35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Parka wrote:U mnie jak byl problem z owulacja to z powodu pco, a nie prolaktyny, ale jak biore Inofolic to powrocily cykle i poki co w kazdym jest sluz i skok tempki i charakterystyczne ciagniecie w dole brzucha w okolicach owu. Ale pomysl z polowka clo mi sie podoba
kapturnica, Parka lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:dalam powiekszone , bo widze ze nie widac zem biedronka
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/aaa14e274eef.jpgkapturnica, moremi, iwcia77, Sabina, Mega lubią tę wiadomość
-
Parka wrote:U mnie jak byl problem z owulacja to z powodu pco, a nie prolaktyny, ale jak biore Inofolic to powrocily cykle i poki co w kazdym jest sluz i skok tempki i charakterystyczne ciagniecie w dole brzucha w okolicach owu. Ale pomysl z polowka clo mi sie podoba
Jedno nie wyklucza drugiego- ja np mam i skaczaca prolaktyne i hiperinsulinemie- na prolaktyne dostalam Norprolac, a do insuliny Inofolic (niestety po badaniu hipoglikemia)- to pierwszy cykl z tym zestawem, ale jak na ten etap roznica ogromna- jajcory normalnie wariowaly, zobaczymy co dalej...
moremi, SolarPolar, malgos741, kkisia, Parka lubią tę wiadomość
gretka -
nick nieaktualnyiwcia77 wrote:o widze, zem czwarta do klasy przyszla
czesc - czolem
ide po kawke a potem znowu latanie po urzedach
Iwcia tunika schowała Ci brzuszek, co nie zmienia faktu, że wygladasz cudownie
Miłego dnia wszystkimiwcia77, Simba, malgos741, Mega, Parka lubią tę wiadomość
-
Dzien dobry
To Wy juz nie spicie? W swieto?
Myslalam, ze nikogo jeszcze nie bedzie, umnie 6.30 dopiero, i do roboty czas...
Ciemno jak w dupie
Na nogach trzyma mnie tylkomysl o kawie
Pogodnego dniakapturnica, Sabina, iwcia77, Simba, macduska, malgos741, kkisia, moremi, Mega, BISCA, Parka, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:Dzien dobry
To Wy juz nie spicie? W swieto?
Myslalam, ze nikogo jeszcze nie bedzie, umnie 6.30 dopiero, i do roboty czas...
Ciemno jak w dupie
Na nogach trzyma mnie tylkomysl o kawie
Pogodnego dniaBursztyn, iwcia77, Sabina, macduska, kkisia, Mega, Parka lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Burszta bo tak zawsze ejst,,Jak mozna trolic to sie wstaje wcześnie wyspanym...Jak trzeba wstać to sie juz tak nie chce
jak zwykle winny jest Murphy.......kapturnica, iwcia77, Sabina, macduska, kkisia, moremi, Mega, BISCA, Parka lubią tę wiadomość
gretka -
iwcia77 wrote:omg!!! obrzydlistwo
odechcialo mi sie kawy...
http://dajerade.com/obrazek/14697/
heh Iwcia nie wiem, co zes wkleila, ale u mnie zablokowane i mowi:
"Adult/Mature Content"
uznali, ze jestem za mloda, zeby takie rzeczy ogladacWiadomość wyedytowana przez autora: 11 listopada 2014, 08:35
iwcia77, kapturnica, Sabina, Simba, kkisia, moremi lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:heh Iwcia nie wiem, co zes wkleila, ale u mnie zablokowane i mowi:
"Adult/Mature Content"
uznali, ze jestem za mloda, zeby takie rzeczy ogladac
wkleilam , taki nowoczesny ekspres do kawynic zberezniego, ale jak milo od rana zobaczyc taki komplement na monitorze
Mega, Iwone lubią tę wiadomość