35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Zapiekanka ziemniaczana rządzi
Wysłałam dzisiaj mężowi smsa z pytaniem czy chce zapiekankę, czy leczo, a on mi łaskawie odpowiedział "może być zapiekanka". Przejrzał mój podstęp skubany. On wolałby leczo, ale wtedy on by gotował.iwcia77, Sabina, kapturnica, Bozia3, kkisia, caffe, macduska, Pusurek, Simba, Dorka1979, Mega, promoszka lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
moremi wrote:Zapiekanka ziemniaczana rządzi
Wysłałam dzisiaj mężowi smsa z pytaniem czy chce zapiekankę, czy leczo, a on mi łaskawie odpowiedział "może być zapiekanka". Przejrzał mój podstęp skubany. On wolałby leczo, ale wtedy on by gotował.moremi, Simba, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
Tyle się naczytałam, że już nie pamiętam co chciałam skomentować - zapamiętała mi się sukienka córki Pusurkowej - superowa, no i gwoli wyjaśnienia.... ruskie pierogi są nie od Ruskich w sensie rosyjskich, a bardziej od ukraińskich - bo to pochodzi z Rusi Kijowskiej. W Rosji pierogi ruskie są mało znane....
Ewka trzymam kciuki za Tomaszka, żeby sie polepszyło
Z pępkiem nic nie pomogę - bo się na tym kompletnie nie znam. Nam odpadł jeszcze w szpitalu w 4 dobie....Sabina, moremi, macduska, Pusurek, EwaT, Simba, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:Tyle się naczytałam, że już nie pamiętam co chciałam skomentować - zapamiętała mi się sukienka córki Pusurkowej - superowa, no i gwoli wyjaśnienia.... ruskie pierogi są nie od Ruskich w sensie rosyjskich, a bardziej od ukraińskich - bo to pochodzi z Rusi Kijowskiej. W Rosji pierogi ruskie są mało znane....
Ewka trzymam kciuki za Tomaszka, żeby sie polepszyło
Z pępkiem nic nie pomogę - bo się na tym kompletnie nie znam. Nam odpadł jeszcze w szpitalu w 4 dobie.... -
i jeszcze jedno - ja też postuluje za tym, żeby nowe dziewczyny nie męczyć lodami z połykami..
my się tu znamy i rozumiemy, ale dla kogoś z zewnątrz to jak na pierwszy strzał za duża przeginka według mnie....
Sabina, macduska, kapturnica, Elfik, Simba, Dorka1979, Iwone, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dobry wieczór wszystkim. Wpadam tylko na chwilę powiedzieć, że żyjemy i mamy się nie zgorzej. Choć niedospanie się kumuluje z czasem.
Sabina, cieszę się, ze wszystko u Ciebie dobrze. Nowym mamusiom życzę, żeby im się pępki szybko pogoiły. U nas się wygoiło nawet nie wiem kiedy.
Bozia, śliczny awatarek
Ania.g - Twój już stary, ale też za każdym razem mnie zachwyca.Sabina, anna maria, Bozia3, moremi, kapturnica, EwaT, Simba, macduska, Mega, gosia7122, iwcia77, ania.g lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:Kupa była?
zależało mi na niej, żeby się nie męczył, bo mieliśmy też szczepienia - chciałam, zeby był spokojny...lekarka powiedziała, żeby w razie w jednak działać bardziej czopkiem, bo termometr łatwiej rozleniwia i uzależnia...i pytałą, czy przypadkiem nie jadłam dużo marchewki gotowanej, albo ryżu...Dorka1979 lubi tę wiadomość
-
macduska wrote:cos długo to u Ciebie trwa.
Na dodatek nie wiem jak traktować @, która przychodzi przed północą. Początek mam zaznaczyć dzisiaj, czy jutro? I kiedy clo zacząć? Miałam od 2 dc.malgos741 lubi tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
moremi wrote:Wkurza mnie już.
Na dodatek nie wiem jak traktować @, która przychodzi przed północą. Początek mam zaznaczyć dzisiaj, czy jutro? I kiedy clo zacząć? Miałam od 2 dc.moremi, macduska, mama78 lubią tę wiadomość