X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • paszczakin Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2014, 08:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    i dzien dobry!

u mnie dzis abstrakyjna podroz do pracy zaliczona.. jako, ze Belgowie maja dzis swieto jezdzil jeden pociag na godzine. Totalnie wypchany i nikt, ale to nikt nie rozmawial w jezyku tego kraju- slychac bylo tylko angielski i niemiecki. Pracuja u nas dzis tylko miedzynarodowe firmy i instytucje...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 listopada 2014, 08:53

iwcia77, kapturnica, Sabina, Simba, malgos741, kkisia, moremi, Mega, BISCA, Parka lubią tę wiadomość

Jeśli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można
    4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • paszczakin Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2014, 08:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A Iwcia, mialam i wczoraj powiedziec- uroczo w tej tunice wygladasz! Fakt, maskuje brzuszek odrobine, ale slicznie podkesla twoja zgrabna figure..

Wszystkie wygladacie rewelka w tych ostatnich miesiacach ciazy.. Mam nadzieje, ze ja tez tak bede miala ;)

kapturnica, Sabina, Simba, malgos741, kkisia, moremi, Mega, BISCA, Parka, iwcia77 lubią tę wiadomość

4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 listopada 2014, 08:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    A Iwcia, mialam i wczoraj powiedziec- uroczo w tej tunice wygladasz! Fakt, maskuje brzuszek odrobine, ale slicznie podkesla twoja zgrabna figure..

Wszystkie wygladacie rewelka w tych ostatnich miesiacach ciazy.. Mam nadzieje, ze ja tez tak bede miala ;)
    Ja wiem, że w najlepszym razie będę wyglądać jak mama muminka ;-) duża mama muminka ;-)

kapturnica, malgos741, kkisia, moremi, Mega, BISCA, Parka, Iwone, iwcia77 lubią tę wiadomość

• paszczakin Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2014, 09:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Ja wiem, że w najlepszym razie będę wyglądać jak mama muminka ;-) duża mama muminka ;-)

niby czemu moja droga? w poprzedniej wygladalas swietnie!

Sabina, moremi, Mega lubią tę wiadomość

4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 listopada 2014, 09:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    niby czemu moja droga? w poprzedniej wygladalas swietnie!
    To było sporo kg temu ;-)
    Mam takie zdjęcie, tydzień przed porodem, miałam już kompletnie zmienione rysy twarzy :-) ale to taki urok koncowki ciazy ;-)

kapturnica, malgos741, Mega, Parka, Iwone, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 listopada 2014, 09:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A tam będzie jak ma byc. Byle babel byl zdrowy, reszta nie ma znaczenia tak naprawdę ;-)

kapturnica, gretka, paszczakin, malgos741, kkisia, moremi, Mega, Parka, gosia7122, iwcia77 lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2014, 09:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    A tam będzie jak ma byc. Byle babel byl zdrowy, reszta nie ma znaczenia tak naprawdę ;-)
    No wreszcie mowisz z sensem ;)

moremi, Mega, Sabina lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • SolarPolar Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2014, 09:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    To było sporo kg temu ;-)
    Mam takie zdjęcie, tydzień przed porodem, miałam już kompletnie zmienione rysy twarzy :-) ale to taki urok koncowki ciazy ;-)
    Ale praWie kazdej to dotyczy ale takich zdjec sie nie pokazuje- ja nie pozwolilam nawet robic. Sine , pogrubiale usta, wielki nos. Nie przejmuj sie najwazniejsze ze jestes w ciazy!!!

kapturnica, paszczakin, malgos741, kkisia, moremi, Mega, Sabina, Parka, Bozia3, Iwone, iwcia77, ania.g lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 listopada 2014, 09:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moj syn jest kosmita. Albo Australijczykiem... Przerwa nocna w naszym rozumieniu dla niego nie istnieje... Godzina 3.20, dziecko sie budzi i zaczyna rozmawiac z sufitem. Przerabia wszystkie dzwieki typu uuuiiiieee, eeeiii, oczywiscie aaagguuu no i grrrr, jak jakis kuzwa golabek. Po godzinie zadowolony zasypia. Ja mniej.

Ale zawsze jak mam takie chwilowe kryzysy macierzynstwa pocieszam sie, ze Simba bedzie miala gorzej. ;) I juz widzialam oczyma duszy mej taka akcje:

Ciemna belgijska noc, sypialnia Simby, Dzejmsa oraz Twiksiat. Niedaleka przyszlosc. Budzi sie Maks i zaczyna gadke. Leon natychmiast otwiera oczy i odpowiada. Maks zaczyna coraz glosniej. Simba nie spi juz dawno, ale bierze ich na przeczekanie. Leon piszczy, budzi sie Dzejms, wyciaga spluwe spod poduszki, bo nigdy nic nie wiadomo, noce ostatnio takie niespokojne. Chlopaki leca dumke na dwa glosy. Czas plynie. Simba ma juz skurcze ud od nie zmieniania pozycji. Dzejmsowi zaczyna drgac powieka. Nagle cisza...Zasneli...Bosz, jak cudnie. I wtedy Leon pierdzi okrutnie i wali kupe w pieluszke, a Maks sie budzi, bo jest glodny...

Jak tak sobie pomysle o tym wszystkim, to wiem, ze i tak mam fajnie. ;)

kapturnica, Simba, paszczakin, malgos741, kkisia, moremi, Mega, Sabina, caffe, Parka, Bozia3, Iwone, Reni, iwcia77, ania.g, BISCA lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 listopada 2014, 09:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Pusur prolaktyne odstawilas czy progesteron?
    Progesteron w 5 miechu, bromegron od razu. Cos niejasno napisalam?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 listopada 2014, 09:59

moremi, Mega lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2014, 09:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Moj syn jest kosmita. Albo Australijczykiem... Przerwa nocna w naszym rozumieniu dla niego nie istnieje... Godzina 3.20, dziecko sie budzi i zaczyna rozmawiac z sufitem. Przerabia wszystkie dzwieki typu uuuiiiieee, eeeiii, oczywiscie aaagguuu no i grrrr, jak jakis kuzwa golabek. Po godzinie zadowolony zasypia. Ja mniej.

Ale zawsze jak mam takie chwilowe kryzysy macierzynstwa pocieszam sie, ze Simba bedzie miala gorzej. ;) I juz widzialam oczyma duszy mej taka akcje:

Ciemna belgijska noc, sypialnia Simby, Dzejmsa oraz Twiksiat. Niedaleka przyszlosc. Budzi sie Maks i zaczyna gadke. Leon natychmiast otwiera oczy i odpowiada. Maks zaczyna coraz glosniej. Simba nie spi juz dawno, ale bierze ich na przeczekanie. Leon piszczy, budzi sie Dzejms, wyciaga spluwe spod poduszki, bo nigdy nic nie wiadomo, noce ostatnio takie niespokojne. Chlopaki leca dumke na dwa glosy. Czas plynie. Simba ma juz skurcze ud od nie zmieniania pozycji. Dzejmsowi zaczyna drgac powieka. Nagle cisza...Zasneli...Bosz, jak cudnie. I wtedy Leon pierdzi okrutnie i wali kupe w pieluszke, a Maks sie budzi, bo jest glodny...

Jak tak sobie pomysle o tym wszystkim, to wiem, ze i tak mam fajnie. ;)
    Wiesz? To troche nieladnie pocieszac sie EWENTUALNYMI trudami macierzynstwa innych. No ale skoro Ci to poprawia humor...

Rachunek wysle poczta.

Pusurek, moremi, Mega, kapturnica, SolarPolar, Iwone, Reni, iwcia77, ania.g, BISCA lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 listopada 2014, 09:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Wiesz? To troche nieladnie pocieszac sie EWENTUALNYMI trudami macierzynstwa innych. No ale skoro Ci to poprawia humor...

Rachunek wysle poczta.
    Kurna, Simba, wiem ,ze to nieeleganckie... Ale ja pierdziu, poprawia mi to humor jak cholera... Ba, to mi dzien ratuje! ;)

malgos741, moremi, kapturnica lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2014, 09:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jasno, tylko ze Paszczak pisal o progesteronie (chyba) - nie wiedzialam ze prolaktyne sie zazywa.

paszczakin, Mega lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2014, 09:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Kurna, Simba, wiem ,ze to nieeleganckie... Ale ja pierdziu, poprawia mi to humor jak cholera... Ba, to mi dzien ratuje! ;)
    Aha. Gratuluje
    Gadasz na innych, a sama masz syndrom Polaczka :-P

PS Zeby nie bylo - cytuje Pusura bo nadal nie uznaje slowa "Polaczek" ;)

moremi, kapturnica lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 listopada 2014, 09:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Jasno, tylko ze Paszczak pisal o progesteronie (chyba) - nie wiedzialam ze prolaktyne sie zazywa.
    Oj Simba no. Prolaktyny nigdy nie zazywalas? :P
    Toc ja tez pisalam o progesteronie i bromegronie na prolaktyne, ale kto by tam ogarnal te wszystkie trudne nazwy, jak sie spi po 4 godziny na dobe i to na raty? ;)

Simba, malgos741, moremi, Mega, kapturnica lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 listopada 2014, 10:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Aha. Gratuluje
    Gadasz na innych, a sama masz syndrom Polaczka :-P

PS Zeby nie bylo - cytuje Pusura bo nadal nie uznaje slowa "Polaczek" ;)
    Strzelam focha.

Simba, malgos741, moremi, Mega, kapturnica, BISCA lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2014, 10:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Za trzy lata pogadamy o tym jak bawisz sie kolejka, klockami lego i napierdalaja cie plecy oraz kolana od wiecznego przemieszczania sie po podlodze. Wtedy ja bede popijac kawke, malowac paznokcie i przegladac Vogue'a, bo moje dzieci beda sie bawic razem :)
    Teraz ja sobie poprawilam humor :) :-P

paszczakin, Pusurek, malgos741, kkisia, moremi, Mega, Sabina, kapturnica, caffe, Parka, SolarPolar, Bozia3, Iwone, iwcia77, BISCA lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2014, 10:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Strzelam focha.
    O a teraz podwojne mam poprawiony humor :) :) :)

moremi, Mega, kapturnica, Iwone, iwcia77, BISCA lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 listopada 2014, 10:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Za trzy lata pogadamy o tym jak bawisz sie kolejka, klockami lego i napierdalaja cie plecy oraz kolana od wiecznego przemieszczania sie po podlodze. Wtedy ja bede popijac kawke, malowac paznokcie i przegladac Vogue'a, bo moje dzieci beda sie bawic razem :)
    Teraz ja sobie poprawilam humor :) :-P
    Sie pocieszaj. Za 3 lata to bedziesz biegac i rozdzielac Twixy, bo sie wiecznie beda praly o klocki i miejsce na podlodze. Paznokcie to se zrobisz jak zasna albo jak do kosmetyczki pojdziesz. :P

Simba, malgos741, moremi, Mega, Sabina, kapturnica, caffe, Parka, Bozia3, iwcia77, BISCA lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2014, 10:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Sie pocieszaj. Za 3 lata to bedziesz biegac i rozdzielac Twixy, bo sie wiecznie beda praly o klocki i miejsce na podlodze. Paznokcie to se zrobisz jak zasna albo jak do kosmetyczki pojdziesz. :P
    Nie wiem jak Ty, ale ja planuje WYCHOWAC grzeczne dzieci ;-P

moremi, Sabina, kapturnica, iwcia77, BISCA lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
‹‹ 5475 5476 5477 5478 5479 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

12 najnowszych rekomendacji dla kobiet cierpiących na endometriozę - łagodzenie bólu i wspieranie płodności poprzez dietę

Endometrioza jest jedną z tych chorób, do której należy podchodzić holistycznie. Jednym ze sposobów, który może pomóc w walce z chorobą i przede wszystkim z łagodzeniem objawów choroby jest odpowiednia dieta. Poznaj 12 najważniejszych zasad zdrowego odżywiania dla kobiet, które cierpią na endometriozę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania w ciąży - sprawdź, które warto wykonać

Zastanawiasz się jakie badania czekają cię w ciąży? Czemu służą takie badania i kiedy się je wykonuje? Przeczytaj jakie rodzaje badań i testów czekają przyszłą mamę i dlaczego są one ważne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak radzić sobie z poczuciem winy i ze wstydem?

Poczucie winy i wstydu może wpływać na to, jak postrzegasz siebie, jakie decyzje podejmujesz i jak budujesz relacje z innymi. Jeśli nie umiesz ich rozpoznać i zrozumieć, mogą Cię przytłaczać, odbierać energię i podcinać pewność siebie. Nie musisz w tym tkwić. Nauka rozróżniania tych emocji i skutecznego radzenia sobie z nimi pomoże Ci odzyskać wewnętrzny spokój i lepszy kontakt ze sobą.

CZYTAJ WIĘCEJ