35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Bozia3 wrote:jeśli chcesz jako kołderkę - to może być prostokąt, ale układając go w rożek - to wygodniejszy kwadrat - tylko nie szalejcie z cenami, bo ten rożek to przez kilka tygodni służy, a kołderka też niedługo - bo krótka, poza tym się rozkopują dzieci - ja go wykorzystuje do opatulania go w wózku głębokim...
anna maria, moremi, paszczakin, iwcia77, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
Ech dobrze, ze kartofel (jak to kartofle) na wiosne bedzie.. Zanim sie nastepna zima do Belgii przytelepie, to bedzie juz chodzil w Relaksach i spiwory nie beda potrzebne.. A nawet jakby, to ja mam taka "mumie" z nastoletnich czasow, przefastryguje ja na odpowiednim poziomie i tez styknie- bedzie rosla z dzieckiem
w ten spodob odhaczam koldry do pelnoletnosci
anna maria, Pusurek, kapturnica, Mega, moremi, Reni, kkisia, Simba, Bozia3, iwcia77, malgos741 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypaszczakin wrote:Ech dobrze, ze kartofel (jak to kartofle) na wiosne bedzie.. Zanim sie nastepna zima do Belgii przytelepie, to bedzie juz chodzil w Relaksach i spiwory nie beda potrzebne.. A nawet jakby, to ja mam taka "mumie" z nastoletnich czasow, przefastryguje ja na odpowiednim poziomie i tez styknie- bedzie rosla z dzieckiem
w ten spodob odhaczam koldry do pelnoletnosci
Ba! Ona w ogole nie chciala jeszcze chodzic.
Urodzisz Kartofla, zobaczysz jaki to z niego czlowiek i co lubi, a potem bedziesz myslec nad kolejna zima.Mega, moremi, anna maria, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Caffe, znowu mam cos Ci wyslac?? Wiesz jakie spiworki sa duze?? Do koperty nie wejda!
https://www.flust.no/ImageStore/2/124941-44_3_kv.jpg?width=500&height=500
Ja mam puchowy na zime i polarowy na teraz.
chyba linię tranzytowa musimy uruchomicalbo firmę jakąś otworzyć
Pusurek, Bliska 77, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Ja mialam tak z wiosenna corka. Ale i tak kupilam spiworek na kolejna zime do spacerowki, bo jak miala 7 miesiect, to jeszcze w relaksach chodzic nie chciala.
Ba! Ona w ogole nie chciala jeszcze chodzic.
Urodzisz Kartofla, zobaczysz jaki to z niego czlowiek i co lubi, a potem bedziesz myslec nad kolejna zima.
no Pusur, przeciez on 100% Polak bedzie, to co ma nie lubic Relaksow?Pusurek, Mega, Iwone, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnycaffe wrote:Ja gdzieś wyczytałam, co nie ukrywam mnie zastanowiło, że dziecko karmione piersią może od pewnego momentu robić kupę raz na kilka dni i jest to zupełnie normalne, ponieważ pokarm naturalny wchłania się w większości. Także jeśli nie boli go brzuch to nie ma się czym martwić.
caffe, Sabina, Iwone, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Caffe, zobacz tu jeszcze
https://www.flust.no/barn-og-baby/barnevogn/vognposer/voksi-urban-pose/
Absolutnie genialne. bo rosna razem z dzieckiem. Przy wiekszym dziecku dopinasz dodatkowy dol i spiworek jest dluzszy.
Spiworkow mozna uzywac i do wozka, i do fotelika. Sa tez rozne rodzaje - mozna kupic tez taki jak zwykla kolderka ( srednio cieply ), jesli nie chce sie puchu. Po rozpieciu ich tworzy sie kocyk albo materacyk.i jak ja mam teraz funkcjonować???
kiedy ten Twój znajomy będzie w pl? hehehehePusurek, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA moja corka ( ktora w ogole nie jest dziewczynka
) postanowila, ze jednak pojdzie na szkolny bal. Nalezalo bylo zatem nabyc suknie, bo takowych w jej szafie nie uswiadczysz. I wybrala taka ( z pomoca mamusi )
http://www.zalando.no/vila-novel-cocktailkjole-bla-v1021c09i-k11.html
Teraz jeszcze buty trzeba kupic, bo w zadne moje juz nie wchodzi.
Najgorsze jest to, ze to ciuchy na raz, potem juz tego nie wlozy. Chociaz kiecke moge wziac ja, bo ladna i rozmiar mamy taki sam.Mega, moremi, anna maria, paszczakin, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Iwone wrote:U nas uczą i pisania i czytania i tylko 6 latki, młodszy rocznik już nie. W tej samej gminie nie we wszystkich przedszkolach.
Iwone lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Buongiorno
Simba, ubawilas mnie wydarzeniem z poczty
Andzej, kreciles karuzela wczorajP.S. moze to rzeczywiscie woreczek jak Bozia mowi- poszedlbys zbadac bebechy, co??
Mega, przykro mi
Inessko, mysle o Tobie
Malgos, ciesze sie ze cycami wszystko dobrze.
Dzwonil prawnik, chce zebysmy podpisywali umowe ustalajaca date przekazania chalupy, przeprowadzka mialaby nastapic w polowie lutego. Zobaczymy co z tego wyjdzie.
Milego przedweekenduSabina, Pusurek, ania.g, moremi, Mega, Simba, gosia7122, iwcia77, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Bliska 77 wrote:no u nas wszystkie dzieci z grupy a jest galimatias bo są dzieci odroczone które w pierwszej połowie roku skończyły 6 lat i są dzieci które teraz kończą 5....
Bliska 77, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnycaffe wrote:Ty mnie chcesz psychicznie wykończyć
i jak ja mam teraz funkcjonować???
kiedy ten Twój znajomy będzie w pl? hehehehemoremi, caffe, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Witam
Ruch jak na autobanie od kilku dni..
Pani Premier, i jak to ogarnąć, no jak?...
Witam nowe koleżanki
Stare pozdrawiam, hehehe...
i bez obrażania bo najseksowniejszą kobietą świata została 40-letnia Penelope Cruz..
czyli i ja niedługo może dostanę szansę
Paszcza, cieszę się, niech żyje poczta!
I nie drąż córko, nie drąż..
ciesz się z niespodzianki i zdaj relację
Macduska, jak chłopaki, bo zapowiadało się na choróbsko?
Bursztyn, bier ta chata, bo w nowym domu się łatwiej zachodzi...najlepiej przy remoncie, kiedy jesteś zaczadzona farbami, rozpuszczalnikami a w płucach masz cekol..
może dlatego, że jesteś spracowana jak nakazuje "ojciec Sęp"))))))
Bursztyn, Pusurek, ania.g, kapturnica, moremi, Sabina, Mega, Simba, iwcia77, Parka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Iwone wrote:mój chodził przez 3 lata do innego przedszkola i dopiero w tym roku go przeniosłam do rejonowego. Zależało mi na tym żeby chodził z dziećmi z którymi pójdzie do szkoły. Rozmawiałam o tym z dyrektorką jeszcze w poprzednim roku szkolnym. Chyba mądrze jej to uzasadniłam, bo w tym roku mamy grupy wg daty urodzenia, tak jak przy rekrutacji do szkoły. Więc w naszej grupie są wszystkie dzieci z 2008 i 3 z początku 2009. Prawdopodobnie pójdą wszystkie razem do 1 klasy. Reszta 5 latków, też jest wg daty urodzenia
-
Elfik wrote:
Bursztyn, bier ta chata, bo w nowym domu się łatwiej zachodzi...najlepiej przy remoncie, kiedy jesteś zaczadzona farbami, rozpuszczalnikami a w płucach masz cekol..
może dlatego, że jesteś spracowana jak nakazuje "ojciec Sęp"))))))
o. Sep hahah
jesli dziadki wypuszcza chate ze szponow to chetnie wezmeElfik, kapturnica, moremi, Sabina, Mega, dorbie, Simba, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny