35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Pani higienistka wie ,ze i tak fluor jest tera wszedzie..A nadmiary szkodza..Ja tam nawet paste bez fluora kupujeM i zeby mam jak dzwon
Takie twarde a nie takie zardzewiale
kapturnica, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Reni wrote:dlatego do herby z cytryną należy dodawać cukier
ale zanim doda się cytrynę.. taka ma być kolejnośćWiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2014, 13:52
Mega, Reni lubią tę wiadomość
-
po pierwsze jak dasz najpierw cytre a potem czaj i woda to nie zaparzy się tak jak powinna
po drugie
W liściach herbaty, obok cennych składników, znajduje się sporo glinu /wywołuje on m.in. chorobę Alzheimera/.
W czystej herbacie jest on nieprzyswajalny. I tu - wystarczy dodać plasterek cytryny, aby pierwiastek ten zamienił się w łatwo wchłaniany, groźny cytrynian glinu.
Składniki znajdujące się w liściach herbaty chronią przed rakiem czy udarem mózgu więc....jeżeli jednak nie możesz pić samego naparu i musisz go koniecznie "osłabić" cytryną - to przed wrzuceniem plasterka napój koniecznie posłódź.
Cukier zablokuje przemianę glinu w niebezpieczny cytrynian glinu.
Pusurek wrote:A laczego tak? Ja lubie najpierw plaster cytryny do kubka, na to leje czaj, potem slodze. Tak podobno jest po brytolsku ( Bursztyn? ). Zaburzam sobie cos w tej herbie?Pusurek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni wrote:Gretka przejrzałam Twoje akta i brakuje ankiety
jakie masz cycki?
czy golisz bobra?
czy wywalanie sinych wymion z żyłami na wierzchu i ogromnym popękanym sutem w miejscu publicznym jest ok czy może wystarczy zasłonić delikatnie pieluszką?
czy pucholek maczał palce w mordzie świni?
Co wiesz nt wpływu dziury ozonowej na cykl rozrodczy psychrolutes marcidus. Podaj mity i fakty
kupa dziecka fiołki czy a idź pan w chuj?
czy masz certyfikat składania niebieskiego pudełka
czy zbierasz magnesypaszczakin, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:po pierwsze jak dasz najpierw cytre a potem czaj i woda to nie zaparzy się tak jak powinna
po drugie
W liściach herbaty, obok cennych składników, znajduje się sporo glinu /wywołuje on m.in. chorobę Alzheimera/.
W czystej herbacie jest on nieprzyswajalny. I tu - wystarczy dodać plasterek cytryny, aby pierwiastek ten zamienił się w łatwo wchłaniany, groźny cytrynian glinu.
Składniki znajdujące się w liściach herbaty chronią przed rakiem czy udarem mózgu więc....jeżeli jednak nie możesz pić samego naparu i musisz go koniecznie "osłabić" cytryną - to przed wrzuceniem plasterka napój koniecznie posłódź.
Cukier zablokuje przemianę glinu w niebezpieczny cytrynian glinu.Mega lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Reni wrote:po pierwsze jak dasz najpierw cytre a potem czaj i woda to nie zaparzy się tak jak powinna
po drugie
Cukier zablokuje przemianę glinu w niebezpieczny cytrynian glinu.
nie sledze tematu niestety z braku czasu
na wszelki wypadek ograniczylam picie tego napoju
tak czy siak- za duzo herbaty chlasz Reniek
ale robta co chcetaReni lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Pusurek wrote:Czy mi sie nie wydaje, ze Gretka na czesc pytan odpowiedziala maglowana przez Andzeja? Czy to byla inna nowa? Czyzby Alzheimer dopadl Pania przez ta herbate? Ewentualnie dopadl i mnie...
tamta byla Iwkam czy jakos takPusurek, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Czy mi sie nie wydaje, ze Gretka na czesc pytan odpowiedziala maglowana przez Andzeja? Czy to byla inna nowa? Czyzby Alzheimer dopadl Pania przez ta herbate? Ewentualnie dopadl i mnie...
przeciez pisalam ze mnie nie bylo!!! zeb 2 razy musiec zdawac????
Pusurek, iwcia77 lubią tę wiadomość
gretka -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
gretka wrote:zgloszenie= lizi dupa?
jak brak brak zgloszenia/ unikanie to jak nazwac?
czyli najlepszy kant dupy????
To wielki mysliciel byl!Bursztyn, Mega, Sabina, kapturnica, paszczakin, malgos741 lubią tę wiadomość