35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
i dzien dobry!
u mnie dzis abstrakyjna podroz do pracy zaliczona.. jako, ze Belgowie maja dzis swieto jezdzil jeden pociag na godzine. Totalnie wypchany i nikt, ale to nikt nie rozmawial w jezyku tego kraju- slychac bylo tylko angielski i niemiecki. Pracuja u nas dzis tylko miedzynarodowe firmy i instytucje...Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 listopada 2014, 08:53
iwcia77, kapturnica, Sabina, Simba, malgos741, kkisia, moremi, Mega, BISCA, Parka lubią tę wiadomość
-
A Iwcia, mialam i wczoraj powiedziec- uroczo w tej tunice wygladasz! Fakt, maskuje brzuszek odrobine, ale slicznie podkesla twoja zgrabna figure..
Wszystkie wygladacie rewelka w tych ostatnich miesiacach ciazy.. Mam nadzieje, ze ja tez tak bede mialakapturnica, Sabina, Simba, malgos741, kkisia, moremi, Mega, BISCA, Parka, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypaszczakin wrote:A Iwcia, mialam i wczoraj powiedziec- uroczo w tej tunice wygladasz! Fakt, maskuje brzuszek odrobine, ale slicznie podkesla twoja zgrabna figure..
Wszystkie wygladacie rewelka w tych ostatnich miesiacach ciazy.. Mam nadzieje, ze ja tez tak bede mialaduża mama muminka
kapturnica, malgos741, kkisia, moremi, Mega, BISCA, Parka, Iwone, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypaszczakin wrote:niby czemu moja droga? w poprzedniej wygladalas swietnie!
Mam takie zdjęcie, tydzień przed porodem, miałam już kompletnie zmienione rysy twarzyale to taki urok koncowki ciazy
kapturnica, malgos741, Mega, Parka, Iwone, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Sabina wrote:To było sporo kg temu
Mam takie zdjęcie, tydzień przed porodem, miałam już kompletnie zmienione rysy twarzyale to taki urok koncowki ciazy
kapturnica, paszczakin, malgos741, kkisia, moremi, Mega, Sabina, Parka, Bozia3, Iwone, iwcia77, ania.g lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMoj syn jest kosmita. Albo Australijczykiem... Przerwa nocna w naszym rozumieniu dla niego nie istnieje... Godzina 3.20, dziecko sie budzi i zaczyna rozmawiac z sufitem. Przerabia wszystkie dzwieki typu uuuiiiieee, eeeiii, oczywiscie aaagguuu no i grrrr, jak jakis kuzwa golabek. Po godzinie zadowolony zasypia. Ja mniej.
Ale zawsze jak mam takie chwilowe kryzysy macierzynstwa pocieszam sie, ze Simba bedzie miala gorzej.I juz widzialam oczyma duszy mej taka akcje:
Ciemna belgijska noc, sypialnia Simby, Dzejmsa oraz Twiksiat. Niedaleka przyszlosc. Budzi sie Maks i zaczyna gadke. Leon natychmiast otwiera oczy i odpowiada. Maks zaczyna coraz glosniej. Simba nie spi juz dawno, ale bierze ich na przeczekanie. Leon piszczy, budzi sie Dzejms, wyciaga spluwe spod poduszki, bo nigdy nic nie wiadomo, noce ostatnio takie niespokojne. Chlopaki leca dumke na dwa glosy. Czas plynie. Simba ma juz skurcze ud od nie zmieniania pozycji. Dzejmsowi zaczyna drgac powieka. Nagle cisza...Zasneli...Bosz, jak cudnie. I wtedy Leon pierdzi okrutnie i wali kupe w pieluszke, a Maks sie budzi, bo jest glodny...
Jak tak sobie pomysle o tym wszystkim, to wiem, ze i tak mam fajnie.
kapturnica, Simba, paszczakin, malgos741, kkisia, moremi, Mega, Sabina, caffe, Parka, Bozia3, Iwone, Reni, iwcia77, ania.g, BISCA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Pusurek wrote:Moj syn jest kosmita. Albo Australijczykiem... Przerwa nocna w naszym rozumieniu dla niego nie istnieje... Godzina 3.20, dziecko sie budzi i zaczyna rozmawiac z sufitem. Przerabia wszystkie dzwieki typu uuuiiiieee, eeeiii, oczywiscie aaagguuu no i grrrr, jak jakis kuzwa golabek. Po godzinie zadowolony zasypia. Ja mniej.
Ale zawsze jak mam takie chwilowe kryzysy macierzynstwa pocieszam sie, ze Simba bedzie miala gorzej.I juz widzialam oczyma duszy mej taka akcje:
Ciemna belgijska noc, sypialnia Simby, Dzejmsa oraz Twiksiat. Niedaleka przyszlosc. Budzi sie Maks i zaczyna gadke. Leon natychmiast otwiera oczy i odpowiada. Maks zaczyna coraz glosniej. Simba nie spi juz dawno, ale bierze ich na przeczekanie. Leon piszczy, budzi sie Dzejms, wyciaga spluwe spod poduszki, bo nigdy nic nie wiadomo, noce ostatnio takie niespokojne. Chlopaki leca dumke na dwa glosy. Czas plynie. Simba ma juz skurcze ud od nie zmieniania pozycji. Dzejmsowi zaczyna drgac powieka. Nagle cisza...Zasneli...Bosz, jak cudnie. I wtedy Leon pierdzi okrutnie i wali kupe w pieluszke, a Maks sie budzi, bo jest glodny...
Jak tak sobie pomysle o tym wszystkim, to wiem, ze i tak mam fajnie.
Rachunek wysle poczta.Pusurek, moremi, Mega, kapturnica, SolarPolar, Iwone, Reni, iwcia77, ania.g, BISCA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySimba wrote:Wiesz? To troche nieladnie pocieszac sie EWENTUALNYMI trudami macierzynstwa innych. No ale skoro Ci to poprawia humor...
Rachunek wysle poczta.malgos741, moremi, kapturnica lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Kurna, Simba, wiem ,ze to nieeleganckie... Ale ja pierdziu, poprawia mi to humor jak cholera... Ba, to mi dzien ratuje!
Gadasz na innych, a sama masz syndrom Polaczka
PS Zeby nie bylo - cytuje Pusura bo nadal nie uznaje slowa "Polaczek"moremi, kapturnica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySimba wrote:Jasno, tylko ze Paszczak pisal o progesteronie (chyba) - nie wiedzialam ze prolaktyne sie zazywa.
Toc ja tez pisalam o progesteronie i bromegronie na prolaktyne, ale kto by tam ogarnal te wszystkie trudne nazwy, jak sie spi po 4 godziny na dobe i to na raty?Simba, malgos741, moremi, Mega, kapturnica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Za trzy lata pogadamy o tym jak bawisz sie kolejka, klockami lego i napierdalaja cie plecy oraz kolana od wiecznego przemieszczania sie po podlodze. Wtedy ja bede popijac kawke, malowac paznokcie i przegladac Vogue'a, bo moje dzieci beda sie bawic razem
Teraz ja sobie poprawilam humorpaszczakin, Pusurek, malgos741, kkisia, moremi, Mega, Sabina, kapturnica, caffe, Parka, SolarPolar, Bozia3, Iwone, iwcia77, BISCA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySimba wrote:Za trzy lata pogadamy o tym jak bawisz sie kolejka, klockami lego i napierdalaja cie plecy oraz kolana od wiecznego przemieszczania sie po podlodze. Wtedy ja bede popijac kawke, malowac paznokcie i przegladac Vogue'a, bo moje dzieci beda sie bawic razem
Teraz ja sobie poprawilam humorSimba, malgos741, moremi, Mega, Sabina, kapturnica, caffe, Parka, Bozia3, iwcia77, BISCA lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Sie pocieszaj. Za 3 lata to bedziesz biegac i rozdzielac Twixy, bo sie wiecznie beda praly o klocki i miejsce na podlodze. Paznokcie to se zrobisz jak zasna albo jak do kosmetyczki pojdziesz.
moremi, Sabina, kapturnica, iwcia77, BISCA lubią tę wiadomość