35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
paszczakin wrote:a co Ty kaptur chcesz sie klócic? dretwo, dretwo, to moze wart nowym dziewczynom preferencje sprawdzic, he? samo sie zrobi?
Mi nie wolno ledwo sama kocenie przeszlam nie tak dawno....
Bursztyn, iwcia77, moremi, Pusurek, dorbie, Mega lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:moze to dobry znak bursztyn? moze w ciazy jestes
Paszczaku kochanyTwoj bydyn w proszku, Twoj
Ja naprawde wierze ze Twoje logiczne myslenie wroci za kilka miesiecy w pelnej okazaloscinie mam co do tego watpliwosci, ale narazie - na przykladzie statystyki - lezy i kwiczy
moremi, Mega lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Torbielki czynnosciowe powstale z nie peknietych pecholi moga sie poprostu same wchlonac z koncem cyklu..Niekoniecznie musza sie zluteinizowac..Kiedys pisalam tu wlasnie o roznicach miedzy czynnosciowa a zluteinizowanym pęcholem..Czynnosciowy nie spowoduje wzrostu temperatury bo nie wytwarza progesteronu...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 listopada 2014, 17:55
kapturnica, Parka, moremi lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry wieczór
Reni 100 najlepszego i najbardziej wymarzonego
Witam nowe koleżanki.
Mija trzy tygodnie a cholerny pępek nadal się trzyma i nie wygląda na to że ma ochotę odpaść. Miałam nadzieję że stare sposoby traktowania go spirytem, osuszanie i wietrzenie pomogą a tu lipa. Oj nie wiem czy ta cholerna izba przyjęć nie będzie potrzebna. Teściowa pielęgniarka straszy że to źródło zakażeńkapturnica, Reni lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
nick nieaktualnyania.g wrote:Dzień dobry wieczór
Reni 100 najlepszego i najbardziej wymarzonego
Witam nowe koleżanki.
Mija trzy tygodnie a cholerny pępek nadal się trzyma i nie wygląda na to że ma ochotę odpaść. Miałam nadzieję że stare sposoby traktowania go spirytem, osuszanie i wietrzenie pomogą a tu lipa. Oj nie wiem czy ta cholerna izba przyjęć nie będzie potrzebna. Teściowa pielęgniarka straszy że to źródło zakażeńWiadomość wyedytowana przez autora: 10 listopada 2014, 18:11
moremi lubi tę wiadomość
-
paszczakin wrote:a co Ty kaptur chcesz sie klócic? dretwo, dretwo, to moze wart nowym dziewczynom preferencje sprawdzic, he? samo sie zrobi?
Jestem za
Tylko ze skoro sa na watku staraczkowym to jedne preferencje chyba jasno okreslone, a moze nie ... ?kapturnica lubi tę wiadomość
-
macduska wrote:Ani moze idź jednak na tą izbę, w końcu tam nie gryzą, po co się martwić bezproduktywnie?
tez tak uwazam- najwyzej Cie odesla i powiedza, ze panikujesz, ale chyba ktos fachowym okiem spojrzy.. a ile taki pepol sie zazwyczaj trzyma?
kapturnica, macduska, Pusurek, Mega lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Paszcza ja tam nie bede sie wpindalac w starszyzny zwyczaje ..Toz trza kociarnie troche przeczolgac
Mi nie wolno ledwo sama kocenie przeszlam nie tak dawno....
jak nie jak tak? toz to fala jest przeciekapturnica, moremi lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:chcialabym....ale niestety
Paszczaku kochanyTwoj bydyn w proszku, Twoj
Ja naprawde wierze ze Twoje logiczne myslenie wroci za kilka miesiecy w pelnej okazaloscinie mam co do tego watpliwosci, ale narazie - na przykladzie statystyki - lezy i kwiczy
tak bursztyn, tak to sobie tlumacz.. juz widzielismy ostatnio jak to jest na przykladzie dodawania, wiec nikt nie wymaga od Ciebie znania zalozen statystyki, ciii...
a ja ide ogladac masterchefa
Bozia3, Pusurek lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Torbielki czynnosciowe powstale z nie peknietych pecholi moga sie poprostu same wchlonac z koncem cyklu..Niekoniecznie musza sie zluteinizowac..Kiedys pisalam tu wlasnie o roznicach miedzy czynnosciowa a zluteinizowanym pęcholem..Czynnosciowy nie spowoduje wzrostu temperatury bo nie wytwarza progesteronu...
I z tym nic sie nie robi? Mam na mysli jajniki z torbielami
-
iwcia77 wrote:a nie masz opcji " spust wody" w pralce?
Problem polega na tym ze gdzies sie woda dostaje i jak tylko wlaczam do kontaktu to wywala korki.... Jutro sie tym zajme. Dzisiaj nie mam czasu ( musze nadrabiac ovu). Uj nie Pani domuiwcia77, macduska, kkisia, moremi, Sabina, Mega lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:Reni kochana wszystkiego najlepszego, spełenia marzeń, a szczególnie tego jednego marzenia
Sabina, Reni, Mega lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Parka monit dobry bo przynajmniej wie sie cotamw srodku sie dzieje , jakie endo itd..Kiedy zamierzasz isc na pierwszy monit????I jeszcze jedno..Na cyklu naturalnym sprawdzasz czy jakas stymulka???
Monitoring mam13 dc (sobota za2tyg), wczesniej nie ma sensu, bo moja najwczesniejsza owu z ostatniego roku to 17 dc.
I mam wlasnie zagwozdke, bo w szafie lezy opakowanie clo, ktore moge wziac od 5 dc i do tego czasu musze sie zdecydowac. Z jednej strony kusi mnie zeby sprawdzic czy skoro mam w kazdym cyklu skoki tempki i objawy owu (sluz), to czy ta owu rzecZywiscie jest (po Inofolicu)
A z drugiej strony, moze lepiej od razu wziac clo i sie nie cackac . Tylko ze ja clo kiepsko znosze ...dorbie lubi tę wiadomość
-
paszczakin wrote:tak bursztyn, tak to sobie tlumacz.. juz widzielismy ostatnio jak to jest na przykladzie dodawania, wiec nikt nie wymaga od Ciebie znania zalozen statystyki, ciii...
a ja ide ogladac masterchefai zabawe nazywasz statystyka doszukajac sie tam bledow
ja sie przyznalam ze blad popelnilam w dodawaniu jesli juz to wyciagasz (argument slaby jak siki) a Ty nie potrafisz sie przyznac ze nie jestes w stanie wykazac bledu ktory rzekomo istnieje, sorry
Paszczak Paszczak, zrelaksuj siestrasznie wszystko bierzeesz na serio
milego ogladania
-
Bursztyn wrote:bardzo jednowymiarowe myslenie
BISCA, Bozia3, moremi lubią tę wiadomość