X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 listopada 2014, 10:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień Dobry Dziewczynki!

paszczakin, Simba, anna maria, Bliska 77, kapturnica, Mega, kkisia, gosia7122, iwcia77, malgos741 lubią tę wiadomość

• paszczakin Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2014, 10:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Dziewczyny powrzucac mi te rozki i kocyki do odpowiednich wątków, bo potem za chiny tego nie znajdę!!!!!

dokladnie.. Ty to Sabinka jeszcze pewnie masz odrobine opanowane to po mlodej, a ja znowu- czarna magia.
    Na dodatek te rozki maja rozne rozmiary- wiekszosc jest kwadrat, ale czesc prostokatna- jaki wziac? Bo ja ma ostatnia dostawe rzeczy wiekszych z polszy w swieta i musze sie decydowac

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2014, 10:18

anna maria, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość

Jeśli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można
    4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 listopada 2014, 10:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia za moich cZasów twierdzono, że dziecko karmione piersią mizeria robić kupkę raz na 3dni, bo podobno pokarm matki jest tak dobry, że nie ma odpadów ;-)

Ale ja jak Ty już bym się martwila :-O

Bozia3, anna maria, moremi, iwcia77, Dorka1979 lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2014, 10:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    a mój nie sra od dwóch dni :) i dwa dni temu było podobnie. Zastosowałam wtedy termometr i poszło jak z armaty. Wczoraj termometr nie pomógł, więc uciekłam się do ostateczności i podałam czopek - do dziś nic...jaja normalnie. Dziś idziemy na drugą turę szczepień to zobaczymy, co powie lekarka...
    Po prostu pewnie mu smakowalo i teraz zal sie rozstac z dobrym posilkiem...

anna maria, moremi, Bursztyn, iwcia77 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • caffe Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2014, 10:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Bozia za moich cZasów twierdzono, że dziecko karmione piersią mizeria robić kupkę raz na 3dni, bo podobno pokarm matki jest tak dobry, że nie ma odpadów ;-)

Ale ja jak Ty już bym się martwila :-O
    Teraz piszą, że raz na 8 dni jest ok....

anna maria, Sabina, moremi lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2014, 10:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Po prostu pewnie mu smakowalo i teraz zal sie rozstac z dobrym posilkiem...
    no Ty to masz najlepsze rady...:) To my się tutaj produkujemy, doradzamy, staramy się pomóc z całego serca...a Ty sobie ot tak...lekkomyślmnie rzucasz słowa na wiatr...i co ja mam teraz z tym zrobić - no co??? To gorsze, niż zrobienie awantury pani od kluczyka...!!! ;)

Simba, anna maria, Sabina, paszczakin, moremi, Mega, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2014, 10:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    Teraz piszą, że raz na 8 dni jest ok....
    tylko, że on się prężył i ryczał, parł jak ja na końcówce porodu i nic....ledwo pierdy szły. Ja nie chcę go tym termometrem za często dziobać, bo się przyzwyczai i potem nie bedzie umial robić sam....no ale żeby po czopku nie poszło - to byłam w szoku - mnie się na sam widok samej po nim zachciało - choć go nie wpychałam do swojego tyłka, a ten nic... :)

anna maria, Simba, Sabina, moremi, Mega, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• anna maria Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2014, 10:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam dziewczyny ,Bozia moja Hela (karmiona butelka)robila kupe raz na 3 dni ,termometr nie pomagal 2 razy zastosowalam czopek raz zadzialalo a raz nie ,teraz kiedy dostaje sloiczkowe jedzonko jest ok kupe wali raz dziennie.Ja dzisiaj mam tez szczepienia (ostatnie).

Sabina, moremi, iwcia77, Dorka1979 lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2014, 10:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    no Ty to masz najlepsze rady...:) To my się tutaj produkujemy, doradzamy, staramy się pomóc z całego serca...a Ty sobie ot tak...lekkomyślmnie rzucasz słowa na wiatr...i co ja mam teraz z tym zrobić - no co??? To gorsze, niż zrobienie awantury pani od kluczyka...!!! ;)

Zawsze sluze dobra, nikomu niepotrzebna, z dupy wzieta rada :)

Bozia3, Sabina, Reni, paszczakin, moremi, Mega, Bursztyn, kkisia, iwcia77, malgos741 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2014, 10:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    dokladnie.. Ty to Sabinka jeszcze pewnie masz odrobine opanowane to po mlodej, a ja znowu- czarna magia.
    Na dodatek te rozki maja rozne rozmiary- wiekszosc jest kwadrat, ale czesc prostokatna- jaki wziac? Bo ja ma ostatnia dostawe rzeczy wiekszych z polszy w swieta i musze sie decydowac
    jeśli chcesz jako kołderkę - to może być prostokąt, ale układając go w rożek - to wygodniejszy kwadrat - tylko nie szalejcie z cenami, bo ten rożek to przez kilka tygodni służy, a kołderka też niedługo - bo krótka, poza tym się rozkopują dzieci - ja go wykorzystuje do opatulania go w wózku głębokim...

kapturnica, Mega lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2014, 10:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anna maria wrote:
    Witam dziewczyny ,Bozia moja Hela (karmiona butelka)robila kupe raz na 3 dni ,termometr nie pomagal 2 razy zastosowalam czopek raz zadzialalo a raz nie ,teraz kiedy dostaje sloiczkowe jedzonko jest ok kupe wali raz dziennie.Ja dzisiaj mam tez szczepienia (ostatnie).
    czyli po prostu to trzeba przeczekać, bo ja do innego pokarmu jeszcze trochę mam czasu...

anna maria lubi tę wiadomość

FZuMp1.png

• Iwone Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2014, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewa ja myślę że u Ciebie stres z chorobą Tomaszka i pewnie kłótnie z matką tak na Ciebie wpłynęły. Nospa powinna pomóc. Ja miałam podobnie jak starszy był maleńki. Powtórzyło się u mnie jeszcze raz w krótkim czasie. Czekałam na kolejny bo wybierałam się do lekarza, ale nie wrócił. Może u Ciebie jest to samo.

anna maria, Sabina, EwaT, Bliska 77, kkisia lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2014, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    te...paszcza...może byś już łaskawie wrzuciła fotę brzucha obok suwaczka...bo kartofel wyskoczy, a my nie zdążymy się przyglądnąć Tobie...:)

kapturnica, anna maria, Simba, Sabina, moremi, Mega, ania.g, kkisia, iwcia77, Dorka1979 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• anna maria Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2014, 10:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    czyli po prostu to trzeba przeczekać, bo ja do innego pokarmu jeszcze trochę mam czasu...
    mysle ze tak, taka jego uroda,ja Helence masowalam brzuszek ale to niebardzo pomagalo.

201407014965.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 listopada 2014, 10:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    Paszczak wiesz ile jest nowych produktów o których nie mam pojęcia?! trza miec reke na pulsie ;-)

Mega, iwcia77, malgos741 lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2014, 10:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    te...paszcza...może byś już łaskawie wrzuciła fotę brzucha obok suwaczka...bo kartofel wyskoczy, a my nie zdążymy się przyglądnąć Tobie...:)
    O wlasnie!

Bozia3, moremi, Sabina, Mega, iwcia77, malgos741 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • anna maria Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2014, 10:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba jesli to nie tajemnica to co za dzieciaczki nosisz ?

iwcia77, malgos741 lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • Iwone Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2014, 10:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia jak już któraś pisała kupki u dzieci karmionych piersią są normalne jeśli są raz na kilka dni i jeśli jest ich kilka na dzień. Nawet dorosły idzie kilka razy na dzień albo raz na kilka dni. Jeśli podczas robienia kupki nic się niepokojącego nie dzieje, konsystencja jest normalna, kolor i zapach też, to znaczy że wszystko jest ok.

anna maria, Bozia3, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2014, 10:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anna maria wrote:
    Simba jesli to nie tajemnica to co za dzieciaczki nosisz ?
    Nie to nie tajemnica - to sa dzieci z in vitro ;)

PS Jestes usprawiedliwiona bo masz male dziecie, a napisalam Ci w moim porannym referacie, ze bedzie dwoch chlopakow. Maks i Leon (takie sa wstepne ustalenia, bo jak im popatrze na mordki to moze sie okazac ze urodzilam Ryska i Kazika)

anna maria, Iwone, Bozia3, Reni, moremi, caffe, Sabina, paszczakin, Mega, Bursztyn, dorbie, Elfik, ania.g, kkisia, gosia7122, Parka, malgos741, SolarPolar lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • anna maria Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2014, 10:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Nie to nie tajemnica - to sa dzieci z in vitro ;)

PS Jestes usprawiedliwiona bo masz male dziecie, a napisalam Ci w moim porannym referacie, ze bedzie dwoch chlopakow. Maks i Leon (takie sa wstepne ustalenia, bo jak im popatrze na mordki to moze sie okazac ze urodzilam Ryska i Kazika)
    Dzieki,imiona super,brzuchol tez masz ladny

201407014965.png
‹‹ 5513 5514 5515 5516 5517 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kluczowe składniki dla przyszłej Mamy, czyli co warto suplementować w ciąży

Ciąża to odmienny i wyjątkowy stan, który jest jednocześnie dużym wyzwaniem dla organizmu kobiety. To czas, kiedy zmienia się zapotrzebowanie na składniki odżywcze. Które z nich są szczególnie istotne dla przyszłej mamy i dla rozwijającego się dziecka? Co warto suplementować w ciąży, aby zadbać o zdrowie i rozwój maluszka? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Nowości i innowacyjne algorytmy sztucznej inteligencji wdrożone w aplikacji OvuFriend

Przeczytaj o nowościach, które właśnie wdrożyliśmy w aplikacji OvuFriend! Są to wyniki naszych ponad dwuletnich prac badawczo-rozwojowych, w które byli zaangażowani najlepsi eksperci medyczni i naukowcy od analizy danych i algorytmów sztucznej inteligencji w Polsce. Projekt otrzymał również wsparcie od Narodowego Centrum Badań i Rozwoju oraz Google for Startups. Co to oznacza dla użytkowniczek OvuFriend? Przeczytaj więcej. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Planowanie ciąży, czyli o tym jakie badania przed ciążą warto wykonać

Planowanie ciąży to ważny moment w życiu każdej kobiety. Zastanawiasz się jakie badania przed ciążą warto wykonać? A może warto pomyśleć o dodatkowych szczepieniach? Co zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na zdrową, szczęśliwą ciążę? Przeczytaj, które szczepienia musisz zrobić jeszcze przed rozpoczęciem starań, a które spokojnie możesz zrobić nawet będąc już w ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ