X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Elfik Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2014, 18:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Zabij ale pokochałam to cos od 1szego wejrzenia...Zostanie ze mna... 8) A rubikowa moze mi pot z czoła obcierać ;-)

Ona się nie schyla do karłów..;)
    i poza tym nikt ci niczego nie obetrze, bo pewnie cała twarz by zlazła, a fuj

a z innej beczki
    jak ona jest ideałem piękna i zgrabnej figury, to ja jestem królową fitness....

iwcia77, Sabina, moremi, Mega, macduska lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2014, 18:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfik wrote:
    Sabina, to czekamy z Tobą :)

JA to pewnie jakbym zaciążyła, to się wydam za gina z własnym gabinetem...
    usg zaciągnę do salonu...
    po porodzie szybki rozwód z nim i jego usg..
    i wracam do ojca mych dzieci...

chyba za mało sypiam..;)
    smiej sie ale ja juz jalkbyco mam w rezerwie ,ze porzuce gina na nfz i pojde wprost do ordynatorka na wizyty ,zeby mnie prowadzil..Nie rpzepadam za nim tak jak za tym na nfz ale szycha na oddziale to jak juz laparo mialam to widzialam jak sie zachowywaly pielegniary jak wiedzialy ze pacjentka ordynatora..

Wiecie co..Mam problem...Od jakiechs 2,3godzin jak tylko poloze sie na wznak na lozku to--nie smiac sie ale mam ogien w cyckach.Czuje ,ze sa gorrace jak sie dotkne, zwl lewy......Jak wstane i chodze spokoj...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2014, 18:44

Sabina, moremi, macduska lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2014, 18:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfik wrote:
    Ona się nie schyla do karłów..;)
    i poza tym nikt ci niczego nie obetrze, bo pewnie cała twarz by zlazła, a fuj

a z innej beczki
    jak ona jest ideałem piękna i zgrabnej figury, to ja jestem królową fitness....
    Moj kiedys powiedzial ,ze jakby mial ja złotac to by se wacka poobijał i zmiesiac leczył siniaki 8) Jako modelka ideal -bo figura wieszaka....Mnie jednak najb wkurwia jej wada wymowy.....

Sabina, Mega lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Elfik Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2014, 18:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no w cionży jezdeś pszecierz..;)

dobrze, progesteron działa

ps, u mnie ostatnio też cyce megaaktywne były i nic...

Sabina, moremi, macduska, Mega lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2014, 18:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfik wrote:
    no w cionży jezdeś pszecierz..;)

dobrze, progesteron działa

ps, u mnie ostatnio też cyce megaaktywne były i nic...
    U mnie pierwszy raz tak sie dzieje...Byc moze to efekt uboczny lutki , zdaje sobie sprawe z tego ,ze moze to to byc......Ale suty palą jak cholera..Chwilami jest to dośc nieprzyjemne , nie daje o sobie zapomniec....

Jesli to nie ciONza to mnie wlasne cycki w chuja robia....

Sabina, moremi, Mega lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 listopada 2014, 18:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfik wrote:
    Kap, nie rób mi tego...
    jak ja mogę prywatne wyznania robić jak patrzy na mnie... to...coś

zmien paszczura, bo ja wstawię... Anie Rubik, a co!
    Jak masakra to nie ma zmiłuj
    Nieeeeeeee, tylko nie Anja...
    Jak sie wygina w reklamie Apart, to ja dostaje apopleksji.

kapturnica, Reni, iwcia77, Sabina, moremi, macduska, Mega lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2014, 18:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam to samo.. Ze jej kręgosłup nie pęknie od tego składania ramion...

kapturnica, Pusurek, iwcia77, Sabina, moremi, Mega lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2014, 19:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfik wrote:
    to ja polecam Straż nocną i drugą część - Straż dzienną
    Hollywood się chowa...
    swoją drogą czemu nie? Kasy mają wystarczająco, a fabuła wciąga... :)
    Nie oglądałam ale czytałam i bardzo lubię Siergieja łukajenko

Elfik lubi tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 listopada 2014, 19:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej laseczki, teraz trochę porzucam mięsem, jak któraś nie lubi to niech czyta moje przekleństwa jako " PIP"
    Jaka ja kurwa pojebana debilka jestem, nażarłam się pomelo i po kilku minutach poszłam napić się zimnego mleka a teraz leżę i zwijam się w potwornych bólach, czy któraś ma jakąś dobrą i szybką radę jak się tych pieprzonych bóli pozbyć?

iwcia77 lubi tę wiadomość

• moremi Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2014, 19:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    No ja mam dosc blisko nad zalew klimkówka..Ale to nie morze.....To mozemy zwalic na odleglosc ;-)
    Nie możecie. Ile macie do morza?
    Ja przecież w Gdańsku nie mieszkam (a szkoda - na marginesie), tylko prawie w puszczy.

Pusurek, Sabina, macduska lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2014, 19:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Moremi zazdraszczam ,ze masz takie pasje.... Ja tam plywam ale na zasadzie ,ze dosc dosc unosze sie na wodzie i nie tone jak nie ma wielkiej fali 8)
    Ja też

moremi lubi tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2014, 19:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorka1979 wrote:
    Hej laseczki, teraz trochę porzucam mięsem, jak któraś nie lubi to niech czyta moje przekleństwa jako " PIP"
    Jaka ja kurwa pojebana debilka jestem, nażarłam się pomelo i po kilku minutach poszłam napić się zimnego mleka a teraz leżę i zwijam się w potwornych bólach, czy któraś ma jakąś dobrą i szybką radę jak się tych pieprzonych bóli pozbyć?

wezz nospe na bol i wegiel ..Moze cos pomoze....

Dorka1979 lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 listopada 2014, 19:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorka a może szybkie rzyganko? Może to da ulgę?

Dorka1979 lubi tę wiadomość

• moremi Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2014, 19:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorka1979 wrote:
    Dorka o cholera. Może po prostu jedź na izbę.

Dorka1979, macduska lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2014, 19:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    obecna...

Elfik- bardzo dziekuje za ksiazke ze wzruszjaca dedykacja :) <3

Bisca- dostalam w koncu przesylke :D hurra ale sie ciesze <3 dziekuje i merci :D

kapturnica, Pusurek, Elfik lubią tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2014, 19:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kapta, Elfik, tak często zmieniacie awatary ze można się pogubić, w każdym razie te nowe wymiatają :)
    Macduska a ojciec dyrektor Cię jeszcze nie zamordował za ten numer. Jest szansa że się nie połapie i pomyśli że sam zamknął bez zapisu...

kapturnica, macduska, Mega lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 listopada 2014, 19:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Dorka a może szybkie rzyganko? Może to da ulgę?
    Na rzyganko chyba już za późno.

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 listopada 2014, 19:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No, chyba najgorszy ból mam za sobą

Sabina, moremi lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2014, 19:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorka1979 wrote:
    Radio włącz

A tak naprawde to nie mam
    Moze kawałek chleba?

Dorka1979, iwcia77, moremi, paszczakin lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2014, 19:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie dziś szlaczek trafił. Pojechaliśmy na tą kontrolę z pępkiem na chirurgię do szpitala w wawie ( tak jak nam kazali dzień wcześniej na izbie)Jeszcze teściowa nas namawiała bo mieli usunąć ten kikut do końca. Najpierw odstaliśmy swoje w tłumie ludzi wkurwionych że noworodki i ogólnie dzieci do pierwszego roku życia wchodzą bez kolejki. A potem w gabinecie przywitał nas "przemiły" doktor z pytaniem co nas sprowadza bo pępek wygląda bardzo dobrze i ma sam odpaść. Tłumaczę że kikut blokuje dopływ powietrza i to co jest pod spodem nie goi się i się babrze. On mi na to że to normalne i nic nie trzeba z tym robić i że może tak jeszcze dwa tygodnie odpadać " należy przy każdym przewijaniu czyścić pępek najpierw spirytusem a potem do sucha" tłumaczę że tak robię od ok 10 dni i nic. Doktor nic z tym nie zrobił, kazał czekać aż sam odpadnie i przyjść na kontrolę jutro. Nie ma opcji że tam znów jutro pojadę po nic, kontrolę to może mi zrobić teściowa która mieszka piętro niżej i jest pielęgniarką (a kiedyś położną). Zawracanie kijem Wisły. Wczoraj na izbie mówili że dziś usuną kikut a tu lipa i dalej czekamy.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2014, 19:39

mysza1975, Sabina, moremi, Iwone, iwcia77, kkisia, Pusurek lubią tę wiadomość

‹‹ 5530 5531 5532 5533 5534 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

14 najczęstszych pytań o Zespół Policystycznych Jajników (PCOS)

Na PCOS, czyli Zespół Policystycznych Jajników może cierpieć nawet 10-15% kobiet w wieku rozrodczym. Czy PCOS jest groźną chorobą? Jakie są najczęstsze przyczny PCOS? Czy Zespół Policystycznych Jajników jest uleczalny? Poznaj odpowiedzi na 14 najczęstszych pytań o PCOS.  

CZYTAJ WIĘCEJ

3 naturalne sposoby na mdłości w ciąży

Mdłości i nudności to jedna z najczęstszych i najbardziej typowych dolegliwości w pierwszych tygodniach ciąży. Czym są one spowodowane i jak sobie pomóc? Poznaj sprawdzone i skuteczne sposoby, jak zmniejszyć mdłości w ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zwiększyć szansę na ciążę? Poznaj badanie PGT wykorzystywane w leczeniu in vitro.

Starania o dziecko dla wielu par stanowią najważniejszy i najbardziej emocjonalny etap w życiu. Gdy naturalne poczęcie okazuje się trudne lub niemożliwe z pomocą przychodzi medycyna. Dzięki nowoczesnym technologiom i coraz lepszemu zrozumieniu mechanizmów genetycznych specjaliści są w stanie nie tylko wspierać proces zapłodnienia pozaustrojowego, ale także zapobiegać potencjalnym trudnościom. Coraz większą rolę w leczeniu niepłodności odgrywa diagnostyka genetyczna zarodków – a jednym z najbardziej przełomowych narzędzi w tym obszarze jest badanie PGT (Preimplantation Genetic Testing).

CZYTAJ WIĘCEJ