35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
kapturnica wrote:Zabij ale pokochałam to cos od 1szego wejrzenia...Zostanie ze mna...
A rubikowa moze mi pot z czoła obcierać
Ona się nie schyla do karłów..
i poza tym nikt ci niczego nie obetrze, bo pewnie cała twarz by zlazła, a fuj
a z innej beczki
jak ona jest ideałem piękna i zgrabnej figury, to ja jestem królową fitness....iwcia77, Sabina, moremi, Mega, macduska lubią tę wiadomość
-
Elfik wrote:Sabina, to czekamy z Tobą
JA to pewnie jakbym zaciążyła, to się wydam za gina z własnym gabinetem...
usg zaciągnę do salonu...
po porodzie szybki rozwód z nim i jego usg..
i wracam do ojca mych dzieci...
chyba za mało sypiam..
Wiecie co..Mam problem...Od jakiechs 2,3godzin jak tylko poloze sie na wznak na lozku to--nie smiac sie ale mam ogien w cyckach.Czuje ,ze sa gorrace jak sie dotkne, zwl lewy......Jak wstane i chodze spokoj...Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2014, 18:44
Sabina, moremi, macduska lubią tę wiadomość
-
Elfik wrote:Ona się nie schyla do karłów..
i poza tym nikt ci niczego nie obetrze, bo pewnie cała twarz by zlazła, a fuj
a z innej beczki
jak ona jest ideałem piękna i zgrabnej figury, to ja jestem królową fitness....Jako modelka ideal -bo figura wieszaka....Mnie jednak najb wkurwia jej wada wymowy.....
Sabina, Mega lubią tę wiadomość
-
Elfik wrote:no w cionży jezdeś pszecierz..
dobrze, progesteron działa
ps, u mnie ostatnio też cyce megaaktywne były i nic...
Jesli to nie ciONza to mnie wlasne cycki w chuja robia....Sabina, moremi, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyElfik wrote:Kap, nie rób mi tego...
jak ja mogę prywatne wyznania robić jak patrzy na mnie... to...coś
zmien paszczura, bo ja wstawię... Anie Rubik, a co!
Jak masakra to nie ma zmiłuj
Jak sie wygina w reklamie Apart, to ja dostaje apopleksji.kapturnica, Reni, iwcia77, Sabina, moremi, macduska, Mega lubią tę wiadomość
-
Elfik wrote:to ja polecam Straż nocną i drugą część - Straż dzienną
Hollywood się chowa...
swoją drogą czemu nie? Kasy mają wystarczająco, a fabuła wciąga...Elfik lubi tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
nick nieaktualnyHej laseczki, teraz trochę porzucam mięsem, jak któraś nie lubi to niech czyta moje przekleństwa jako " PIP"
Jaka ja kurwa pojebana debilka jestem, nażarłam się pomelo i po kilku minutach poszłam napić się zimnego mleka a teraz leżę i zwijam się w potwornych bólach, czy któraś ma jakąś dobrą i szybką radę jak się tych pieprzonych bóli pozbyć?iwcia77 lubi tę wiadomość
-
kapturnica wrote:No ja mam dosc blisko nad zalew klimkówka..Ale to nie morze.....To mozemy zwalic na odleglosc
Ja przecież w Gdańsku nie mieszkam (a szkoda - na marginesie), tylko prawie w puszczy.Pusurek, Sabina, macduska lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Dorka1979 wrote:Hej laseczki, teraz trochę porzucam mięsem, jak któraś nie lubi to niech czyta moje przekleństwa jako " PIP"
Jaka ja kurwa pojebana debilka jestem, nażarłam się pomelo i po kilku minutach poszłam napić się zimnego mleka a teraz leżę i zwijam się w potwornych bólach, czy któraś ma jakąś dobrą i szybką radę jak się tych pieprzonych bóli pozbyć?
wezz nospe na bol i wegiel ..Moze cos pomoze....Dorka1979 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dorka1979 wrote:Hej laseczki, teraz trochę porzucam mięsem, jak któraś nie lubi to niech czyta moje przekleństwa jako " PIP"
Jaka ja kurwa pojebana debilka jestem, nażarłam się pomelo i po kilku minutach poszłam napić się zimnego mleka a teraz leżę i zwijam się w potwornych bólach, czy któraś ma jakąś dobrą i szybką radę jak się tych pieprzonych bóli pozbyć?Dorka1979, macduska lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Kapta, Elfik, tak często zmieniacie awatary ze można się pogubić, w każdym razie te nowe wymiatają
Macduska a ojciec dyrektor Cię jeszcze nie zamordował za ten numer. Jest szansa że się nie połapie i pomyśli że sam zamknął bez zapisu...kapturnica, macduska, Mega lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Jaka ja kurwa pojebana debilka jestem, nażarłam się pomelo i po kilku minutach poszłam napić się zimnego mleka a teraz leżę i zwijam się w potwornych bólach, czy któraś ma jakąś dobrą i szybką radę jak się tych pieprzonych bóli pozbyć?
A tak naprawde to nie mam
Moze kawałek chleba?Dorka1979, iwcia77, moremi, paszczakin lubią tę wiadomość
-
Mnie dziś szlaczek trafił. Pojechaliśmy na tą kontrolę z pępkiem na chirurgię do szpitala w wawie ( tak jak nam kazali dzień wcześniej na izbie)Jeszcze teściowa nas namawiała bo mieli usunąć ten kikut do końca. Najpierw odstaliśmy swoje w tłumie ludzi wkurwionych że noworodki i ogólnie dzieci do pierwszego roku życia wchodzą bez kolejki. A potem w gabinecie przywitał nas "przemiły" doktor z pytaniem co nas sprowadza bo pępek wygląda bardzo dobrze i ma sam odpaść. Tłumaczę że kikut blokuje dopływ powietrza i to co jest pod spodem nie goi się i się babrze. On mi na to że to normalne i nic nie trzeba z tym robić i że może tak jeszcze dwa tygodnie odpadać " należy przy każdym przewijaniu czyścić pępek najpierw spirytusem a potem do sucha" tłumaczę że tak robię od ok 10 dni i nic. Doktor nic z tym nie zrobił, kazał czekać aż sam odpadnie i przyjść na kontrolę jutro. Nie ma opcji że tam znów jutro pojadę po nic, kontrolę to może mi zrobić teściowa która mieszka piętro niżej i jest pielęgniarką (a kiedyś położną). Zawracanie kijem Wisły. Wczoraj na izbie mówili że dziś usuną kikut a tu lipa i dalej czekamy.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2014, 19:39
mysza1975, Sabina, moremi, Iwone, iwcia77, kkisia, Pusurek lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4