35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Simba wrote:Guzik a nie wybrnelas
Ide spac do kartonu -
Bursztyn wrote:a wlasnie, a propos Brejvika, ostatnio sie nim zajmuje, to znaczy case study robie z dostepnych materialow, cholernie interesujace jest to, jak dziecinstwo wplywa na rozwoj czlowieka, dodam ze mial przesrane (co nie oznacza ze bronie goscia)
Bo tak se mysle ,ze ja to powinnam kilka glow juz dawno sciac..Albo cos wysadzic...Mowie powaznie.....Mega, Pusurek, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
to nie wiesz kiedy się młody urodził??
cytuję Twój post jak zapisywałaś się do naszej klasy
witam jestem tu pierwszy raz wiec poruszam sie troche jak we mgle jestem mama chlopca 12letniego i od kilku miesiecy staram sie o drugie dziecko jak widac bezskutecznie
kapturnica wrote:jakie 12lat..czy ja o czyms nie wiem??Mega, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Hmmm myslisz ,ze dziecinstwo az taki ma wplyw??
Bo tak se mysle ,ze ja to powinnam kilka glow juz dawno sciac..Albo cos wysadzic...Mowie powaznie.....kapturnica, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:rok i pierogi to nie do czlowieka
a polaczek jest pejoratywnym okresleniem?
sie mowi polak, rusek i niemiec!
a nie polaczek!
taak?Mega, kapturnica, Pusurek, moremi, iwcia77, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:to nie wiesz kiedy się młody urodził??
cytuję Twój post jak zapisywałaś się do naszej klasy
witam jestem tu pierwszy raz wiec poruszam sie troche jak we mgle jestem mama chlopca 12letniego i od kilku miesiecy staram sie o drugie dziecko jak widac bezskutecznieMega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Haa widzi??Jak sie wierzy to przychodzi
kapturnica, gretka, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
http://kobieta.onet.pl/dziecko/agnieszka-graff-feministka-zostala-mama/mh833
chciałam kupić tą książkę. Niestety przeczytałam w Wysokich obcasach wywiad z autorką, w którym zali się,że jej koleżanki feministki nie chciały z nią rozmawiać o niemowlęciu i uciekały jak zaczynała się nim zachwycać...
budyń czy co?
Przecież to jest cholernie nudne, jak matki wychodzą do ludzi to chcą pogadać o czymś innym, zwłaszcza jak im dzieci wyrosły..
nie mówię, żeby to ukrywać, przecież to cześć życia, ale swoim zachwytem trzeba się dzielić z babcią, najbliższą przyjaciółką lub osobami w podobnej sytuacji...
Ale to co pisze o wiecznym zmęczeniu pociesza, czyli nie jesteśmy leniwymi niezorganizowanymi tłumokami, hihi, po prostu człowiek permanentnie niewyspany nie egzystuje normalnie...kapturnica, macduska, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
paszczakin wrote:ja Metro w rosyjskiej produkcji ogladalam.. i jeszczce Simbowskim pokazalam, ze ruscy nakrecili amerykanski fylm, ale nie docenili..
to ja polecam Straż nocną i drugą część - Straż dzienną
Hollywood się chowa...
swoją drogą czemu nie? Kasy mają wystarczająco, a fabuła wciąga...Sabina, paszczakin, Bursztyn, iwcia77 lubią tę wiadomość