35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Sabina wrote:Iwcia czerwień piękna, ale schowala Iwa
Malgos więc czekam co dalejbo ja nadal bez pary...
Sabinka ja tam jeszcze @ nie dostałam a ginek powiedział że wszystko możliwe więc jak coś to muszę powtórzyć betę jak szybciej nie dostanęWiadomość wyedytowana przez autora: 10 listopada 2014, 22:32
dorbie, ania.g, macduska, iwcia77, Mega, Sabina lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
kapturnica wrote:U mnie prolaktyna zwykla byla ok..PO obciazeniu chujnia..U mnierosly jajka po clo ale france nawet po pregnylu nie pekaly.....I umnie to bylo objawem przekroczonej prolaktyny po obciazeniu...Robilas kiedykolwiek??
Kapta, zawsze na monitoringu lekarz twierdzil, ze pecherzyk pekal. Nie, nigdy nie robilam badania na prolaktyne.
Ale jezeli tempka skacze, to nie oznacza, ze pekl? -
Parka wrote:Kapta, zawsze na monitoringu lekarz twierdzil, ze pecherzyk pekal. Nie, nigdy nie robilam badania na prolaktyne.
Ale jezeli tempka skacze, to nie oznacza, ze pekl?Parka lubi tę wiadomość
-
Parka wrote:Tez slyszalam ze clo dziala po odstawieniu jeszcze ok. 3 cykli.
O tej rezerwie wspomnialas - czy wyczerpuje sie dlatego ze w jednym cyklu moze urosnac wiecej jaj zamiast po jednym w kazdym nastepnym cyklu? O to chodzi?Parka lubi tę wiadomość
-
Parka wrote:To ten jeden jest dominujacy, a pozostale? Przechodza na nastepne cykle, tak?
iwcia77, malgos741, Parka, moremi, kapturnica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Pusurek wrote:Ja prolaktyne odstawilam w 5 miechu, bo u mnie dobrze mi robil na psyche.
Moj gin twierdzil, ze on pozniej juz ani nie szkodzi ani nie pomaga, ale jak mi dobrze robi na glowe, to mam brac spokojnie nawet do 20 tygodnia, bralam ciut dluzej. Odstawialam powolutku. Bromegron odstawilam po zdanym tescie ciazowym i jak widac, skonczylo sie dobrze w obu przypadkach.
Mega, Pusurek lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:No niekoniecznie..Moze sie luteinizowac i wytwarzac progesteron , ktory z kolei bedzie dzwigal tempke...Ale jesli ginex mowil ,ze pekal to nie ma co sie przejmowac
-
Dotarłam
Reni tulę piesełkamusi być wszystko ok
Bursztyn
Malgos fajnie ze wizyta cie trochę uspokoiła
Ja tam z chęcią bym sie z Sabinka sparowala ale nie wiem jak mam rozumieć moj wykrestempka pokazuje zęby
Witam nowy narybek, jakoś spokojnie sie u nas zrobiło ze nowe koleżanki zdecydowały sie ujawnić
A ja w pracy miałam szał pał - jutro wolne przeciez to ludzie pierdolca dostają i padam na ryjiwcia77, macduska, malgos741, moremi, kapturnica, Sabina, Reni, Aqata lubią tę wiadomość
-
dalam powiekszone , bo widze ze nie widac zem biedronka
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/aaa14e274eef.jpgMega, Parka, Iwone, Simba, malgos741, Viola, BISCA, dorbie, caffe, moremi, kapturnica, Sabina, Pusurek, Niuta, gosia7122, Aqata lubią tę wiadomość
-
Mega wrote:Witam nowy narybek, jakoś spokojnie sie u nas zrobiło ze nowe koleżanki zdecydowały sie ujawnićj
Mega, zauwaz, ze Ewka wyjechala w Bieszczady i nie bedzie jej tu pare dni
P.S. Ewa, podczytujesz?Mega, iwcia77, moremi, kapturnica, Sabina lubią tę wiadomość
-
Aaaa Elfik i Macduska - obie możecie książki pisać, opowieści powalają na kolana i wprawiają w dobry humor....upss ale wam nie było do śmiechu
iwcia77, malgos741, macduska lubią tę wiadomość
-
Parka wrote:Ok, no bo inne tez moga wzrastac ale nie beda dominujace? To co z nimi, wchlaniaja sie?
reszta się wchłania i marnuje - od nowego cyklu wzrastają nowe....
Parka, kapturnica lubią tę wiadomość