35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Pusurek wrote:O panieneczko swieta, Jezusicku...
Dziecko duze ze szkoly wraca, dary ze skrzynki pocztowej niesie. A tam... Ksiazka od Elfika... z dedykacja.... Bosz...I juz mi lzy po plecach leca, sofa przemoknieta na amen...
Elfik, krajanie Ty moj, pamietales...O dzieki Ci!
I juz nie pytam, skad adres moj mialas, bo sie moze okaze, ze sama dalam i bedzie glupio.
Dostaniesz ode mnie cos ladnego z No! I Duplo dla Maluchy!
ufff, niech żyje poczta, powtórnie, bo już myślałam, - zajebali i sami czytają, ale po polsku?
priorytet kufa, to to nie jest, ale grunt, ze doszło
i proszę mi tu nie sugerować zapłaty, bo się obrażę
wystarczy mi, że co spojrzyj na półkę, to ciepło o mnie pomyślisz.. na zimę jak znalazł ;P
kapturnica, Simba, Mega, Pusurek, paszczakin, kkisia, macduska, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Smierdzaca sprawa...
Mamy kreta na pokladzie...
Laski, proszę przyjąć szczęście co się przytrafiło i nie grzebać,,,
Bądźcie spokojne, mam Alzhaimera, już nie pamiętam kto, co, gdzie...
mogę wam powiedzieć, ale musicie książki odesłać, co wy na to?kapturnica, Pusurek, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Ja juz obie przeczytałam..Zajebiste..No ale ekspertka wybierała...Zastanawiam sie czy ktoras czytala metro jakis rusek to napisal..Nie pamietam
Jeszcze kapturowi wpierdol za "ruska"Mega, Reni, Pusurek, Elfik, Bursztyn, kkisia, macduska, moremi, iwcia77, malgos741, SolarPolar lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:A mnie rozmięknęła razy 2 to se pomyślcie jak ,żem rzewnymi łzami sofe zapaskudziła.O gilach nie wspomne w poduszke
To juz wiem, czemu nie zaciązam...
jak ja tak na wszystkich działam zmiękczająco...
hmmm
jakiś gorsecik ortopedyczny na Brunona?...kapturnica, Sabina, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:A nie - nie moge sie polozyc.
Jeszcze kapturowi wpierdol za "ruska"Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2014, 14:34
Sabina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyElfik wrote:ufff, niech żyje poczta, powtórnie, bo już myślałam, - zajebali i sami czytają, ale po polsku?
priorytet kufa, to to nie jest, ale grunt, ze doszło
i proszę mi tu nie sugerować zapłaty, bo się obrażę
wystarczy mi, że co spojrzyj na półkę, to ciepło o mnie pomyślisz.. na zimę jak znalazł ;P
Nie nie, to nie bedzie magnes. To niespodziewajka bedziekapturnica, Elfik, kkisia, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:glukhovski....Czytala ktora??Mlody chce na mikusia dostac ..Nie wiem czy warto inwestowac w takie cos
a na podstawie tego filmu nie nakręcili, czy to nie to?
jak młody chce to kupuj, co, Kinder niespodziankę chciałaś zakupić?
edit: hehe, no oby moje słowa były prorocze i ta kinder niespodzianka była, własnej robotyWiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2014, 14:36
Mega, kapturnica, macduska lubią tę wiadomość
-
Elfik wrote:a na podstawie tego filmu nie nakręcili, czy to nie to?
jak młody chce to kupuj, co, Kinder niespodziankę chciałaś zakupić?Mega lubi tę wiadomość
-
kapturnica wrote:No co zrobie jak ja ruskich ledwie toleruje..I mam na mysli tych ruskich od putana a nie innych Ruskich..Zauwaz ,ze napisalam tych drugich z duzej litery
Psze paaaaani!!! Niech Pani zabierze stad te Rusofobke!!!!Reni, Mega, Bursztyn, kapturnica, kkisia, Sabina, macduska, Pusurek, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
ale to dziecko ma 12 lat dopiero i takie książki?..
później wyrośnie jakiś brejwik czy inny psycho
Elfik wrote:jak młody chce to kupuj, co, Kinder niespodziankę chciałaś zakupić?Bursztyn, moremi lubią tę wiadomość
-
Elfik wrote:a na podstawie tego filmu nie nakręcili, czy to nie to?
jak młody chce to kupuj, co, Kinder niespodziankę chciałaś zakupić?
edit: hehe, no oby moje słowa były prorocze i ta kinder niespodzianka była, własnej roboty
ja Metro w rosyjskiej produkcji ogladalam.. i jeszczce Simbowskim pokazalam, ze ruscy nakrecili amerykanski fylm, ale nie docenili..
bosz, boje sie uzyc slowa ruski.. trauma, pani, trauma..kapturnica, Reni, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:ja Metro w rosyjskiej produkcji ogladalam.. i jeszczce Simbowskim pokazalam, ze ruscy nakrecili amerykanski fylm, ale nie docenili..
bosz, boje sie uzyc slowa ruski.. trauma, pani, trauma..Mega, paszczakin, kapturnica, kkisia, moremi lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:ale to dziecko ma 12 lat dopiero i takie książki?..
później wyrośnie jakiś brejwik czy inny psychokapturnica, Reni, Iwone, iwcia77 lubią tę wiadomość