35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Ale dziś też doznałam szoku pod sklepem i uznałam że moja twarz musi wzbudzać zaufanie (albo kobieta była bardzo zdesperowana)Wychodzę ze sklepu a tam mnie zaczepia obca kobieta czy jej dziecia w wózku nie popilnuję bo ona musi wejść na chwilę. Popilnowałam a co, ale chwila trwała z 10 min.
mysza1975, moremi, Sabina, macduska, Mega, EwaT, iwcia77, kkisia, Pusurek, Elfik lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
Hej!
Jakaś masakra z tymi pepkami. Wojtkowi odpadł dopiero wczoraj, ale mam wrażenie, że nie cały i coś tam jeszcze zostało. Szczerze mówiąc to jedyna rzecz, która mnie przeraża przy pielegnacji niemowlęcia i zajmuje sie tym mój M.iwcia77, Sabina, moremi, macduska, ania.g, Mega, kkisia, Pusurek, Elfik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:a mój nie sra od dwóch dni
i dwa dni temu było podobnie. Zastosowałam wtedy termometr i poszło jak z armaty. Wczoraj termometr nie pomógł, więc uciekłam się do ostateczności i podałam czopek - do dziś nic...jaja normalnie. Dziś idziemy na drugą turę szczepień to zobaczymy, co powie lekarka...
moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
mysza1975 wrote:Hej!
Jakaś masakra z tymi pepkami. Wojtkowi odpadł dopiero wczoraj, ale mam wrażenie, że nie cały i coś tam jeszcze zostało. Szczerze mówiąc to jedyna rzecz, która mnie przeraża przy pielegnacji niemowlęcia i zajmuje sie tym mój M.Matka fantastycznej 4 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyania.g wrote:Kapta, Elfik, tak często zmieniacie awatary ze można się pogubić, w każdym razie te nowe wymiatają
Macduska a ojciec dyrektor Cię jeszcze nie zamordował za ten numer. Jest szansa że się nie połapie i pomyśli że sam zamknął bez zapisu...
jeszcze zyję ale może mieć szansę jutro, jak się nie odezwę do wieczora to
wiedz że coś się dzieje!!!!
kapturnica, Sabina, Mega, moremi, ania.g lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:U mnie pierwszy raz tak sie dzieje...Byc moze to efekt uboczny lutki , zdaje sobie sprawe z tego ,ze moze to to byc......Ale suty palą jak cholera..Chwilami jest to dośc nieprzyjemne , nie daje o sobie zapomniec....
Jesli to nie ciONza to mnie wlasne cycki w chuja robia....
nie pociesze cie, mi się tak robiło co miesiąc po lutce
miałam wrazenia , ze mi eksplodują
ale róznie może byćSabina lubi tę wiadomość
-
peppapig wrote:Dobry wieczór
nadgonie Was może jutro,mam urwanie głowy w robocie w domu,dół na ciote,źle się czuje..blllllleeeee..
Ewka
Laseczki ściskamMega, iwcia77, malgos741 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Dorka1979 wrote:A co myślicie o monitorze oddechu? Mojej ciotki dziecko zmarło na śmierć łóżeczkową więc się zastanawiam.
Sabina, Mega, kapturnica, Iwone, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDorka1979 wrote:A co myślicie o monitorze oddechu? Mojej ciotki dziecko zmarło na śmierć łóżeczkową więc się zastanawiam.
Iwone, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
macduska wrote:nie pociesze cie, mi się tak robiło co miesiąc po lutce
miałam wrazenia , ze mi eksplodują
ale róznie może być
ZdajeM se z tego sprawe, że lutka moze na moje bidne sutasy tak dzialac..Po tej podjezykowej nic mi nie bylo poza uczuciem niesmaku w ustachSabina, macduska lubią tę wiadomość
-
A ja padam na pysk. Teściowa wymyśliła sobie malowanie, już teraz, now, wiec wszyscy musza stać na baczność, bo inaczej pada jej sławetny tekst zawsze jak ja coś chce to jest problem. Wiec trzeba pomoc jej malować ściany, bo już nie daje rady, posprzątać, bo to trzeba zrobic już, a ona już nie ma siły. Nosz kurwa mac!!! Zamkną mnie za zabójstwo w niedalekiej przyszłości!
ania.g, Sabina, Iwone, moremi, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMega wrote:A ja padam na pysk. Teściowa wymyśliła sobie malowanie, już teraz, now, wiec wszyscy musza stać na baczność, bo inaczej pada jej sławetny tekst zawsze jak ja coś chce to jest problem. Wiec trzeba pomoc jej malować ściany, bo już nie daje rady, posprzątać, bo to trzeba zrobic już, a ona już nie ma siły. Nosz kurwa mac!!! Zamkną mnie za zabójstwo w niedalekiej przyszłości!
macduska, iwcia77, moremi, ania.g, caffe, Mega lubią tę wiadomość