35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyParka wrote:Mnie dzisiaj nic nie pociesza bo zaczelam nowy cykl. I to bedzie TEN cykl
hehehe
Tylko ciekawe co z moim pęcherzykiem, oby był "pękniety", bo jak inaczej???
Parka, ale nowy cykl cieszy, prawda? Ja w duchu od razu jestem szczęśliwszaParka lubi tę wiadomość
-
paszczakin wrote:to to wiem, dokladnie nie sprawdzisz, czy urodzily..
ale chodzi mi, ze statystyka bioraca pod uwage dziewczyny ktore zaszly to chyba pocieszanie, a nie statystyka " w ile czasu sie zachodzi" bo pomijasz te, ktore nadal sie staraja..nie wiem jak duza jest twoja grupa statystyczna, ale masz hipotetyczny przypadek- za tydzien zachodzi w ciaze babka, ktora stara sie 18 lat, wczesnie mialas dziesiec, ktore staraly sie mniej wiecej ponad rok i jeb- twoja srednia z 13 miechow spada do 24..
za takie dane z kazdych cwiczen ze statystyki by ci pale postawili
To wtedy zamiast sredniej bedzie podawac modalna i tyz dobrzeBursztyn lubi tę wiadomość
-
caffe wrote:Tak się czepiacie Bursztyna, a kobieta chciała dobrze
Ja tylko sobie taka zabawe wymyslilam bo chcialam zobaczyc jaka jest srednia staran zakonczonych zielona kropka na Ovu w tym przedziale wiekowym, no to sobie srednia wyciagnelamststystyka z przymruzeniem oka, myslalam ze to jest OCZYWISTE a tu Paszczak na mnie napadl mowiac ze to ona przeciez sie zna na swojej i mojej (?) broszce i ze zle, ale nie potrafil wykazac nawet gdzie zle, o jakies gry mnie posadzac zaczal
Eh...budyn z nedzacaffe, moremi, kapturnica, macduska, Parka, kkisia, BISCA, Sabina, Reni, Mega lubią tę wiadomość
-
gretka wrote:Najlepsze zyczenia dla Reni:)
Witajcie "nowe"kapturnica, Bursztyn, macduska, Parka, kkisia, BISCA, Sabina, Reni, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Bursztyn wrote:Dziekuje za zrozumienie
Ja tylko sobie taka zabawe wymyslilam bo chcialam zobaczyc jaka jest srednia staran zakonczonych zielona kropka na Ovu w tym przedziale wiekowym, no to sobie srednia wyciagnelamststystyka z przymruzeniem oka, myslalam ze to jest OCZYWISTE a tu Paszczak na mnie napadl mowiac ze to ona przeciez sie zna na swojej i mojej (?) broszce i ze zle, ale nie potrafil wykazac nawet gdzie zle, o jakies gry mnie posadzac zaczal
Eh...budyn z nedza
Ktoś kiedyś badał gusta kulinarne jakiejś grupy osób. Jedni lubili kapustę, pozostali ryż. Jaka wyszła średnia? Że 50% ludzi lubi gołąbkiBursztyn, kapturnica, Parka, Bozia3, kkisia, BISCA, Simba, moremi, Sabina, Reni, Mega lubią tę wiadomość
-
a serio - z sympatii- troche znam watek- przeczytalam calosc (1,5 m-ca i przyznaje mam lekki metlik na chwile obecna, momentami pasjonujaca lektura, a Reni (choc nie jedyna)Ze regularnie czyszcze monitor:)
macduska, Parka, iwcia77, Bozia3, kkisia, BISCA, moremi, Sabina, Reni, caffe, Mega lubią tę wiadomość
gretka -
caffe wrote:No ja Ciebie rozumiem
Ktoś kiedyś badał gusta kulinarne jakiejś grupy osób. Jedni lubili kapustę, pozostali ryż. Jaka wyszła średnia? Że 50% ludzi lubi gołąbki
ale myslalam, ze to jest oczywiste,a tu sie okazuje ze nie jestdorbie, Parka, caffe lubią tę wiadomość
-
Burszta ja tam rozumiem Twoj tok denkowania .Poza tym trza sie pocieszyc ,ze kilkanascie miechow nam moze zejsc coby zajsc-nie mylic ze zejsciem z tego padołka,,,,
Ps.Zauwazylyscie , ze delikatnie drętwo sie zrobilo od jakiegos czasu...Czy tylko mi sie tak wydaje..??? Ucichlo na wątku...Nima sie z kim pokłócic..
Aaasiula tez calkiem przepadla z tego wątka..A szkoda bo fajna dziołcha z niej była.
Bursztyn, Parka, iwcia77, kkisia, moremi, Sabina, Mega lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Burszta ja tam rozumiem Twoj tok denkowania .Poza tym trza sie pocieszyc ,ze kilkanascie miechow nam moze zejsc coby zajsc-nie mylic ze zejsciem z tego padołka,,,,kapturnica wrote:Ps.Zauwazylyscie , ze delikatnie drętwo sie zrobilo od jakiegos czasu...Czy tylko mi sie tak wydaje..??? Ucichlo na wątku...Nima sie z kim pokłócic..
Aaasiula tez calkiem przepadla z tego wątka..A szkoda bo fajna dziołcha z niej była.kapturnica, Parka, iwcia77, kkisia, BISCA, Sabina lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Burszta ja tam rozumiem Twoj tok denkowania .Poza tym trza sie pocieszyc ,ze kilkanascie miechow nam moze zejsc coby zajsc-nie mylic ze zejsciem z tego padołka,,,,
Ps.Zauwazylyscie , ze delikatnie drętwo sie zrobilo od jakiegos czasu...Czy tylko mi sie tak wydaje..??? Ucichlo na wątku...Nima sie z kim pokłócic..
Aaasiula tez calkiem przepadla z tego wątka..A szkoda bo fajna dziołcha z niej była.ania.g, macduska, Parka, iwcia77, Bozia3, kkisia, BISCA, moremi, Sabina, caffe, Mega lubią tę wiadomość
-
dorbie wrote:Ja tez chyba zaczęłam nowy cykl, co prawda jeszcze plamienie, ale dzień się nie skończył.
Tylko ciekawe co z moim pęcherzykiem, oby był "pękniety", bo jak inaczej???
Parka, ale nowy cykl cieszy, prawda? Ja w duchu od razu jestem szczęśliwsza
Ja ten poprzedni mialam stracony, wiec nie moglam sie juz doczekac konca, a od nowego mocne postanowienie przylozenia sie do starań. Zwlaszcza ze w tym cyklu mam juz umowiony monitoring.
Tez mnie zastanawia co sie moglo stac z Twoim pecherzykiem skoro urosl i nie skoczyla Ci tempka. Przeciez chyba nie rosnie dalej? To jak, przeradza sie w cos, ale co? Bedziesz to jakos sprawdzac?
moremi, dorbie lubią tę wiadomość
-
SolarPolar wrote:Wrocilam, masz ochote na dyskusje o publicznym karmieniu piersia? Zaraz sie tu rozkreci:-)
Dupa blada.....ania.g, Parka, iwcia77, kkisia, moremi, Sabina, caffe, dorbie, Mega lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Burszta ja tam rozumiem Twoj tok denkowania .Poza tym trza sie pocieszyc ,ze kilkanascie miechow nam moze zejsc coby zajsc-nie mylic ze zejsciem z tego padołka,,,,
Aaasiula tez calkiem przepadla z tego wątka..A szkoda bo fajna dziołcha z niej była.
a co Ty kaptur chcesz sie klócic? dretwo, dretwo, to moze wart nowym dziewczynom preferencje sprawdzic, he? samo sie zrobi?kapturnica, Parka, iwcia77, kkisia, dorbie lubią tę wiadomość
-
SolarPolar wrote:Wrocilam, masz ochote na dyskusje o publicznym karmieniu piersia? Zaraz sie tu rozkreci:-)
oj tam, Polar my juz z Toba dyskutowac nie bedziemy, bo znowu sobie pojdziesz..
SolarPolar, kapturnica, Parka, iwcia77, kkisia, Sabina, dorbie, Mega lubią tę wiadomość
-
Parka wrote:Ja ten poprzedni mialam stracony, wiec nie moglam sie juz doczekac konca, a od nowego mocne postanowienie przylozenia sie do starań. Zwlaszcza ze w tym cyklu mam juz umowiony monitoring.
Tez mnie zastanawia co sie moglo stac z Twoim pecherzykiem skoro urosl i nie skoczyla Ci tempka. Przeciez chyba nie rosnie dalej? To jak, przeradza sie w cos, ale co? Bedziesz to jakos sprawdzac?
Torbielki czynnosciowe powstale z nie peknietych pecholi moga sie poprostu same wchlonac z koncem cyklu..Niekoniecznie musza sie zluteinizowac..Kiedys pisalam tu wlasnie o roznicach miedzy czynnosciowa a zluteinizowanym pęcholem..Czynnosciowy nie spowoduje wzrostu temperatury bo nie wytwarza progesteronu...Parka, moremi, dorbie lubią tę wiadomość