35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
cześć dziewczynki już jestem
Sabina, dorbie, Mega lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Pusurek paczka puszczona powinnaś dostać góra 3-4 dni bo piorytetem tak mi Pani z poczty powiedziała
Pusurek, iwcia77 lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
Reni wrote:na pocieszenie dzisiaj kupiła se visolvit
wysypała na stół pół torebki tego dobrodziejstwa i pytanie czy visolvit można wciągnąć jak kreske bo szkoda mi tego
no myślę sobie a sczepię z powrotem do torebki ale na obrusie zostaje.. co tu zrobić chuj.. trudno dmuchnę niech stół chociaż będzie czysty..ale mnie sie poprzestawiało i tak dmuchnęłam i od razu zaciągnęłam że teraz mam już w oczach w nosie wszędzie..
Reni lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mam pęcherzyk 31mm muszę brać luteinę 3*1 przez 10dni odczekać 3 dni na małpę a jak nie przyjdzie mam zrobić jeszcze raz betę. A już myślałam o najgorszym.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 listopada 2014, 21:53
iwcia77, dorbie, macduska, Mega, moremi lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
Bursztynku dobrze że z twoją drugą połówką jest ok
Bursztyn, iwcia77 lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
nick nieaktualnypaszczakin wrote:super, dzieki- ja wlasnie za tydzien albo dwa koncze 4 miesiac (z usg termin mam wczesniej o tydzien niz ten w suwaku, ale dalej nie wiem, ktorego sie trzymac). A progesteron planuje zakonczyc totalnie w piatek, czyli 3 dni przed nastepnym usg.
Natomiast na prolaktyne biore pol piguly raz tygodniowo (sostilar), wiec stopniowac juz sie chyba bardziej nie da i 6 stycznia mam wiyte endo i odstawiamy..
powiedzial mi nawet, ze jesli nie bede chciala karmic cyckiemto w ogole nie musimy odstawic..
Moj gin twierdzil, ze on pozniej juz ani nie szkodzi ani nie pomaga, ale jak mi dobrze robi na glowe, to mam brac spokojnie nawet do 20 tygodnia, bralam ciut dluzej. Odstawialam powolutku. Bromegron odstawilam po zdanym tescie ciazowym i jak widac, skonczylo sie dobrze w obu przypadkach.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 listopada 2014, 09:59
malgos741 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:cos instaluja chyba w hucie zelaza
Ja jak mysle Kazachstan widze Borata. I juty z kozami. A jak widze fotki z Astany, to mi dech zapiera... Dziwny to musi byc kraj na maxa...
Bursztyn, iwcia77, Reni lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymalgos741 wrote:Pusurek paczka puszczona powinnaś dostać góra 3-4 dni bo piorytetem tak mi Pani z poczty powiedziała
malgos741, iwcia77, Iwone lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Pusurek wrote:Dzizas, maja tam huty?
Ja jak mysle Kazachstan widze Borata. I juty z kozami. A jak widze fotki z Astany, to mi dech zapiera... Dziwny to musi byc kraj na maxa...
tez wyobrazalam soebie kozy itd.
on jest wlasnie ponad 150 km od Astany
iwcia77, Pusurek lubią tę wiadomość
-
no tak jenzyk chropuje po nim ..to jak jazda na wrotkach po chodnikuBursztyn wrote:no bo zlizywac z obrusu(a?) to tak nieprzyjemnie chyba, nie?
Bursztyn, iwcia77, Pusurek, Mega, BISCA lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:no tak jenzyk chropuje po nim ..to jak jazda na wrotkach po chodniku
bedzie na nastepny raz, jakby comalgos741, kapturnica, Mega, moremi, Reni lubią tę wiadomość
-
Malgos- a gineks pozwolil sie bzykac? ...moze to glupie pytanie , ale jak ten pecherzyk nie pekl to moze jest szansa na ciaze jeszcze w tym cyklu ...tak sobie mysle....no ale ja sie nie znam
Burszta- dobrze ze z ojcem twoich dzieci jest wszystko ok...pewnie warunki pracy w Kazachstanie sa nieunormowane prawnie i narazaja ludzi na bezsensowne niebezpieczenstwo ...i wez tu sie nie martw mezem w delegacji
ps- ja jestem w tunice a nie w kiecce
Bursztyn, malgos741, Sabina, macduska lubią tę wiadomość
-
Iwcia super zdjęcie Lady Red
a o bzykaniu nic nie mówił, więc myślę że do woli ;-)zawsze jest jakaś szansaSabina, ania.g, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
iwcia77 wrote:Malgos- a gineks pozwolil sie bzykac? ...moze to glupie pytanie , ale jak ten pecherzyk nie pekl to moze jest szansa na ciaze jeszcze w tym cyklu ...tak sobie mysle....no ale ja sie nie znam
Burszta- dobrze ze z ojcem twoich dzieci jest wszystko ok...pewnie warunki pracy w Kazachstanie sa nieunormowane prawnie i narazaja ludzi na bezsensowne niebezpieczenstwo ...i wez tu sie nie martw mezem w delegacji
ps- ja jestem w tunice a nie w kiecce
P.S. bardzo ladna tunika oraz jej zawartoscSabina, malgos741, iwcia77, BISCA lubią tę wiadomość