35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
o lekarz z mojego szpitala
jego synek usg mi robi
Elfik wrote:mam jeszcze w pdf coś takiego
we wnętrzu mnóstwo reklam, ale może i jakaś treść, nie wiem nie czytałam:)
Marianowski Longin - Od poczęcia do narodzin. Poradnik dla przyszłych rodzicówmoremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:dziewczyny ,
was też dzieci wkurzają po 22?
czuję ,że popełnię dzieciobójstwo za chwilę,
padam na pysk a oni łaza i chcą ode mnie milion rzeczy i jeszcze pierworodny jak zwykle coś opowiada
dlaczego zawsze najwięcej o tej porze?moremi, Sabina, macduska, Reni, kkisia, Simba, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:czyli jeśli złapiesz napletek od samej góry i suniesz w doł odrobinkę - to nic się nie zsuwa - nawet nie ma prześwitu żołędzia?
-
laski jakby któraś chciała obejrzeć najgłupszy film świata to na pulsie
sharknado
nad NY szaleje tornade gdzie z nieba spadają rekiny i wpieprzają ludzi...
kto to wymyśle??macduska, moremi, Dorka1979, dorbie, kkisia, Simba, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnynie wiem co jest, moze jakieś przesilenie jesienne
padam na pysk
usiłowałam się zdrzemnąc po południu ale
przyszedł mój tata bo chciał o coś zapytac
przyszedł mąż bo jechał do sklepu i co kupic?
przyszedł młody .zeby mu wytłumaczyć zadania
przyszedł pierworodny robić koktajl blenderem
zadzwonił mąż co kupić w sklepie bo zapomniał kartki
przyszła mama po rade w sprawie stroju (szła do sąsiadki)
wrócił mąż i zaczął coś tam opowiadać
zadzwoniła koleżanka, że chce przyjść na chwilę...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2014, 22:10
Bozia3, Sabina, moremi, Elfik, EwaT, kapturnica, dorbie, Dorka1979, kkisia, gosia7122, Mega, iwcia77, caffe, Alis lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Zero. Wyglada jakby byl zarosniety, ale przeciez sika, wiec nie jest. Moze za pozno zaczelam to robic? Bo dopiero teraz...
Pusurek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPusurek wrote:Zero. Wyglada jakby byl zarosniety, ale przeciez sika, wiec nie jest. Moze za pozno zaczelam to robic? Bo dopiero teraz...
może za bardzo nie ciągnij i pokaż to pediatrze,
czasami nie da się zciągnąc w domu
mój pierworodny miał zabieg rozciągania napletka jak miał 6 lat,promoszka lubi tę wiadomość
-
Reni wrote:laski jakby któraś chciała obejrzeć najgłupszy film świata to na pulsie
sharknado
nad NY szaleje tornade gdzie z nieba spadają rekiny i wpieprzają ludzi...
kto to wymyśle??Sabina, Reni, moremi, kapturnica, Mega, iwcia77, macduska lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymacduska wrote:nie wiem co jest, moze jakieś przesilenie jesienne
padam na pysk
usiłowałam się zdrzemnąc po południu ale
przyszedł mój tata bo chciał o coś zapytac
przyszedł mąż bo jechał do sklepu i co kupic?
przyszedł młody .zeby mu wytłumaczyć zadania
przyszedł pierworodny robić koktajl blenderem
zadzwonił mąż co kupić w sklepie bo zapomniał kartki
przyszła mama po rade w sprawie stroju (szła do sąsiadki)
wrócił mąż i zaczął coś tam opowiadać
zadzwiniła koleżanka, że chce przyjść na chwilę...macduska lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Sabina wrote:Mi wystarczy moja jedna jedyną córka. Ona nie da mi nawet polezec o spaniu to nawet nie wspominam!
Iwone, moremi, Sabina, macduska, Alis lubią tę wiadomość
-
hehe, a moja dla odmiany poszła spać o 21..
po godzinnej jatce ale zawsze...
jak pomyślę, że mogłaby tak codziennie, to mam drżenie rąk i palpitację z wrażenia, ale nie,,, życie nie może mieć takie piękne..
jakbyście podusiły dzieciaki, daję wam alibi..
siedzimy i gramy w karty..
internet się przydaje - własnie nauczył mnie wiązać krawat. Jutro na zajęcia ubieram moje nowe jeansy skinny, koszulę i krawat
i butki na obcasie...
hehe, niech się bobrowata Rubik schowa...Bozia3, moremi, kapturnica, Sabina, Dorka1979, Pusurek, kkisia, Mega, iwcia77, macduska lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:widocznie taka jego uroda - do 203 roku życia może tak być...
Proszę zrób w takim razie coś z moimi zmarszczkami.Bozia3, Iwone, Sabina, Dorka1979, Pusurek, kkisia, Simba, Mega, iwcia77, macduska lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnymacduska wrote:dziewczyny ,
was też dzieci wkurzają po 22?
czuję ,że popełnię dzieciobójstwo za chwilę,
padam na pysk a oni łaza i chcą ode mnie milion rzeczy i jeszcze pierworodny jak zwykle coś opowiada
dlaczego zawsze najwięcej o tej porze?
tzn maly spi od ok 20.30, starszy w swoim pokoju
Nauczą sięmacduska lubi tę wiadomość
-
Dorka1979 wrote:A masz taki z tymi podkładkami pod materac? Bo tak mnie to tylko zastanawia czy będzie działać jak dziecko dodatkowo w rożku będzie spało
snuze sie zaczepia o pampersa, jest bardzo czuła, możesz spać spokojniemoremi, Dorka1979 lubią tę wiadomość