35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Bursztyn wrote:Czesc Dziewczeta
Bylam wczoraj na "Zaginionej dziewczynie" w kinie, kobita przepada bez sladu w 5 rocznice slubu...nie bede wiecej opowiadac, ale polecam, bardzo dobry film.
Moze tez powinnam zniknac za rok...(bedzie wlasnie 5 rocz.)
Mala, mam nadzieje ze wrocisz do formy i wszystko bedzie dobrze.
Macduska, zdrowia dla mlodego.
Pusur, ciesze sie ze wyremontowany piczkins sprawnie dziala, ale zeby jakos wesprzec ta teze powinnas zamiescic zdjecia, bylby to wtedy w miare rzetelny raport
Milego poczatku tygodnia
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
Happy skoro idziesz do specjalisty odniepłodnosci to mysle ,ze powinnas jednak wstrzymac sie z badaniami na wlasna reke..Pewnie sam zleci ci poziom hormonow w 3cim dniu cyklu , do tego tarczyce a chlopu badanie nasienia(polecam pelne komputerowe)
HappyJo, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyParka wrote:Bursztyn, a ja wlasnie kupilam te ksiazke i czytam od wczoraj, wiec nic dalej nie mow!
ja wczoraj zakupiłamk siążkę o Relidze, czyta się świetnie
złamałam tym swoje postanowienie niekupowania już ksiazek- wytrzymałam 3 tygodnie...
chyba mam słabą silną wolę Bursztn co ty na to?Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 listopada 2014, 13:53
Bursztyn, Parka, moremi, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
macduska wrote:ja wczoraj zakupiłamk siążkę o Relidze, czyta się świetnie
złamałam tym swoje postanowienie niekupowania już ksiazek- wytrzymałam 3 tygodnie...
chyba mam słabą silną wolę Bursztn co ty na to?macduska lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBry dziewczyny
Reni sto lat i spelnienia marzen
Kapta my juz w wynikami potargalismy na 1 wizyte , ja hormony i tarczyca moj badania nasienia i na tej wizycie zrobili mi Amh i jakies 2 wymazyParka, Bursztyn, macduska, Reni, Mega lubią tę wiadomość