Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2014, 15:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    bursztyn, statystyka pierwsza klasa jak bierze sie pod uwage tylko przypadki zakonczone juz sukcesem ;)
    Paszczaku, wybaczam lekki budyn, albo raczej suflet -to opcja bardziej optymistyczna ;)
    wiadomo ze nie sprawdze czy urodzily, bo nie mam takiej mozliwosci, przyjelam za "sukces" samo zajscie w ciaze, korzystam z dostepnych narzedzi, reszty nie przeskocze :)

kapturnica, nick nieaktualny, moremi, Mega lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • caffe Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2014, 15:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Nie narzekaj. I tak mialas ciutke luzu... ;)
    oj tam oj tam, większość dzisiaj narzeka to i ja se pozwoliłam ;)

kapturnica, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• HappyJo Ekspertka

Wysłany: 10 listopada 2014, 15:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Happy skoro idziesz do specjalisty odniepłodnosci to mysle ,ze powinnas jednak wstrzymac sie z badaniami na wlasna reke..Pewnie sam zleci ci poziom hormonow w 3cim dniu cyklu , do tego tarczyce a chlopu badanie nasienia(polecam pelne komputerowe)

ok. To nie bede robila wczesniej badan, bo moze sie okaze, ze i tak bede musiala cos uzupelnic. Chlop idzie na bad.nasienia przed moja wizyta u gin., wiec juz bedziemy cos wiedzieli.

gg64j44jipdfhvk5.png
  • paszczakin Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2014, 15:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    Paszczaku, wybaczam lekki budyn, albo raczej suflet -to opcja bardziej optymistyczna ;)
    wiadomo ze nie sprawdze czy urodzily, bo nie mam takiej mozliwosci, przyjelam za "sukces" samo zajscie w ciaze, korzystam z dostepnych narzedzi, reszty nie przeskocze :)

to to wiem, dokladnie nie sprawdzisz, czy urodzily..
    ale chodzi mi, ze statystyka bioraca pod uwage dziewczyny ktore zaszly to chyba pocieszanie, a nie statystyka " w ile czasu sie zachodzi" bo pomijasz te, ktore nadal sie staraja..nie wiem jak duza jest twoja grupa statystyczna, ale masz hipotetyczny przypadek- za tydzien zachodzi w ciaze babka, ktora stara sie 18 lat, wczesnie mialas dziesiec, ktore staraly sie mniej wiecej ponad rok i jeb- twoja srednia z 13 miechow spada do 24..

za takie dane z kazdych cwiczen ze statystyki by ci pale postawili ;)

Mega lubi tę wiadomość

Jeśli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można
    4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • Iwone Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2014, 15:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    swoja droga to nasz strych tez dobrze bylo by posprzatac, ale tez trzeba 2 osoby, wiec nie wem, kogo chlop sobie znajdzie na partnera sprzatajacego.. my z kartoflem wszelkie sprzatania aktualnie z powodzeniem bojkotujemy ;) bardzo mi dobrze wychodzi trzymanie sie teorii ze chemia i podnoszenie ciezkich rzeczy szkodzi ciazy ;) ;)
    idąc Twoim tokiem muszę szybko zaciążyć :D Mąż zatrudni panią do sprzątania, albo sam posprząta ;)
    Po wymianie okien czeka mnie tyle sprzątania że już po nocach nie sypiam :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 listopada 2014, 15:32

nick nieaktualny, paszczakin, moremi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 listopada 2014, 15:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwone wrote:
    idąc Twoim tokiem muszę szybko zaciążyć :D Po wymianie okien czeka mnie tyle sprzątania że już po nocach nie sypiam :P
    no to według ojca sroki masz wielkie szanse na sukces;-)

Iwone, nick nieaktualny, Mega lubią tę wiadomość

• Iwone Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2014, 15:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    no to według ojca sroki masz wielkie szanse na sukces;-)
    no i jestem blisko miesiąca swoich urodzin ;)

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 listopada 2014, 15:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfiiiiik!!!
    Co się nie odzywasz??!
    Książki Cię przywaliły??????

nick nieaktualny, Mega lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2014, 15:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    to to wiem, dokladnie nie sprawdzisz, czy urodzily..
    ale chodzi mi, ze statystyka bioraca pod uwage dziewczyny ktore zaszly to chyba pocieszanie, a nie statystyka " w ile czasu sie zachodzi" bo pomijasz te, ktore nadal sie staraja..nie wiem jak duza jest twoja grupa statystyczna, ale masz hipotetyczny przypadek- za tydzien zachodzi w ciaze babka, ktora stara sie 18 lat, wczesnie mialas dziesiec, ktore staraly sie mniej wiecej ponad rok i jeb- twoja srednia z 13 miechow spada do 24..

za takie dane z kazdych cwiczen ze statystyki by ci pale postawili ;)

Paszcza Paszcza.....jest jednak gorzej niz myslalam...to juz nawet nie jest kisiel, a skrobia w proszku.... ;)
    Nie lubie najbardziej na swiecie tlumaczyc kawalow, a to jest wlasnie jak tlumaczenie dzolka :)
    Przeciez wiadomo ze:
    1) to jest sranie a nie prawdziwa statystyka
    2)chodzi o pocieszenie (mnie samej w pierwszej kolejnosci)
    3) grupa skladala sie z 17 kobiet ktore zaznaczyly zielona kropke (czyt. dostepnych w galerii ovu wykresow)
    4) te ktre nadal sie staraja musze pominac z przyczyn nie spelnienia kryteriow z punktu 3
    5) powinnas wiedziec ze do stystyki nie wprowadza sie przypadkow hipotetycznych w tym typie badan
    6) nie bede przeciez uzywac programy statyst. zeby pokazywal mi Standard deviation i oraz standard error
    Pale masz Ty i to nie tylko ze statystyki ale takze z logiki :)

moremi, nick nieaktualny, Mega lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Iwone Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2014, 15:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/dd92058715c2.jpg

nick nieaktualny, nick nieaktualny, Alis, SolarPolar, moremi, iwcia77, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Mega lubią tę wiadomość

• paszczakin Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2014, 15:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    Pale masz Ty i to nie tylko ze statystyki ale takze z logiki :)

hehe, ciezko sie przyznac do bledu, oj ciezko Bursztyn? ale nie ma rady, do doktoratu bedziesz musiala zasad statystki liznac, chyba ze rzeczywiscie o perwie bedziesz pisac ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 listopada 2014, 15:48

nick nieaktualny, Mega lubią tę wiadomość

4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2014, 15:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    hehe, ciezko sie przyznac do bledu, oj ciezko Bursztyn? ale nie ma rady, do doktoratu bedziesz musiala zasad statystki liznac, chyba ze rzeczywiscie o perwie bedziesz pisac ;)
    ale gdzie tu blad Paszcza?
    ktorego z punktow nie rozumiesz? :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 listopada 2014, 15:49

477706bb5ioid7xx.jpg
  • paszczakin Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2014, 15:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    ale gdzie tu blad Paszcza?
    ktorego z punktow nie rozumiesz? :)

oj ja statystyke akurat rozumiem ;) bo to moja brocha.. i wbrew pozorom Twojej brochy tez troche rozumiem i w gry sie z Toba nie dam wciagnac.. wylecialas ze statystyki i tyle.. ;)

Iwone, nick nieaktualny, BISCA, nick nieaktualny, Mega lubią tę wiadomość

4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2014, 15:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    oj ja statystyke akurat rozumiem ;) bo to moja brocha.. i wbrew pozorom Twojej brochy tez troche rozumiem i w gry sie z Toba nie dam wciagnac.. wylecialas ze statystyki i tyle.. ;)
    rozumiem ze znasz sie na badaniach statystycznych w psychologii?
    ja nie gram w zdna gre
    naprawde, biorac pod uwage powyzsze punkty powiedz gdzie lezy blad?
    :)

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Parka Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2014, 15:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    serio?
    gdybys tego nie napisala to nie domyslilabym sie ze o to chodzi :P ;)

A kto tam wie ... ;)

• Parka Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2014, 16:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    Zrobilam male badania statystczne na grupie kobiet 40-43 lata (dane z galerii wykresow Ovu) ktore zaszly w ciaze. Mlodsze z przyczyn obiektywnych nie zostaly wlaczone do badan ;) starszych niz 43 nie bylo.
    Otoz, z badania wynika- ze sredni czas staran z sukcesem wynosi: 13,47 miesiacy :)

Aha, i tym optymistycznym akcentem ... ;) bo ja sie staram dluzej niz 13,47 (choc nie zawsze sie staram)

• Niuta Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2014, 16:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni - wszystkiego naj, naj, naj http://naforum.zapodaj.net/thumbs/7363afa13f83.jpg

Parka, kapturnica, SolarPolar, moremi, ania.g, iwcia77, nick nieaktualny, BISCA, Simba, nick nieaktualny, Reni, Mega lubią tę wiadomość

Kiedy pomagamy innym, pomagamy sobie, ponieważ wszelkie dobro, które dajemy, zatacza koło i wraca do nas. – Flora Edwards
  • Parka Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2014, 16:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie dzisiaj nic nie pociesza bo zaczelam nowy cykl. I to bedzie TEN cykl ;) hehehe

caffe, moremi, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• SolarPolar Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2014, 16:28

Cytuj  /     /  Zgłoś

Reni:

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/c0b086d60989.jpg

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/1b16fb4b9ff2.jpg

Niuta, nick nieaktualny, iwcia77, nick nieaktualny, BISCA, nick nieaktualny, Reni lubią tę wiadomość

• SolarPolar Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2014, 16:33

Cytuj  /     /  Zgłoś

nie mogę znaleźć ładowarki do telefonu, jestem offline, a nie mam pomysłów gdzie ewentualnie dziec mógł ją ukryć..
    odmawia zeznań i udaje, że nie wie o co chodzi...
    k...

Poszukaj w lodowce - z doswiadczenia ...

Iwone, moremi, nick nieaktualny, iwcia77, nick nieaktualny, BISCA, nick nieaktualny, Mega, Elfik lubią tę wiadomość

‹‹ 5463 5464 5465 5466 5467 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Czego nie jeść  w ciąży - 7 produktów zabronionych

Ciąża to okres wzrostu apetytu i wielu zachcianek kulinarnych. Czy oznacza to zatem, że możesz pozwolić sobie na wszystko i jeść do woli? Niestety nie. Zapoznaj się czego nie jeść w ciąży, aby zachować bezpieczeństwo dla rozwijającego się płodu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ

Metody leczenia endometriozy - techniki leczenia, skuteczność, koszty

Endometrioza jest w dalszym ciągu bardzo tajemniczą chorobą. Nic dziwnego, że zarówno diagnostyka, jak i leczenie nie należą do łatwych. Jakie metody stosuje się w zależności od postaci endometriozy? Na czym polegają? Czy są one skuteczne? Jakie czynniki zwiększają szanse na powodzenie leczenia operacyjnego? Czy leczenie endometriozy jest drogie? 

CZYTAJ WIĘCEJ