X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2014, 17:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    a co Ty kaptur chcesz sie klócic? dretwo, dretwo, to moze wart nowym dziewczynom preferencje sprawdzic, he? samo sie zrobi?
    Paszcza ja tam nie bede sie wpindalac w starszyzny zwyczaje ..Toz trza kociarnie troche przeczolgac :-) Mi nie wolno ledwo sama kocenie przeszlam nie tak dawno....

Bursztyn, iwcia77, moremi, Pusurek, dorbie, Mega lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2014, 17:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Parka monit dobry bo przynajmniej wie sie cotamw srodku sie dzieje , jakie endo itd..Kiedy zamierzasz isc na pierwszy monit????I jeszcze jedno..Na cyklu naturalnym sprawdzasz czy jakas stymulka???

Parka, Mega lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2014, 17:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    moze to dobry znak bursztyn? moze w ciazy jestes ;)
    chcialabym....ale niestety
    Paszczaku kochany :) Twoj bydyn w proszku, Twoj :)
    Ja naprawde wierze ze Twoje logiczne myslenie wroci za kilka miesiecy w pelnej okazalosci :) nie mam co do tego watpliwosci, ale narazie - na przykladzie statystyki - lezy i kwiczy ;)

moremi, Mega lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • SolarPolar Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2014, 17:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Torbielki czynnosciowe powstale z nie peknietych pecholi moga sie poprostu same wchlonac z koncem cyklu..Niekoniecznie musza sie zluteinizowac..Kiedys pisalam tu wlasnie o roznicach miedzy czynnosciowa a zluteinizowanym pęcholem..Czynnosciowy nie spowoduje wzrostu temperatury bo nie wytwarza progesteronu...
    Wlasnie chcialam o tym napisac. Jajko sie nie wyklulo wiec progesteron nie zadzialal.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 listopada 2014, 17:55

kapturnica, Parka, moremi lubią tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2014, 17:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry wieczór
    Reni 100 najlepszego i najbardziej wymarzonego <3
    Witam nowe koleżanki.
    Mija trzy tygodnie a cholerny pępek nadal się trzyma i nie wygląda na to że ma ochotę odpaść. Miałam nadzieję że stare sposoby traktowania go spirytem, osuszanie i wietrzenie pomogą a tu lipa. Oj nie wiem czy ta cholerna izba przyjęć nie będzie potrzebna. Teściowa pielęgniarka straszy że to źródło zakażeń :(

kapturnica, Reni lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2014, 17:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurde luknelamw kalkulator płci ..Wg niego gdyby sie teraa udało miała bym szanse na dziewczynke...Marzenie normalnie.....

iwcia77, Parka, kkisia, moremi, Sabina, dorbie lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 listopada 2014, 17:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    Dzień dobry wieczór
    Reni 100 najlepszego i najbardziej wymarzonego <3
    Witam nowe koleżanki.
    Mija trzy tygodnie a cholerny pępek nadal się trzyma i nie wygląda na to że ma ochotę odpaść. Miałam nadzieję że stare sposoby traktowania go spirytem, osuszanie i wietrzenie pomogą a tu lipa. Oj nie wiem czy ta cholerna izba przyjęć nie będzie potrzebna. Teściowa pielęgniarka straszy że to źródło zakażeń :(
    Aniu moze idź jednak na tą izbę, w końcu tam nie gryzą, po co się martwić bezproduktywnie?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 listopada 2014, 18:11

moremi lubi tę wiadomość

• Parka Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2014, 18:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    a co Ty kaptur chcesz sie klócic? dretwo, dretwo, to moze wart nowym dziewczynom preferencje sprawdzic, he? samo sie zrobi?

Jestem za :)
    Tylko ze skoro sa na watku staraczkowym to jedne preferencje chyba jasno okreslone, a moze nie ... ?

kapturnica lubi tę wiadomość

• paszczakin Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2014, 18:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    Ani moze idź jednak na tą izbę, w końcu tam nie gryzą, po co się martwić bezproduktywnie?

tez tak uwazam- najwyzej Cie odesla i powiedza, ze panikujesz, ale chyba ktos fachowym okiem spojrzy.. a ile taki pepol sie zazwyczaj trzyma?

kapturnica, macduska, Pusurek, Mega lubią tę wiadomość

Jeśli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można
    4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • paszczakin Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2014, 18:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Paszcza ja tam nie bede sie wpindalac w starszyzny zwyczaje ..Toz trza kociarnie troche przeczolgac :-) Mi nie wolno ledwo sama kocenie przeszlam nie tak dawno....

jak nie jak tak? toz to fala jest przecie ;)

kapturnica, moremi lubią tę wiadomość

4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2014, 18:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Parka wrote:
    Jestem za :)
    Tylko ze skoro sa na watku staraczkowym to jedne preferencje chyba jasno okreslone, a moze nie ... ?
    bardzo jednowymiarowe myslenie ;)

Parka lubi tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Parka Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2014, 18:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    Trzymam za słowo ;D
    Tak, i poproszę o trzymanie kciukow tez ;)

caffe lubi tę wiadomość

• paszczakin Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2014, 18:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    chcialabym....ale niestety
    Paszczaku kochany :) Twoj bydyn w proszku, Twoj :)
    Ja naprawde wierze ze Twoje logiczne myslenie wroci za kilka miesiecy w pelnej okazalosci :) nie mam co do tego watpliwosci, ale narazie - na przykladzie statystyki - lezy i kwiczy ;)

tak bursztyn, tak to sobie tlumacz.. juz widzielismy ostatnio jak to jest na przykladzie dodawania, wiec nikt nie wymaga od Ciebie znania zalozen statystyki, ciii...

a ja ide ogladac masterchefa ;)

Bozia3, Pusurek lubią tę wiadomość

4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • Parka Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2014, 18:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Torbielki czynnosciowe powstale z nie peknietych pecholi moga sie poprostu same wchlonac z koncem cyklu..Niekoniecznie musza sie zluteinizowac..Kiedys pisalam tu wlasnie o roznicach miedzy czynnosciowa a zluteinizowanym pęcholem..Czynnosciowy nie spowoduje wzrostu temperatury bo nie wytwarza progesteronu...

I z tym nic sie nie robi? Mam na mysli jajniki z torbielami

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2014, 18:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    Tera nic nie jest takie jak sie nam wydaje 8)

Bursztyn, Mega lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • BISCA Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2014, 18:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    a nie masz opcji " spust wody" w pralce?
    Nadrabiam ze spoznieniem.
    Problem polega na tym ze gdzies sie woda dostaje i jak tylko wlaczam do kontaktu to wywala korki.... Jutro sie tym zajme. Dzisiaj nie mam czasu ( musze nadrabiac ovu). Uj nie Pani domu ;-)

iwcia77, macduska, kkisia, moremi, Sabina, Mega lubią tę wiadomość

ijpbdf9hohkdu6ur.png
  • BISCA Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2014, 18:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Reni kochana wszystkiego najlepszego, spełenia marzeń, a szczególnie tego jednego marzenia <3
    Reni, spoznione ale szczere ! Wszystkiego naj a przede wszystkim szybkiej i zdrowej ciazy. Przy okazji, dzieki za Twoje poczucie humoru i parzykladowe prowadzanie tej klasy ;-)

Sabina, Reni, Mega lubią tę wiadomość

ijpbdf9hohkdu6ur.png
  • Parka Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2014, 18:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Parka monit dobry bo przynajmniej wie sie cotamw srodku sie dzieje , jakie endo itd..Kiedy zamierzasz isc na pierwszy monit????I jeszcze jedno..Na cyklu naturalnym sprawdzasz czy jakas stymulka???

Monitoring mam13 dc (sobota za2tyg), wczesniej nie ma sensu, bo moja najwczesniejsza owu z ostatniego roku to 17 dc.
    I mam wlasnie zagwozdke, bo w szafie lezy opakowanie clo, ktore moge wziac od 5 dc i do tego czasu musze sie zdecydowac. Z jednej strony kusi mnie zeby sprawdzic czy skoro mam w kazdym cyklu skoki tempki i objawy owu (sluz), to czy ta owu rzecZywiscie jest (po Inofolicu)
    A z drugiej strony, moze lepiej od razu wziac clo i sie nie cackac . Tylko ze ja clo kiepsko znosze ... :/

dorbie lubi tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2014, 18:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    tak bursztyn, tak to sobie tlumacz.. juz widzielismy ostatnio jak to jest na przykladzie dodawania, wiec nikt nie wymaga od Ciebie znania zalozen statystyki, ciii...

a ja ide ogladac masterchefa ;)
    ja jakos watpie w Twoja znajomosc nie tylko zalozen statystyki, alei logicznego myslenia (nadal zwalam to na budyn Twoj osobisty) jesli nie dostrzegasz oczywistosci :) i zabawe nazywasz statystyka doszukajac sie tam bledow :)
    ja sie przyznalam ze blad popelnilam w dodawaniu jesli juz to wyciagasz (argument slaby jak siki ;) ) a Ty nie potrafisz sie przyznac ze nie jestes w stanie wykazac bledu ktory rzekomo istnieje, sorry :)
    Paszczak Paszczak, zrelaksuj sie :) strasznie wszystko bierzeesz na serio
    milego ogladania :)

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Parka Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2014, 18:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    No wlasnie sama zwatpilam, ze moze jednak nie ... Jakby sie trafila forumowiczka, ktora chcialaby zeby dziecko mialo dwie mamusie, (no nie biologiczne, wiadomo) to nawet fajna odmiana by byla

BISCA, Bozia3, moremi lubią tę wiadomość

‹‹ 5465 5466 5467 5468 5469 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Diagnostyka problemów z płodnością - krok po kroku

Niepłodności nikt się nie spodziewa, a jednak dotyka ona około 1,5 miliona polskich par rocznie. To bardzo dużo! Jakie są najczęstsze przyczyny niepłodności? Kiedy warto rozpocząć diagnostykę i jakie badania zrobić na początek?

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o dziecko, niepłodność? - jak powiedzieć o tym innym?

Często bywa tak, że temat kłopotów z zajściem w ciążę jest owiany tajemnicą. Jak powiedzieć rodzinie i przyjaciołom o Waszych trudnych doświadczeniach związanych z przedłużającymi się staraniami o dziecko? Doświadczony psycholog, który na co dzień pracuje z parami zmagającymi się z niepłodnością - Justyna Kuczmierowska - proponuje napisanie listu. Sprawdź, co powinno znaleźć się w liście do bliskich osób. 

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 5 gadżetów ułatwiających życie młodej mamy

Rynek produktów dla przyszłych rodziców i maluszków jest ogromny. O jakich gadżetach warto pomyśleć kompletując wyprawkę? Które produkty są warte uwagi i mogą ułatwiać codzienność świeżo upieczonych rodziców? 

CZYTAJ WIĘCEJ