35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Mega wrote:A u mnie tempka idzie w dół.....czyli w czwartek @ bedzie....
oj tam mega, co to za nastawienie? nad linia jest nad linia, nie takie wykresy widywno zakonczone zielonym!Sabina, Parka, Mega lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:A ja nie potrzebowałam żadnego rogala ani do spania ani do karmienia. Choć widzalam na allegro. Za to moja bratowa zakupila sobie specjalny fotel do karmienia
była nim zachwycona do chwili gdy okazało się, że nie da rady ani sama w nim usiąść ani sama z niego wstać
no wlasnie tez sie zastanawiam, czy to potrzebne.. Do spania to mniej, mam wiele poduch do podkladania w razie potrzeb, ale te takie do podkladania pod dziecie do karmienia wygladaja na wygodne rozwiazanie
http://www.poduszkadlamaluszka.pl/allegro/pm2.jpgMega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
kapturnica wrote:Kochana..To jak masz pcos to i duze szanse ,ze zwykla lub ta po obciazeniu moze byc za wysoka..Tez mam pcos , z tym ,ze u mnie dochodzi jeszcze pogrubiala oslonka korowa jajnika..Przez to bolesne owulacje i problem dodatkowy z pekaniem..Mimo laparo kilka miechow temu ehh
A tak wogole to dzien bru paniom..
Hmm, a w ktorym dc bada sie prolaktyne?
-
Parka wrote:Hmm, a w ktorym dc bada sie prolaktyne?
nie ma znaczenia.. przy prolaktynie wazniejsze jest to, zeby po przybyciu do labu troche odsapnac, nie z biegu, raczej na spokojnie..Parka, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypaszczakin wrote:no wlasnie tez sie zastanawiam, czy to potrzebne.. Do spania to mniej, mam wiele poduch do podkladania w razie potrzeb, ale te takie do podkladania pod dziecie do karmienia wygladaja na wygodne rozwiazanie
http://www.poduszkadlamaluszka.pl/allegro/pm2.jpg
Chyba, ze bedziesz sobie upychac 5 poduszek pod plecy.Pamietaj, ze za chwile pozycja na plecach nie bedzie juz istniala i zostaje tylko kulanie sie na boki.
A z karmieniem? Adas mi wpadal w ta poduszke do karmienia jak byl malutki zupelnie i nie moglam go wygrzebac stamtad.A teraz, kiedy ma 3 miechy, to sam sobie znajduje pozycje do jedzenia i poducha jest malo przydatna. Ale fakt, ze fajnie wyglada i sie dopasowuje do ciala.
moremi, Mega lubią tę wiadomość
-
SolarPolar wrote:Tego nie wiesz jak nie zbadalas. Jesli masz pco zrob koniecznie krzywa cukrowa i insulinowa. Endokrynolog przepisze Ci metformine.
Zwykle badanie na cukier wychodzilo mi zawsze dobrze, czy mimo wszystko te krzywe sa konieczne?
P.s. Dzień dobrySabina, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnypaszczakin wrote:no wlasnie tez sie zastanawiam, czy to potrzebne.. Do spania to mniej, mam wiele poduch do podkladania w razie potrzeb, ale te takie do podkladania pod dziecie do karmienia wygladaja na wygodne rozwiazanie
http://www.poduszkadlamaluszka.pl/allegro/pm2.jpgdawało radę
Parka, Mega lubią tę wiadomość
-
Parka wrote:Hmm, a w ktorym dc bada sie prolaktyne?
Sabina, Parka, malgos741, Mega lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:Paszczak ja w takiej pozycji jak pani że zdjęcia nie posiedze długo, krzyż mi pęknie. Ja trzymałam Młodą w rozku, albo kladlam po prostu na jasku
dawało radę
albo tak samo jak Ty kl;adlam w becik lub na wiekszej poduszcze...Sabina, Parka, Mega lubią tę wiadomość
-
Parka wrote:Zwykle badanie na cukier wychodzilo mi zawsze dobrze, czy mimo wszystko te krzywe sa konieczne?
P.s. Dzień dobryParka, SolarPolar, kkisia lubią tę wiadomość
gretka -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
kapturnica wrote:a JA SIE POPROSTU KLADLAM NA LOZKU RAZ Z JEDNEJ RAZ Z DRUGIEJ STRONY
albo tak samo jak Ty kladlam w becik lub na wiekszej poduszcze...
czyli sciema ladnie wygladajaca na obrazku tylko.. hmm
to moze rzeczywiscie tego rogala tylko wezme, jakby co to na sofie mi sie zmiescikapturnica, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny