35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
spać nie możecie?Simba wrote:Pierwsi

Miłego dnia!
dzien dobry, miałam ciezka noc, juz dawno mi sie tak zle nie spało, co chwile sie budzilam... Teraz wory pod oczami...jak żyć?
Wypije kawke i zmykam do roboty
Milej środy
nick nieaktualny, moremi, Bliska 77, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Iwone, Elfik, Bursztyn, iwcia77, Parka, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Hejo to ja kolejna...No Mega nie tylko Ty dzis zle spałas...Widze , ze nie jestem osamotniona....No i Mega juz spadku nie ma u Cie widze
nick nieaktualny, moremi, Bliska 77, nick nieaktualny, Mega, nick nieaktualny, Iwone, Elfik, Bursztyn, iwcia77 lubią tę wiadomość

-
To i ja się witam. Może i nie pierwsza ale co tam
. I spieszę z życzeniami dla naszej super wychowawczyni - Renisławy.
Wszystkiego naj naj naj.
Tym razem z okazji imienin http://naforum.zapodaj.net/thumbs/69af576056c4.jpg
Ps. Pierwsza
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 listopada 2014, 06:28
kapturnica, moremi, nick nieaktualny, Simba, nick nieaktualny, Mega, nick nieaktualny, Iwone, nick nieaktualny, iwcia77 lubią tę wiadomość
Kiedy pomagamy innym, pomagamy sobie, ponieważ wszelkie dobro, które dajemy, zatacza koło i wraca do nas. – Flora Edwards -
witajcie
ja juz dawno po kawce, rozmawiam sobie z corcia
z tego co czytam to cos chyba "wisalo w powietrzu" zarowno ja jak i moja mlodsza tez mialysmy ciezka noc....
milego dnia
nick nieaktualny, Mega, nick nieaktualny, Iwone, nick nieaktualny, Bursztyn, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
no kurde poszło w górę ale brzuch mnie boli...zobaczymy jutrokapturnica wrote:Hejo to ja kolejna...No Mega nie tylko Ty dzis zle spałas...Widze , ze nie jestem osamotniona....No i Mega juz spadku nie ma u Cie widze

czy bedzie zbrodnia w makrach
ja juz sie nie napalam, nie szukam objawów. Boli mnie glowa i najchętniej zawinelabym sie w kołdrę i poszła spac a musze siedziec do 21 blee
Iwone, Elfik, caffe, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Trzymamw kciukasy by było dobrze.... A głowa bolała od hormonowMega wrote:no kurde poszło w górę ale brzuch mnie boli...zobaczymy jutro
ja juz sie nie napalam, nie szukam objawów. Boli mnie glowa i najchętniej zawinelabym sie w kołdrę i poszła spac a musze siedziec do 21 blee
Mega, Elfik, caffe, iwcia77, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

-
nie ma co się nakręcać, masz racje ...Mega wrote:no kurde poszło w górę ale brzuch mnie boli...zobaczymy jutro
Mega, caffe, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnycześć dziewczyny!
jutro odbieram wynik amh i trochę dygam, bo sobie obiecałam, że jak będzie do d...to koniec starań
nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Elfik, caffe, EwaT, moremi, ania.g, Bliska 77, iwcia77, gosia7122, SolarPolar, malgos741 lubią tę wiadomość