X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • SolarPolar Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2014, 19:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Parka wrote:
    Tez slyszalam ze clo dziala po odstawieniu jeszcze ok. 3 cykli.
    O tej rezerwie wspomnialas - czy wyczerpuje sie dlatego ze w jednym cyklu moze urosnac wiecej jaj zamiast po jednym w kazdym nastepnym cyklu? O to chodzi?
    W prawidlowym cyklu dojrzewac moze po 5- 8 jaj zanim jedno zostanie dominujacym.

dorbie, Parka, moremi lubią tę wiadomość

• SolarPolar Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2014, 19:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Tak myśle :) dlatego za bardzo na niego nie narzekam ;) tylko kiedy nie moge sie przekręcić na drugi bok, albo te dwa lebki bawią sie moim pecherzem, tudzież jajnikami.
    Czyms musza sie bawic:-)

Sabina, Simba, caffe, Mega, BISCA lubią tę wiadomość

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2014, 19:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a wiecie ze ja dzisiaj tak sobie pomyslalam, ze gdyby tylko finanse mi na to pozwolily to bardzo chcialabym miec trojeczke ;)

SolarPolar, Sabina, Simba, kkisia, ania.g, iwcia77, paszczakin, Bursztyn, malgos741, caffe, dorbie, Parka, Mega, BISCA, moremi lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 listopada 2014, 19:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Po pierwsze witam nowe koleżanki :-) czy ja dobrze zapamietalam, ze Greta przeczytała cały wątek? Szacun

Kurwa, wpadam na rylo. W robocie dziś masakra, nawet nie zjadłam śniadania bo nie było kiedy.
    Popoludniu pojechalismy na zakupy dla Młodej, udaneg. Tylko teraz mam dość wszystkiego, mąż mnie wkurza, Młoda też bo nie chce spać. A ja nie mam siły się z nią droczyc. Mam zdecydowanie zły dzień :-(

ania.g, kkisia, iwcia77, paszczakin, malgos741, Parka, Mega, macduska, BISCA, moremi lubią tę wiadomość

• SolarPolar Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2014, 19:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bliska 77 wrote:
    a wiecie ze ja dzisiaj tak sobie pomyslalam, ze gdyby tylko finanse mi na to pozwolily to bardzo chcialabym miec trojeczke ;)
    A moze jednak?

Sabina, Bliska 77, kkisia, dorbie lubią tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2014, 20:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bliska 77 wrote:
    A ja czwóreczkę :) ale musiałabym w lotto najpierw wygrać jakąkolwiek kumulację bo więcej osób w naszym mieszkanku się już nie pomieści... Więc na chceniu się skończy. Poza tym po trzeciej cesarce czuję się nadal kiepsko, cały czas mam obolały brzuch. Wygląda na to że tym razem będę potrzebować więcej czasu na dojście do siebie. w każdym razie pogdybać sobie można.

kapturnica, Bliska 77, kkisia, malgos741, caffe, dorbie, Bozia3, Parka, Mega, macduska, moremi lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2014, 20:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Dzieki Bozia ;)
    Mam wrażenie ze brzuch zaczął mi rosnąć co minutę...
    a ja mam wrazenie ze moj stanal w miejscu :(

caffe lubi tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2014, 20:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    chciałam tylko napisać, ze witam nowe dziewczyny

jeszcze raz dzięki za życzenia zabiłyście mnie tymi fotami z mojego rodzinnego albumu ;-)

dyskutowałyście coś o broszkach ;-) nie lubię nie noszę ;-)

kapturnica, kkisia, paszczakin, iwcia77, Mega, moremi lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • paszczakin Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2014, 20:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    ja jakos watpie w Twoja znajomosc nie tylko zalozen statystyki, alei logicznego myslenia (nadal zwalam to na budyn Twoj osobisty) jesli nie dostrzegasz oczywistosci :) i zabawe nazywasz statystyka doszukajac sie tam bledow :)
    ja sie przyznalam ze blad popelnilam w dodawaniu jesli juz to wyciagasz (argument slaby jak siki ;) ) a Ty nie potrafisz sie przyznac ze nie jestes w stanie wykazac bledu ktory rzekomo istnieje, sorry :)
    Paszczak Paszczak, zrelaksuj sie :) strasznie wszystko bierzeesz na serio
    milego ogladania :)

czasami przy Twoich dyskusjach zdaje mi sie bursztynie, ze ty nie mozesz byc prawdziwa.. ze psycholog z takim brakiem dystansu i takim zaperzaniem to rzecz niemozliwa.. no ale nic, internet wszytko przyjmie.. Na szczescie ja nie z tych ktorych mozna przekrecic kotoogonem ;) I chyba jedna z ostatnich, ktora wyglupy na forum bierze na serio ;) takze spoko moim przejmowaniem mozesz sie nie przejmowac, chociaz i tak wiem, ze nie odpuscisz, bo ostatnie slowo, chocby kompletnie bez sensu musi byc Twoje.. wiec juz nie bede z Toba "dyskutowac"..

a wszytko przez kaptura, o! wykrakala ;)

iwcia77, Parka, BISCA lubią tę wiadomość

Jeśli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można
    4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • paszczakin Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2014, 20:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    a zaraz potem otwierałam nowy wypasiony krem, który miał moją twarz odmłodzić o 10 lat i słoik rąbnął o podłogę... Pół kremu rozbryzło się po podłodze, żeby jeszcze na panele ale nie musiał upaść na dywan :-/

oho, bedziesz miala mlody dywan!

SolarPolar, kkisia, macduska lubią tę wiadomość

4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 listopada 2014, 20:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwka, jakie Ty masz nozki! Jak patyczki! Ty jedz dziecko wiecej, bo zle wygladasz. ;)
    Poszlam dzis do pracy w odwiedzimy i nie wytrzymalam - musialam troche popracowac, a kolezanke i uczennice zagonilam do zasuwania z wozkiem. ;) I fajowo bylo! Chyba jednak brakuje mi troche pracy.
    Na szczepieniu nie bylismy, zadzwonilam do przychodni, powiedzialam o co cho i pani nawet ze mna nie gadala. Zyczyla zdrowia dla Adamka i umowila na nowy termin.
    Umowilam sie tez go gina, na 22 grudnia. Dacie wiare? Bo gin uznala, ze to nie jest jakas pilna sprawa, a sa kolejki duze do niej. Moze i kuzwa nie jest, ale skad te kolejki, jak tu kobity do gina nie chodza? Dziwny jest ten swiat. ;)

kkisia, malgos741, caffe, iwcia77, dorbie, Parka, Mega, macduska, BISCA, moremi lubią tę wiadomość

• SolarPolar Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2014, 20:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    a ja mam wrazenie ze moj stanal w miejscu :(
    U Ciebie widze wylacznie marszczona kiecke.

iwcia77, BISCA, moremi lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2014, 20:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    brawo
    naklejka dla Ciebie
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/41463078706b.jpg
    gretka wrote:
    troche znam watek- przeczytalam calosc (1,5 m-ca )

Sabina, kkisia, gretka, Bozia3, Parka, Mega, BISCA, moremi lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 listopada 2014, 20:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni jak piesio? Zdrowka dla niego <3

Reni, Bliska 77 lubią tę wiadomość

• SolarPolar Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2014, 20:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/cbefff43bb7d.jpg

caffe, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2014, 20:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    czasami przy Twoich dyskusjach zdaje mi sie bursztynie, ze ty nie mozesz byc prawdziwa.. ze psycholog z takim brakiem dystansu i takim zaperzaniem to rzecz niemozliwa.. no ale nic, internet wszytko przyjmie.. Na szczescie ja nie z tych ktorych mozna przekrecic kotoogonem ;) I chyba jedna z ostatnich, ktora wyglupy na forum bierze na serio ;) takze spoko moim przejmowaniem mozesz sie nie przejmowac, chociaz i tak wiem, ze nie odpuscisz, bo ostatnie slowo, chocby kompletnie bez sensu musi byc Twoje.. wiec juz nie bede z Toba "dyskutowac"..

a wszytko przez kaptura, o! wykrakala ;)
    Ale że znów kapturowa wina??Buuuu
    crying025.gif

SolarPolar, Sabina, kkisia, Simba, paszczakin, Viola, Bursztyn, Pusurek, iwcia77, Bozia3, Parka, Mega, BISCA, moremi lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2014, 20:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    brawo
    naklejka dla Ciebie
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/41463078706b.jpg
    Psze pani ale ja jak przeczytałam cały watek od deski do deski tonic nie dostałam pfff

Sabina, Reni, kkisia, iwcia77, dorbie, Bozia3, macduska, moremi lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • SolarPolar Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zahlastana fifulka jest niezla!!!

caffe, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

• Bliska 77 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SolarPolar wrote:
    A moze jednak?
    niestety....

syy2tv73m6q3ba1l.png

• paszczakin Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2014, 20:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Zaczynam mieć co do niego mieszane uczucia, bo z jednej strony bardzo go lubie - głaszcze go, mowię do niego, pielęgnuje, a z drugiej strony zaczyna mi sie robić cholernie cieżko...
    Jeszcze 6-7 tygodni....

6-7 tygodni!?

w swieta bedziesz rodzic kobieto? przeciez tam niekogo nie bedzie w tym szpitalu, najwczesniej 2.01.2015, bo przedtem wszyscy beda nietrzezwi!

http://emoticoner.com/files/emoticons/onion-head/not-listening-onion-head-emoticon.gif

Simba, Sabina, Pusurek, iwcia77, dorbie, Bozia3, Mega, BISCA, moremi lubią tę wiadomość

4u3Dp2.png eGmlp2.png
‹‹ 5468 5469 5470 5471 5472 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Testy hormonalne w leczeniu niepłodności

Problemy hormonalne są jedną z najczęstszych przyczyn trudności z zajściem w ciążę. Jakie testy hormonalne warto wykonać podczas diagnostyki i leczenia problemów z płodnością?

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność i zdrowie w posiłkach - co jeść w okresie przesilenia zimowego?

Wiadomo nie od dziś, że to co jemy ma ogromny wpływ na nasze zdrowie i płodność. Co jednak zrobić, kiedy dostępność świeżych i sezonowych produktów jest ograniczona? Po jakie produkty sięgać zimą, aby dostarczać organizmowi kluczowych składników dla zdrowia i płodności? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mięśniaki macicy - przyczyny, objawy, leczenie

Mięśniaki macicy mogą występować nawet u 3 na 4 kobiety, w dowolnym momencie życia. U kogo jednak występują najczęściej? Czy znane są przyczyny powstawania mięśniaków macicy? Jakie są najczęstsze objawy i co powinno skłonić do wizyty u lekarza?

CZYTAJ WIĘCEJ