35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Parka wrote:Tez slyszalam ze clo dziala po odstawieniu jeszcze ok. 3 cykli.
O tej rezerwie wspomnialas - czy wyczerpuje sie dlatego ze w jednym cyklu moze urosnac wiecej jaj zamiast po jednym w kazdym nastepnym cyklu? O to chodzi?dorbie, Parka, moremi lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Tak myśle
dlatego za bardzo na niego nie narzekam
tylko kiedy nie moge sie przekręcić na drugi bok, albo te dwa lebki bawią sie moim pecherzem, tudzież jajnikami.
Sabina, Simba, caffe, Mega, BISCA lubią tę wiadomość
-
a wiecie ze ja dzisiaj tak sobie pomyslalam, ze gdyby tylko finanse mi na to pozwolily to bardzo chcialabym miec trojeczke
SolarPolar, Sabina, Simba, kkisia, ania.g, iwcia77, paszczakin, Bursztyn, malgos741, caffe, dorbie, Parka, Mega, BISCA, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPo pierwsze witam nowe koleżanki
czy ja dobrze zapamietalam, ze Greta przeczytała cały wątek? Szacun
Kurwa, wpadam na rylo. W robocie dziś masakra, nawet nie zjadłam śniadania bo nie było kiedy.
Popoludniu pojechalismy na zakupy dla Młodej, udaneg. Tylko teraz mam dość wszystkiego, mąż mnie wkurza, Młoda też bo nie chce spać. A ja nie mam siły się z nią droczyc. Mam zdecydowanie zły dzieńania.g, kkisia, iwcia77, paszczakin, malgos741, Parka, Mega, macduska, BISCA, moremi lubią tę wiadomość
-
Bliska 77 wrote:a wiecie ze ja dzisiaj tak sobie pomyslalam, ze gdyby tylko finanse mi na to pozwolily to bardzo chcialabym miec trojeczke
ale musiałabym w lotto najpierw wygrać jakąkolwiek kumulację bo więcej osób w naszym mieszkanku się już nie pomieści... Więc na chceniu się skończy. Poza tym po trzeciej cesarce czuję się nadal kiepsko, cały czas mam obolały brzuch. Wygląda na to że tym razem będę potrzebować więcej czasu na dojście do siebie. w każdym razie pogdybać sobie można.
kapturnica, Bliska 77, kkisia, malgos741, caffe, dorbie, Bozia3, Parka, Mega, macduska, moremi lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
chciałam tylko napisać, ze witam nowe dziewczyny
jeszcze raz dzięki za życzenia zabiłyście mnie tymi fotami z mojego rodzinnego albumu
dyskutowałyście coś o broszkachnie lubię nie noszę
kapturnica, kkisia, paszczakin, iwcia77, Mega, moremi lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:ja jakos watpie w Twoja znajomosc nie tylko zalozen statystyki, alei logicznego myslenia (nadal zwalam to na budyn Twoj osobisty) jesli nie dostrzegasz oczywistosci
i zabawe nazywasz statystyka doszukajac sie tam bledow
ja sie przyznalam ze blad popelnilam w dodawaniu jesli juz to wyciagasz (argument slaby jak siki) a Ty nie potrafisz sie przyznac ze nie jestes w stanie wykazac bledu ktory rzekomo istnieje, sorry
Paszczak Paszczak, zrelaksuj siestrasznie wszystko bierzeesz na serio
milego ogladania
czasami przy Twoich dyskusjach zdaje mi sie bursztynie, ze ty nie mozesz byc prawdziwa.. ze psycholog z takim brakiem dystansu i takim zaperzaniem to rzecz niemozliwa.. no ale nic, internet wszytko przyjmie.. Na szczescie ja nie z tych ktorych mozna przekrecic kotoogonemI chyba jedna z ostatnich, ktora wyglupy na forum bierze na serio
takze spoko moim przejmowaniem mozesz sie nie przejmowac, chociaz i tak wiem, ze nie odpuscisz, bo ostatnie slowo, chocby kompletnie bez sensu musi byc Twoje.. wiec juz nie bede z Toba "dyskutowac"..
a wszytko przez kaptura, o! wykrakalaiwcia77, Parka, BISCA lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:a zaraz potem otwierałam nowy wypasiony krem, który miał moją twarz odmłodzić o 10 lat i słoik rąbnął o podłogę... Pół kremu rozbryzło się po podłodze, żeby jeszcze na panele ale nie musiał upaść na dywan
oho, bedziesz miala mlody dywan!
SolarPolar, kkisia, macduska lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyIwka, jakie Ty masz nozki! Jak patyczki! Ty jedz dziecko wiecej, bo zle wygladasz.
Poszlam dzis do pracy w odwiedzimy i nie wytrzymalam - musialam troche popracowac, a kolezanke i uczennice zagonilam do zasuwania z wozkiem.I fajowo bylo! Chyba jednak brakuje mi troche pracy.
Na szczepieniu nie bylismy, zadzwonilam do przychodni, powiedzialam o co cho i pani nawet ze mna nie gadala. Zyczyla zdrowia dla Adamka i umowila na nowy termin.
Umowilam sie tez go gina, na 22 grudnia. Dacie wiare? Bo gin uznala, ze to nie jest jakas pilna sprawa, a sa kolejki duze do niej. Moze i kuzwa nie jest, ale skad te kolejki, jak tu kobity do gina nie chodza? Dziwny jest ten swiat.kkisia, malgos741, caffe, iwcia77, dorbie, Parka, Mega, macduska, BISCA, moremi lubią tę wiadomość
-
brawo
naklejka dla Ciebie
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/41463078706b.jpg
gretka wrote:troche znam watek- przeczytalam calosc (1,5 m-ca )Sabina, kkisia, gretka, Bozia3, Parka, Mega, BISCA, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
paszczakin wrote:czasami przy Twoich dyskusjach zdaje mi sie bursztynie, ze ty nie mozesz byc prawdziwa.. ze psycholog z takim brakiem dystansu i takim zaperzaniem to rzecz niemozliwa.. no ale nic, internet wszytko przyjmie.. Na szczescie ja nie z tych ktorych mozna przekrecic kotoogonem
I chyba jedna z ostatnich, ktora wyglupy na forum bierze na serio
takze spoko moim przejmowaniem mozesz sie nie przejmowac, chociaz i tak wiem, ze nie odpuscisz, bo ostatnie slowo, chocby kompletnie bez sensu musi byc Twoje.. wiec juz nie bede z Toba "dyskutowac"..
a wszytko przez kaptura, o! wykrakala
SolarPolar, Sabina, kkisia, Simba, paszczakin, Viola, Bursztyn, Pusurek, iwcia77, Bozia3, Parka, Mega, BISCA, moremi lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:brawo
naklejka dla Ciebie
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/41463078706b.jpgSabina, Reni, kkisia, iwcia77, dorbie, Bozia3, macduska, moremi lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Zaczynam mieć co do niego mieszane uczucia, bo z jednej strony bardzo go lubie - głaszcze go, mowię do niego, pielęgnuje, a z drugiej strony zaczyna mi sie robić cholernie cieżko...
Jeszcze 6-7 tygodni....
6-7 tygodni!?
w swieta bedziesz rodzic kobieto? przeciez tam niekogo nie bedzie w tym szpitalu, najwczesniej 2.01.2015, bo przedtem wszyscy beda nietrzezwi!
http://emoticoner.com/files/emoticons/onion-head/not-listening-onion-head-emoticon.gifSimba, Sabina, Pusurek, iwcia77, dorbie, Bozia3, Mega, BISCA, moremi lubią tę wiadomość