35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Sabina wrote:Dziewczyny powrzucac mi te rozki i kocyki do odpowiednich wątków, bo potem za chiny tego nie znajdę!!!!!
dokladnie.. Ty to Sabinka jeszcze pewnie masz odrobine opanowane to po mlodej, a ja znowu- czarna magia.
Na dodatek te rozki maja rozne rozmiary- wiekszosc jest kwadrat, ale czesc prostokatna- jaki wziac? Bo ja ma ostatnia dostawe rzeczy wiekszych z polszy w swieta i musze sie decydowacWiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2014, 10:18
anna maria, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBozia za moich cZasów twierdzono, że dziecko karmione piersią mizeria robić kupkę raz na 3dni, bo podobno pokarm matki jest tak dobry, że nie ma odpadów
Ale ja jak Ty już bym się martwilaBozia3, anna maria, moremi, iwcia77, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:a mój nie sra od dwóch dni
i dwa dni temu było podobnie. Zastosowałam wtedy termometr i poszło jak z armaty. Wczoraj termometr nie pomógł, więc uciekłam się do ostateczności i podałam czopek - do dziś nic...jaja normalnie. Dziś idziemy na drugą turę szczepień to zobaczymy, co powie lekarka...
anna maria, moremi, Bursztyn, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:Bozia za moich cZasów twierdzono, że dziecko karmione piersią mizeria robić kupkę raz na 3dni, bo podobno pokarm matki jest tak dobry, że nie ma odpadów
Ale ja jak Ty już bym się martwilaanna maria, Sabina, moremi lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Po prostu pewnie mu smakowalo i teraz zal sie rozstac z dobrym posilkiem...
To my się tutaj produkujemy, doradzamy, staramy się pomóc z całego serca...a Ty sobie ot tak...lekkomyślmnie rzucasz słowa na wiatr...i co ja mam teraz z tym zrobić - no co??? To gorsze, niż zrobienie awantury pani od kluczyka...!!!
Simba, anna maria, Sabina, paszczakin, moremi, Mega, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
caffe wrote:Teraz piszą, że raz na 8 dni jest ok....
anna maria, Simba, Sabina, moremi, Mega, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Witam dziewczyny ,Bozia moja Hela (karmiona butelka)robila kupe raz na 3 dni ,termometr nie pomagal 2 razy zastosowalam czopek raz zadzialalo a raz nie ,teraz kiedy dostaje sloiczkowe jedzonko jest ok kupe wali raz dziennie.Ja dzisiaj mam tez szczepienia (ostatnie).
Sabina, moremi, iwcia77, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:no Ty to masz najlepsze rady...
To my się tutaj produkujemy, doradzamy, staramy się pomóc z całego serca...a Ty sobie ot tak...lekkomyślmnie rzucasz słowa na wiatr...i co ja mam teraz z tym zrobić - no co??? To gorsze, niż zrobienie awantury pani od kluczyka...!!!
Zawsze sluze dobra, nikomu niepotrzebna, z dupy wzieta radaBozia3, Sabina, Reni, paszczakin, moremi, Mega, Bursztyn, kkisia, iwcia77, malgos741 lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:dokladnie.. Ty to Sabinka jeszcze pewnie masz odrobine opanowane to po mlodej, a ja znowu- czarna magia.
Na dodatek te rozki maja rozne rozmiary- wiekszosc jest kwadrat, ale czesc prostokatna- jaki wziac? Bo ja ma ostatnia dostawe rzeczy wiekszych z polszy w swieta i musze sie decydowackapturnica, Mega lubią tę wiadomość
-
anna maria wrote:Witam dziewczyny ,Bozia moja Hela (karmiona butelka)robila kupe raz na 3 dni ,termometr nie pomagal 2 razy zastosowalam czopek raz zadzialalo a raz nie ,teraz kiedy dostaje sloiczkowe jedzonko jest ok kupe wali raz dziennie.Ja dzisiaj mam tez szczepienia (ostatnie).
anna maria lubi tę wiadomość
-
Ewa ja myślę że u Ciebie stres z chorobą Tomaszka i pewnie kłótnie z matką tak na Ciebie wpłynęły. Nospa powinna pomóc. Ja miałam podobnie jak starszy był maleńki. Powtórzyło się u mnie jeszcze raz w krótkim czasie. Czekałam na kolejny bo wybierałam się do lekarza, ale nie wrócił. Może u Ciebie jest to samo.
anna maria, Sabina, EwaT, Bliska 77, kkisia lubią tę wiadomość
-
te...paszcza...może byś już łaskawie wrzuciła fotę brzucha obok suwaczka...bo kartofel wyskoczy, a my nie zdążymy się przyglądnąć Tobie...
kapturnica, anna maria, Simba, Sabina, moremi, Mega, ania.g, kkisia, iwcia77, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypaszczakin wrote:dokladnie.. Ty to Sabinka jeszcze pewnie masz odrobine opanowane to po mlodej, a ja znowu- czarna magia.
Na dodatek te rozki maja rozne rozmiary- wiekszosc jest kwadrat, ale czesc prostokatna- jaki wziac? Bo ja ma ostatnia dostawe rzeczy wiekszych z polszy w swieta i musze sie decydowacMega, iwcia77, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Bozia jak już któraś pisała kupki u dzieci karmionych piersią są normalne jeśli są raz na kilka dni i jeśli jest ich kilka na dzień. Nawet dorosły idzie kilka razy na dzień albo raz na kilka dni. Jeśli podczas robienia kupki nic się niepokojącego nie dzieje, konsystencja jest normalna, kolor i zapach też, to znaczy że wszystko jest ok.
anna maria, Bozia3, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
anna maria wrote:Simba jesli to nie tajemnica to co za dzieciaczki nosisz ?
PS Jestes usprawiedliwiona bo masz male dziecie, a napisalam Ci w moim porannym referacie, ze bedzie dwoch chlopakow. Maks i Leon (takie sa wstepne ustalenia, bo jak im popatrze na mordki to moze sie okazac ze urodzilam Ryska i Kazika)anna maria, Iwone, Bozia3, Reni, moremi, caffe, Sabina, paszczakin, Mega, Bursztyn, dorbie, Elfik, ania.g, kkisia, gosia7122, Parka, malgos741, SolarPolar lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Nie to nie tajemnica - to sa dzieci z in vitro
PS Jestes usprawiedliwiona bo masz male dziecie, a napisalam Ci w moim porannym referacie, ze bedzie dwoch chlopakow. Maks i Leon (takie sa wstepne ustalenia, bo jak im popatrze na mordki to moze sie okazac ze urodzilam Ryska i Kazika)