X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Reni Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2014, 22:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no proszę Cię nawet ja bym tego nie wymyśliła.. tornado samolot ma problemy dziury powyrywane dookoła ludzie się drą latają w powietrzu szarki.. stiułardese porwało złapała się drzwi leci na nią rekin ktoś jej rzucił broń złapała wycelowała w tego rekina co na nią leciał.. a on i tak opierdolił jej dłoń z tym pistoletem.. krew się leje ludzie dalej się drą, za oknem latają wyszczerzone rekiny
    chyba pójdę sie położę poczytam instrukcję obsługi tostera czy jakiejś innej suszarki
    Bozia3 wrote:
    jak to kto... - Ty też byś się nadawała ze swoją wyobraźnią do takich scenariuszy....latający ksiądz z dzwonnicy to mądrzejszy pomysł? :)

Bozia3, moremi, kapturnica, nick nieaktualny, Mega, Simba, iwcia77, nick nieaktualny, Viola lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 listopada 2014, 22:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie tez jazda z dzieciem. Nadaje z lozka, bo albo drze pysk, albo gada. Opcja spania w ogole mu do glowy nie przychodzi. Chcialam poczytac w wannie ksiazke od Elfika,a leze w lozku w dresie i wpycham dziecku cycka do paszczy...

Bozia3, moremi, nick nieaktualny, Mega, iwcia77, nick nieaktualny, Parka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 listopada 2014, 22:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Tak... mój starszy dziś czytał mi z komórki kawały, które tylko jego bawiły. Mały sapał i dyszał i marudził po szczepieniach...ja bliska samobójstwa lub zabójstwa...:)
    No tak a ja właśnie skończyłam córce pomagać w zadaniu domowym z j.niemieckiego. Syn też jeszcze pewnie kilka razy zejdzie na dół po coś.

Bozia3, iwcia77, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2014, 22:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Wiem, że jesteś boska, ale czy uczyniłaś swego syna nieśmiertelnym?
    Proszę zrób w takim razie coś z moimi zmarszczkami.
    ups...:)

moremi, nick nieaktualny, iwcia77 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Elfik Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2014, 22:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Sabina - ustawiaj ją trochę, bo wyrośnie na egoistkę i CIę zamęczy. Jej już można wytłumaczyć, że chcesz teraz się przespać, a ona niech się pobawi pół godziny sama obok...ucz ją już teraz, bo potem w wieku 13 lat wejdzie Ci na głowę i nie poradzisz sobie..

:)))))))))))))))))))))))))))))))))))

tyle komenta...
    obie mamy trzylatki

hmm, nie odważyłabym się przespać i dać jej pół godzinki w mieszkaniu...

moremi, nick nieaktualny, Mega, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2014, 22:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Jak można lubić gorące kąpiele? Wychodzę. Okropne.
    Ja uwielbiam :)

kapturnica lubi tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 listopada 2014, 22:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    może za bardzo nie ciągnij i pokaż to pediatrze,
    czasami nie da się zciągnąc w domu
    mój pierworodny miał zabieg rozciągania napletka jak miał 6 lat,
    Jak nie urok to sraczka, no...
    W poniedzialek ide na szczepienie, pokaze go pielegniarce, ale na bank uslysze, ze wszystko jest ok. Jak zawsze.

Bozia3 lubi tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2014, 22:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfik wrote:

tyle komenta...
    obie mamy trzylatki

To ja bylam jakas nie ten teges albo syn...Spalam nie raz a mlody lezal kolo mnie i bajki ogladal ;-)

moremi, nick nieaktualny, Simba, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2014, 22:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dlaczego ?? wystarczy dobrze związac
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/7ebc1de31eff.jpg
    Elfik wrote:

moremi, kapturnica, Bozia3, nick nieaktualny, Mega, Simba, nick nieaktualny, Elfik, Alis lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 listopada 2014, 22:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Wiem, że jesteś boska, ale czy uczyniłaś swego syna nieśmiertelnym?
    Proszę zrób w takim razie coś z moimi zmarszczkami.
    Jak chcesz pozbyć się zmarszczek to mogę Cię radiem wyleczyć ;) jako batwoman

moremi, kapturnica, Mega, Simba, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2014, 22:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    u mnie tagliatelli z dzikim czosnkiem jakkolwiek sie to pisze
    do tego pierś kurczacza w sosie grzybowym
    piwo kasztelan
    Jesu jakie dobre.... Smaka mi narobiłas... Ja jutro łososia z grilla

EwaT lubi tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 listopada 2014, 22:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfik wrote:

tyle komenta...
    obie mamy trzylatki

Ja też. Jej wyobraźnia nie zna granic :-) ostatni zeszlam na dół po picie, jak wróciłam to okazało się że Młoda zrobiła piramidy z kzesel i fotela, bo chciała się dostać do moich kosmetyków . Dobrze że nie zdążyłaa wejść!!!!
    Ps. Jak wychodziłem leżała na podłodze układała układanki B-)

moremi, Mega, nick nieaktualny, Elfik lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorka1979 wrote:
    To ja chce, bo ostatnio wygladam jak najstarszy zolw swiata.

moremi, nick nieaktualny, iwcia77, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    To ja bylam jakas nie ten teges albo syn...Spalam nie raz a mlody lezal kolo mnie i bajki ogladal ;-)
    ja to samo....trochę zaufania do własnych dzieci - co taki trzylatek może aż tak bardzo zrobić strasznego? A jak coś zrzuci specjalnie, czy narozrabia - to można go już ukarać...
    Bo jak nie...to potem będzie jak w balladzie o januszku - myk myk mamuśka - karcerek....:)

kapturnica, iwcia77, paszczakin lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 listopada 2014, 22:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia jesteś boska :-) dzięki Ci :-)

Bozia3 lubi tę wiadomość

• moremi Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2014, 22:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    no proszę Cię nawet ja bym tego nie wymyśliła.. tornado samolot ma problemy dziury powyrywane dookoła ludzie się drą latają w powietrzu szarki.. stiułardese porwało złapała się drzwi leci na nią rekin ktoś jej rzucił broń złapała wycelowała w tego rekina co na nią leciał.. a on i tak opierdolił jej dłoń z tym pistoletem.. krew się leje ludzie dalej się drą, za oknem latają wyszczerzone rekiny
    chyba pójdę sie położę poczytam instrukcję obsługi tostera czy jakiejś innej suszarki
    A mnie zastanawia skąd się biorą takie pustaki http://www.zrobtozlenovo.pl/doersi/pokaz/317
    Pewnie w przyszłości będzie kręciła wilmy klasy el, bo na be się chyba nie załapie.

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2014, 22:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    Jesu jakie dobre.... Smaka mi narobiłas... Ja jutro łososia z grilla
    ja już nawet nie skupiam się na tych opisach żarcia Ewkowych - bo wszystko smaczne i tylko się człowiek niepotrzebnie denerwuje...mogłaby gotować u mnie...;)

EwaT, moremi, Mega, Simba, iwcia77, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Reni Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2014, 22:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    i to jest dobre hahahah
    Robiłam już rzeczy totalnie głupie takie jak jedzenie karmy dla psa czy ślimaka
    moremi wrote:
    A mnie zastanawia skąd się biorą takie pustaki http://www.zrobtozlenovo.pl/doersi/pokaz/317
    Pewnie w przyszłości będzie kręciła wilmy klasy el, bo na be się chyba nie załapie.

moremi lubi tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2014, 22:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    ja to samo....trochę zaufania do własnych dzieci - co taki trzylatek może aż tak bardzo zrobić strasznego? A jak coś zrzuci specjalnie, czy narozrabia - to można go już ukarać...
    Bo jak nie...to potem będzie jak w balladzie o januszku - myk myk mamuśka - karcerek....:)
    U mnie byl karny stoleczek i w strone sciany siedzenie za kare..A jak starsznie wył to byl wycwiczony ,ze musial isc w drugi pokoj i poki sie nie uspokoi nie wychodzi...Jak wyszedl i zaczynal od nowa to wio nawarot..Dzieciaki 3letnie sa juz niezle cwane..

Bozia3, Mega lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • moremi Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2014, 22:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorka1979 wrote:
    Dostanę tym radiem w twarz i zmarszczki znikną?

Tydzień temu kosmetyczka zrobiła mi jakąś maskę z retinolu i jakiś innych dziwnych rzeczy. Wyglądałam przez dwa dni jakbym skórę zrzucała, ale teraz buzia jest gładka :-)

kapturnica, Bozia3, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Simba, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
‹‹ 5535 5536 5537 5538 5539 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Sen w ciąży i po porodzie – jak regulowane podparcie ciała wpływa na kręgosłup i miednicę?

Oczekiwanie na przyjście na świat nowego członka rodziny to moment pełen emocji, który wiąże się z ogromnymi zmianami zachodzącymi w anatomii przyszłej mamy. Rosnący brzuszek stopniowo przesuwa środek ciężkości ciała, co bardzo często skutkuje uciążliwym dyskomfortem towarzyszącym kobiecie nawet podczas nocnego odpoczynku. Znalezienie wygodnej pozycji staje się prawdziwym wyzwaniem, zwłaszcza kiedy tradycyjne poduszki i akcesoria przestają przynosić upragnioną ulgę zmęczonym plecom. Prawidłowa regeneracja jest warunkiem zachowania sił witalnych, dlatego warto zrozumieć, jak powierzchnia, na której śpisz, realnie oddziałuje na twoje zmieniające się ciało.

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża pozamaciczna - czym jest i jakie są objawy ciąży pozamacicznej?

Ciąża pozamaciczna to poważny stan, w którym zarodek zagnieżdża się poza macicą, najczęściej w jajowodzie. Chociaż początkowo może przypominać prawidłową ciążę, kluczowymi sygnałami ostrzegawczymi są ból podbrzusza, krwawienie oraz nieprawidłowy przyrost hormonu HCG. Poznaj przyczyny tego zjawiska oraz metody diagnostyki i leczenia, które pozwalają chronić zdrowie i przyszłą płodność kobiety.

CZYTAJ WIĘCEJ

Masturbacja - 9 najczęstszych pytań o samozaspokojenie!

Masturbacja to jeden z największych tematów tabu - dlaczego tak się dzieje? Czy kobiety się masturbują? Czy masturbacja w związku jest normalna? Kiedy masturbacja może być niebezpieczna, a kiedy może przynosić korzyści? 

CZYTAJ WIĘCEJ