X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Reni Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2014, 22:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no proszę Cię nawet ja bym tego nie wymyśliła.. tornado samolot ma problemy dziury powyrywane dookoła ludzie się drą latają w powietrzu szarki.. stiułardese porwało złapała się drzwi leci na nią rekin ktoś jej rzucił broń złapała wycelowała w tego rekina co na nią leciał.. a on i tak opierdolił jej dłoń z tym pistoletem.. krew się leje ludzie dalej się drą, za oknem latają wyszczerzone rekiny
    chyba pójdę sie położę poczytam instrukcję obsługi tostera czy jakiejś innej suszarki
    Bozia3 wrote:
    jak to kto... - Ty też byś się nadawała ze swoją wyobraźnią do takich scenariuszy....latający ksiądz z dzwonnicy to mądrzejszy pomysł? :)

Bozia3, moremi, kapturnica, Sabina, Mega, Simba, iwcia77, macduska, Viola lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 listopada 2014, 22:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie tez jazda z dzieciem. Nadaje z lozka, bo albo drze pysk, albo gada. Opcja spania w ogole mu do glowy nie przychodzi. Chcialam poczytac w wannie ksiazke od Elfika,a leze w lozku w dresie i wpycham dziecku cycka do paszczy...

Bozia3, moremi, Sabina, Mega, iwcia77, macduska, Parka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 listopada 2014, 22:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Tak... mój starszy dziś czytał mi z komórki kawały, które tylko jego bawiły. Mały sapał i dyszał i marudził po szczepieniach...ja bliska samobójstwa lub zabójstwa...:)
    No tak a ja właśnie skończyłam córce pomagać w zadaniu domowym z j.niemieckiego. Syn też jeszcze pewnie kilka razy zejdzie na dół po coś.

Bozia3, iwcia77, macduska lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2014, 22:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Wiem, że jesteś boska, ale czy uczyniłaś swego syna nieśmiertelnym?
    Proszę zrób w takim razie coś z moimi zmarszczkami.
    ups...:)

moremi, Pusurek, iwcia77 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Elfik Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2014, 22:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Sabina - ustawiaj ją trochę, bo wyrośnie na egoistkę i CIę zamęczy. Jej już można wytłumaczyć, że chcesz teraz się przespać, a ona niech się pobawi pół godziny sama obok...ucz ją już teraz, bo potem w wieku 13 lat wejdzie Ci na głowę i nie poradzisz sobie..

:)))))))))))))))))))))))))))))))))))

tyle komenta...
    obie mamy trzylatki

hmm, nie odważyłabym się przespać i dać jej pół godzinki w mieszkaniu...

moremi, Sabina, Mega, macduska lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2014, 22:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Jak można lubić gorące kąpiele? Wychodzę. Okropne.
    Ja uwielbiam :)

kapturnica lubi tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 listopada 2014, 22:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    może za bardzo nie ciągnij i pokaż to pediatrze,
    czasami nie da się zciągnąc w domu
    mój pierworodny miał zabieg rozciągania napletka jak miał 6 lat,
    Jak nie urok to sraczka, no...
    W poniedzialek ide na szczepienie, pokaze go pielegniarce, ale na bank uslysze, ze wszystko jest ok. Jak zawsze.

Bozia3 lubi tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2014, 22:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfik wrote:

tyle komenta...
    obie mamy trzylatki

To ja bylam jakas nie ten teges albo syn...Spalam nie raz a mlody lezal kolo mnie i bajki ogladal ;-)

moremi, Dorka1979, Simba, macduska lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2014, 22:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dlaczego ?? wystarczy dobrze związac
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/7ebc1de31eff.jpg
    Elfik wrote:

moremi, kapturnica, Bozia3, Dorka1979, Mega, Simba, macduska, Elfik, Alis lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 listopada 2014, 22:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Wiem, że jesteś boska, ale czy uczyniłaś swego syna nieśmiertelnym?
    Proszę zrób w takim razie coś z moimi zmarszczkami.
    Jak chcesz pozbyć się zmarszczek to mogę Cię radiem wyleczyć ;) jako batwoman

moremi, kapturnica, Mega, Simba, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2014, 22:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    u mnie tagliatelli z dzikim czosnkiem jakkolwiek sie to pisze
    do tego pierś kurczacza w sosie grzybowym
    piwo kasztelan
    Jesu jakie dobre.... Smaka mi narobiłas... Ja jutro łososia z grilla

EwaT lubi tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 listopada 2014, 22:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfik wrote:

tyle komenta...
    obie mamy trzylatki

Ja też. Jej wyobraźnia nie zna granic :-) ostatni zeszlam na dół po picie, jak wróciłam to okazało się że Młoda zrobiła piramidy z kzesel i fotela, bo chciała się dostać do moich kosmetyków . Dobrze że nie zdążyłaa wejść!!!!
    Ps. Jak wychodziłem leżała na podłodze układała układanki B-)

moremi, Mega, macduska, Elfik lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorka1979 wrote:
    To ja chce, bo ostatnio wygladam jak najstarszy zolw swiata.

moremi, Dorka1979, iwcia77, macduska lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    To ja bylam jakas nie ten teges albo syn...Spalam nie raz a mlody lezal kolo mnie i bajki ogladal ;-)
    ja to samo....trochę zaufania do własnych dzieci - co taki trzylatek może aż tak bardzo zrobić strasznego? A jak coś zrzuci specjalnie, czy narozrabia - to można go już ukarać...
    Bo jak nie...to potem będzie jak w balladzie o januszku - myk myk mamuśka - karcerek....:)

kapturnica, iwcia77, paszczakin lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 listopada 2014, 22:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia jesteś boska :-) dzięki Ci :-)

Bozia3 lubi tę wiadomość

• moremi Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2014, 22:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    no proszę Cię nawet ja bym tego nie wymyśliła.. tornado samolot ma problemy dziury powyrywane dookoła ludzie się drą latają w powietrzu szarki.. stiułardese porwało złapała się drzwi leci na nią rekin ktoś jej rzucił broń złapała wycelowała w tego rekina co na nią leciał.. a on i tak opierdolił jej dłoń z tym pistoletem.. krew się leje ludzie dalej się drą, za oknem latają wyszczerzone rekiny
    chyba pójdę sie położę poczytam instrukcję obsługi tostera czy jakiejś innej suszarki
    A mnie zastanawia skąd się biorą takie pustaki http://www.zrobtozlenovo.pl/doersi/pokaz/317
    Pewnie w przyszłości będzie kręciła wilmy klasy el, bo na be się chyba nie załapie.

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2014, 22:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    Jesu jakie dobre.... Smaka mi narobiłas... Ja jutro łososia z grilla
    ja już nawet nie skupiam się na tych opisach żarcia Ewkowych - bo wszystko smaczne i tylko się człowiek niepotrzebnie denerwuje...mogłaby gotować u mnie...;)

EwaT, moremi, Mega, Simba, iwcia77, macduska lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Reni Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2014, 22:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    i to jest dobre hahahah
    Robiłam już rzeczy totalnie głupie takie jak jedzenie karmy dla psa czy ślimaka
    moremi wrote:
    A mnie zastanawia skąd się biorą takie pustaki http://www.zrobtozlenovo.pl/doersi/pokaz/317
    Pewnie w przyszłości będzie kręciła wilmy klasy el, bo na be się chyba nie załapie.

moremi lubi tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2014, 22:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    ja to samo....trochę zaufania do własnych dzieci - co taki trzylatek może aż tak bardzo zrobić strasznego? A jak coś zrzuci specjalnie, czy narozrabia - to można go już ukarać...
    Bo jak nie...to potem będzie jak w balladzie o januszku - myk myk mamuśka - karcerek....:)
    U mnie byl karny stoleczek i w strone sciany siedzenie za kare..A jak starsznie wył to byl wycwiczony ,ze musial isc w drugi pokoj i poki sie nie uspokoi nie wychodzi...Jak wyszedl i zaczynal od nowa to wio nawarot..Dzieciaki 3letnie sa juz niezle cwane..

Bozia3, Mega lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • moremi Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2014, 22:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorka1979 wrote:
    Dostanę tym radiem w twarz i zmarszczki znikną?

Tydzień temu kosmetyczka zrobiła mi jakąś maskę z retinolu i jakiś innych dziwnych rzeczy. Wyglądałam przez dwa dni jakbym skórę zrzucała, ale teraz buzia jest gładka :-)

kapturnica, Bozia3, Pusurek, Dorka1979, Simba, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
‹‹ 5535 5536 5537 5538 5539 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Warto walczyć o swoje marzenia, czyli historie starań o dziecko zakończone happy endem

O tym jak trudna i wyboista potrafi być droga do macierzyństwa, wiedzą doskonale pary, które od lat bezskutecznie starają się o dziecko. Niekończące się badania, intensywne szukanie przyczyny niepowodzeń, poddawanie się procedurom, ciągła walka, momentami bezsilność, ale też niegasnąca nadzieja... Dzisiaj swoją historią podzieliły się z nami dwie pary, których droga do wymarzonego macierzyństwa nie była łatwa. Karolina i Łukasz oraz Asia i Paweł opowiadają swoje poruszające historie zakończone happy endem! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Hiperprolaktynemia: nieoczywista przypadłość mająca wpływ na płodność kobiet

Hiperprolaktynemia to stan charakteryzujący się podwyższonym poziomem prolaktyny we krwi. W niniejszym artykule przyjrzymy się hiperprolaktynemii, jej przyczynom, objawom i możliwościom leczenia.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Stres oksydacyjny w plemnikach jako przyczyna męskiej niepłodności

Wiadomo, że stres może mieć negatywny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Ale co ma wspólnego stres oksydacyjny z plemnikami? Czy może być on przyczyną męskiej niepłodności? Dowiedz się, skąd bierze się stres oksydacyjny oraz jak diagnozuje się jego obecność w męskim nasieniu?

CZYTAJ WIĘCEJ