35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Sabina wrote:Ti kupa będzie palce lizac, po dobrym rozluznieniu, miodzio!
czy jest temat, który nie skończy się na kupie?))))))))))00
eee - papież?
trzeba uważać, Abelard Giza zasugerował, ze papież puszcza bąki, jak każdy śmiertelnik, i tv płaciła grube miliony kary..
a nam to by chyba forum zamknęli...kapturnica, Mega, Sabina, Pusurek, Reni, Simba, macduska, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:wchodzac na to forum trzeba zapomniec o intymnnosci, tutaj wpuszczaja tylko bez majtek
Bursztyn, moremi, iwcia77, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Mega wrote:A ja dzisiaj była w szpitalnym labo i słuchajcie masakra jakaś. Czynne o 7:30 do 8:30, czekałam pod punktem pobrań, ale to nie takie proste: najpierw musiałam isc na gore 2 piętra do wyceny badania bo nie miałam skierowania, potem do kasy zapłacić i z potwierdzeniem zejść na dol do pobrania krwi. Uwinelam sie i 8:15 byłam spowrotem a pani do mnie zdziwiona i zarazem zawiedziona: o, zdążyła pani.... I pobranie...cóż...wiem ze mam pochowane żyły ale jakoś nigdy nie było problemu zeby sie wkłuć... Pielęgniarce ze szpitala udało sie za 3 razem...jestem pokuta jak narkoman! Kabaret normalnie....
Prolaktyna byla w zestawie?- bo nie wiem czy ci te atrakcje nie zawyza;)Mega lubi tę wiadomość
gretka -
Psze pani, te nowe to powinny miec jakis ograniczony czas na wybor avatara a jak tego nie zrobia to losowo im sie jakis wybierze i beda musialy sie z nim meczyc, na przyklad co najmniej przez rok.
O takie:
paszczakin, kapturnica, Sabina, Elfik, Reni, Mega, Bursztyn, moremi, iwcia77, malgos741, SolarPolar lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyO panieneczko swieta, Jezusicku...
Dziecko duze ze szkoly wraca, dary ze skrzynki pocztowej niesie. A tam... Ksiazka od Elfika... z dedykacja.... Bosz...I juz mi lzy po plecach leca, sofa przemoknieta na amen...
Elfik, krajanie Ty moj, pamietales...O dzieki Ci!
I juz nie pytam, skad adres moj mialas, bo sie moze okaze, ze sama dalam i bedzie glupio.
Dostaniesz ode mnie cos ladnego z No! I Duplo dla Maluchy!
kapturnica, Sabina, paszczakin, Mega, Elfik, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Elfik wrote:eee, ale w zastrzykach brałaś?
Znaczy po przeswietleniu wyszlo ,ze w prawym kolanie ta maź jest malusio i te kości sie zaczeły ten tegesowac..Ale po 2miechach lekow na recepote przeszlo jak reka odjął
Sabina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Elfik wrote:Mega, może ten szpital to tylko przykrywka?
Tam tylko wycinają bezdomnym organy na eksport, a lab dla zmylenia przeciwnika? -
Kurrrr simba mozna zawała dostac!!!
Simba, Mega lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:oj, to prawda
Na przyjazd chlopa- planowo we wtorek- bede znowu robic bliny, kawior juz kupilam i wodka tez jest, tylko polecanej przez Ciebie Moskowskiej (to chyba ta byla?) nie mozna nigdzie znalezc, wiec nabylam Ruskij Standart- szalu nie ma, ale ujdzie jesli mocno schlodzony
No RS ujdzie w tlumie, ale jednak nie ma jak moskowskaja...
Alez sie rozmarzylam...Bursztyn lubi tę wiadomość
-
Pusurek wrote:O panieneczko swieta, Jezusicku...
Dziecko duze ze szkoly wraca, dary ze skrzynki pocztowej niesie. A tam... Ksiazka od Elfika... z dedykacja.... Bosz...I juz mi lzy po plecach leca, sofa przemoknieta na amen...
Elfik, krajanie Ty moj, pamietales...O dzieki Ci!
I juz nie pytam, skad adres moj mialas, bo sie moze okaze, ze sama dalam i bedzie glupio.
Dostaniesz ode mnie cos ladnego z No! I Duplo dla Maluchy!
no Elfik mnie rozmiekl tez..
(co nie zmienia faktu, ze ktos nasze dane sprzedal!)
Pusurek, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
no, Mega, ja też nawet spodni nie opuszczę..
wczoraj ogarnęłam temat pazurów u siebie i dziecia (brr, nie lubię)
dziś czas na puszczę białowieszczańską na nogach (tak sadzę, bo mi śrubokręt spadł i nie mogę go znaleźć)
i puszczę biebrzańską, gdzie żyją bobry...wrrr
Kap, wysyłaj kurierem tą twoją wypasioną kosiarkę spalinową, bo na ręcznej robocie to mi chyba cały wieczór zejdzie...kapturnica, Pusurek, Mega, paszczakin, macduska, iwcia77, SolarPolar lubią tę wiadomość
-
gretka wrote:Prolaktyna byla w zestawie?- bo nie wiem czy ci te atrakcje nie zawyza;)
tylko troponina do atrakcji kardiologicznych
w poniedziałek idę na kontrole i musze miec cały zestaw wyników a tego jednego badania w zwykłym labo mi nie zrobią, wiec poszłam do przyszpitalnego
malgos741 lubi tę wiadomość
-
paszczakin wrote:no Elfik mnie rozmiekl tez..
(co nie zmienia faktu, ze ktos nasze dane sprzedal!)
A mnie rozmięknęła razy 2 to se pomyślcie jak ,żem rzewnymi łzami sofe zapaskudziła.O gilach nie wspomne w poduszkeMega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Elfik wrote:
Kap, wysyłaj kurierem tą twoją wypasioną kosiarkę spalinową, bo na ręcznej robocie to mi chyba cały wieczór zejdzie...
Elfik, Sabina, Mega lubią tę wiadomość