35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Pusurek wrote:Hmm, chyba nie. Myslisz, ze moze budyn mi zanika i w glowie sie robi pustka? I stad ten bol?
moze skurzalas (kura domowa ) za malo bodzcow, jak pojdziesz do pracy to organ zacznie pracowac i nie bedzie bolalMega, moremi, kapturnica, Pusurek, Sabina lubią tę wiadomość
-
i jeszcze jedno pytanie
chodze na siłownie już drugi miesiąc i co stwierdzam..jestem stara
tu mi czeszczy tam mnie łupie.. jak żyć!
kolana mnie zaczęły bole, rano jak wstaję z łóżka to jestem drewniana jak pinokio..
normalnie mnie bolą kości.. tak się zastanawiam czy to wina obciążenia? staram się nie przeginać ale może.. dawno w sumie człowiek nie ćwiczył
czy może brać jakieś eliksiry na gnaty?
już wiem co Bozia miała na myśli pisząc o wieku i rozbrykanym dzieciaku..
qrwa schylę się po piłkę i tak mi zostanie
ja chyba wrócę do mojego kocyka.. wezmę tylko ze sobą butelkęmoremi, Mega, Elfik, kapturnica, Pusurek, Simba, kkisia, Sabina, Bozia3, iwcia77, malgos741, SolarPolar, Parka lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:i jeszcze jedno pytanie
chodze na siłownie już drugi miesiąc i co stwierdzam..jestem stara
tu mi czeszczy tam mnie łupie.. jak żyć!
kolana mnie zaczęły bole, rano jak wstaję z łóżka to jestem drewniana jak pinokio..
normalnie mnie bolą kości.. tak się zastanawiam czy to wina obciążenia? staram się nie przeginać ale może.. dawno w sumie człowiek nie ćwiczył
czy może brać jakieś eliksiry na gnaty?
już wiem co Bozia miała na myśli pisząc o wieku i rozbrykanym dzieciaku..
ja chyba wrócę do mojego kocyka.. wezmę tylko ze sobą butelkękapturnica, Pusurek, Bursztyn, Simba, Iwone, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Mega wrote:Jesteście wariatki z tymi magnesami
dziewczyny, naczytałyście sie z tym magnezem, ze dobry na endo i szalejecie...
wyjaśniam: magneZ - nie magneS
i do buzi - nie na lodówkę...
)))))
choć jak powiedział gin, endo to śluzówka, kurczy się np ze stresu..
tzn jak patrzysz na magnesy na lodówce i cię to odstresowuje, to może i na endo dobre..Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2014, 13:12
Bursztyn, Mega, kapturnica, moremi, dorbie, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
ale ja nie mam teraz.. to było od razu po zakończeniu
masażysta z dyplomem.. to są ludzie niewidomi z Lasek
Pusurek wrote:A masazysta z dyplomem.Mogl cos Ci wcisnac na miejsce. Albo wrecz przeciwnie. Odczekaj z kolejnym seansem az bole przejda.
Mega, Pusurek, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Elfik wrote:a wyżej dałam linka
się podszkalaj, żeby córkę na światową kobietę wychować, oczytaną, kulturalną...
- w ten sposób również pozbawisz ją szans na karierę i zrobienie dużej kasy, bo to się wyklucza, no, chyba, że jej w spadku kasę zostawisz))))))))))))))))))))
Wiem wiem mało inteligentna jestem
-
oooooooooo nie czyli rowerem nie mam co jechać, bo jeszcze się gdzieś wygrzmocę
Elfik wrote:Reni dobry masaż ma tez toksyny usunąć, a najpierw je uwalnia...
czyli ma prawo cię łeb napierdalać i możesz mieć gorączkę..kapturnica, Elfik lubią tę wiadomość
-
Elfik wrote:choć jak powiedział gin, endo to śluzówka, kurczy się np ze stresu..
tzn jak patrzysz na magnesy na lodówce i cię to odstresowuje, to może i na endo dobre..
Dzieki Elfik, genialne odkrycie!Mega, moremi, kapturnica, Reni, kkisia, Simba, Sabina, Bozia3, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymoremi wrote:Dlatego wybrałam basen. Nic nie trzeszczy
Reni, kup preparaty z glukozamina i tran. W tym wieku to juz bez smarowania daleko nie zajedziesz...kapturnica, Reni, Mega, Iwone, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
ale basen mnie nudzi
nie mam blisko domu.. a z natury jestem leniwa więc wiem, że po kilku razach nie bedzie chciało mi się chodzić.. a jeszcze w zime nie nie nie
dużo czasu traci się na przebieraniu suszeniu nie nie nie
moremi wrote:Dlatego wybrałam basen. Nic nie trzeszczyMega, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
wydaje mi się, że przeniesiemy Cię do innej klasy
Elfik wrote:dziewczyny, naczytałyście sie z tym magnezem, ze dobry na endo i szlajecie...
wyjaśniam: magneZ - nie magneS
i do buzi - nie na lodówkę...
)))))
choć jak powiedział gin, endo to śluzówka, kurczy się np ze stresu..
tzn jak patrzysz na magnesy na lodówce i cię to odstresowuje, to może i na endo dobre..Mega, Simba, Pusurek, Bozia3, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:eee tam, pustka nie boli
moze skurzalas (kura domowa ) za malo bodzcow, jak pojdziesz do pracy to organ zacznie pracowac i nie bedzie bolalElfik, Mega, Iwone, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:już wiem co Bozia miała na myśli pisząc o wieku i rozbrykanym dzieciaku..
moja na początku nie chciała cyca..
to żeby tylko chciała i było jej wygodnie to wisiałam nad nią jak nietoperz, albo Tom Cruise w Mission Impossibe, wygięta, na jednym półdupku i jednej drżącej nodze, byle tylko brodawka księżniczce podpasowała...
Quasimodo normalnie, garba sie nabawiłam...
hihi
potem spanie na siedząco z dzieciem,bo bezdechy..
potem chodzenie pół nocy z kołysaniem bąka..
teraz maż odkłada dziecko do łożeczka..
ja wiem, że mogłabym się nie podnieść)))))))
słusznie przypuszczasz, siostro co cię spotka))))))
kapturnica, Reni, Mega, Simba, Sabina, Bozia3, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
o widzisz tak zrobię
chcesz być higienistką w naszej szkole?Pusurek wrote:Bo Ci woda uszy zalewa, dlatego nic nie slyszysz.
Reni, kup preparaty z glukozamina i tran. W tym wieku to juz bez smarowania daleko nie zajedziesz...Mega, Simba, Pusurek, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:ale to ma sens! czyli wino na sama sluzowke gowno pomaga, tylko redukuje stres- wiec ona sie nie kurczy! To wodke tez mozna w takim razie!
Dzieki Elfik, genialne odkrycie!
i polej dla mnie, trzeba uczcić to wiekopomne odkrycie!...
z colą poproszę))0
Bursztyn, kapturnica, Mega, Simba, kkisia, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
kiedyś mi lekarz powiedział, że przy moim kręgosłupie mogę spędzić całą ciążę w łóżku
dlatego staram się go jakoś rozruszać
Elfik wrote:
słusznie przypuszczasz, siostro co cię spotka))))))
Mega, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Nie nie. Nie skurzalam jeszcze. Bodzce mam, seks regularny uprawiam, ksiazki czytam, na forum sie udzielam, paznokcie u nog maluje, to chyba jeszcze nie jest tak zle? A do pracy nie wracam za Chiny Ludowe...
Habituacja Pusur... niestetykapturnica, Mega lubią tę wiadomość