35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Parka wrote:Monitoring mam13 dc (sobota za2tyg), wczesniej nie ma sensu, bo moja najwczesniejsza owu z ostatniego roku to 17 dc.
I mam wlasnie zagwozdke, bo w szafie lezy opakowanie clo, ktore moge wziac od 5 dc i do tego czasu musze sie zdecydowac. Z jednej strony kusi mnie zeby sprawdzic czy skoro mam w kazdym cyklu skoki tempki i objawy owu (sluz), to czy ta owu rzecZywiscie jest (po Inofolicu)
A z drugiej strony, moze lepiej od razu wziac clo i sie nie cackac . Tylko ze ja clo kiepsko znosze ...
To jak kiepsko znosisz to wezz jak ja po polowce jesli sie zdecydujesz.....Ja tak w tym cyklu bralam 1cala ww 5tym dniu cyklu a potem po polowce..W13tym dniu na monicie bylo jajco na 20mm i drugie obok na 14,5mm Endo tez nie uposledzila taka dawka bo bylo prawie 10mm...Wiesz zawsze wtedy od reki moze ci wypisac pregnyl lub ovitke jesli jajko byloby odpowiedniej wielkosci
U mnie mimo mniejszej dawki clo ovu byla wczesniej.Ale sadze ,ze to dzieki bromkowi i zwiekszonej metforminieWiadomość wyedytowana przez autora: 10 listopada 2014, 18:30
Parka, moremi, dorbie lubią tę wiadomość
-
BISCA wrote:Nadrabiam ze spoznieniem.
Problem polega na tym ze gdzies sie woda dostaje i jak tylko wlaczam do kontaktu to wywala korki.... Jutro sie tym zajme. Dzisiaj nie mam czasu ( musze nadrabiac ovu). Uj nie Pani domukapturnica, macduska, Mega lubią tę wiadomość
-
Parka wrote:No wlasnie sama zwatpilam, ze moze jednak nie ... Jakby sie trafila forumowiczka, ktora chcialaby zeby dziecko mialo dwie mamusie, (no nie biologiczne, wiadomo) to nawet fajna odmiana by byla
Parka, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyiwcia77 wrote:no to inaczej : - wiesz gdzie jest czyszczenie filtra? - otworz taka klapke na dole pralki ( podstaw miske) , w srodku bedzie kurek , ale obok kurka powinna byc taka rurka...ta rurka to jest spust wody " reczny" - pamietaj o miskach , bo ci zaleje lazienke jak nic nie podstawisz
Iwcia nowe zdjęcie brzucha super, świetnie wyglądasz!!!iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
Parka wrote:I z tym nic sie nie robi? Mam na mysli jajniki z torbielami
dorbie, Parka lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:To jak kiepsko znosisz to wezz jak ja po polowce jesli sie zdecydujesz.....Ja tak w tym cyklu bralam 1cala ww 5tym dniu cyklu a potem po polowce..W13tym dniu na monicie bylo jajco na 20mm i drugie obok na 14,5mm Endo tez nie uposledzila taka dawka bo bylo prawie 10mm...Wiesz zawsze wtedy od reki moze ci wypisac pregnyl lub ovitke jesli jajko byloby odpowiedniej wielkosci
U mnie mimo mniejszej dawki clo ovu byla wczesniej.Ale sadze ,ze to dzieki bromkowi i zwiekszonej metforminie
To jest mysl. A dlaczego bralas 5 dc cala? -
nick nieaktualnyParka wrote:Ja ten poprzedni mialam stracony, wiec nie moglam sie juz doczekac konca, a od nowego mocne postanowienie przylozenia sie do starań. Zwlaszcza ze w tym cyklu mam juz umowiony monitoring.
Tez mnie zastanawia co sie moglo stac z Twoim pecherzykiem skoro urosl i nie skoczyla Ci tempka. Przeciez chyba nie rosnie dalej? To jak, przeradza sie w cos, ale co? Bedziesz to jakos sprawdzac?Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 listopada 2014, 18:46
Parka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKupiłam dziś nowy garnek do gotowania mleka w Biedrze. Mój pierworodny wyczaił i od razu zapragnął kakao. Wziął się za gotowanie mleka. Mówię do niego żeby wymył garnek i nalał do niego wody, OK.
Za chwilę rozpłynął się po domu czarowny zapach palonego plastiku....
Zaniterweniowałam, młody z kuchni woła, ze garnek gorący i nie gwiżdże...
Pytam - nalałeś wody?
- Tak! I wylałem.
Właśnie spalił nowy garnek:-/
KOSMITA
a zaraz potem otwierałam nowy wypasiony krem, który miał moją twarz odmłodzić o 10 lat i słoik rąbnął o podłogę... Pół kremu rozbryzło się po podłodze, żeby jeszcze na panele ale nie musiał upaść na dywan
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 listopada 2014, 18:48
kapturnica, Parka, ania.g, Simba, moremi, Sabina, kkisia, iwcia77, Pusurek, caffe, malgos741, Mega lubią tę wiadomość
-
dorbie wrote:Bo gdyby byl zatrzymany to chyba by nie było jeszcze miesiączki, może się wchłonął? Muszę się podpytać gin. Bede rozmawiala z nia pojutrze, ale przeciez nie zrobi mi usg dopochwowego w czasie miesiączki.
Moj gin mi robil w 3cim dniu cyklu potym jak sie mi duza torbiel czynnosciowa zrobila...dorbie lubi tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Bo nie chcialam ,zeby sie mi polowka walała to raz(wyszlo by raptem 2 ipol tabsa)
A dwa no ,zeby pobudzic do działania jajnik
To nie wiem, brac od razu polowke, czy pierwsza dawke cala? Bo ja nie mam problemu z tym, ze mi zostanie pol tabsa
A przekonuje mnie to pol clo, troche pomoze a na endo tak bardzo nie wplynie.
Boziu, a jaka dawke Ty bralas clo?kapturnica lubi tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:no to inaczej : - wiesz gdzie jest czyszczenie filtra? - otworz taka klapke na dole pralki ( podstaw miske) , w srodku bedzie kurek , ale obok kurka powinna byc taka rurka...ta rurka to jest spust wody " reczny" - pamietaj o miskach , bo ci zaleje lazienke jak nic nie podstawisz
. Tu naprawde mozna znalezc wsparcie na kazdy problem
. nowa brzusio cudo. Tez chce takiiiiiiiiii !!!!!!!!!!!!
kapturnica, Sabina, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
Parka wrote:To nie wiem, brac od razu polowke, czy pierwsza dawke cala? Bo ja nie mam problemu z tym, ze mi zostanie pol tabsa
Boziu, a jaka dawke Ty bralas clo? -
paszczakin wrote:tez tak uwazam- najwyzej Cie odesla i powiedza, ze panikujesz, ale chyba ktos fachowym okiem spojrzy.. a ile taki pepol sie zazwyczaj trzyma?
paszczakin lubi tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
nick nieaktualny
-
Parka wrote:To nie wiem, brac od razu polowke, czy pierwsza dawke cala? Bo ja nie mam problemu z tym, ze mi zostanie pol tabsa
Boziu, a jaka dawke Ty bralas clo?Parka, dorbie lubią tę wiadomość