35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nie dość, że bezzębna stara mątwa będzie to jeszcze kolana jej siądą haha
Pusurek wrote:Nie dyskutuj. Zamiast fluoryzacji zrobisz zatem 20 przysiadow. Dla zdrowego serca, skoro o zeby nie chcesz dbac.Pusurek, Mega, Elfik, Simba, kapturnica, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:i bardzo slusznie, swietnie wplywa na trawienie
zapijalam bliny wodka i bardzo dobrze sie czulam w ten dzien i nastepne
I to prawda - po wodce zadnych skutkow ubocznych. A w winie winne te siarczany. Leb boli po tym gownie.Mega, Bursztyn, Pusurek, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:Gretka nie ucieklas jeszcze?
One tak często, ale idzie się przyzwyczaicSabina, gretka lubią tę wiadomość
-
to była inna nowa koleżanka, która nie zdała testu
Pusurek wrote:Czy mi sie nie wydaje, ze Gretka na czesc pytan odpowiedziala maglowana przez Andzeja? Czy to byla inna nowa? Czyzby Alzheimer dopadl Pania przez ta herbate? Ewentualnie dopadl i mnie...Pusurek, kapturnica, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Hmmm
Jakieś dni otwarte ogłoszono, że taki nabór?
Ale fajne kobitki, nie dają się
Tylko proszę o wycofanie z ankiety pytania o loda z przełykiem..
chamskie to, że nie wiem...
Nie mówię, żeby zaraz sprawdzać czy nie należała do oazy, ale pozwólmy nowicjuszkom na zachowanie odrobiny intymności..
jak potem same będą chciały się pochwalić - trudno, poczytamy ...Reni, Mega, Pusurek, kapturnica, moremi, Bozia3, iwcia77, SolarPolar, malgos741, Parka lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:Gretka przejrzałam Twoje akta i brakuje ankiety
jakie masz cycki?
czy golisz bobra?
czy wywalanie sinych wymion z żyłami na wierzchu i ogromnym popękanym sutem w miejscu publicznym jest ok czy może wystarczy zasłonić delikatnie pieluszką?
czy pucholek maczał palce w mordzie świni?
Co wiesz nt wpływu dziury ozonowej na cykl rozrodczy psychrolutes marcidus. Podaj mity i fakty
kupa dziecka fiołki czy a idź pan w chuj?
czy masz certyfikat składania niebieskiego pudełka
czy zbierasz magnesy
1 tak
2 proporcjonalne do reszty
3 ja bym przyslonila- zarazki, jakies zapalenie, a jak by mnie ktos napadl slownie za takie neglize i ze stresu stacilabym pokarm???dziecko wazniejsze nie?
3. wszyscy jestesmy podejrzani
4.jakie jest prawdopodobienstwo, ze nastepuje kumulacja miejsca i czasu? chyba znikome? chyba ze przegnamy dziury w okolice Australii
5 na alergiczne czasy z notorycznym katarem jakie to ma znaczenie?
6.mam awersje do niebieskiego wiec nie bede sie sama karac
7. magnesom mowie nie!Elfik, Sabina, Pusurek, Mega, kapturnica, paszczakin, moremi, Bozia3, iwcia77, malgos741, Parka lubią tę wiadomość
gretka -
no dożylnie sobie nie aplikuje już nie filozuj!
Bursztyn wrote:nie jestem pewna czy cukier blokuje przemiane glinu...
nie sledze tematu niestety z braku czasu
na wszelki wypadek ograniczylam picie tego napoju
tak czy siak- za duzo herbaty chlasz Reniek
ale robta co chcetaMega lubi tę wiadomość
-
Simba wrote:Tez mi sie chce wodki
I to prawda - po wodce zadnych skutkow ubocznych. A w winie winne te siarczany. Leb boli po tym gownie.
Na przyjazd chlopa- planowo we wtorek- bede znowu robic bliny, kawior juz kupilam i wodka tez jest, tylko polecanej przez Ciebie Moskowskiej (to chyba ta byla?) nie mozna nigdzie znalezc, wiec nabylam Ruskij Standart- szalu nie ma, ale ujdzie jesli mocno schlodzonyMega, Simba, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
aha, i jak mój awatar?
nikomu się nie kojarzy z kolczatką, Anna Grodzką, kupą słowika, mordą Kurskiego, wycinkiem prostaty?
hehe, i tak nie zmienię
obecnie walczę ze śrubokrętem w szafce, zatem mam nastrój eteryczno - liryczny..
(majsterkowanie mnie rozluźnia..)Sabina, Bursztyn, kapturnica, Mega, Simba, macduska, moremi, SolarPolar lubią tę wiadomość
-
Elfik wrote:Hmmm
Jakieś dni otwarte ogłoszono, że taki nabór?
Ale fajne kobitki, nie dają się
Tylko proszę o wycofanie z ankiety pytania o loda z przełykiem..
chamskie to, że nie wiem...nie ma szans, samo zycie
Elfik wrote:Nie mówię, żeby zaraz sprawdzać czy nie należała do oazy, ale pozwólmy nowicjuszkom na zachowanie odrobiny intymności..
jak potem same będą chciały się pochwalić - trudno, poczytamy ...Reni, kapturnica, Mega, Simba, macduska, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
A ja dzisiaj była w szpitalnym labo i słuchajcie masakra jakaś. Czynne o 7:30 do 8:30, czekałam pod punktem pobrań, ale to nie takie proste: najpierw musiałam isc na gore 2 piętra do wyceny badania bo nie miałam skierowania, potem do kasy zapłacić i z potwierdzeniem zejść na dol do pobrania krwi. Uwinelam sie i 8:15 byłam spowrotem a pani do mnie zdziwiona i zarazem zawiedziona: o, zdążyła pani.... I pobranie...cóż...wiem ze mam pochowane żyły ale jakoś nigdy nie było problemu zeby sie wkłuć... Pielęgniarce ze szpitala udało sie za 3 razem...jestem pokuta jak narkoman! Kabaret normalnie....
Elfik, Sabina, kapturnica, Reni, Simba, macduska, moremi, iwcia77, malgos741 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyElfik wrote:aha, i jak mój awatar?
nikomu się nie kojarzy z kolczatką, Anna Grodzką, kupą słowika, mordą Kurskiego, wycinkiem prostaty?
hehe, i tak nie zmienię
obecnie walczę ze śrubokrętem w szafce, zatem mam nastrój eteryczno - liryczny..
(majsterkowanie mnie rozluźnia..)kapturnica lubi tę wiadomość