35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Simba wrote:Pierwsi
Miłego dnia!
dzien dobry, miałam ciezka noc, juz dawno mi sie tak zle nie spało, co chwile sie budzilam... Teraz wory pod oczami...jak żyć?
Wypije kawke i zmykam do roboty
Milej środySabina, moremi, Bliska 77, Dorka1979, kkisia, Iwone, Elfik, Bursztyn, iwcia77, Parka, malgos741 lubią tę wiadomość
-
To i ja się witam. Może i nie pierwsza ale co tam
. I spieszę z życzeniami dla naszej super wychowawczyni - Renisławy.
Wszystkiego naj naj naj.
Tym razem z okazji imienin http://naforum.zapodaj.net/thumbs/69af576056c4.jpg
Ps. PierwszaWiadomość wyedytowana przez autora: 12 listopada 2014, 06:28
kapturnica, moremi, Sabina, Simba, Dorka1979, Mega, kkisia, Iwone, Pusurek, iwcia77 lubią tę wiadomość
Kiedy pomagamy innym, pomagamy sobie, ponieważ wszelkie dobro, które dajemy, zatacza koło i wraca do nas. – Flora Edwards -
witajcie
ja juz dawno po kawce, rozmawiam sobie z corcia
z tego co czytam to cos chyba "wisalo w powietrzu" zarowno ja jak i moja mlodsza tez mialysmy ciezka noc....
milego dniaDorka1979, Mega, kkisia, Iwone, Sabina, Bursztyn, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
kapturnica wrote:Hejo to ja kolejna...No Mega nie tylko Ty dzis zle spałas...Widze , ze nie jestem osamotniona....No i Mega juz spadku nie ma u Cie widze
czy bedzie zbrodnia w makrach
ja juz sie nie napalam, nie szukam objawów. Boli mnie glowa i najchętniej zawinelabym sie w kołdrę i poszła spac a musze siedziec do 21 blee
Iwone, Elfik, caffe, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Mega wrote:no kurde poszło w górę ale brzuch mnie boli...zobaczymy jutro
ja juz sie nie napalam, nie szukam objawów. Boli mnie glowa i najchętniej zawinelabym sie w kołdrę i poszła spac a musze siedziec do 21 blee
Mega, Elfik, caffe, iwcia77, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
Mega wrote:no kurde poszło w górę ale brzuch mnie boli...zobaczymy jutro
Mega, caffe, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnycześć dziewczyny!
jutro odbieram wynik amh i trochę dygam, bo sobie obiecałam, że jak będzie do d...to koniec starańSabina, kkisia, dorbie, Elfik, caffe, EwaT, moremi, ania.g, Bliska 77, iwcia77, gosia7122, SolarPolar, malgos741 lubią tę wiadomość