wścibski jak baba...:) Przepytał mnie z całej historii życia - był ciekaw szczegółów, ale natarczywy nie był. W końcu mówi, ale ma Pani namieszane z tymi nazwiskami - Pani i starszy syn jedno nazwisko, a obecny partner i młodszy inne nazwisko. Weźcie ślub cywilny, to ten mały będzie miał takie nazwisko jak Pani, a i Pani się poczuje bezpieczniej prawnie, no bo moralnie nic się nie zmieni...Ja mu mówię, że nie mogę dogodzić wszystkim - bo jak wezmę ślub to mały będzie zadowolony, ale starszy straci...musiałabym mieć dwuczłonowe - po pierwszym i po drugim mężu....A on tak myśli i mówi...nooo w sumie też piknie...:)
    Zgody proboszcza nie muszę mieć ze swojej parafii - bo ona jest rektoratem na razie i podlega właśnie temu kościołowi...więc wszystko poszło gładko i za tydzień mam się zgłosić do kancelarii z papierami...
    Teraz mam pytanie - bo kurna nie pamiętam - czy za chrzest się płaci? A jeśli tak to kiedy i jakie są stawki?????

Pusur - opis doskonały - też przeczytałam swojemu chłopu na głos...

Pusurek, Mega, moremi, gosia7122, Parka, iwcia77, Simba, ania.g, Bursztyn, malgos741 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 października 2014, 22:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Dziewczyny - dzięki za strumień komplementów :)

Byłam dziś w Kościele - zapytać o chrzest. Wybrałam mały kościółek, który kiedyś był moją parafią i tam był ochrzczony starszy syn. Trafiłam na dosyć fajnego księdza...ale wścibski jak baba...:) Przepytał mnie z całej historii życia - był ciekaw szczegółów, ale natarczywy nie był. W końcu mówi, ale ma Pani namieszane z tymi nazwiskami - Pani i starszy syn jedno nazwisko, a obecny partner i młodszy inne nazwisko. Weźcie ślub cywilny, to ten mały będzie miał takie nazwisko jak Pani, a i Pani się poczuje bezpieczniej prawnie, no bo moralnie nic się nie zmieni...Ja mu mówię, że nie mogę dogodzić wszystkim - bo jak wezmę ślub to mały będzie zadowolony, ale starszy straci...musiałabym mieć dwuczłonowe - po pierwszym i po drugim mężu....A on tak myśli i mówi...nooo w sumie też piknie...:)
    Zgody proboszcza nie muszę mieć ze swojej parafii - bo ona jest rektoratem na razie i podlega właśnie temu kościołowi...więc wszystko poszło gładko i za tydzień mam się zgłosić do kancelarii z papierami...
    Teraz mam pytanie - bo kurna nie pamiętam - czy za chrzest się płaci? A jeśli tak to kiedy i jakie są stawki?????

Pusur - opis doskonały - też przeczytałam swojemu chłopu na głos...
    O, to tez maz klimaty z nazwiskami. Ja mam 2,swoje i po eks mezu, corka ma po eks mezu, chlop ma swoje, Adas ma moje pierwsze i chlopa. Znaczy corka ma jedno takie jak ja, Adas tez jedno takie jak ja, ale inne niz ona. ;) izi? ;)

A za chrzest nie jest co łaska? Znaczy od stowki w gore? ;)

Mega, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 31 października 2014, 22:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to chyba wszystkie chuopy czytały dzisiejsza przygodę Pusurka ;)

Bozia3, Pusurek, Iwone, iwcia77, malgos741 lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 31 października 2014, 22:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    O, to tez maz klimaty z nazwiskami. Ja mam 2,swoje i po eks mezu, corka ma po eks mezu, chlop ma swoje, Adas ma moje pierwsze i chlopa. Znaczy corka ma jedno takie jak ja, Adas tez jedno takie jak ja, ale inne niz ona. ;) izi? ;)

A za chrzest nie jest co łaska? Znaczy od stowki w gore? ;)
    Ło matko... no to Ty masz zdecydowanie lepiej to nagmatwane niż ja...No ale Tobie w Norwegii to zupełnie nie opłaca się chyba wychodzić za mąż...

moremi, Pusurek lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 października 2014, 22:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    No to chyba wszystkie chuopy czytały dzisiejsza przygodę Pusurka ;)
    No wlasnie! Czyzby moja soczysta polszczyzna tak podeszla chlopom? ;)

Mega, Bozia3, BISCA, Bliska 77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 października 2014, 22:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A na Polsacie czarna komedia Machulskiego " Kolysanka". Niezla jest :)

Mega, Reni lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 października 2014, 22:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Ło matko... no to Ty masz zdecydowanie lepiej to nagmatwane niż ja...No ale Tobie w Norwegii to zupełnie nie opłaca się chyba wychodzić za mąż...
    O nieeeee. Za zadnego meza to ja juz nie wychodze. ;) Musialabym miec 3 nazwiska, zeby to ogarnac chyba. ;)

Bozia3 lubi tę wiadomość

• gosia7122 Autorytet

Wysłany: 31 października 2014, 22:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Boziu ja chrzcilam dwa tygodnie temu i u nas co laska,ja stowke dalam i ksiadz pytal czy na pewno moge tyle dac.

ania.g, malgos741 lubią tę wiadomość

201408184765.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 31 października 2014, 22:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    No wlasnie! Czyzby moja soczysta polszczyzna tak podeszla chlopom? ;)
    Opowieść była przednia wac pani ;)

Pusurek lubi tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 31 października 2014, 22:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A u mnie sałatka pokrojona i doprawiona, kapustka z grochem, wszystko pychota :P a teraz wypoczywam z lampka winka a na potem mam zaplanowana mała niespodanke dla mezusia - ubiorę fikuśny gorsecik i majtusie w panterkę....oj bedzie sie działo ;)

Pusurek, gosia7122, Bozia3, macduska, BISCA, Parka, iwcia77, kapturnica, Bliska 77, moremi, Mala79, malgos741 lubią tę wiadomość

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • gosia7122 Autorytet

Wysłany: 31 października 2014, 22:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak ja jestem to nikogo nie ma

Mega, macduska, EwaT, Parka, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość

201408184765.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 31 października 2014, 22:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gosia7122 wrote:
    Jak ja jestem to nikogo nie ma
    Jestem :)

gosia7122 lubi tę wiadomość

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 31 października 2014, 22:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Uwielbiam. Chociaż jak pierwszy raz oglądałam to po 10 min wyłączyłam. Drugim razem juz cały o niezly jest. Dziadek najlepszy haha bezzebny wapir. I ta zajebista muzyczka
    Pusurek wrote:
    A na Polsacie czarna komedia Machulskiego " Kolysanka". Niezla jest :)

Pusurek, Mega, kapturnica lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
‹‹ 5289 5290 5291 5292 5293 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ

Hiperprolaktynemia: nieoczywista przypadłość mająca wpływ na płodność kobiet

Hiperprolaktynemia to stan charakteryzujący się podwyższonym poziomem prolaktyny we krwi. W niniejszym artykule przyjrzymy się hiperprolaktynemii, jej przyczynom, objawom i możliwościom leczenia.  

CZYTAJ WIĘCEJ

4 składniki diety wspierające owulację!

Problemy z owulacją są bardzo częstą przyczyną trudności z zajściem w ciążę. Dowiedz się, jak za pomocą diety możesz wesprzeć jajeczkowanie! Poznaj, które składniki diety mogą pozytywnie wpływać na owulację, a które mogą przyczyniać się do niepłodności owulacyjnej. Poznaj propozycje propłodnościowych posiłków od Ani i Zosi z Akademii Płodności! 

CZYTAJ WIĘCEJ