35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Bozia3 wrote:ja w okolicach północy liczyłabym od następnego poranka...
Bozia3 lubi tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Bozia3 wrote:moremi - płetwy odlotowe i strój też. Ja bardzo lubię pływać żabą - i mogę w nieskończoność - czy te płetwy mają za zadanie obciążyć dodatkowo nogi, żeby bardziej trenowały?
mi się tyłek poprawił
Pływam w krótkich płetwach, ale innych
http://www.decathlon.pl/petwy-krotkie-niebieskie-cina-id_8200021.html-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
Pusurek wrote:To ja jeszcze o napletku.
Nie widze w nim dziurki, kiedy go w kapieli mlodemu odciagam. Jakas dziurka musi byc, bo przeciez sika, ale jej nie widac. Boje sie mocniej odciagac. Jakis instruktaz?
Pusurek, iwcia77, ania.g lubią tę wiadomość
-
a propo
http://www.technikanurkowania.pl/archiwum/www.technikanurkowania.pl/index.html%3Fp=407.html#more-407
że co?
Pusurek wrote:To ja jeszcze o napletku.Nie widze w nim dziurki, kiedy go w kapieli mlodemu odciagam. Jakas dziurka musi byc, bo przeciez sika, ale jej nie widac. Boje sie mocniej odciagac. Jakis instruktaz?
-
Pusurek wrote:To ja jeszcze o napletku.
Nie widze w nim dziurki, kiedy go w kapieli mlodemu odciagam. Jakas dziurka musi byc, bo przeciez sika, ale jej nie widac. Boje sie mocniej odciagac. Jakis instruktaz?
moremi lubi tę wiadomość
-
Hello dziewczynki
Bursztyn cieszę się że w końcu finalizacja nastąpi
no i załapałam się na stronę 5700Sabina, moremi lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualnyBozia3 wrote:nie widać dziurki - nie martw się tym - widać takie śliskie jakby ciałko - głowkę. Napletek się zsuwa tylko troszeczkę odsłaniając z pół cm. Żadnej dziurki się nie dopatruj....dopytywałam dziś jeszcze o to swoją pediatrę - powiedziała, żeby odchylać tyle, na ile pozwala napletek ze dwa razy w tygodniu podczas kąpieli. Nie naciągać, ani nie rozciągać....
-
nick nieaktualnydziewczyny ,
was też dzieci wkurzają po 22?
czuję ,że popełnię dzieciobójstwo za chwilę,
padam na pysk a oni łaza i chcą ode mnie milion rzeczy i jeszcze pierworodny jak zwykle coś opowiada
dlaczego zawsze najwięcej o tej porze?Sabina, malgos741, moremi, Bozia3, Iwone, Dorka1979, EwaT, kkisia, gosia7122, Mega, iwcia77, Alis lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEwaT wrote:bardzo dobry pomysł, uważam ze powinna byc obowiazkowa ze względu na ilość smierci łóżeczkowych, polecam snuze, juz mi sie włączyła pare razy