X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 listopada 2014, 16:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Parka wrote:
    Mnie dzisiaj nic nie pociesza bo zaczelam nowy cykl. I to bedzie TEN cykl ;) hehehe
    Ja tez chyba zaczęłam nowy cykl, co prawda jeszcze plamienie, ale dzień się nie skończył.
    Tylko ciekawe co z moim pęcherzykiem, oby był "pękniety", bo jak inaczej???

Parka, ale nowy cykl cieszy, prawda? Ja w duchu od razu jestem szczęśliwsza :-)

Parka lubi tę wiadomość

• Alis Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2014, 16:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    to to wiem, dokladnie nie sprawdzisz, czy urodzily..
    ale chodzi mi, ze statystyka bioraca pod uwage dziewczyny ktore zaszly to chyba pocieszanie, a nie statystyka " w ile czasu sie zachodzi" bo pomijasz te, ktore nadal sie staraja..nie wiem jak duza jest twoja grupa statystyczna, ale masz hipotetyczny przypadek- za tydzien zachodzi w ciaze babka, ktora stara sie 18 lat, wczesnie mialas dziesiec, ktore staraly sie mniej wiecej ponad rok i jeb- twoja srednia z 13 miechow spada do 24..

za takie dane z kazdych cwiczen ze statystyki by ci pale postawili ;)

To wtedy zamiast sredniej bedzie podawac modalna i tyz dobrze ;)

Bursztyn lubi tę wiadomość

aY05p2.png
  • caffe Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2014, 16:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak się czepiacie Bursztyna, a kobieta chciała dobrze :)

Bursztyn, moremi, Parka, nick nieaktualny, BISCA, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2014, 16:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Parka wrote:
    Mnie dzisiaj nic nie pociesza bo zaczelam nowy cykl. I to bedzie TEN cykl ;) hehehe
    Trzymam za słowo ;D

Parka lubi tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2014, 17:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    Tak się czepiacie Bursztyna, a kobieta chciała dobrze :)
    Dziekuje za zrozumienie :)
    Ja tylko sobie taka zabawe wymyslilam bo chcialam zobaczyc jaka jest srednia staran zakonczonych zielona kropka na Ovu w tym przedziale wiekowym, no to sobie srednia wyciagnelam :) ststystyka z przymruzeniem oka, myslalam ze to jest OCZYWISTE a tu Paszczak na mnie napadl mowiac ze to ona przeciez sie zna na swojej i mojej (?) broszce i ze zle, ale nie potrafil wykazac nawet gdzie zle, o jakies gry mnie posadzac zaczal :)
    Eh...budyn z nedza ;)

caffe, moremi, kapturnica, nick nieaktualny, Parka, nick nieaktualny, BISCA, nick nieaktualny, Reni, Mega lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • moremi Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2014, 17:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gretka wrote:
    Najlepsze zyczenia dla Reni:)
    Na wstępie wie komu się podlizywać :-)

Witajcie "nowe" :-)

kapturnica, Bursztyn, nick nieaktualny, Parka, nick nieaktualny, BISCA, nick nieaktualny, Reni, Mega lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • gretka Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2014, 17:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja myslalam ze to "kindersztuba" ;)

Parka, moremi, Reni lubią tę wiadomość

gretka
  • caffe Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2014, 17:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    Dziekuje za zrozumienie :)
    Ja tylko sobie taka zabawe wymyslilam bo chcialam zobaczyc jaka jest srednia staran zakonczonych zielona kropka na Ovu w tym przedziale wiekowym, no to sobie srednia wyciagnelam :) ststystyka z przymruzeniem oka, myslalam ze to jest OCZYWISTE a tu Paszczak na mnie napadl mowiac ze to ona przeciez sie zna na swojej i mojej (?) broszce i ze zle, ale nie potrafil wykazac nawet gdzie zle, o jakies gry mnie posadzac zaczal :)
    Eh...budyn z nedza ;)
    No ja Ciebie rozumiem :)

Ktoś kiedyś badał gusta kulinarne jakiejś grupy osób. Jedni lubili kapustę, pozostali ryż. Jaka wyszła średnia? Że 50% ludzi lubi gołąbki ;D :D :D

Bursztyn, kapturnica, Parka, Bozia3, nick nieaktualny, BISCA, Simba, moremi, nick nieaktualny, Reni, Mega lubią tę wiadomość

• gretka Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2014, 17:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a serio - z sympatii- troche znam watek- przeczytalam calosc (1,5 m-ca i przyznaje mam lekki metlik na chwile obecna, momentami pasjonujaca lektura, a Reni (choc nie jedyna)Ze regularnie czyszcze monitor:)

nick nieaktualny, Parka, iwcia77, Bozia3, nick nieaktualny, BISCA, moremi, nick nieaktualny, Reni, caffe, Mega lubią tę wiadomość

gretka
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2014, 17:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Na wstępie wie komu się podlizywać :-)

Witajcie "nowe" :-)
    hehehehhe Wycwiczone chyba :-)

Bursztyn, Parka lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2014, 17:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    No ja Ciebie rozumiem :)

Ktoś kiedyś badał gusta kulinarne jakiejś grupy osób. Jedni lubili kapustę, pozostali ryż. Jaka wyszła średnia? Że 50% ludzi lubi gołąbki ;D :D :D
    no wlasnie :)
    ale myslalam, ze to jest oczywiste,a tu sie okazuje ze nie jest :)

nick nieaktualny, Parka, caffe lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2014, 17:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Burszta ja tam rozumiem Twoj tok denkowania .Poza tym trza sie pocieszyc ,ze kilkanascie miechow nam moze zejsc coby zajsc-nie mylic ze zejsciem z tego padołka,,,,
    Ps.Zauwazylyscie , ze delikatnie drętwo sie zrobilo od jakiegos czasu...Czy tylko mi sie tak wydaje..??? Ucichlo na wątku...Nima sie z kim pokłócic..

Aaasiula tez calkiem przepadla z tego wątka..A szkoda bo fajna dziołcha z niej była.

Bursztyn, Parka, iwcia77, nick nieaktualny, moremi, nick nieaktualny, Mega lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2014, 17:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Burszta ja tam rozumiem Twoj tok denkowania .Poza tym trza sie pocieszyc ,ze kilkanascie miechow nam moze zejsc coby zajsc-nie mylic ze zejsciem z tego padołka,,,,
    no i ja wlasnie dlatego.... pocieszyc sie chcialam troche
    kapturnica wrote:
    Ps.Zauwazylyscie , ze delikatnie drętwo sie zrobilo od jakiegos czasu...Czy tylko mi sie tak wydaje..??? Ucichlo na wątku...Nima sie z kim pokłócic..
    Aaasiula tez calkiem przepadla z tego wątka..A szkoda bo fajna dziołcha z niej była.
    sa mniej lub bardziej dretwe dni ;)

kapturnica, Parka, iwcia77, nick nieaktualny, BISCA, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • SolarPolar Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2014, 17:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:

Wrocilam, masz ochote na dyskusje o publicznym karmieniu piersia? Zaraz sie tu rozkreci:-)

ania.g, nick nieaktualny, Parka, iwcia77, Bozia3, nick nieaktualny, BISCA, moremi, nick nieaktualny, caffe, Mega lubią tę wiadomość

• paszczakin Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2014, 17:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    Eh...budyn z nedza ;)

moze to dobry znak bursztyn? moze w ciazy jestes ;)

Parka, Mega lubią tę wiadomość

Jeśli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można
    4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • Parka Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2014, 17:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dorbie wrote:
    Ja tez chyba zaczęłam nowy cykl, co prawda jeszcze plamienie, ale dzień się nie skończył.
    Tylko ciekawe co z moim pęcherzykiem, oby był "pękniety", bo jak inaczej???

Parka, ale nowy cykl cieszy, prawda? Ja w duchu od razu jestem szczęśliwsza :-)

Ja ten poprzedni mialam stracony, wiec nie moglam sie juz doczekac konca, a od nowego mocne postanowienie przylozenia sie do starań. Zwlaszcza ze w tym cyklu mam juz umowiony monitoring.
    Tez mnie zastanawia co sie moglo stac z Twoim pecherzykiem skoro urosl i nie skoczyla Ci tempka. Przeciez chyba nie rosnie dalej? To jak, przeradza sie w cos, ale co? Bedziesz to jakos sprawdzac?

moremi, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2014, 17:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SolarPolar wrote:
    Wrocilam, masz ochote na dyskusje o publicznym karmieniu piersia? Zaraz sie tu rozkreci:-)
    No ale ja sie na ten temat nie pokłóce niestety bo mam strasznie liberalne podejscie do cyckodajni..Zarowno rozumiem te co chca karmic publicznie jak i te co nie...To nima o co kłótni rozbic 8)
    Dupa blada.....

ania.g, Parka, iwcia77, nick nieaktualny, moremi, nick nieaktualny, caffe, nick nieaktualny, Mega lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • paszczakin Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2014, 17:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:

a co Ty kaptur chcesz sie klócic? dretwo, dretwo, to moze wart nowym dziewczynom preferencje sprawdzic, he? samo sie zrobi?

kapturnica, Parka, iwcia77, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • paszczakin Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2014, 17:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SolarPolar wrote:

oj tam, Polar my juz z Toba dyskutowac nie bedziemy, bo znowu sobie pojdziesz.. ;)

SolarPolar, kapturnica, Parka, iwcia77, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Mega lubią tę wiadomość

4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2014, 17:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Parka wrote:
    Ja ten poprzedni mialam stracony, wiec nie moglam sie juz doczekac konca, a od nowego mocne postanowienie przylozenia sie do starań. Zwlaszcza ze w tym cyklu mam juz umowiony monitoring.
    Tez mnie zastanawia co sie moglo stac z Twoim pecherzykiem skoro urosl i nie skoczyla Ci tempka. Przeciez chyba nie rosnie dalej? To jak, przeradza sie w cos, ale co? Bedziesz to jakos sprawdzac?

Torbielki czynnosciowe powstale z nie peknietych pecholi moga sie poprostu same wchlonac z koncem cyklu..Niekoniecznie musza sie zluteinizowac..Kiedys pisalam tu wlasnie o roznicach miedzy czynnosciowa a zluteinizowanym pęcholem..Czynnosciowy nie spowoduje wzrostu temperatury bo nie wytwarza progesteronu...

Parka, moremi, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
‹‹ 5464 5465 5466 5467 5468 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

11 największych mitów dotyczących starania o dziecko, w które być może jeszcze wierzysz

Niektóre nieprawdziwe stwierdzenia przekazywane są z ust do ust tak długo, że bez zastanowienia w nie wierzymy. Przeczytaj jakie są największe mity na temat starania o dziecko i upewnij się, że „nie padłaś ich ofiarą”.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zadbać o spokój i relaks w czasie ciąży. Praktyczne porady dla przyszłych mam.

Bycie matką to jedno z najważniejszych i najwspanialszych przeżyć, jakie doświadcza każda kobieta, która rodzi dziecko. Przyjemne i sielskie chwile spędzone z pociechą poprzedza czas nie zawsze spokojnego oczekiwania na poród. W czasie ciąży często jesteśmy tak samo szczęśliwe, jak i zestresowane, a to sprawia, że warto pomyśleć o sobie w kontekście relaksu i odpoczynku. W jaki sposób uprzyjemnić sobie czas oczekiwania na dziecko? Czy ciążowe dolegliwości można jakoś zminimalizować i poddać się domowemu SPA? Oczywiście, że tak. Za chwilę podpowiemy Ci, jak to zrobić skutecznie i bez wielkich przygotowań!

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak interpretować wynik testu ciążowego i co robić dalej?

Testy ciążowe są jednymi z najczęściej stosowanych narzędzi diagnostycznych w warunkach domowych. Choć ich obsługa wydaje się prosta, interpretacja wyniku może wzbudzać wiele pytań - zwłaszcza gdy rezultat jest niejednoznaczny, pojawia się wcześniej niż zaleca producent lub gdy towarzyszą mu objawy wymagające szerszej oceny medycznej. Zrozumienie działania testów wykrywających gonadotropinę kosmówkową (hCG), a także świadomość ograniczeń tych metod pozwala trafniej ocenić sytuację i podjąć odpowiednie kroki.

CZYTAJ WIĘCEJ