35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
dziewczyny śliczne te wasze dzieciaczki, zakochać się to za mało.
Bozia3, Pusurek, Iwone, Bliska 77, Mega, ania.g lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualnykapturnica wrote:Nie przypominam sobie bym kiedykolwiek kogokolwiek zmuszała do swoich przekonań..
Wydaje mi sie ,że szanuje przekonania innych mimo ,że czesto sie z nimi nie zgadzam..Jesli sie myle to wskaż mi gdzie przekroczyłam granice....
nie napisałam personalnie, ze chodzi o Ciebie
-
Ja jeśli chodzi o wiarę to uważam że każdy powinien wierzyć w to co chce
macduska, Bozia3, Sabina, Iwone, Bliska 77, kkisia lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
nick nieaktualny
-
Mnie się zdaje, że to nawiązanie do Boga tyczy się tego palca bożego...
Dzisiaj nie piję, to o religii mogę pogadać hahahaha
Bo prawda jest taka jak w przypowieści o talentach. Jeden otrzymał ich ileś tam i drugi też. Jeden zakopał, a drugi pomnożył.
Wniosek z tego, że nie należy zakopywać tego co się ma, ale korzystać na tyle, żeby pomnożyć.
Ja widzę tu analogię odnośnie starań o ciążę. Jedne osoby czekają aż się uda, bez zbytniego angażowania się (poza bzykaniem), a drugie wyczyniają ile mogą.kapturnica, malgos741, Sabina, Iwone, Bliska 77, moremi, ania.g, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Napisalas niektore..Wiec kazda z nas moze odebrac to personalnie jesli uczestniczyla w tych rozmowach rowniezA jak urazila cie jakas wypowiedz konkretnej osoby to wal smialo doniej a nie orecaj bułki w bibułke .Nie ma co sie rozdrabniac..
macduska, paszczakin lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
macduska wrote:tsh 1,704 (0.55 - 4.00)
ft3 3,5 (3.5 - 6.50)
ft4 11,80 (11,5 - 22,70)
anty TG 47,76 (0- 4.11)
antyTPO (0 - 5.61)
to w nawiasie to laboratoryjne normy
Pasowaloby zeby zrobil ci usg od razu tarczycy czy widac juz zmiany na niej...Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 listopada 2014, 15:55
macduska, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Malgos, dostalam dzis magnesik! Piekny! I masc majerankowa! I szamponiki!
Dziekuje bardzo bardzo bardzo! One jakies specjalne sa? Bo nie doczytalam jeszcze.
iwcia77, BISCA lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
Iwone wrote:Dziewczyny szukam domu na przeczekanie do końca remontu. Czy któraś mnie przygarnie!?
Kuchnia dalej rozwalona, mój m ciągle poza domem. Jak nie w pracy to na uczelni, a ja nie mogę z robotą ruszyć!
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/77ac20050124.jpgmalgos741, macduska, Iwone, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Czyli anty tpo nie stwierdzono?? Po anty tg mozna wywnioskowac hashimoto....FT4 jak sama widzisz niziutko...Moze byc to wina stymulacji ktore mialas ostatnio ale ja bym podejrzewala na ten moment ukryta niedoczynnosc gdzie tsh jeszcze jest ladne ale ft4 juz na granicy normy...Powinnas dostac od endo hormony w dawce okolo25 by podniesc ft4 i suplementy na wyciszenie antygenow....Nie jest zle
Pasowaloby zeby zrobil ci usg od razu tarczycy czy widac juz zmiany na niej...
stwierdzono, stwierdzono tylko nie wpisałam, gapa
kurde poleciałabym w poniedziałek już do tego endo ale nie ma miejsc, dopiero za dwa tygodnie -
caffe wrote:Mnie się zdaje, że to nawiązanie do Boga tyczy się tego palca bożego...
Dzisiaj nie piję, to o religii mogę pogadać hahahaha
Bo prawda jest taka jak w przypowieści o talentach. Jeden otrzymał ich ileś tam i drugi też. Jeden zakopał, a drugi pomnożył.
Wniosek z tego, że nie należy zakopywać tego co się ma, ale korzystać na tyle, żeby pomnożyć.
Ja widzę tu analogię odnośnie starań o ciążę. Jedne osoby czekają aż się uda, bez zbytniego angażowania się (poza bzykaniem), a drugie wyczyniają ile mogą.caffe, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
macduska wrote:stwierdzono, stwierdzono tylko nie wpisałam, gapa
kurde poleciałabym w poniedziałek już do tego endo ale nie ma miejsc, dopiero za dwa tygodnie
Powiedz mu ,ze sie starasz i to wazne powiedz ,ze jestes stymulowana lekami bo to wpl na wydolnosc tarczycy , obciaza ja dosc znacznie....
Radzila bym ci zrobic badanie prolaktyne przed i po obciazeniu z racji tego ze lubi ona isc w parze z tarczyca...
Jakie masz anty tpo..duzo przekroczone???
edit..juz doczytalam..no niestety przekroczone .wiec autoimmunologia nastawiona na tarczyce jest w natarciu
selen z wit e dziubaj raz dziennie plus wit d zwl w tym czasie co teraz bo na bank masz bardzo niska dawke..Zreszta w naszym klimacie praktycznie kazdy ma niedobory dosc duzeWiadomość wyedytowana przez autora: 15 listopada 2014, 16:06
macduska, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
U mnie za to czeka remont łazienki, dziś jak przyszłam do domku z roboty mąż pokazał mi co się stało, otóż od gorącej pary i ciepła zaczęły mi kafelki na ścianie nabrzmiewać lada moment odpadną. Zajebiście.
Iwone lubi tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017