35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
paszczakin wrote:bursztyn, statystyka pierwsza klasa jak bierze sie pod uwage tylko przypadki zakonczone juz sukcesem
wiadomo ze nie sprawdze czy urodzily, bo nie mam takiej mozliwosci, przyjelam za "sukces" samo zajscie w ciaze, korzystam z dostepnych narzedzi, reszty nie przeskocze
kapturnica, kkisia, moremi, Mega lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Happy skoro idziesz do specjalisty odniepłodnosci to mysle ,ze powinnas jednak wstrzymac sie z badaniami na wlasna reke..Pewnie sam zleci ci poziom hormonow w 3cim dniu cyklu , do tego tarczyce a chlopu badanie nasienia(polecam pelne komputerowe)
ok. To nie bede robila wczesniej badan, bo moze sie okaze, ze i tak bede musiala cos uzupelnic. Chlop idzie na bad.nasienia przed moja wizyta u gin., wiec juz bedziemy cos wiedzieli. -
Bursztyn wrote:Paszczaku, wybaczam lekki budyn, albo raczej suflet -to opcja bardziej optymistyczna
wiadomo ze nie sprawdze czy urodzily, bo nie mam takiej mozliwosci, przyjelam za "sukces" samo zajscie w ciaze, korzystam z dostepnych narzedzi, reszty nie przeskocze
to to wiem, dokladnie nie sprawdzisz, czy urodzily..
ale chodzi mi, ze statystyka bioraca pod uwage dziewczyny ktore zaszly to chyba pocieszanie, a nie statystyka " w ile czasu sie zachodzi" bo pomijasz te, ktore nadal sie staraja..nie wiem jak duza jest twoja grupa statystyczna, ale masz hipotetyczny przypadek- za tydzien zachodzi w ciaze babka, ktora stara sie 18 lat, wczesnie mialas dziesiec, ktore staraly sie mniej wiecej ponad rok i jeb- twoja srednia z 13 miechow spada do 24..
za takie dane z kazdych cwiczen ze statystyki by ci pale postawili
Mega lubi tę wiadomość
-
paszczakin wrote:swoja droga to nasz strych tez dobrze bylo by posprzatac, ale tez trzeba 2 osoby, wiec nie wem, kogo chlop sobie znajdzie na partnera sprzatajacego.. my z kartoflem wszelkie sprzatania aktualnie z powodzeniem bojkotujemy
bardzo mi dobrze wychodzi trzymanie sie teorii ze chemia i podnoszenie ciezkich rzeczy szkodzi ciazy
Mąż zatrudni panią do sprzątania, albo sam posprząta
Po wymianie okien czeka mnie tyle sprzątania że już po nocach nie sypiamWiadomość wyedytowana przez autora: 10 listopada 2014, 15:32
macduska, paszczakin, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
paszczakin wrote:to to wiem, dokladnie nie sprawdzisz, czy urodzily..
ale chodzi mi, ze statystyka bioraca pod uwage dziewczyny ktore zaszly to chyba pocieszanie, a nie statystyka " w ile czasu sie zachodzi" bo pomijasz te, ktore nadal sie staraja..nie wiem jak duza jest twoja grupa statystyczna, ale masz hipotetyczny przypadek- za tydzien zachodzi w ciaze babka, ktora stara sie 18 lat, wczesnie mialas dziesiec, ktore staraly sie mniej wiecej ponad rok i jeb- twoja srednia z 13 miechow spada do 24..
za takie dane z kazdych cwiczen ze statystyki by ci pale postawili
Paszcza Paszcza.....jest jednak gorzej niz myslalam...to juz nawet nie jest kisiel, a skrobia w proszku....
Nie lubie najbardziej na swiecie tlumaczyc kawalow, a to jest wlasnie jak tlumaczenie dzolka
Przeciez wiadomo ze:
1) to jest sranie a nie prawdziwa statystyka
2)chodzi o pocieszenie (mnie samej w pierwszej kolejnosci)
3) grupa skladala sie z 17 kobiet ktore zaznaczyly zielona kropke (czyt. dostepnych w galerii ovu wykresow)
4) te ktre nadal sie staraja musze pominac z przyczyn nie spelnienia kryteriow z punktu 3
5) powinnas wiedziec ze do stystyki nie wprowadza sie przypadkow hipotetycznych w tym typie badan
6) nie bede przeciez uzywac programy statyst. zeby pokazywal mi Standard deviation i oraz standard error
Pale masz Ty i to nie tylko ze statystyki ale takze z logikimoremi, Sabina, Mega lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:Pale masz Ty i to nie tylko ze statystyki ale takze z logiki
hehe, ciezko sie przyznac do bledu, oj ciezko Bursztyn? ale nie ma rady, do doktoratu bedziesz musiala zasad statystki liznac, chyba ze rzeczywiscie o perwie bedziesz pisac
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 listopada 2014, 15:48
Pusurek, Mega lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:hehe, ciezko sie przyznac do bledu, oj ciezko Bursztyn? ale nie ma rady, do doktoratu bedziesz musiala zasad statystki liznac, chyba ze rzeczywiscie o perwie bedziesz pisac
ktorego z punktow nie rozumiesz?Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 listopada 2014, 15:49
-
Bursztyn wrote:ale gdzie tu blad Paszcza?
ktorego z punktow nie rozumiesz?
oj ja statystyke akurat rozumiembo to moja brocha.. i wbrew pozorom Twojej brochy tez troche rozumiem i w gry sie z Toba nie dam wciagnac.. wylecialas ze statystyki i tyle..
Iwone, Pusurek, BISCA, Sabina, Mega lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:oj ja statystyke akurat rozumiem
bo to moja brocha.. i wbrew pozorom Twojej brochy tez troche rozumiem i w gry sie z Toba nie dam wciagnac.. wylecialas ze statystyki i tyle..
ja nie gram w zdna gre
naprawde, biorac pod uwage powyzsze punkty powiedz gdzie lezy blad?
-
Bursztyn wrote:Zrobilam male badania statystczne na grupie kobiet 40-43 lata (dane z galerii wykresow Ovu) ktore zaszly w ciaze. Mlodsze z przyczyn obiektywnych nie zostaly wlaczone do badan
starszych niz 43 nie bylo.
Otoz, z badania wynika- ze sredni czas staran z sukcesem wynosi: 13,47 miesiacy
Aha, i tym optymistycznym akcentem ...bo ja sie staram dluzej niz 13,47 (choc nie zawsze sie staram)
-
Reni - wszystkiego naj, naj, naj http://naforum.zapodaj.net/thumbs/7363afa13f83.jpg
Parka, kapturnica, SolarPolar, moremi, ania.g, iwcia77, kkisia, BISCA, Simba, Sabina, Reni, Mega lubią tę wiadomość
Kiedy pomagamy innym, pomagamy sobie, ponieważ wszelkie dobro, które dajemy, zatacza koło i wraca do nas. – Flora Edwards -
nie mogę znaleźć ładowarki do telefonu, jestem offline, a nie mam pomysłów gdzie ewentualnie dziec mógł ją ukryć..
odmawia zeznań i udaje, że nie wie o co chodzi...
k...
Poszukaj w lodowce - z doswiadczenia ...Iwone, moremi, macduska, iwcia77, kkisia, BISCA, Sabina, Mega, Elfik lubią tę wiadomość