35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
caffe wrote:o kurwa jaki fajny
chyba linię tranzytowa musimy uruchomicalbo firmę jakąś otworzyć
http://www.amazon.fr/s/ref=nb_sb_ss_c_0_5?__mk_fr_FR=%C3%85M%C3%85%C5%BD%C3%95%C3%91&url=search-alias%3Dbaby&field-keywords=chanceliere&sprefix=chanc%2Caps%2C1570moremi, caffe, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:Mega też się cieszy. A i ja mam nadzieję, że za chwilę też będę się cieszyć. Hip hip hura!
myślałam ze uda sie bez laparo.... O kurde właśnie, musze sie umówić do gina na przegląd i po skierowanie. No ale ze sie cieszę to jakieś lekkie przekłamanie jest
Sabina, Simba, moremi, malgos741 lubią tę wiadomość
-
jestem dzień dobry
cały czas czuwam ale niestety nie mam nic do powiedzenia
nie mam stulejki, nie chodzę do kościoła ani do przedszkola, nie karmię piersią, wypróżniam się regularnie itd
som nowe magnesy?
kapturnica, Pusurek, Mega, Bursztyn, Sabina, Simba, moremi, kkisia, gosia7122, Bozia3, iwcia77, Niuta, Parka, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Elfik wrote:zapadła cisza..
wszystkie robią test ze znajomości dzieł sztuki?Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Mega wrote:Oj tam, najpierw był wkurw, rozpacz, depresja, może osiągnęłam wyższy poziom - obojętność
myślałam ze uda sie bez laparo.... O kurde właśnie, musze sie umówić do gina na przegląd i po skierowanie. No ale ze sie cieszę to jakieś lekkie przekłamanie jest
Mega, Sabina, Simba, kkisia, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:jestem dzień dobry
cały czas czuwam ale niestety nie mam nic do powiedzenia
nie mam stulejki, nie chodzę do kościoła ani do przedszkola, nie karmię piersią, wypróżniam się regularnie itd
som nowe magnesy?
beda, z Kazachstanu
Pusurek, Simba, moremi, kkisia, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
no dobrze to dajcie znać jak bendom to odwine sie z kocykaBursztyn wrote:Reni
beda, z KazachstanuPusurek, moremi, Bursztyn, Elfik, Simba, Mega, kkisia, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
wczoraj poszłam na masaż kręgosłupa... i mam mieszane uczucia
wstaje z wyra a tu karuzela.. musiałam chwilę posiedzieć.. myślałam, że do domu nie dotrę. Dostałam mega migreny i myślałam, że po drodze będę pawiować
miałyście tak?
kurcze blaszuszka mam jeszcze 4 seanse
Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:wczoraj poszłam na masaż kręgosłupa... i mam mieszane uczucia
wstaje z wyra a tu karuzela.. musiałam chwilę posiedzieć.. myślałam, że do domu nie dotrę. Dostałam mega migreny i myślałam, że po drodze będę pawiować
miałyście tak?
-
nick nieaktualnyReni wrote:wczoraj poszłam na masaż kręgosłupa... i mam mieszane uczucia
miałyście tak?
Mogl cos Ci wcisnac na miejsce. Albo wrecz przeciwnie. Odczekaj z kolejnym seansem az bole przejda.
-
nick nieaktualny
-
kapturnica wrote:gdzie ten test ?
a wyżej dałam linka
się podszkalaj, żeby córkę na światową kobietę wychować, oczytaną, kulturalną...
- w ten sposób również pozbawisz ją szans na karierę i zrobienie dużej kasy, bo to się wyklucza, no, chyba, że jej w spadku kasę zostawisz))))))))))))))))))))
Mega, moremi, Simba lubią tę wiadomość