35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Pusurek wrote:I na pewnio takie beda. Co nie znaczy, ze w chwilach emocji nie beda sie napierdalaly klockami po glowach...
moremi, kapturnica, SolarPolar, iwcia77, BISCA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witam dziewczynki
dziś pospałam do 9.30 jak nigdy
Lutka zapodana.
Witam nowe koleżanki bo chyba przeoczyłam z tego wszystkiego.gretka, Mega, kapturnica lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
w nawiazaniu do dyskusji Pusurek-Simba:
http://dzieci.pl/kat,1024259,title,Charakter-dziecka-zalezy-od-pory-roku-kiedy-przyszlo-na-swiat,wid,16978331,wiadomosc.html
wychodzi na to, ze Simba nie bedzie miala tak zleSimba lubi tę wiadomość
gretka -
nick nieaktualnygretka wrote:w nawiazaniu do dyskusji Pusurek-Simba:
http://dzieci.pl/kat,1024259,title,Charakter-dziecka-zalezy-od-pory-roku-kiedy-przyszlo-na-swiat,wid,16978331,wiadomosc.html
wychodzi na to, ze Simba nie bedzie miala tak zle
Wśród tych, którzy urodzili się wiosną lub latem znacznie częściej znajdziemy osoby, które okazują pozytywne podejście do życia, które są urodzonymi optymistami.
Osoby urodzone latem, znacznie częściej niż te urodzone zimą, mają skłonność do częstych i gwałtownych zmian nastroju.
Znaczy ci z lata sa gwaltownymi pozytywnymi optymistami?
Chyba pani sprzataczka pisala ten artykul po godzinach...moremi, paszczakin, Mega, kapturnica, BISCA lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Cytuje artykul:
Wśród tych, którzy urodzili się wiosną lub latem znacznie częściej znajdziemy osoby, które okazują pozytywne podejście do życia, które są urodzonymi optymistami.
Osoby urodzone latem, znacznie częściej niż te urodzone zimą, mają skłonność do częstych i gwałtownych zmian nastroju.
Znaczy ci z lata sa gwaltownymi pozytywnymi optymistami?
Chyba pani sprzataczka pisala ten artykul po godzinach...
moj brat ma urodziny 2 dni po mnie- ta sama pora roku, ten sam znak zodiaku (w tej samej fazie, czy jak to sie tam nazywa), teoretycznie to samo wychowanie, a jestesmy tak totalnie rozni, ze raczej nikt by nie powiedzial, ze rodzenstwo.. Wiec dla mnie te wszystkie podsumowania "bo z lata", "bo baran", bo w sierpniu urodzeni" to pierdoly jakies- wedlug tych teorii ludzie rodzili by sie identyczni, w partiach produkcyjnychWiadomość wyedytowana przez autora: 11 listopada 2014, 10:33
Pusurek, Simba, Sabina, kapturnica, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnypaszczakin wrote:moj brat ma urodziny 2 dni po mnie- ta sama pora roku, ten sam znak zodiaku (w tej samej fazie, czy jak to sie tam nazywa), teoretycznie to samo wychowanie, a jestesmy tak totalnie rozni, ze raczej nikt by nie powiedzial, ze rodzenstwo.. Wiec dla mnie te wszystkie podsumowania "bo z lata", "bo baran", bo w sierpniu urodzeni" to pierdoly jakies- wedlug tych teorii ludzie rodzili by sie identyczni, w partiach produkcyjnych
Zimna to musi byc wodka, bo inaczej nie smakuje.Mega, kapturnica, BISCA lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:moj brat ma urodziny 2 dni po mnie- ta sama pora roku, ten sam znak zodiaku (w tej samej fazie, czy jak to sie tam nazywa), teoretycznie to samo wychowanie, a jestesmy tak totalnie rozni, ze raczej nikt by nie powiedzial, ze rodzenstwo.. Wiec dla mnie te wszystkie podsumowania "bo z lata", "bo baran", bo w sierpniu urodzeni" to pierdoly jakies- wedlug tych teorii ludzie rodzili by sie identyczni, w partiach produkcyjnych
Hm,potraktowalam art. " z przymruzeniem oka" ,troche "na pocieszenie" dla Simby- stresowac kobiete w ciazy!!!
a geny-oczywista oczywistosc- a bliznieta, ci sami rodzice, ta sama data urodzenia, a charaktery calkiem rozne....Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 listopada 2014, 10:41
Pusurek, Mega, kkisia, moremi lubią tę wiadomość
gretka -
gretka wrote:Hm,potraktowalam art. " z przymruzeniem oka" ,troche "na pocieszenie" dla Simby- stresowac kobiete w ciazy!!!
a geny-oczywista oczywistosc- a bliznieta, ci sami rodzice, ta sama data urodzenia, a charaktery calkiem rozne....
hehe, gretka, spoko..
simbie to sie jeszcze dwujajowe szykuja, moja kumpelka na jednojajowe dziewuchy i tez jak ogien i woda.. nigdy nie wiadomo co sie komu dostanie..Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 listopada 2014, 10:49
gretka, Mega, kapturnica, kkisia, BISCA lubią tę wiadomość
-
I baby, kolejne sloniocy. Jak bylam w PL to sobie nie wybralam tej poduchy do ciazy/karmienia, bo mnie ilosc i rodzaje przytloczyly. U nas nie kupie, bo w najnedzniejszym sklepie kosztuje 50euraczy.. Rodzina mi z PL na swieta przywiezie.
Co ja sobie mam zamowic? sa takie giganty metrowe, jak wielka litera C
http://allegro.pl/relaksujaca-poduszka-ciazowa-i-do-karmienia-i4693006424.html
albo takie srednie litery U
http://allegro.pl/motherhood-fasolka-poduszka-do-karmienia-rogal-i4744635719.html
na allegro tego setki, mozecie mi powiedziec co jest wygodne/przydatne?Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 listopada 2014, 10:49
Mega lubi tę wiadomość
-
Podpisuje liste obecnosci. U nas tez wolne. Niedawno wstalam
Nawet nie zdazylam nadrobic co naplodzilyscie od rana.
W moim miasteczku dzisiaj targ, jak co wtorek, zazwyczaj jestem w pracy, wiec dzisiaj skorzystam z okazji i przejde sie. Pozniej jedziemy kupic pralke. A po tym wszystkim bede Was nadrabiac.
Milego dniaMega, Pusurek, malgos741, kapturnica, kkisia, moremi, Parka, Simba, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
BISCA wrote:Podpisuje liste obecnosci. U nas tez wolne. Niedawno wstalam
Nawet nie zdazylam nadrobic co naplodzilyscie od rana.
W moim miasteczku dzisiaj targ, jak co wtorek, zazwyczaj jestem w pracy, wiec dzisiaj skorzystam z okazji i przejde sie. Pozniej jedziemy kupic pralke. A po tym wszystkim bede Was nadrabiac.
Milego dnia -
nick nieaktualnypaszczakin wrote:I baby, kolejne sloniocy. Jak bylam w PL to sobie nie wybralam tej poduchy do ciazy/karmienia, bo mnie ilosc i rodzaje przytloczyly. U nas nie kupie, bo w najnedzniejszym sklepie kosztuje 50euraczy.. Rodzina mi z PL na swieta przywiezie.
Co ja sobie mam zamowic? sa takie giganty metrowe, jak wielka litera C
http://allegro.pl/relaksujaca-poduszka-ciazowa-i-do-karmienia-i4693006424.html
albo takie srednie litery U
http://allegro.pl/motherhood-fasolka-poduszka-do-karmienia-rogal-i4744635719.html
na allegro tego setki, mozecie mi powiedziec co jest wygodne/przydatne?Myslalam, ze bede go uzywac do karmienia, ale jest za duzy i zajmuje za duzo miejsca na sofie.
Ta mala jest dobra do karmienia, wazne, ze ma kuleczki w srodku, to pozwoli ja swobodnie dopasowac do siebie i do dziecka. Ja mam jeszcze inna, w takim ksztalcie, ale tez z kuleczkami.
http://www.barnashus.no/myroom-elefant-ammepute-turkis-7028237641189.html
I mowiac szczerze, nie uzywam jej.
Ale ta do spania polecam goraco.
moremi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA ja nie potrzebowałam żadnego rogala ani do spania ani do karmienia. Choć widzalam na allegro. Za to moja bratowa zakupila sobie specjalny fotel do karmienia
była nim zachwycona do chwili gdy okazało się, że nie da rady ani sama w nim usiąść ani sama z niego wstać
kapturnica, moremi, Parka, gosia7122, malgos741, Mega, ania.g, BISCA lubią tę wiadomość