35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Kapta...nie wiem co powiedzieć...niezła laska....byłaś....kiedyś....chyba...
. Zdjecie wymiata
Sabina, Bliska 77, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEwa ja też obstawiam że za Twoje samopoczucie winny jest stres. Jakby nie było choroba dziecka jest jedną z najbardziej stosujących i trudnych sytuacji w życiu matki. Jak moja młoda zachorowała w zeszłym roku, to nie miałam@ przez 3 miesiące
EwaT, Iwone, iwcia77, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Mega wrote:Kapta...nie wiem co powiedzieć...niezła laska....byłaś....kiedyś....chyba...
. Zdjecie wymiata
Troche sie przesuszylam na lampach ale przxynajmniej wygladam szczuplo
Bliska 77, macduska, Mega, Elfik, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Sabbb a ty jak sie czujesz?>????Cycki bolą??Masz mdłości juz??..Kiedy wybierasz sie na podglądanie dzidzia???
dzięki
Cycki rosną, trochę bolą, bardziej sutki. Mdłości nie mam, czasem stoi mi żarcie w gardle. Dziś się trochę wystraszylam, bo popoludniu strasznie rozbolal mnie brzuch i jajnik, ale już nieco lepiej.
Co do wizyty, umiwiona jestem na 26.11, ale gin kazała mi zadzwonić jutro, to postara się mnie obejrzeć w weekendBliska 77, kapturnica, kkisia, caffe, iwcia77, moremi, Mega, macduska, peppapig, gosia7122, malgos741, Parka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Sabina wrote:
dzięki
Cycki rosną, trochę bolą, bardziej sutki. Mdłości nie mam, czasem stoi mi żarcie w gardle. Dziś się trochę wystraszylam, bo popoludniu strasznie rozbolal mnie brzuch i jajnik, ale już nieco lepiej.
Co do wizyty, umiwiona jestem na 26.11, ale gin kazała mi zadzwonić jutro, to postara się mnie obejrzeć w weekendSabina, macduska lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:
dzięki
Co do wizyty, umiwiona jestem na 26.11, ale gin kazała mi zadzwonić jutro, to postara się mnie obejrzeć w weekend, pewnie nie mozesz juz sie doczekac
Sabina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDokładnie
czekam wizyty jak dzecko gwiazdki
Jak dzwonłam do ginki w zeszłą środę ucieszyła się bardzopowiedziała że 24.11 to za późno i musi mnie obejrzeć wcześniej
mam nadzieję, że mnie przyjmie
Elfik, kapturnica, Bliska 77, kkisia, caffe, Simba, iwcia77, moremi, peppapig, malgos741 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Fajnie ,fajnie.A brzuch bolal bedzie i jajnik bo cialko zolte sie powiekszylo to moze bolec.....Ktory ty to na badaniu bedziesz miala tydzien????
Ale wiesz schiza schizawiem że to normalne, ale i tak w głowie pojawiaja się takie scenariusze że masakra
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2014, 18:24
kapturnica, moremi, Iwone lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Sabina wrote:Jak przyjmie mnie w ten weekennd to będzie 6 tydzień
Ale wiesz schiza schizawiem że to normalne, ale i tak w głowie pojawiaja się takie scenariusze że masakra
Sabina, moremi, Mega lubią tę wiadomość
-
Elfik wrote:Kap, nie rób mi tego...
jak ja mogę prywatne wyznania robić jak patrzy na mnie... to...coś
zmien paszczura, bo ja wstawię... Anie Rubik, a co!
Jak masakra to nie ma zmiłujA rubikowa moze mi pot z czoła obcierać
Mega lubi tę wiadomość
-
Sabina, to czekamy z Tobą
JA to pewnie jakbym zaciążyła, to się wydam za gina z własnym gabinetem...
usg zaciągnę do salonu...
po porodzie szybki rozwód z nim i jego usg..
i wracam do ojca mych dzieci...
chyba za mało sypiam..kapturnica, Sabina, iwcia77, moremi, Simba, Mega, macduska, malgos741 lubią tę wiadomość