35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyReni wrote:ale ja nie mam teraz.. to było od razu po zakończeniu
masażysta z dyplomem.. to są ludzie niewidomi z Lasek
Reni lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Reni wrote:i jeszcze jedno pytanie
chodze na siłownie już drugi miesiąc i co stwierdzam..jestem stara
tu mi czeszczy tam mnie łupie.. jak żyć!
kolana mnie zaczęły bole, rano jak wstaję z łóżka to jestem drewniana jak pinokio..
normalnie mnie bolą kości.. tak się zastanawiam czy to wina obciążenia? staram się nie przeginać ale może.. dawno w sumie człowiek nie ćwiczył
czy może brać jakieś eliksiry na gnaty?
już wiem co Bozia miała na myśli pisząc o wieku i rozbrykanym dzieciaku..
qrwa schylę się po piłkę i tak mi zostanie
ja chyba wrócę do mojego kocyka.. wezmę tylko ze sobą butelkę
Trzeba duzo pic, bo te wszystkie gnaty z wiekiem wysychaja jak nie sa odpowiednio nawadniane.Reni lubi tę wiadomość
-
jeszcze raz napiszę.. to było wczoraj w drodze powrotnej
bóle miałam i stwierdzam, że po pierwszym razie już są efekty
dociągnę całą serię
miałam i rtg i tomografie, renesanse, średniowiecza, młode polski i wszystko co się da i co z tego
jak napieprzało tak napieprzało
Pusurek wrote:Ja obstawiam, ze cos wskoczylo na miejsce i moze dawac dyskomfort. Przejdzie za chwile. Mialas jakies bole szyi albo plecow? Jakies zmiany zwyrodnieniowe kregoslupa? Ingerencja masazem moze dawac takie objawy jakie masz. Przeczekaj, mozesz sie przeciwbolem potraktowac. Jesli po kolejnym razie tez bedzie bolalo, poszlabym na Rtg, chyba, ze bylas i nie masz przeciwwskazan do masazu. Bo nie kazdemu masaz pisany.Pusurek, Mega, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:eee...co to za bodzce?
Habituacja Pusur... niestety
Mega lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni wrote:jeszcze raz napiszę.. to było wczoraj w drodze powrotnej
bóle miałam i stwierdzam, że po pierwszym razie już są efekty
dociągnę całą serię
miałam i rtg i tomografie, renesanse, średniowiecza, młode polski i wszystko co się da i co z tego
jak napieprzało tak napieprzałoReni lubi tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Eeee tam. W pracy bylam, przetestowalam ucznia ( znaczy kompetencje jeszcze jakies posiadam, nie tylko do zmiany pieluchy ), po norwesku jeszcze mowie oraz pisze ( w sensie, ze nie zapomnialam ), chyba nie jest najgorzej. O, auto prowadzilam ostatnio! Znaczy nie samym macierzynstwem zyje czlowiek.
Pusurek lubi tę wiadomość
-
mula velha z kozą na opakowaniu..
nawet nie jest złe mimo, że tanie
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/cd3d0476c705.jpgdorbie wrote:JAK SIE NAZYWA?Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2014, 13:24
kapturnica, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:a ja odkryłam w Biedronce zajebiaszcze wino.. półwytrawne czerwone więc chyba się nada
do tej pory tylko półsłodkie piłam -
wypijam dziennie 2-3 litry ale herbaty z cytryną
wody nie lubię .. no jak zwierze
Simba wrote:Renek a pijesz wode?
Trzeba duzo pic, bo te wszystkie gnaty z wiekiem wysychaja jak nie sa odpowiednio nawadniane.Mega, kapturnica, Sabina, iwcia77, malgos741 lubią tę wiadomość
-
o JezuskuPusurek wrote:A. Ale masaze moga dawac na poczatku takie objawy. Jak i cala fizykoterapia. Najczesciej jest zaostrzenie objawow chorobowych po pierwszych zabiegach, po kolejnych dopiero jest oczekiwany efekt.
-
Czesc Kobitki!1,5 dnia przerwy i zadyszki mozna dostac probujac was dogonic....ufff
Sporo mnie widze ominelo- tak z grubsza - w sprawie Inesski- chyba juz wszystko zostalo powiedziane...
i po 2:
kto egzaminuje o takiej porze!!! kiedy tu dzieci robic/ zajmowac sie mezem zeby nie pomyslal, ze tylko do celow reprodukcjnych???
Ja sie pytam, kiedy????
Mega, kapturnica, Sabina, kkisia, Elfik, Bozia3, iwcia77, malgos741 lubią tę wiadomość
gretka -
nick nieaktualnyReni wrote:o widzisz tak zrobię
chcesz być higienistką w naszej szkole?
Aha, i fluoryzacja bedzie w poniedzialki o 10.00. Prosze nie zapominac szczoteczek.Mega, Reni, Sabina, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:wypijam dziennie 2-3 litry ale herbaty z cytryną
wody nie lubię .. no jak zwierze
Mnie to jeszcze wujek-chemik wyjasnial, ze woda musi byc odpowiedniej jakosci (mineraly ble ble). Niestety z tutejszych wod wylania sie taka ktora jest ohydna ale i tak ja pije. W PL jeszcze gorzej - Muszynianka...malgos741 lubi tę wiadomość