35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Bozia3 wrote:ja już nawet nie skupiam się na tych opisach żarcia Ewkowych - bo wszystko smaczne i tylko się człowiek niepotrzebnie denerwuje...mogłaby gotować u mnie...
hehe. kocham żarcie, jestem smakoszem
chciałabym mieć duża rodzine i wystarczająco kasy żeby gotować rózne pyszności
uwielbiam pichcić i patrzeć że komus smakujeSabina, Bozia3, Pusurek, Mega, Iwone, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:ja to samo....trochę zaufania do własnych dzieci - co taki trzylatek może aż tak bardzo zrobić strasznego? A jak coś zrzuci specjalnie, czy narozrabia - to można go już ukarać...
Bo jak nie...to potem będzie jak w balladzie o januszku - myk myk mamuśka - karcerek....
Przewrócić na siebie szafki bo koniecznie musi sprawdzić co jest na najwyższej polce?
Zbadać prąd?
Zrzucić laptopa?
Wyjść na balkon i zamarznąć?
Pójść tam gdzie jej nie wolno, czyli do łazienki i bawic środkami do sprzątania, śmiertelnie się zatruć
I wiele innych rzeczy może zrobić moja córka gdy ja będę spać...Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2014, 22:32
Simba, macduska, Elfik, caffe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEwaT wrote:absolutnie, żaden materac
snuze sie zaczepia o pampersa, jest bardzo czuła, możesz spać spokojnieEwaT lubi tę wiadomość
-
moremi wrote:Dostanę tym radiem w twarz i zmarszczki znikną?
Tydzień temu kosmetyczka zrobiła mi jakąś maskę z retinolu i jakiś innych dziwnych rzeczy. Wyglądałam przez dwa dni jakbym skórę zrzucała, ale teraz buzia jest gładka
pewnie że znikno bo spuchniesz i się rozprostujomoremi, kapturnica, Bozia3, Dorka1979, Simba, Mega, iwcia77, caffe lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:U mnie byl karny stoleczek i w strone sciany siedzenie za kare..A jak starsznie wył to byl wycwiczony ,ze musial isc w drugi pokoj i poki sie nie uspokoi nie wychodzi...Jak wyszedl i zaczynal od nowa to wio nawarot..Dzieciaki 3letnie sa juz niezle cwane..
kapturnica lubi tę wiadomość
-
Dorka1979 wrote:Dzięki, właśnie o taki mi chodziło tzn.właśnie taki wolę niż ten co się daje pod materac, a teraz wiem że jest dobry bo Ty sprawdziłaś. Znalazłam na allegro
ja kupiłam nową w sklepie Bocian w Zabrzu w tym samym dniu kiedy odbierałam moje serduszko z patologii noworodka w Swietochłowicach, zapłaciłam 400zł
do dzis nie zmieniałam baterii ale oczywiscie mam zapasoweDorka1979, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEwaT wrote:hehe. kocham żarcie, jestem smakoszem
chciałabym mieć duża rodzine i wystarczająco kasy żeby gotować rózne pyszności
uwielbiam pichcić i patrzeć że komus smakujeEwaT, Bozia3, Mega, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:u mnie to samo....wypad do swojego pokoju, albo do lazienki i wracał jak się uspokoi...
Dla mnie stan, gdy ja odpływam i nie wiem co się dzieje z dzieckiem, a nikogo poza mną w pomieszczeniu jest niemożliwy do zaistnienia. To tylko dziecko. W dodatktu z wielkimi pomysłami, które jest spokojne gdy śpi. Nie ma.mowy.EwaT, Mega, iwcia77, macduska, Elfik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Sabina wrote:Spaść z własnoręcznie zrobione piramidy?
Przewrócić na siebie szafki bo koniecznie musi sprawdzić co jest na najwyższej polce?
Zbadać prąd?
Zrzucić laptopa?
Wyjść na balkon i zamarznąć?
Pójść tam gdzie jej nie wolno, czyli do łazienki i bawic środkami do sprzątania, śmiertelnie się zatruć
I wiele innych rzeczy może zrobić moja córka gdy ja będę spać...może za bardzo się o nią boisz? Zamknęłabym się z nią w jednym pokoju - bezpiecznym jakimś i ja bym kimała, a ona ma się bawić klockami czy czymś tam i nie wychodzić bez pozwolenia z pokoju...jak wyjdzie - to kara...
kapturnica, Iwone lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:trochę katastroficzna wizja...
może za bardzo się o nią boisz? Zamknęłabym się z nią w jednym pokoju - bezpiecznym jakimś i ja bym kimała, a ona ma się bawić klockami czy czymś tam i nie wychodzić bez pozwolenia z pokoju...jak wyjdzie - to kara...
A co zrobisz jak Cię nie posłucha? Ale na tyle skutecznie że dziecku coś się stanie. Kogo ukarzesz?Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2014, 22:43
Dorka1979, macduska, Elfik lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:Kochane nie mylcie wychowywania z brakiem opieki.
Dla mnie stan, gdy ja odpływam i nie wiem co się dzieje z dzieckiem, a nikogo poza mną w pomieszczeniu jest niemożliwy do zaistnienia. To tylko dziecko. W dodatktu z wielkimi pomysłami, które jest spokojne gdy śpi. Nie ma.mowy.Bozia3, moremi, macduska lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:Dostanę tym radiem w twarz i zmarszczki znikną?
Tydzień temu kosmetyczka zrobiła mi jakąś maskę z retinolu i jakiś innych dziwnych rzeczy. Wyglądałam przez dwa dni jakbym skórę zrzucała, ale teraz buzia jest gładkakapturnica, EwaT, Mega, iwcia77, moremi, macduska, kkisia, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
mysza1975 wrote:Przeleciałam kilka stron wstecz i z tego co zajarzyłam Tomaszek ma jakieś problemy ze zdrówkiem. Mam nadzieje, że to nic poważnego.
Dalabys jakies nowe zdjecie Wojtusia - jest taki slicznyBozia3, mysza1975, iwcia77, moremi, kkisia, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:Pogadamy za 3 lata
A co zrobisz jak Cię nie posłucha? Ale na tyle skutecZnie że dziecku coś się stanie. Kogo ukazesz?
kapturnica, EwaT, Simba, Iwone, iwcia77, moremi, kkisia, Reni, gosia7122, caffe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAle zakazy i nakazy to ciszej innego niż brak opieki. Sorry, ale widze że się nie zrozumiemy. Kapta byłaś obecna. Był w pokoju obok a Ty zajmowała się innymi sprawami. Ja też tak robię, przeciez sprzatem gotuje, ale jestem czujena, praytomna i w każdej chwili mogę zareagować. A jak śpię już nie.
Mega, macduska, Dorka1979, Elfik lubią tę wiadomość