35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Polar - wreszcie wróciłaś- czas najwyższy...
Nowe dziewczyny - nie uciekajcie stąd za szybko - tu Was przyatakuje kilka wariatek o cycki, seks z Kubusiem Puchatkiem i innymi pierdołami - ale jak to przetrwacie - to potem już z górki...
Parka - to nie ja byłam w tej knajpie - ale jak byłabym głodna - to pewnie podobnie bym zareagowała jak ta pani...no i same widzicie - że nic, tylko aż się prosi zostawiać wózek przed wejściem...kapturnica, SolarPolar, moremi, Parka, Sabina, kkisia, iwcia77, malgos741, dorbie, Mega, macduska lubią tę wiadomość
-
Bliska 77 wrote:brzuszek naprawde bardzo ladny i zgrabny
Jeszcze 6-7 tygodni....Bliska 77, Sabina, iwcia77, caffe, Mega, Bozia3, moremi lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Zaczynam mieć co do niego mieszane uczucia, bo z jednej strony bardzo go lubie - głaszcze go, mowię do niego, pielęgnuje, a z drugiej strony zaczyna mi sie robić cholernie cieżko...
Jeszcze 6-7 tygodni....Bliska 77, Simba, kkisia, iwcia77, paszczakin, caffe, gosia7122, dorbie, Bozia3, Mega, BISCA, moremi lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:Ja brałam po jednej tabletce dziennie przez 5 dni. Ja miałam normalne owulki, ale ginka dała mi clo na wzmocnienie i zwiększenie ilości jaj. I faktycznie - zaczęły mi rosnąć w jednym cyklu po 3 duże jaja - pękały normalnie, bo cały czas chodziłam na monitoringi - bo to w sumie o to chodzi, żeby zorientować się jak te jaja dojrzewają z lekami i bez.. Ginka mówiła mi, że 3 miechy clo i potem przerwa - bo szkoda wyczerpywać rezerwę - ja uprosiłam o jeszcze jeden cykl..i po 4 cyklach miałam 3 cykle przerwy i ciąża. Może tak jest faktycznie, że działanie clo - to nie tylko na dany cykl, ale i podobnie jak dupek działa w dłuższym okresie czasu - nawet po odstawieniu...?
Tez slyszalam ze clo dziala po odstawieniu jeszcze ok. 3 cykli.
O tej rezerwie wspomnialas - czy wyczerpuje sie dlatego ze w jednym cyklu moze urosnac wiecej jaj zamiast po jednym w kazdym nastepnym cyklu? O to chodzi?Bozia3 lubi tę wiadomość
-
Simba wrote:Zaczynam mieć co do niego mieszane uczucia, bo z jednej strony bardzo go lubie - głaszcze go, mowię do niego, pielęgnuje, a z drugiej strony zaczyna mi sie robić cholernie cieżko...
Jeszcze 6-7 tygodni....Simba, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Parka wrote:Polarku, szczerze - nie wiem, a sa jakies objawy niewyregulowanej ?
Parka lubi tę wiadomość
-
SolarPolar wrote:Bedziesz jeszcze za nim tesknila:-)
dlatego za bardzo na niego nie narzekam
tylko kiedy nie moge sie przekręcić na drugi bok, albo te dwa lebki bawią sie moim pecherzem, tudzież jajnikami.
Bliska 77, SolarPolar, kkisia, iwcia77, caffe, Mega, moremi lubią tę wiadomość
-
Parka wrote:Polarku, szczerze - nie wiem, a sa jakies objawy niewyregulowanej ?
Parka lubi tę wiadomość