X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2014, 15:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    bursztyn, statystyka pierwsza klasa jak bierze sie pod uwage tylko przypadki zakonczone juz sukcesem ;)
    Paszczaku, wybaczam lekki budyn, albo raczej suflet -to opcja bardziej optymistyczna ;)
    wiadomo ze nie sprawdze czy urodzily, bo nie mam takiej mozliwosci, przyjelam za "sukces" samo zajscie w ciaze, korzystam z dostepnych narzedzi, reszty nie przeskocze :)

kapturnica, kkisia, moremi, Mega lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • caffe Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2014, 15:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Nie narzekaj. I tak mialas ciutke luzu... ;)
    oj tam oj tam, większość dzisiaj narzeka to i ja se pozwoliłam ;)

kapturnica, Pusurek lubią tę wiadomość

• HappyJo Ekspertka

Wysłany: 10 listopada 2014, 15:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Happy skoro idziesz do specjalisty odniepłodnosci to mysle ,ze powinnas jednak wstrzymac sie z badaniami na wlasna reke..Pewnie sam zleci ci poziom hormonow w 3cim dniu cyklu , do tego tarczyce a chlopu badanie nasienia(polecam pelne komputerowe)

ok. To nie bede robila wczesniej badan, bo moze sie okaze, ze i tak bede musiala cos uzupelnic. Chlop idzie na bad.nasienia przed moja wizyta u gin., wiec juz bedziemy cos wiedzieli.

gg64j44jipdfhvk5.png
  • paszczakin Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2014, 15:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    Paszczaku, wybaczam lekki budyn, albo raczej suflet -to opcja bardziej optymistyczna ;)
    wiadomo ze nie sprawdze czy urodzily, bo nie mam takiej mozliwosci, przyjelam za "sukces" samo zajscie w ciaze, korzystam z dostepnych narzedzi, reszty nie przeskocze :)

to to wiem, dokladnie nie sprawdzisz, czy urodzily..
    ale chodzi mi, ze statystyka bioraca pod uwage dziewczyny ktore zaszly to chyba pocieszanie, a nie statystyka " w ile czasu sie zachodzi" bo pomijasz te, ktore nadal sie staraja..nie wiem jak duza jest twoja grupa statystyczna, ale masz hipotetyczny przypadek- za tydzien zachodzi w ciaze babka, ktora stara sie 18 lat, wczesnie mialas dziesiec, ktore staraly sie mniej wiecej ponad rok i jeb- twoja srednia z 13 miechow spada do 24..

za takie dane z kazdych cwiczen ze statystyki by ci pale postawili ;)

Mega lubi tę wiadomość

Jeśli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można
    4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • Iwone Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2014, 15:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    swoja droga to nasz strych tez dobrze bylo by posprzatac, ale tez trzeba 2 osoby, wiec nie wem, kogo chlop sobie znajdzie na partnera sprzatajacego.. my z kartoflem wszelkie sprzatania aktualnie z powodzeniem bojkotujemy ;) bardzo mi dobrze wychodzi trzymanie sie teorii ze chemia i podnoszenie ciezkich rzeczy szkodzi ciazy ;) ;)
    idąc Twoim tokiem muszę szybko zaciążyć :D Mąż zatrudni panią do sprzątania, albo sam posprząta ;)
    Po wymianie okien czeka mnie tyle sprzątania że już po nocach nie sypiam :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 listopada 2014, 15:32

macduska, paszczakin, moremi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 listopada 2014, 15:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwone wrote:
    idąc Twoim tokiem muszę szybko zaciążyć :D Po wymianie okien czeka mnie tyle sprzątania że już po nocach nie sypiam :P
    no to według ojca sroki masz wielkie szanse na sukces;-)

Iwone, Sabina, Mega lubią tę wiadomość

• Iwone Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2014, 15:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    no to według ojca sroki masz wielkie szanse na sukces;-)
    no i jestem blisko miesiąca swoich urodzin ;)

dorbie lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 listopada 2014, 15:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfiiiiik!!!
    Co się nie odzywasz??!
    Książki Cię przywaliły??????

Sabina, Mega lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2014, 15:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    to to wiem, dokladnie nie sprawdzisz, czy urodzily..
    ale chodzi mi, ze statystyka bioraca pod uwage dziewczyny ktore zaszly to chyba pocieszanie, a nie statystyka " w ile czasu sie zachodzi" bo pomijasz te, ktore nadal sie staraja..nie wiem jak duza jest twoja grupa statystyczna, ale masz hipotetyczny przypadek- za tydzien zachodzi w ciaze babka, ktora stara sie 18 lat, wczesnie mialas dziesiec, ktore staraly sie mniej wiecej ponad rok i jeb- twoja srednia z 13 miechow spada do 24..

za takie dane z kazdych cwiczen ze statystyki by ci pale postawili ;)

Paszcza Paszcza.....jest jednak gorzej niz myslalam...to juz nawet nie jest kisiel, a skrobia w proszku.... ;)
    Nie lubie najbardziej na swiecie tlumaczyc kawalow, a to jest wlasnie jak tlumaczenie dzolka :)
    Przeciez wiadomo ze:
    1) to jest sranie a nie prawdziwa statystyka
    2)chodzi o pocieszenie (mnie samej w pierwszej kolejnosci)
    3) grupa skladala sie z 17 kobiet ktore zaznaczyly zielona kropke (czyt. dostepnych w galerii ovu wykresow)
    4) te ktre nadal sie staraja musze pominac z przyczyn nie spelnienia kryteriow z punktu 3
    5) powinnas wiedziec ze do stystyki nie wprowadza sie przypadkow hipotetycznych w tym typie badan
    6) nie bede przeciez uzywac programy statyst. zeby pokazywal mi Standard deviation i oraz standard error
    Pale masz Ty i to nie tylko ze statystyki ale takze z logiki :)

moremi, Sabina, Mega lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Iwone Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2014, 15:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/dd92058715c2.jpg

macduska, Pusurek, Alis, SolarPolar, moremi, iwcia77, kkisia, Sabina, Mega lubią tę wiadomość

• paszczakin Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2014, 15:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    Pale masz Ty i to nie tylko ze statystyki ale takze z logiki :)

hehe, ciezko sie przyznac do bledu, oj ciezko Bursztyn? ale nie ma rady, do doktoratu bedziesz musiala zasad statystki liznac, chyba ze rzeczywiscie o perwie bedziesz pisac ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 listopada 2014, 15:48

Pusurek, Mega lubią tę wiadomość

4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2014, 15:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    hehe, ciezko sie przyznac do bledu, oj ciezko Bursztyn? ale nie ma rady, do doktoratu bedziesz musiala zasad statystki liznac, chyba ze rzeczywiscie o perwie bedziesz pisac ;)
    ale gdzie tu blad Paszcza?
    ktorego z punktow nie rozumiesz? :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 listopada 2014, 15:49

477706bb5ioid7xx.jpg
  • paszczakin Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2014, 15:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    ale gdzie tu blad Paszcza?
    ktorego z punktow nie rozumiesz? :)

oj ja statystyke akurat rozumiem ;) bo to moja brocha.. i wbrew pozorom Twojej brochy tez troche rozumiem i w gry sie z Toba nie dam wciagnac.. wylecialas ze statystyki i tyle.. ;)

Iwone, Pusurek, BISCA, Sabina, Mega lubią tę wiadomość

4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2014, 15:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    oj ja statystyke akurat rozumiem ;) bo to moja brocha.. i wbrew pozorom Twojej brochy tez troche rozumiem i w gry sie z Toba nie dam wciagnac.. wylecialas ze statystyki i tyle.. ;)
    rozumiem ze znasz sie na badaniach statystycznych w psychologii?
    ja nie gram w zdna gre
    naprawde, biorac pod uwage powyzsze punkty powiedz gdzie lezy blad?
    :)

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Parka Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2014, 15:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    serio?
    gdybys tego nie napisala to nie domyslilabym sie ze o to chodzi :P ;)

A kto tam wie ... ;)

• Parka Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2014, 16:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    Zrobilam male badania statystczne na grupie kobiet 40-43 lata (dane z galerii wykresow Ovu) ktore zaszly w ciaze. Mlodsze z przyczyn obiektywnych nie zostaly wlaczone do badan ;) starszych niz 43 nie bylo.
    Otoz, z badania wynika- ze sredni czas staran z sukcesem wynosi: 13,47 miesiacy :)

Aha, i tym optymistycznym akcentem ... ;) bo ja sie staram dluzej niz 13,47 (choc nie zawsze sie staram)

• Niuta Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2014, 16:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni - wszystkiego naj, naj, naj http://naforum.zapodaj.net/thumbs/7363afa13f83.jpg

Parka, kapturnica, SolarPolar, moremi, ania.g, iwcia77, kkisia, BISCA, Simba, Sabina, Reni, Mega lubią tę wiadomość

Kiedy pomagamy innym, pomagamy sobie, ponieważ wszelkie dobro, które dajemy, zatacza koło i wraca do nas. – Flora Edwards
  • Parka Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2014, 16:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie dzisiaj nic nie pociesza bo zaczelam nowy cykl. I to bedzie TEN cykl ;) hehehe

caffe, moremi, macduska, Sabina lubią tę wiadomość

• SolarPolar Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2014, 16:28

Cytuj  /     /  Zgłoś

Reni:

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/c0b086d60989.jpg

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/1b16fb4b9ff2.jpg

Niuta, dorbie, iwcia77, kkisia, BISCA, Sabina, Reni lubią tę wiadomość

• SolarPolar Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2014, 16:33

Cytuj  /     /  Zgłoś

nie mogę znaleźć ładowarki do telefonu, jestem offline, a nie mam pomysłów gdzie ewentualnie dziec mógł ją ukryć..
    odmawia zeznań i udaje, że nie wie o co chodzi...
    k...

Poszukaj w lodowce - z doswiadczenia ...

Iwone, moremi, macduska, iwcia77, kkisia, BISCA, Sabina, Mega, Elfik lubią tę wiadomość

‹‹ 5463 5464 5465 5466 5467 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Naprotechnologia - naturalna metoda podczas starania o dziecko i nie tylko.

Naprotechnologia (Natural Procreatice Technology, w skrócie: NPT lub NaPro) to metoda naturalnego wsparcia prokreacji. Ma wiele zwolenników, jak i całkiem sporo przeciwników, zanim wypowiesz swoją opinię, przeczytaj informacje jakie dla Ciebie zebraliśmy. Przeczytaj, na czym dokładnie polega naprotechnologia, czy jest przeznaczona tylko dla kobiet, czy również wspiera mężczyzn, w jakich przypadkach okazuje się najskuteczniejsza, a w jakich raczej się nie sprawdzi. 

CZYTAJ WIĘCEJ

4 propozycje pysznych koktajli na ciążowe dolegliwości!

Cierpisz na typowo ciążowe dolegliwości? Twój układ pokarmowy jest bardzo wrażliwy i męczą Cię ciągłe niestrawności? A może nie możesz poradzić sobie z bolesnymi skurczami łydek? Poznaj kilka prostych i naturalnych sposobów na ciążowe dolegliwości - odkryj przepisy na koktajle! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę?

W dzisiejszych czasach wiele par zmaga się z problemem niepłodności. Szacuje się, że w krajach rozwiniętych od 10 do 12% kobiet ma problem z zajściem w ciążę. Dane w Polsce także nie napawają optymizmem, gdyż nawet 20% par w wieku rozrodczym cierpi na niepłodność. Powodów takiego stanu rzeczy jest dużo. Przeczytaj jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę, za pomocą ziól i odpowiedniej diety.   

CZYTAJ WIĘCEJ