35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Pusurek wrote:Chcem chcem... bedem wam tran dawac i witamine ce na bol glowy. I jeszcze krople zoladkowe. I koniecznie prosze nabyc mi defibrylator.
Aha, i fluoryzacja bedzie w poniedzialki o 10.00. Prosze nie zapominac szczoteczek.Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2014, 13:36
Pusurek lubi tę wiadomość
-
Reni wrote:wypijam dziennie 2-3 litry ale herbaty z cytryną
wody nie lubię .. no jak zwierze
Niesledze badan w tym kierunku, ale wielokrotnie otym czytalam. Na wszelki wypadek nie pije tej mieszanki. Poza tym warto pic teez cos co nie jest herbata (nie mam na mysli alkoholu) moze jakies ziolowe- skrzyp i pokrzywa dobrze wplywaja nie tylko na stawy.Simba, Mega, dorbie, Sabina, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
dlatego do herby z cytryną należy dodawać cukier
ale zanim doda się cytrynę.. taka ma być kolejność
Bursztyn wrote:Reniek, ty nie pij tak duzo tego bo liscie herbaty zawieraja glin, a po dodaniu soku z cytryny przechodzi w cytrynian glinu ktory wchlania sie w tkankach, m.inw mozgu. Mowi sie ze jest odpowidzialny z Alzheimara.
Niesledze badan w tym kierunku, ale wielokrotnie otym czytalam. Na wszelki wypadek nie pije tej mieszanki. Poza tym warto pic teez cos co nie jest herbata (nie mam na mysli alkoholu) moze jakies ziolowe- skrzyp i pokrzywa dobrze wplywaja nie tylko na stawy.Mega lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni wrote:dlatego do herby z cytryną należy dodawać cukier
ale zanim doda się cytrynę.. taka ma być kolejność -
Pusurek wrote:Zaswiadczenie przynies. Potem matka do mnie na skarge przyjdzie, ze prochnice masz...
Takie twarde a nie takie zardzewiale
Pusurek, Elfik lubią tę wiadomość
-
Gretka przejrzałam Twoje akta i brakuje ankiety
jakie masz cycki?
czy golisz bobra?
czy wywalanie sinych wymion z żyłami na wierzchu i ogromnym popękanym sutem w miejscu publicznym jest ok czy może wystarczy zasłonić delikatnie pieluszką?
czy pucholek maczał palce w mordzie świni?
Co wiesz nt wpływu dziury ozonowej na cykl rozrodczy psychrolutes marcidus. Podaj mity i fakty
kupa dziecka fiołki czy a idź pan w chuj?
czy masz certyfikat składania niebieskiego pudełka
czy zbierasz magnesyBursztyn, Pusurek, Mega, Simba, Sabina, kkisia, moremi, Bozia3, iwcia77, Parka lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:dlatego do herby z cytryną należy dodawać cukier
ale zanim doda się cytrynę.. taka ma być kolejność
a poza tym- cukier to zuo!!!
przelicz ile walisz cukru jesli wypijasz 3litry herbaty
nie nie nie
nieSimba, moremi lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:Reniek, ty nie pij tak duzo tego bo liscie herbaty zawieraja glin, a po dodaniu soku z cytryny przechodzi w cytrynian glinu ktory wchlania sie w tkankach, m.inw mozgu. Mowi sie ze jest odpowidzialny z Alzheimara.
Niesledze badan w tym kierunku, ale wielokrotnie otym czytalam. Na wszelki wypadek nie pije tej mieszanki. Poza tym warto pic teez cos co nie jest herbata (nie mam na mysli alkoholu) moze jakies ziolowe- skrzyp i pokrzywa dobrze wplywaja nie tylko na stawy.