X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • malgos741 Autorytet

Wysłany: 31 października 2014, 20:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia Kajtek cudo :-)
    Pusurek a ty nadal chcesz magnes? bo nie dałaś mi namiarów. :-)

Pusurek, Mega, Bozia3 lubią tę wiadomość

01.2015 iui :( invicta Gdańska
    10.2015 iui :( Artemida Olsztyn
    ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016 :(
    kariotypy ok
    mutacja MTHFR
    ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 :(
  • moremi Autorytet

Wysłany: 31 października 2014, 20:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Parka wrote:
    W sprawie przestarzałego pęcherzyka w 18 dc się nie wypowiadam :)
    ale za to Inofolic biorę już z 10 miesięcy i czuję wyraźną różnicę w śluzie na korzyść, bardziej niż po wiesiołku. No i te cykle co 35 dni a nie co 3 miesiące też uważam że to zasługa inofolica. Widzę skuteczność po dłuższym stosowaniu , moim zdaniem potrzeba ok. pół roku żeby odczuć wyraźną zmianę w cyklach i śluzie. I najlepiej brać 2 x dziennie do owu, a po owu 1 x dziennie. 20 saszetek w opakowaniu nic nie oznacza, w Inofemie jest 30 saszetek w opakowaniu (to jest to samo co Inofolic , tyle że polskiej produkcji, Inofolic to włoski produkt). Niestety cena nie jest niska, ale jak na początku wszedł na polski rynek to był jeszcze droższy.
    Najtaniej jest w aptece melissa. Ja przez cały czas łykam po dwie saszetki dziennie i od dwóch tygodni mąż po jednej dziennie. Na początku nie chciał, chyba myślał, że mu cycki urosną, ale jak lekarz powiedział, że to bardzo dobry krok i panowie również potrzebują myoinozytolu łyka jak pelikan;)

Ja też się wypowiem. Buty noszę na płaskim, dużo jeżdżę, bywa także, że w trudny teren, więc tak jest wygodniej. Poza tym nie mam kompleksów jeżeli chodzi o wzrost. Szpilki zakładam od czasu do czasu, ale inwestuję w dobre firmy. Wtedy wiem, że wytrzymam dłużej niż godzinę. Na wesele podobnie jak Reni zamówiłam buty do tańca, a na ślub miałam robione na miarę, ale z twardą podeszwą.

Mega, macduska, iwcia77, ania.g lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • Reni Autorytet

Wysłany: 31 października 2014, 20:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Infolic 28 zł ja wiem czy drogo? chyba ten oeparol ze 3 dychy kosztował

dorbie lubi tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 31 października 2014, 20:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    AAA i serdeczne podziekowania za paczuszke...Doszla lutka.....A moj mi mowi co ty za dilerke uprawiasz???Ostatnio jak Iwcia mi wyslala tez byl wiec ma obawy ze handluje hyhyhyhyh
    Nie ma sprawy, oby pomogla :)

kapturnica lubi tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 31 października 2014, 21:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    musiałam aż przeczytać mężowi co napisałaś :-) pięknie to ujęłaś :-)
    przepraszam, że się śmieję ale nie z tego co Cię spotkało a jak to napisałaś
    Reni, zrobilam dokladnie to samo, przepraszam, swinia jestem ale sie poplakalismy, jeszcze raz przepraszam, bo mi szkoda Pusurka strasznie ale sposob w jaki to opisala jest bezbledny

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 października 2014, 21:06

Reni, Pusurek, Mega, Iwone, iwcia77, ania.g, caffe lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• moremi Autorytet

Wysłany: 31 października 2014, 21:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Infolic 28 zł ja wiem czy drogo? chyba ten oeparol ze 3 dychy kosztował
    W aptekach stacjonarnych nadal kosztuje w okolicach 50.

Mega, Parka lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 października 2014, 21:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malgos741 wrote:
    Pusurek a ty nadal chcesz magnes? bo nie dałaś mi namiarów. :-)
    Juz piszem ;)

malgos741 lubi tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 31 października 2014, 21:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny - dzięki za strumień komplementów :)

Byłam dziś w Kościele - zapytać o chrzest. Wybrałam mały kościółek, który kiedyś był moją parafią i tam był ochrzczony starszy syn. Trafiłam na dosyć fajnego księdza...ale wścibski jak baba...:) Przepytał mnie z całej historii życia - był ciekaw szczegółów, ale natarczywy nie był. W końcu mówi, ale ma Pani namieszane z tymi nazwiskami - Pani i starszy syn jedno nazwisko, a obecny partner i młodszy inne nazwisko. Weźcie ślub cywilny, to ten mały będzie miał takie nazwisko jak Pani, a i Pani się poczuje bezpieczniej prawnie, no bo moralnie nic się nie zmieni...Ja mu mówię, że nie mogę dogodzić wszystkim - bo jak wezmę ślub to mały będzie zadowolony, ale starszy straci...musiałabym mieć dwuczłonowe - po pierwszym i po drugim mężu....A on tak myśli i mówi...nooo w sumie też piknie...:)
    Zgody proboszcza nie muszę mieć ze swojej parafii - bo ona jest rektoratem na razie i podlega właśnie temu kościołowi...więc wszystko poszło gładko i za tydzień mam się zgłosić do kancelarii z papierami...
    Teraz mam pytanie - bo kurna nie pamiętam - czy za chrzest się płaci? A jeśli tak to kiedy i jakie są stawki?????

Pusur - opis doskonały - też przeczytałam swojemu chłopu na głos...

Pusurek, Mega, moremi, gosia7122, Parka, iwcia77, Simba, ania.g, Bursztyn, malgos741 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 października 2014, 22:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Dziewczyny - dzięki za strumień komplementów :)

Byłam dziś w Kościele - zapytać o chrzest. Wybrałam mały kościółek, który kiedyś był moją parafią i tam był ochrzczony starszy syn. Trafiłam na dosyć fajnego księdza...ale wścibski jak baba...:) Przepytał mnie z całej historii życia - był ciekaw szczegółów, ale natarczywy nie był. W końcu mówi, ale ma Pani namieszane z tymi nazwiskami - Pani i starszy syn jedno nazwisko, a obecny partner i młodszy inne nazwisko. Weźcie ślub cywilny, to ten mały będzie miał takie nazwisko jak Pani, a i Pani się poczuje bezpieczniej prawnie, no bo moralnie nic się nie zmieni...Ja mu mówię, że nie mogę dogodzić wszystkim - bo jak wezmę ślub to mały będzie zadowolony, ale starszy straci...musiałabym mieć dwuczłonowe - po pierwszym i po drugim mężu....A on tak myśli i mówi...nooo w sumie też piknie...:)
    Zgody proboszcza nie muszę mieć ze swojej parafii - bo ona jest rektoratem na razie i podlega właśnie temu kościołowi...więc wszystko poszło gładko i za tydzień mam się zgłosić do kancelarii z papierami...
    Teraz mam pytanie - bo kurna nie pamiętam - czy za chrzest się płaci? A jeśli tak to kiedy i jakie są stawki?????

Pusur - opis doskonały - też przeczytałam swojemu chłopu na głos...
    O, to tez maz klimaty z nazwiskami. Ja mam 2,swoje i po eks mezu, corka ma po eks mezu, chlop ma swoje, Adas ma moje pierwsze i chlopa. Znaczy corka ma jedno takie jak ja, Adas tez jedno takie jak ja, ale inne niz ona. ;) izi? ;)

A za chrzest nie jest co łaska? Znaczy od stowki w gore? ;)

Mega, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 31 października 2014, 22:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to chyba wszystkie chuopy czytały dzisiejsza przygodę Pusurka ;)

Bozia3, Pusurek, Iwone, iwcia77, malgos741 lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 31 października 2014, 22:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    O, to tez maz klimaty z nazwiskami. Ja mam 2,swoje i po eks mezu, corka ma po eks mezu, chlop ma swoje, Adas ma moje pierwsze i chlopa. Znaczy corka ma jedno takie jak ja, Adas tez jedno takie jak ja, ale inne niz ona. ;) izi? ;)

A za chrzest nie jest co łaska? Znaczy od stowki w gore? ;)
    Ło matko... no to Ty masz zdecydowanie lepiej to nagmatwane niż ja...No ale Tobie w Norwegii to zupełnie nie opłaca się chyba wychodzić za mąż...

moremi, Pusurek lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 października 2014, 22:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    No to chyba wszystkie chuopy czytały dzisiejsza przygodę Pusurka ;)
    No wlasnie! Czyzby moja soczysta polszczyzna tak podeszla chlopom? ;)

Mega, Bozia3, BISCA, Bliska 77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 października 2014, 22:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A na Polsacie czarna komedia Machulskiego " Kolysanka". Niezla jest :)

Mega, Reni lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 października 2014, 22:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Ło matko... no to Ty masz zdecydowanie lepiej to nagmatwane niż ja...No ale Tobie w Norwegii to zupełnie nie opłaca się chyba wychodzić za mąż...
    O nieeeee. Za zadnego meza to ja juz nie wychodze. ;) Musialabym miec 3 nazwiska, zeby to ogarnac chyba. ;)

Bozia3 lubi tę wiadomość

• gosia7122 Autorytet

Wysłany: 31 października 2014, 22:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Boziu ja chrzcilam dwa tygodnie temu i u nas co laska,ja stowke dalam i ksiadz pytal czy na pewno moge tyle dac.

ania.g, malgos741 lubią tę wiadomość

201408184765.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 31 października 2014, 22:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    No wlasnie! Czyzby moja soczysta polszczyzna tak podeszla chlopom? ;)
    Opowieść była przednia wac pani ;)

Pusurek lubi tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 31 października 2014, 22:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A u mnie sałatka pokrojona i doprawiona, kapustka z grochem, wszystko pychota :P a teraz wypoczywam z lampka winka a na potem mam zaplanowana mała niespodanke dla mezusia - ubiorę fikuśny gorsecik i majtusie w panterkę....oj bedzie sie działo ;)

Pusurek, gosia7122, Bozia3, macduska, BISCA, Parka, iwcia77, kapturnica, Bliska 77, moremi, Mala79, malgos741 lubią tę wiadomość

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • gosia7122 Autorytet

Wysłany: 31 października 2014, 22:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak ja jestem to nikogo nie ma

Mega, macduska, EwaT, Parka, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość

201408184765.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 31 października 2014, 22:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gosia7122 wrote:
    Jak ja jestem to nikogo nie ma
    Jestem :)

gosia7122 lubi tę wiadomość

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 31 października 2014, 22:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Uwielbiam. Chociaż jak pierwszy raz oglądałam to po 10 min wyłączyłam. Drugim razem juz cały o niezly jest. Dziadek najlepszy haha bezzebny wapir. I ta zajebista muzyczka
    Pusurek wrote:
    A na Polsacie czarna komedia Machulskiego " Kolysanka". Niezla jest :)

Pusurek, Mega, kapturnica lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
‹‹ 5289 5290 5291 5292 5293 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Gdzie rodzić - wybór szpitala do porodu

Poród to wyjątkowa chwila. Wraz ze zbliżającym się terminem porodu, wiele kobiet zastanawia się gdzie rodzić. Warto poświęcić trochę czasu na wybór szpitala, w którym chciałabyś aby przyszło na świat Twoje dziecko. Przeczytaj jak się do tego dobrze przygotować, czym się kierować przy wyborze szpitala i jakie informacje zebrać na temat wybranej placówki.   

CZYTAJ WIĘCEJ

O tym jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko - relacja ze spotkania Ovu dzieci!

Jeśli kiedykolwiek zastanawiałaś się co sprawia, że kobiety, matki są tak silne i wytrzymałe, to musisz to przeczytać! My znamy już odpowiedź – nasza moc leży w relacjach jakie potrafimy tworzyć z innymi kobietami. Wsparcie jakie sobie dajemy i energię do działania jaką sobie nawzajem przekazujemy jest wartością o której należy mówić głośno! Dowodem na to jest ta relacja z wyjątkowego zdarzenia – zlotu użytkowniczek OvuFriend i BellyBestFriend, wspaniałych kobiet, cudownych Mam! Przeczytaj, jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko  

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża - najważniejsze rzeczy, które powinnaś wiedzieć oczekując dziecka

Są rzeczy, które każda kobieta w ciąży powinna wiedzieć. Podstawowa wiedza o ciąży zapewni Ci komfort i bezpieczeństwo zarówno Twoje jak i Twojego dziecka. Przeczytaj między innymi od kiedy liczony jest początek ciąży, o jakich badaniach w ciąży nie możesz zapomnieć lub czy plamienie w ciąży jest niebezpieczne. 

CZYTAJ WIĘCEJ