35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
no proszę Cię nawet ja bym tego nie wymyśliła.. tornado samolot ma problemy dziury powyrywane dookoła ludzie się drą latają w powietrzu szarki.. stiułardese porwało złapała się drzwi leci na nią rekin ktoś jej rzucił broń złapała wycelowała w tego rekina co na nią leciał.. a on i tak opierdolił jej dłoń z tym pistoletem.. krew się leje ludzie dalej się drą, za oknem latają wyszczerzone rekiny
chyba pójdę sie położę poczytam instrukcję obsługi tostera czy jakiejś innej suszarki
Bozia3 wrote:jak to kto... - Ty też byś się nadawała ze swoją wyobraźnią do takich scenariuszy....latający ksiądz z dzwonnicy to mądrzejszy pomysł?Bozia3, moremi, kapturnica, Sabina, Mega, Simba, iwcia77, macduska, Viola lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyU mnie tez jazda z dzieciem. Nadaje z lozka, bo albo drze pysk, albo gada. Opcja spania w ogole mu do glowy nie przychodzi. Chcialam poczytac w wannie ksiazke od Elfika,a leze w lozku w dresie i wpycham dziecku cycka do paszczy...
Bozia3, moremi, Sabina, Mega, iwcia77, macduska, Parka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:Tak... mój starszy dziś czytał mi z komórki kawały, które tylko jego bawiły. Mały sapał i dyszał i marudził po szczepieniach...ja bliska samobójstwa lub zabójstwa...
Bozia3, iwcia77, macduska lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:Sabina - ustawiaj ją trochę, bo wyrośnie na egoistkę i CIę zamęczy. Jej już można wytłumaczyć, że chcesz teraz się przespać, a ona niech się pobawi pół godziny sama obok...ucz ją już teraz, bo potem w wieku 13 lat wejdzie Ci na głowę i nie poradzisz sobie..
))))))))))))))))))))))))))))))))))
tyle komenta...
obie mamy trzylatki
hmm, nie odważyłabym się przespać i dać jej pół godzinki w mieszkaniu...moremi, Sabina, Mega, macduska lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymacduska wrote:może za bardzo nie ciągnij i pokaż to pediatrze,
czasami nie da się zciągnąc w domu
mój pierworodny miał zabieg rozciągania napletka jak miał 6 lat,
W poniedzialek ide na szczepienie, pokaze go pielegniarce, ale na bank uslysze, ze wszystko jest ok. Jak zawsze.Bozia3 lubi tę wiadomość
-
Elfik wrote:
tyle komenta...
obie mamy trzylatki
hmm, nie odważyłabym się przespać i dać jej pół godzinki w mieszkaniu...moremi, Dorka1979, Simba, macduska lubią tę wiadomość
-
dlaczego ?? wystarczy dobrze związac
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/7ebc1de31eff.jpg
Elfik wrote:hmm, nie odważyłabym się przespać i dać jej pół godzinki w mieszkaniu...moremi, kapturnica, Bozia3, Dorka1979, Mega, Simba, macduska, Elfik, Alis lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymoremi wrote:Wiem, że jesteś boska, ale czy uczyniłaś swego syna nieśmiertelnym?
Proszę zrób w takim razie coś z moimi zmarszczkami.jako batwoman
moremi, kapturnica, Mega, Simba, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
EwaT wrote:u mnie tagliatelli z dzikim czosnkiem jakkolwiek sie to pisze
do tego pierś kurczacza w sosie grzybowym
piwo kasztelanEwaT lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyElfik wrote:
tyle komenta...
obie mamy trzylatki
hmm, nie odważyłabym się przespać i dać jej pół godzinki w mieszkaniu...ostatni zeszlam na dół po picie, jak wróciłam to okazało się że Młoda zrobiła piramidy z kzesel i fotela, bo chciała się dostać do moich kosmetyków . Dobrze że nie zdążyłaa wejść!!!!
Ps. Jak wychodziłem leżała na podłodze układała układankimoremi, Mega, macduska, Elfik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
kapturnica wrote:To ja bylam jakas nie ten teges albo syn...Spalam nie raz a mlody lezal kolo mnie i bajki ogladal
Bo jak nie...to potem będzie jak w balladzie o januszku - myk myk mamuśka - karcerek....kapturnica, iwcia77, paszczakin lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Reni wrote:no proszę Cię nawet ja bym tego nie wymyśliła.. tornado samolot ma problemy dziury powyrywane dookoła ludzie się drą latają w powietrzu szarki.. stiułardese porwało złapała się drzwi leci na nią rekin ktoś jej rzucił broń złapała wycelowała w tego rekina co na nią leciał.. a on i tak opierdolił jej dłoń z tym pistoletem.. krew się leje ludzie dalej się drą, za oknem latają wyszczerzone rekiny
chyba pójdę sie położę poczytam instrukcję obsługi tostera czy jakiejś innej suszarki
Pewnie w przyszłości będzie kręciła wilmy klasy el, bo na be się chyba nie załapie.-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Mega wrote:Jesu jakie dobre.... Smaka mi narobiłas... Ja jutro łososia z grilla
EwaT, moremi, Mega, Simba, iwcia77, macduska lubią tę wiadomość
-
i to jest dobre hahahah
Robiłam już rzeczy totalnie głupie takie jak jedzenie karmy dla psa czy ślimaka
moremi wrote:A mnie zastanawia skąd się biorą takie pustaki http://www.zrobtozlenovo.pl/doersi/pokaz/317
Pewnie w przyszłości będzie kręciła wilmy klasy el, bo na be się chyba nie załapie.moremi lubi tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:ja to samo....trochę zaufania do własnych dzieci - co taki trzylatek może aż tak bardzo zrobić strasznego? A jak coś zrzuci specjalnie, czy narozrabia - to można go już ukarać...
Bo jak nie...to potem będzie jak w balladzie o januszku - myk myk mamuśka - karcerek....Bozia3, Mega lubią tę wiadomość
-
Dorka1979 wrote:Jak chcesz pozbyć się zmarszczek to mogę Cię radiem wyleczyć
jako batwoman
Tydzień temu kosmetyczka zrobiła mi jakąś maskę z retinolu i jakiś innych dziwnych rzeczy. Wyglądałam przez dwa dni jakbym skórę zrzucała, ale teraz buzia jest gładkakapturnica, Bozia3, Pusurek, Dorka1979, Simba, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy!