X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2014, 19:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale dziś też doznałam szoku pod sklepem i uznałam że moja twarz musi wzbudzać zaufanie (albo kobieta była bardzo zdesperowana)Wychodzę ze sklepu a tam mnie zaczepia obca kobieta czy jej dziecia w wózku nie popilnuję bo ona musi wejść na chwilę. Popilnowałam a co, ale chwila trwała z 10 min.

mysza1975, moremi, Sabina, macduska, Mega, EwaT, iwcia77, kkisia, Pusurek, Elfik lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • mysza1975 Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2014, 19:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej!

Jakaś masakra z tymi pepkami. Wojtkowi odpadł dopiero wczoraj, ale mam wrażenie, że nie cały i coś tam jeszcze zostało. Szczerze mówiąc to jedyna rzecz, która mnie przeraża przy pielegnacji niemowlęcia i zajmuje sie tym mój M.

iwcia77, Sabina, moremi, macduska, ania.g, Mega, kkisia, Pusurek, Elfik lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 listopada 2014, 19:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    a mój nie sra od dwóch dni :) i dwa dni temu było podobnie. Zastosowałam wtedy termometr i poszło jak z armaty. Wczoraj termometr nie pomógł, więc uciekłam się do ostateczności i podałam czopek - do dziś nic...jaja normalnie. Dziś idziemy na drugą turę szczepień to zobaczymy, co powie lekarka...
    Daj mu trochę soku z marchewki surowej, tylko nie gotowanej bo wtedy są skutki odwrotne. Sok z marchwi naprawdę działa.

moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2014, 20:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mysza1975 wrote:
    Hej!

Jakaś masakra z tymi pepkami. Wojtkowi odpadł dopiero wczoraj, ale mam wrażenie, że nie cały i coś tam jeszcze zostało. Szczerze mówiąc to jedyna rzecz, która mnie przeraża przy pielegnacji niemowlęcia i zajmuje sie tym mój M.
    A właśnie się zastanawiałam jak u Twojego Wojtusia. Mi się na początku słabo robiło przy pielęgnacji pępka ale teraz to już bez problemu.

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 listopada 2014, 20:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobry wieczór ;) nadgonie Was może jutro,mam urwanie głowy w robocie w domu,dół na ciote,źle się czuje..blllllleeeee..
    Ewka <3
    Laseczki ściskam <3

moremi, kapturnica, Sabina, Mega, iwcia77, kkisia, malgos741 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 listopada 2014, 20:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Paszczak wiesz ile jest nowych produktów o których nie mam pojęcia?! trza miec reke na pulsie ;-)
    A co myślicie o monitorze oddechu? Mojej ciotki dziecko zmarło na śmierć łóżeczkową więc się zastanawiam.

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 listopada 2014, 20:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    Kapta, Elfik, tak często zmieniacie awatary ze można się pogubić, w każdym razie te nowe wymiatają :)
    Macduska a ojciec dyrektor Cię jeszcze nie zamordował za ten numer. Jest szansa że się nie połapie i pomyśli że sam zamknął bez zapisu...

jeszcze zyję ale może mieć szansę jutro, jak się nie odezwę do wieczora to

wiedz że coś się dzieje!!!! ;-)

kapturnica, Sabina, Mega, moremi, ania.g lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 listopada 2014, 20:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    U mnie pierwszy raz tak sie dzieje...Byc moze to efekt uboczny lutki , zdaje sobie sprawe z tego ,ze moze to to byc......Ale suty palą jak cholera..Chwilami jest to dośc nieprzyjemne , nie daje o sobie zapomniec....

Jesli to nie ciONza to mnie wlasne cycki w chuja robia....

nie pociesze cie, mi się tak robiło co miesiąc po lutce

miałam wrazenia , ze mi eksplodują

ale róznie może być :-)

Sabina lubi tę wiadomość

• moremi Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2014, 20:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    peppapig wrote:
    Dobry wieczór ;) nadgonie Was może jutro,mam urwanie głowy w robocie w domu,dół na ciote,źle się czuje..blllllleeeee..
    Ewka <3
    Laseczki ściskam <3
    Ja już święto ogłosiłam, że @ przyszła, a tu dupa. A tak liczyłam, że to dzisiaj.

Mega, iwcia77, malgos741 lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • EwaT Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2014, 20:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorka1979 wrote:
    A co myślicie o monitorze oddechu? Mojej ciotki dziecko zmarło na śmierć łóżeczkową więc się zastanawiam.
    bardzo dobry pomysł, uważam ze powinna byc obowiazkowa ze względu na ilość smierci łóżeczkowych, polecam snuze, juz mi sie włączyła pare razy

Sabina, Mega, kapturnica, Iwone, Dorka1979 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 listopada 2014, 20:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorka1979 wrote:
    My mamy. Kupiliśmy jak byłam w ciąży z Młodą. Miałam schize śmierci lozeczkowej, albo że zasne i nie uslysze że coś się dzieje lub nie dzieje

Iwone, Dorka1979 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 listopada 2014, 20:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    bardzo dobry pomysł, uważam ze powinna byc obowiazkowa ze względu na ilość smierci łóżeczkowych, polecam snuze, juz mi sie włączyła pare razy
    My mamy angel care. Z niani korzystamy do dziś

iwcia77, Dorka1979 lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2014, 20:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Ja już święto ogłosiłam, że @ przyszła, a tu dupa. A tak liczyłam, że to dzisiaj.
    U mnie tez jakoś słabo.... Zobaczymy...

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2014, 20:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    My mamy. Kupiliśmy jak byłam w ciąży z Młodą. Miałam schize śmierci lozeczkowej, albo że zasne i nie uslysze że coś się dzieje lub nie dzieje
    Pewnie teraz tez bym kupila ;)

Sabina, Iwone, Dorka1979 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2014, 20:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    nie pociesze cie, mi się tak robiło co miesiąc po lutce

miałam wrazenia , ze mi eksplodują

ale róznie może być :-)

ZdajeM se z tego sprawe, że lutka moze na moje bidne sutasy tak dzialac..Po tej podjezykowej nic mi nie bylo poza uczuciem niesmaku w ustach ;)

Sabina, macduska lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2014, 20:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja padam na pysk. Teściowa wymyśliła sobie malowanie, już teraz, now, wiec wszyscy musza stać na baczność, bo inaczej pada jej sławetny tekst zawsze jak ja coś chce to jest problem. Wiec trzeba pomoc jej malować ściany, bo już nie daje rady, posprzątać, bo to trzeba zrobic już, a ona już nie ma siły. Nosz kurwa mac!!! Zamkną mnie za zabójstwo w niedalekiej przyszłości!

ania.g, Sabina, Iwone, moremi, Dorka1979 lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2014, 20:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I łeb mnie napieprza! Do dupy to wszystko.....

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2014, 20:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    I łeb mnie napieprza! Do dupy to wszystko.....
    Bidulko... <3

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2014, 20:26

Mega lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2014, 20:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega, zamuruj teściową przy okazji remontu i będzie spokój ;)

kapturnica, Viola, iwcia77, kkisia, moremi, Pusurek, macduska, Bozia3, Dorka1979, Mega lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 listopada 2014, 20:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    A ja padam na pysk. Teściowa wymyśliła sobie malowanie, już teraz, now, wiec wszyscy musza stać na baczność, bo inaczej pada jej sławetny tekst zawsze jak ja coś chce to jest problem. Wiec trzeba pomoc jej malować ściany, bo już nie daje rady, posprzątać, bo to trzeba zrobic już, a ona już nie ma siły. Nosz kurwa mac!!! Zamkną mnie za zabójstwo w niedalekiej przyszłości!
    http://iv.pl/images/04549282767548233021.jpg
    ;)

macduska, iwcia77, moremi, ania.g, caffe, Mega lubią tę wiadomość

‹‹ 5531 5532 5533 5534 5535 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kwasy Omega-3 - ważny składnik w diecie przyszłej mamy

Kwasy omega-3 są bardzo istotnym składnikiem w diecie, o którym warto pomyśleć już na etapie starań o dziecko. Idealnie, aby po konsultacji z lekarzem, suplementować kwasy już od pierwszych dni ciąży. Dlaczego są takie ważne? Jaką pełnią rolę? Jak wybrać odpowiedni suplement? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Hiperprolaktynemia: nieoczywista przypadłość mająca wpływ na płodność kobiet

Hiperprolaktynemia to stan charakteryzujący się podwyższonym poziomem prolaktyny we krwi. W niniejszym artykule przyjrzymy się hiperprolaktynemii, jej przyczynom, objawom i możliwościom leczenia.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Mięśniaki macicy - przyczyny, objawy, leczenie

Mięśniaki macicy mogą występować nawet u 3 na 4 kobiety, w dowolnym momencie życia. U kogo jednak występują najczęściej? Czy znane są przyczyny powstawania mięśniaków macicy? Jakie są najczęstsze objawy i co powinno skłonić do wizyty u lekarza?

CZYTAJ WIĘCEJ